2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ya bende korkmaya başladım yarın için randevu alıp götürcez ,doktor ayrı bir garip eşim ayrı bi garip ikisi bir araya gelip anneler şöyle böyle diyorlar diye ağzımı açmaya korkuyorum ya deli olacam bugünlerde hiç keyfim yok şu bikaç günde çok yaşlanmışım gibi hissediyorum ,mehmet alp de hala grev yapıyor sanki çocuk günde bir öğün ver çok mutlu ama bende mahvoluyorum ona yedircem diye

Geçmiş olsun canım, hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Sağol canım tarifin için. Ben kahvaltıda ayrı ayrı vermeyi tercih ediyorum labneyi , yumurtayı falan. Yetişkinler gibi alışsın diye, yiyor. Ama yulafı yapıp içine belki büsküvi atarım, kendimce değiştirebilirim.
Bu arada öksürük bizde de var uyurken özellikle. Ciğerden değil de boğazdan öksürüyor anlıyorum. Hem doktor sırtını da dinlemişti, birşey olsaydı söylerdi. Kaç kere uyanıyor öksürük yüzünden. Sence peditus yapmış olabilir mi? Üst solunum yollarını açıcı etkisi var ya? İçinde 5 gün kullanın yazıyordu. Çay kaşığıyla gün de 3 kere verdim. Ve bu akşam 5. akşam. Bırakacağım ama hala öksürük var. Ayrıca öksürük şurubumuz yok.

canım doktor bize ilacı kullandıktan sonra öksürüğü artacak balgam söktürücü ektisi var eğer öksürüğü artarsa telaşlanma zaten artması gerekiyor dedi mehmet alp in de artmıştı ,şimdi öksürüğümüz önceki kadar çok değil ama işte hırıltısı var

Yumurta sarısına da mı alerjisi var yani?

Peditustan bahsediyorsun değil mi canım? İyi o zaman doğru yorum yapmışım. CAnım balgamını atabilmesi için kusması gerekiyor. Levent yaklaşık 3 hafta önce balgamlanmıştı. Öksürmüştü şiddetli bir şekilde ve sonra kusmuştu birazcık. Baktım balgamı çıkmış. İnşallah kısa sürede çıkarır da rahat eder yavrucun.

canım siirtteyiz şu an sabah belli olucak gıdıcemız yer beklıyoruz heycanla saat sayıyorum bakalım sabah haber verırım

Canım, eşin askerse tayin pazartesiye açıklanacakmış. İmza işleri vs. Son dedikodular öyle. Hayırlı bir yer olur umarım. Nerdesiniz şuan? Biz de seneye tayin göreceğiz. Ben bile heyecanlanıyorum tayin görecekelr için.

Tatlım çok geçmiş olsun, hastalık haberleri her sayfada. Geçiş dönemi ondan herhalde. Üzme canını, antibiyotik kullanacağım diye de sıkılma.Ne yapalım biz de istemeyiz antibiyotik almalarını ama tedavi yolu var hiç değilse. En kısa sürede iyileşir umarım. Beterin beteri vardır. Bebekler çabuk toparlıyor merak etme.

Aynen ben de öyle, baktım ki huyu 180 derece değişmiş, kesin birşey var diyorum götürüyorum. Çocukta ateşten ve hastalığın iyice ilerlemesinden korkuyorum. :18:

evet canım peditus ,doktor öksürürken ters çevirirsen çıkarır balgamını dedi şimdi pek balgamı yok hırıltısı kafama takıldı yarın sabah başka bir doktordan randevu aldık inşallah artık atlatır .

aman bu tayin işleri çok sıkıcı hele birde sürekli beklemek,bizim konyaya gittiğimiz dönemdeki kararname o kadar sorunlu olmuştu ki tayinimiz bir buçuk ay kadar geç çıktı ,hergün dört gözle bekler olmuştuk toplantıyı bir sonraki tayinimiz 2013 bakalım ne olacak neresi olacak
okyanus inşallah gönlünüzdeki bir yer olur ve sizin için güzel olur

slm anneler.... epeydir giremiyordum foruma burayı da yeni gördüm.....güzel olmuş.....bolbol sevgi sabır ve enerji diliyorum bu eylül annelerine....

ben oğluşumun arkasında koştura koştura iyi bir forma girdim gören ne olmuşşun öyle diyoooo....

Kızlar çocuk yardımı ne kadar? Çalışanlarda alan vardır mutlaka.

slm kızlar

bizimkinin de hırıltısı geçmedi,doktor geçen hafta antibiyotik vermemişti,geçebilir diye ama üzerine arttı iyice,şimdi ilaca başladıkdoktor 5 gün içinde hırıltı ateş geçmez artarsa mutlaka getirin alerjik astım olabilir dedi,sen de bi doktora götür bence,için rahat eder en azından,15 gün az bi süre değil,bizimki 1 hafta oldu,ben 2.kez götürdüm doktora,bazen pimpirikli olmak gerekiyor.eşim de aile hekimine götürelim birşeyi yoktur demişti iyiki uzman bi doktora götürmüşüz,en azından hiçbirşey olmasa bile içim rahatlıyor,verdiği ilaçları daha güvenle kullanıyorum oğluma

Geçmiş olsun canım tam olarak ne olduğu 5 gün içinde mi belli olacak

evet canım,antibiyotiğe ve balgam söktürücüye başladık,5 gün içinde ilacın etki etmesi gerekiyormuş eğer alerjik astım değilse,uyuyunca hırıltıdan öksürükten uyuyamıyor sürekli kalkıyor,sinirleniyor

Off canım benim ya uyuyamıyo mu, kıyamam ben ona.Umarım en kısa zamanda iyileşir utkucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…