merhaba kızlar.. naslısınız bu sabah.. naksiz15 gündür hırıltısı geçmediyse bu pimpirik sayılmaz bence 1hafta 10 günü geçerse antibiyotik kullanması gerekir bence tekrar götürün ya da başkasına götürün...
eskiden ben de öyleydimama insan değişiyor :44: ben de iyimi kötü mü bilmiyorum ama sanırım kötü çünkü gittikçe anneme benziyorum :18: hiç sevmem annemin babama davranışlarını..
hadi inşallah gönlüne göre bi yer çıkar canım.. haberini bekliyoruz.. allah şimdiden kolaylık versin taşınmak zaten zor bişey şehir değiştirmek daha da zor olur :18:
çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bişey çıkmaz.. kvni koruyor gibi olmayayım ama bu mevsim hastalıklar daha çok oluyor kışın sıkı sıkı giydiriyorsun üşümüyor ama baharda giydiriyorsun terliyor soyuyorsun üşüyor.. dün biz de kahvaltıya bi yere gittik biraz serindi.. eşim hemen çoraplarını pantolonun üzerine çekmişköy bebeği olmuş diyorum...
Canım ben de hiç hasta etmedim oğlumu ne zaman çalışmaya başladım oğlum ayda bir hasta olmaya başladı ama ben sunu farkettim ben hiç terletmem oğlumu annem ve kv nin evinde uyandıgında su gibi oluyor oğlum üşüyecek diye örtüyorlar da örtüyorlar eeeeeeee kalkınca terden hasta oluyor işte. söylüyorum ama bazı şeyleri anlatamadım
canım götür bence. ben ilk hasta oldugunda götürmedim antibiyotik kullanmak istemiyorum diye de anlattım dr a. drumuz Allah korusun tedavi edilmezse kalbine vurur yada romatizma yapar demişti. şimdi en ufak rahatsızlığında götürüyorum öksürüge cevirmeden geçiyor
mrb kızlar.keyifler nasıl bakalım.benim kızım sümüklü olduu iyice burnu akıyor yavrumun.geçenlerde soğuk algınlığı için gitmiştik doktora o şurup iyi gelmişti ama tam iyileşemedi demekki tekrarladı.ilaca devam ediyoruz.
evet canım ya bizim ilaç da peditus senin yazını okuyunca ismini iyice incelememiştim:)
kahvaltı için tatlı kaşığından biraz fazla yulafı biraz su ile pişiriyorum daha sonra içerisine labne peyniri,yumurta sarısı ,ceviz ve pekmez ekleyip blenderdan geçiriyorum .
birde öğlen vermek istersen yulafı balkabağıyla yapabilirsin hem çok tatlı olmuyor hemde çok lezzetli oğlum onu çok severek yerdi ama artık ben balkabağını bulamıyorum
Sağol canım tarifin için. Ben kahvaltıda ayrı ayrı vermeyi tercih ediyorum labneyi , yumurtayı falan. Yetişkinler gibi alışsın diye, yiyor. Ama yulafı yapıp içine belki büsküvi atarım, kendimce değiştirebilirim.
Bu arada öksürük bizde de var uyurken özellikle. Ciğerden değil de boğazdan öksürüyor anlıyorum. Hem doktor sırtını da dinlemişti, birşey olsaydı söylerdi. Kaç kere uyanıyor öksürük yüzünden. Sence peditus yapmış olabilir mi? Üst solunum yollarını açıcı etkisi var ya? İçinde 5 gün kullanın yazıyordu. Çay kaşığıyla gün de 3 kere verdim. Ve bu akşam 5. akşam. Bırakacağım ama hala öksürük var. Ayrıca öksürük şurubumuz yok.
