inşallah canım sagolasın biz uyumaya gidiyoruz öptüm
uyudu oğlum içim bulanıyor ben adet olunca hep içim bulanır
bişey daha soracagım oğlumun eklemlerinden çıtır çıtır sesler geliyor korkuyorum bazen sizde de oluyor mu? bugün çok soru sordum 3.sorum oldu boş geçmeyin lütfen hafta içi pek giremeyince birikmiş hepsi:)
nasılsınız kardişleroğlum maşallah bugün öğle yemeğini güzel yedi ... sonra birazını kustu ama yedi ya o bana yeter.. alışcak inşallah.. hiç bir insana önünde bir tabak yemek dururken açlıktan ölmez değil mi :44:
saol harpy ben bugün pek iyi değilim,göğüslerim acayip ağrıyor,sırtımda hissediyorum ağrısını,nedenini de bilmiyorum,acaba sütüm mü çekiliyor iyice,zaten azalmıştı son günlerdeoğlumun çorbasını hazırladım uyanmasını bekliyorum.
canım süt azalması ağrı yapmaz benim bildiğim.. tam tersine artmış olmasın
gündüzleri emmediği için sağdım az öönce 35 cc felan çıktıgöğüslerimde şişlik te var,bende çoğalıyormu acaba diye düşünmüştüm ama sağınca öyle olmadığını gördüm
ben hmen öbür ay olmaya başlamıştım ama sutum cok azdı ve cok kısa emdı kızım bıldıgım kadarıyla emdırdıgı surece adet olmayanlar var normaldır bence senınkıde
insallah normaldir bende telaşlanıyodum kendimce neden olmuyorum diye.bebeginin emmemesine üzüldüm cnm.
çok streslı bı hamılelık gecırdım 9 ay aglattılar benı o yuzdende sutum gelmedı drumda buna bagladı bende cok uzuldum cok agladım herkesın bebegı emıyor benımkı mama yıyor dıye ama neler yaptım yok yok olmayınca olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?