slm kızlar
bizimkinin de hırıltısı geçmedi,doktor geçen hafta antibiyotik vermemişti,geçebilir diye ama üzerine arttı iyice,şimdi ilaca başladıkdoktor 5 gün içinde hırıltı ateş geçmez artarsa mutlaka getirin alerjik astım olabilir dedi,sen de bi doktora götür bence,için rahat eder en azından,15 gün az bi süre değil,bizimki 1 hafta oldu,ben 2.kez götürdüm doktora,bazen pimpirikli olmak gerekiyor.eşim de aile hekimine götürelim birşeyi yoktur demişti iyiki uzman bi doktora götürmüşüz,en azından hiçbirşey olmasa bile içim rahatlıyor,verdiği ilaçları daha güvenle kullanıyorum oğluma
evet canım,antibiyotiğe ve balgam söktürücüye başladık,5 gün içinde ilacın etki etmesi gerekiyormuş eğer alerjik astım değilse,uyuyunca hırıltıdan öksürükten uyuyamıyor sürekli kalkıyor,sinirleniyor
slm kızlar
bizimkinin de hırıltısı geçmedi,doktor geçen hafta antibiyotik vermemişti,geçebilir diye ama üzerine arttı iyice,şimdi ilaca başladıkdoktor 5 gün içinde hırıltı ateş geçmez artarsa mutlaka getirin alerjik astım olabilir dedi,sen de bi doktora götür bence,için rahat eder en azından,15 gün az bi süre değil,bizimki 1 hafta oldu,ben 2.kez götürdüm doktora,bazen pimpirikli olmak gerekiyor.eşim de aile hekimine götürelim birşeyi yoktur demişti iyiki uzman bi doktora götürmüşüz,en azından hiçbirşey olmasa bile içim rahatlıyor,verdiği ilaçları daha güvenle kullanıyorum oğluma
evet canım,antibiyotiğe ve balgam söktürücüye başladık,5 gün içinde ilacın etki etmesi gerekiyormuş eğer alerjik astım değilse,uyuyunca hırıltıdan öksürükten uyuyamıyor sürekli kalkıyor,sinirleniyor
Benimki de öyle, öksürükle uyanıyor.Peditusu kestim bugün, 5 gün kullandım. Bakalım ne olacak. Bugün burnu akmaya başladı.
canım biz bugün başka bir doktora gittik önce çok korkuttu bronşiolit olmuş dedi akciğer filmi istedi çok şükür temiz çıktı ,biraz buhar tuttular ve antibiyotik verdi inşallah bian önce geçer,sen benim kadar sakın bekleme bi iki gün daha bekle ilacın etkisini eğer faydası olmadıysa hemen görün canım
ben de oğlumun keyfi yerinde sadece biraz hırıltısı var belki pekmezle ıhlamurla toparlanır diye gitmek istememiştim güya ilaç kullanmadan tedavi edecektim salak kafam
Benimki de öyle, öksürükle uyanıyor.Peditusu kestim bugün, 5 gün kullandım. Bakalım ne olacak. Bugün burnu akmaya başladı.
canım biz bugün başka bir doktora gittik önce çok korkuttu bronşiolit olmuş dedi akciğer filmi istedi çok şükür temiz çıktı ,biraz buhar tuttular ve antibiyotik verdi inşallah bian önce geçer,sen benim kadar sakın bekleme bi iki gün daha bekle ilacın etkisini eğer faydası olmadıysa hemen görün canım
ben de oğlumun keyfi yerinde sadece biraz hırıltısı var belki pekmezle ıhlamurla toparlanır diye gitmek istememiştim güya ilaç kullanmadan tedavi edecektim salak kafam
Teşekkür ederim canım,canlarım geçmiş olsun bebişlerehavalar düzelmedi olan bebişlere oldu en kısa zamanda toparlarlar inşallah
Teşekkür ederim canım,
Tickerin çok güzelmiş Tuanascım. Çok sevdim. boş bi,r zamanda bende bakayım şu baby-gaga ya
Kızlar çocuk yardımı ne kadar? Çalışanlarda alan vardır mutlaka.
ayesercm aile yardımı olarak geçen yardım ise söylediğin, 150 tl aylık. geçmişe dönük de alabiliyosun hala çalışmıyorsan.
150 biraz fazla geldi bana,bir çocuğa 150 lira mı? sizde kim alıyor ?
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Biz de hırıltı yok, sanki öksürük taklidi yapıyor gibi öksürüyor, numaradan gibi. Zaten öksürüklüyken götürmüştüm, doktor sırtını falan dinlemişti, yok birşeyi dedi. Ama sanırım nezle oldu şimdi de, burnu akıyor sürekli, hapşırık da var.
canlarım geçmiş olsun bebişlerehavalar düzelmedi olan bebişlere oldu en kısa zamanda toparlarlar inşallah
canım 150 olan eşi çalışmayan aldığı para ,sen çocuklar için olanı soruyorsan 20 nin biraz üzerinde sanırım eşin bu zamana kadar almadı mı ki çocuk yardımını?
canım 150 olan eşi çalışmayan aldığı para ,sen çocuklar için olanı soruyorsan 20 nin biraz üzerinde sanırım eşin bu zamana kadar almadı mı ki çocuk yardımını?
nasıl yani biz ücretsiz izindeyken eşimiz aile yardımı alabiliyormu??
Levent benim güvencemde canım o yüzden çocuk yardımını ben aldım bir iki kere üzretsiz izne ayrılmadan, evet 30 bile olmayan bir miktar diye hatırlıyorum ben de, ama zamla birlikte biraz daha artmıştı sanki,
Peki gemişte alınmayanlarla ilgili bir bildiğin var mı? Gerçi az para ama olsun,yasal hakkımsa alırım, bez parası yaparım.
canım evet alabiliyor eşin, benim eşim şu anda alıyor aile yardımını sadece benim çalıştığım kurumdan ücretsiz izindedir diye bi yazı gönderilmesini istediler daha sonra aile yardımını her ay aldık
bak ben bunu bilmiyordum hemen eşime söyleyim yazık nasıl sevinir garibim piyango çıkmış gibi
canım evet 30 un çok az bi miktar üzerindeymiş çocuk yardımı ,geçmişe dönük alabilir misin bilmiyorum ,eşime sordum tam olarak bilmiyorum ama alamaz diye tahmin ediyorum çünkü bu dönemde zaten sizin maaş hakkınız yok ki çocuk yardımı alabilesiniz diyor,ama yinede araştır bi bakalım
Çok saçma ama, aylıksız izne ayrıldığım da çocuksuz mu oluyorumbence yardım yatmalı. Gerçi ihtiyacımız yok Allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?