2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

uyudu oğlum içim bulanıyor ben adet olunca hep içim bulanır

bişey daha soracagım oğlumun eklemlerinden çıtır çıtır sesler geliyor korkuyorum bazen sizde de oluyor mu? bugün çok soru sordum 3.sorum oldu boş geçmeyin lütfen hafta içi pek giremeyince birikmiş hepsi:)

okula başladıgımdan bu yana sunu farkettim arkadaslar, önceden öğrencilerim yetişkin gibi gelirdi bana pek ilgilenmezdim ama şimdi pencere arkalarındaysa sırtları üşüyecek diye açamıyorum terlilerse üstlerine bişey giydiriyorum bunun gibi pek çok şey, annem anne olmayan kadın çok gaddar olur derdi gerçekten doğruymuş:81:

yaa aynısı benim oğlumda da oluyor ben deçok korkuyorum herçıtladığında acıdı mı diye ödüm kopuyor.. geçen çıtladı o an bizimkinin ağlayası tuttu aha dedim çıkarttık çocuğun kolunu :84: ödüm patladı :78:

nasılsınız kardişler oğlum maşallah bugün öğle yemeğini güzel yedi ... sonra birazını kustu ama yedi ya o bana yeter.. alışcak inşallah.. hiç bir insana önünde bir tabak yemek dururken açlıktan ölmez değil mi :44:

saol harpy ben bugün pek iyi değilim,göğüslerim acayip ağrıyor,sırtımda hissediyorum ağrısını,nedenini de bilmiyorum,acaba sütüm mü çekiliyor iyice,zaten azalmıştı son günlerde oğlumun çorbasını hazırladım uyanmasını bekliyorum.

canım süt azalması ağrı yapmaz benim bildiğim.. tam tersine artmış olmasın

slm kızlar ben geldiiimmm
hava güzeldi kızımla çıktık biraz lojman içinde gezindik şimdi altını açtım kendi kendine oynuyoo ( en sevdiği şey ) bende çorba yapıcamda ne yapsam diye düşünüyorum off bide akşam yemeği var tabi onuda düşünüyom :26:

slm bacılarrbizimkininde bacaklarından kıtır kıtır ses geliyo spor yaptırırken özellikle sesleri duyunca korkuyorum elimde kalacak diyeharpcigim sevindim ogluşunun yemek yedigine annesini bu kadar üzdügü yeter dimi ama

canım süt azalması ağrı yapmaz benim bildiğim.. tam tersine artmış olmasın

gündüzleri emmediği için sağdım az öönce 35 cc felan çıktıgöğüslerimde şişlik te var,bende çoğalıyormu acaba diye düşünmüştüm ama sağınca öyle olmadığını gördüm

yok canım 10 gün önce olmuştum,bakalım 3 saat sonra tekrar sağacam

ben hmen öbür ay olmaya başlamıştım ama sutum cok azdı ve cok kısa emdı kızım bıldıgım kadarıyla emdırdıgı surece adet olmayanlar var normaldır bence senınkıde

insallah normaldir bende telaşlanıyodum kendimce neden olmuyorum diye.bebeginin emmemesine üzüldüm cnm.

çok streslı bı hamılelık gecırdım 9 ay aglattılar benı o yuzdende sutum gelmedı drumda buna bagladı bende cok uzuldum cok agladım herkesın bebegı emıyor benımkı mama yıyor dıye ama neler yaptım yok yok olmayınca olmadı

Hamileliğin neden stresli geçti canım kv sorunu mu? Ben de 4 ay hep stres sıkıntı içindeydim suyum geldi sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…