canım inek sütü ve yumurtaya karşı var ama en son yumurta verdiğimde olmadı. ama şunu fark ettim köy yumurtası olursa alerji yapmıyor ama market yumurtası çok berbat alerji yapıyor
ben küsemiyorum ya iyi mi kötü mü bilmiyorum bazen iyi oluyor bazen kötü. en kötü tartışmada bile unutuyorum küstüğümü sonra gayet samimi bi şekilde eşimle konuşuyorum gülüyorum eşim yüzüme deli misin der gibi bi bakış atınca anlıyorum durumu o da gülmeye başlıyor ben de :) ama kötü tarafı nasıl olsa küsemiyor diye hiç akıllanmıyor
canım doktor bize ilacı kullandıktan sonra öksürüğü artacak balgam söktürücü ektisi var eğer öksürüğü artarsa telaşlanma zaten artması gerekiyor dedi mehmet alp in de artmıştı ,şimdi öksürüğümüz önceki kadar çok değil ama işte hırıltısı var
canım siirtteyiz şu an sabah belli olucak gıdıcemız yer beklıyoruz heycanla saat sayıyorum bakalım sabah haber verırım
herkese tünaydın kızlar,utykuyu doktora götürdük,canım çok sıkkın:2:1 hafatadır hırıltısı geçmiyordu,doktor antibiyotik verdi bu kezz bi de başka bi şurup daha,eğer 5 gün içinde öksürük hırıltı geçmezse alerjik astıma dönüşüyor olabilir hemen getirin dedi:2:ağlamak istiyorum,kvyi öldürmek istiyorum kış boyunca hasta olmayan çocuk 2 haftada hasta oldu kv sayesinde,bi de teselli ediyor bizi antibiyotik kullanınca geçer önemli bişey değil o diyor
Aynen ben de öyle, baktım ki huyu 180 derece değişmiş, kesin birşey var diyorum götürüyorum. Çocukta ateşten ve hastalığın iyice ilerlemesinden korkuyorum. :18:Canım ben de hiç hasta etmedim oğlumu ne zaman çalışmaya başladım oğlum ayda bir hasta olmaya başladı ama ben sunu farkettim ben hiç terletmem oğlumu annem ve kv nin evinde uyandıgında su gibi oluyor oğlum üşüyecek diye örtüyorlar da örtüyorlar eeeeeeee kalkınca terden hasta oluyor işte. söylüyorum ama bazı şeyleri anlatamadım
canım götür bence. ben ilk hasta oldugunda götürmedim antibiyotik kullanmak istemiyorum diye de anlattım dr a. drumuz Allah korusun tedavi edilmezse kalbine vurur yada romatizma yapar demişti. şimdi en ufak rahatsızlığında götürüyorum öksürüge cevirmeden geçiyor
Geçmiş olsun canım, hangi ilacı kullanıyorsunuz?
sağol canım.medicold kullanıyoruz soğuk algınlığı için.dişleri içinde gaviscon verdi.
Peditustan bahsediyorsun değil mi canım? İyi o zaman doğru yorum yapmışım. CAnım balgamını atabilmesi için kusması gerekiyor. Levent yaklaşık 3 hafta önce balgamlanmıştı. Öksürmüştü şiddetli bir şekilde ve sonra kusmuştu birazcık. Baktım balgamı çıkmış. İnşallah kısa sürede çıkarır da rahat eder yavrucun.
Canım, eşin askerse tayin pazartesiye açıklanacakmış.İmza işleri vs. Son dedikodular öyle. Hayırlı bir yer olur umarım. Nerdesiniz şuan? Biz de seneye tayin göreceğiz. Ben bile heyecanlanıyorum tayin görecekelr için.
gaviscon mide ilacı değil mi? :26:
evet hamileyken çok kullandığım bir mide ilacı:) yanlış yazmışım.geralgine canım.
geçmiş olsun canım,sen böyle deyince korktum ya mehmet alp e ilaçlar fayda etmedi doktorda çok pimpirikleniyorsun diyor diye bir daha götürmedim bizim hırıltımız hala geliyor 15 gün olacak oğlumun rahatsızlanmasına of of
Geçmiş olsun canım tam olarak ne olduğu 5 gün içinde mi belli olacak
evet canım,antibiyotiğe ve balgam söktürücüye başladık,5 gün içinde ilacın etki etmesi gerekiyormuş eğer alerjik astım değilse,uyuyunca hırıltıdan öksürükten uyuyamıyor sürekli kalkıyor,sinirleniyor
Off canım benim ya uyuyamıyo mu, kıyamam ben ona.Umarım en kısa zamanda iyileşir utkucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?