2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım tuanas da yazmış kahvaltısını ya da muhallebisini sütünle yapabilirsin ama dikkat et kaynamaması lazım kaynarsa bütün vitamini gider..

Bu akşam bir öğülük sağayım bakalım, inşallah çıkar birşeyler. :26:
Peki sağma pompamı okula götürmesem olur değil mi? :26:
Soru işaretlerim çoğalıyor
? ? ? ? ? ? ?? ??? ? ??? ?

zaten en iyisi o çünkü emmediği zaman sağman lazım ki sütün azalmasın..

zaten en iyisi o çünkü emmediği zaman sağman lazım ki sütün azalmasın..

Öyle yapayım bari, milupa çaylarımdan içeyim kısa tenefüslerde, uzun tenefüslerde de sağarım, toplam iki kere. Buz dolabı varmıydı okulda hatırlamıyorum. Ne kadar kalabiliyordu oda sıcaklığında?:26:

6 saat diye hatırlıyorum ama emin değilim sen internetten bi kontrol et..

sağol canım dişim tam anlamıyla iyleşti ,mehmet alp de iki gündür baya iyi öksürmüyor hırıltısıda pek yok gibi ,ama bugün düştü ya evde arabasında oturtuyorum bugün evi temizliyordum ben mutfaktayım o da salondaydı bi bağırdı geldim ki arabadan düşmüş tv sehbasının önüne nasıl korktum şükür ki birşey olmamış

biz de karı koca çay hastasıyız korkarım mehmet alp de öyle olacak gibi biz çay içerken çocuk nasıl imrenerek bakıyorşimdiden onu çay yerine neyle kandırabilirim diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım,bu geçiş döneminde çocukların çoğu hasta oldu galiba, biz de yeni yeni iyileşiyoruz

geçmiş olsun canım yaa bağlamadan bırakma sakın artık ele avuca sığmıyorlar birgün kucağımdan yere atlicak diye korkuyorum :18: geçen gün rüyamda eşimin yüzünden oğlumuzun yataktan düştüğünü gördüm :18: nasıl bağırdım rüyamda eşime anlatamam.. bir debizim yatağın yanlarında çıkıntı var ahşap düşseallah korusun ilk önce oraya sonra yere çakılır, ondan 2 kere ödüm kopuyor. :26:

biz de karı koca çay hastasıyız korkarım mehmet alp de öyle olacak gibi biz çay içerken çocuk nasıl imrenerek bakıyorşimdiden onu çay yerine neyle kandırabilirim diye düşünüyorum

canım yaa çay hastalık gibi bişi içtikçe içesi geliyor insanın ben her maraşa gittiğimde o alışkanlığı atmam 1-2 haftamı alıyor çay yerine bitki çayı ya da kısa yoldan paşa çayı verebilirsin belki, markette görmüştüm çocuk çayı diye satıyorlar içeriğini bilmiyorum ama öyle bişi de denenebilir..

bu arada kızlar yaa benim oğlum çiş yapmıyor :44: ya da bana öyle geliyor çünkü bezini değiştirdik acaba bu daha çok mu çiş tutuyor diyorum çünkü eskisinden 4kat fazla su içiriyorum yine yok yine yok.. sabah kalktığında bile az bişey çiş oluyor bezinde ki gece hiç değiştirmiyorum normalde.. neredeyse 100 ml su içiyor ama çiş yok :18: neden dersiniz?

slm kızlar,

bugün utku da sabahleyin başını çarptı kanepenin ahşap koluna emeklemeyi öğrendiğinden beri kazalar ard arda gelmeye başladı,çok kötü çarptı başını,dudakları büzdü,ben bir kelime bişey desem ağlayacaktı,hiç birşey demedim ama içim gitti,bi süre öyle kaldı sonra normale döndü,başı şişer diye çok korktum ama çok şükür birşey olmadı.
iştahımız sıfır bu arada,ağzına lokma koymuyor,hastalığı hala geçmedi gib,kilo verecek diye korkuyorum şurup veriyoruz diye şimdi hiç ağzını açmıyor mama kaşığına bile,fobi oluştu,kaşığı görür görmez ağlar gibi sesler çıkarmaya başlıyor.akşama kadar hiçbirşey yemedi,akşam üzeri en sonunda dayanamadım elimle yedirdim en son yaparım dediğim şeyi yaptım,hiç sevmem elimle yemesini yedirmesinimuzu yemedi,kaşıkla verecektim,ben de elimle parça parça koparıp verdim yedi,katı şeyleri verebilirim ama çorba türü şeyleri elimle nasıl verecem Allah yardımcım olsun,kısa sürede oğlum iyileşip iştahı gelsin.....

Son düzenleme:
utkumuz nasılsın? nasıl oldu bebişin?

canım utku da öyle,çiş çıkmıyor çocuktan,dediğin gibi geceden sabaha değişmiyorum,sabah bakıyorum az bişey var.nedenini ben de merak ediyorum... bu arada utku da antibiyotikten (bence) ishal oldu çok kötü... diş değildir heralde.harpy senin oğlan diş çıkarmışmıydı,diş jeli aldım diye yazmışın yanlış hatırlıyor olabilirim de.doktor bize jeli tavsiye etmedi,geçici rahatlık sağlıyor çocuk boş yere ilaç kullanmış oluyor demişti.işe yarıyor mu,utku da çok huysuz diş huzursuzluğu da olabilir ben yine de alıp denemeyi düşünüyorum

benimde eylül doğumlu 2 oğlum var.1. 5.5 yaşında 2. 8.5 aylık.06 eylül diğeri13 eylül.henüz dişimiz çıkmadı.buradaki güzel sohbetin,ize bizide alırmısınız
Hoşgeldin canım eylül analarına ve onların tatlı danalarına

Geçmiş olsun canım, tehlikeli bi dönem.Bebişlerin çoğu hasta

Tekrardan geçmiş olsun canım, çok hareketlendiler artık, çok dikkatli olmalıyız çook:84:

Biz eşimle çaya ve kolaya pekmez diyeceğiz, isteyince portakal suyu pekmez karışımı vereceğizAma pek umudum yok, günümüzün çocukları çok uyanık, çok akıllı

geçmiş olsun canım bizimki devamlı kafa atıyor bize özellikle ön dişlerime denk geliyor bazen ağlıyor bazen dediğin gibi dudağını büküp vazgeçiyor
maşallah canım başladı mı emeklemeye :) bizimki hala göbeğinin üzerinde tepiniyor oturmaya başladı mı peki? yoksa yürümeden koşma yolunda mı ilerliyor bizimkinin de pek iştahı yok.. debiğin gibi söylene söyleneo da 3 kaşık

canım çıkmadı daha ama yakınlarda bekliyorum beyazladı iyice ama henüz bir kabarıklık yok.. ya da ben hissetmiyorum.. diş jeli kullanıyorum geçici olduğu doğru ama 2 saat süren bir rahatlama bir çok hayat kurtarır ben fark ettiğini düşünüyorum.. ama günde 3 kereden fazla sürmüyorum..

bırak zamane çocuklarını ben bile yutmam bu numarayı bence siz çayı kolayı bırakın ya da azaltın ki o dabunları istemesin

burda eşimin arkadaşının kızı var 3 yaşlarında, çay istemeye başladığı ilk günden itibaren pekmezle su karıştırıp vermişler şimdi kendisi dolaptan pekmezi çıkarıp pekmezli çay içeceğim diyorbende deneyebilirim bu yöntemi,birgün bi yere oturmaya gitmişler başka çocuklar kola içiyormuş bu da istemiş annesi ev sahibine sormuş rengi siyah tadı kötü birşey varmı akıllarına nar ekşisi gelmiş kolaya basmışlar naz ekşisini şimdi annesi içerken bile bakıp anne içme onu tadı çok kötü diyor

oturabiliyor da ama birşey için uzanırken devriliyor bazen,aslında emekleme sayılmaz tam olarak,bazen zıplama hareketi yapar gibi geziyor utkunun diş yerlerinde kabarıklık ta var,hem altta hem üst dişlerinde,çıkarırsa 4 diş ard arda çıkar galiba,ben hangisinin önce çıkacağını tahmin edmiyorm,bi sabah uyanırmışım 4 diş birden çıkmış

canım bence utkunun dişi çıkıyordur mehmet alp de dişinin çıkmaya başladığı ilk zamanlar senin anlattığın gibiydi şimdi biraz biraz toparlanıyor ,biz de herşeyi elimizle yiyoruz çorba gibi sıvı şeyleri içmeyi hiç sevmiyor :18: bu arada geçmiş olsun artık çok dikkatli olmamız gerekiyor ama bi anlık bi dalgınlıkla bile oluyor kazalar

Çok terliyorsa az çiş yapar.

çok terliyor sayılmaz ama çok fazla salya akıtıyor.. bu arada ben hala uzun kollu tulumla tutuyorum acaba kısa kollulara geçsek mi artık?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…