Ya benim ayakkabılarım dar gelmeye başladı hamileilkten sonra ayaklar büyür mü? :26:
Canım oğlum sütsüz kalıyor diye mi uzun bir süre olduğunu söyledin, yoksa sütün geri gitmesin azalmasın diye mi sağmamı önerdin. Salı ve Perşembe gübü 7:30da çıkıp -15:00 de evde olacağım. Bir de benim ki biberon tutmuyor, sağıp bıraksam kaşıkla içirecek babannesi.:44:
Bu akşam bir öğülük sağayım bakalım, inşallah çıkar birşeyler. :26:
Peki sağma pompamı okula götürmesem olur değil mi? :26:
Soru işaretlerim çoğalıyor
? ? ? ? ? ? ?? ??? ? ??? ?
zaten en iyisi o çünkü emmediği zaman sağman lazım ki sütün azalmasın..
Öyle yapayım bari, milupa çaylarımdan içeyim kısa tenefüslerde, uzun tenefüslerde de sağarım, toplam iki kere. Buz dolabı varmıydı okulda hatırlamıyorum. Ne kadar kalabiliyordu oda sıcaklığında?:26:
günaydın kızlar naasılsınız ben geçtiğimiz 4 günün yorgunluğunu atmaya çalışıyrroum.. eşim izinliydi ama şehir dışına kaçamadık zaten hava kötü diye biz de şehir içini arşınladık.. devamlı huysuz bir çocuk ve 2 manyak dolaştık durduk.. bu arada allah bu diş jelini icad edenden razı olsun.. günde 1-2 saatimizi olsun sakin geçirmemize yardımcı oluyor..
canım dediğim gibi sadece akşamları 5 dk girebiliyordum onda da yazacak halim kalmıyordubugün itibariyle güç toplamaya başladım tam gaz döncem :) siz nasıl oldunuz? bebişin daha iyi mi? peki ya dişin?
Aslında hiç huyum değildir canım o saatlere kalmak.Ben yastığı görünce uyuyanlardanım:78:Ben çay yada kahve içince böyle oluyo.Eşimin çayından 1 2 yudum aldım öyle oldu
Tam benlik bi hareket, ilaç vermemek için pekmez, ıhlamur yapmak:26:
kızlar 2 gündür giremiyorum.benim kızım gripti.cuma gecesi sabaha kadar çığırdı durdu.eşimde yoktu evde.halimi anlayın artık.cumartesi doktora götrüdük kulakları iltihap kapmış dedi.o gece kayınvalidemgilde kaldık.yardımcı oldular sağolsunlar bana.dün akşam döndük eve.öksürüğü yoktu doktora gittiğimizde.biz ateşini düşürecez derken üşüttük harelde yavrumu.öksürük başladı bide.balgamı nasıl çıkaracakki bunlar.uyuyunca öksürüğü başlıyo.10 dk da bi ağlayarak uyanıyor.
buarada banada geçti ondan galiba.yada yorgunlıktanmı bilmiyorum bende hasta oldum.bi haftada anca kendime gelirim.geçmişi okdudum bebekler hep hasta galiba.
hepimize geçmiş olsun.
sağol canım dişim tam anlamıyla iyleşti,mehmet alp de iki gündür baya iyi öksürmüyor hırıltısıda pek yok gibi ,ama bugün düştü ya evde arabasında oturtuyorum bugün evi temizliyordum ben mutfaktayım o da salondaydı bi bağırdı geldim ki arabadan düşmüş tv sehbasının önüne nasıl korktum şükür ki birşey olmamış
biz de karı koca çay hastasıyız korkarım mehmet alp de öyle olacak gibi biz çay içerken çocuk nasıl imrenerek bakıyorşimdiden onu çay yerine neyle kandırabilirim diye düşünüyorum
sağol canım dişim tam anlamıyla iyleşti,mehmet alp de iki gündür baya iyi öksürmüyor hırıltısıda pek yok gibi ,ama bugün düştü ya evde arabasında oturtuyorum bugün evi temizliyordum ben mutfaktayım o da salondaydı bi bağırdı geldim ki arabadan düşmüş tv sehbasının önüne nasıl korktum şükür ki birşey olmamış
geçmiş olsun canım yaa bağlamadan bırakma sakın artık ele avuca sığmıyorlar birgün kucağımdan yere atlicak diye korkuyorum :18: geçen gün rüyamda eşimin yüzünden oğlumuzun yataktan düştüğünü gördüm :18: nasıl bağırdım rüyamda eşime anlatamam.. bir debizim yatağın yanlarında çıkıntı var ahşap düşseallah korusun ilk önce oraya sonra yere çakılır, ondan 2 kere ödüm kopuyor. :26:
canım yaa çay hastalık gibi bişiiçtikçe içesi geliyor insanın ben her maraşa gittiğimde o alışkanlığı atmam 1-2 haftamı alıyor çay yerine bitki çayı ya da kısa yoldan paşa çayı verebilirsin belki, markette görmüştüm çocuk çayı diye satıyorlar içeriğini bilmiyorum ama öyle bişi de denenebilir..
bu arada kızlar yaa benim oğlum çiş yapmıyor :44: ya da bana öyle geliyor çünkü bezini değiştirdik acaba bu daha çok mu çiş tutuyor diyorum çünkü eskisinden 4kat fazla su içiriyorum yine yok yine yok.. sabah kalktığında bile az bişey çiş oluyor bezinde ki gece hiç değiştirmiyorum normalde.. neredeyse 100 ml su içiyor ama çiş yok :18: neden dersiniz?
Hoşgeldin canım eylül analarına ve onların tatlı danalarınabenimde eylül doğumlu 2 oğlum var.1. 5.5 yaşında 2. 8.5 aylık.06 eylül diğeri13 eylül.henüz dişimiz çıkmadı.buradaki güzel sohbetin,ize bizide alırmısınız
Geçmiş olsun canım, tehlikeli bi dönem.Bebişlerin çoğu hastakızlar 2 gündür giremiyorum.benim kızım gripti.cuma gecesi sabaha kadar çığırdı durdu.eşimde yoktu evde.halimi anlayın artık.cumartesi doktora götrüdük kulakları iltihap kapmış dedi.o gece kayınvalidemgilde kaldık.yardımcı oldular sağolsunlar bana.dün akşam döndük eve.öksürüğü yoktu doktora gittiğimizde.biz ateşini düşürecez derken üşüttük harelde yavrumu.öksürük başladı bide.balgamı nasıl çıkaracakki bunlar.uyuyunca öksürüğü başlıyo.10 dk da bi ağlayarak uyanıyor.
buarada banada geçti ondan galiba.yada yorgunlıktanmı bilmiyorum bende hasta oldum.bi haftada anca kendime gelirim.geçmişi okdudum bebekler hep hasta galiba.
hepimize geçmiş olsun.
Tekrardan geçmiş olsun canım, çok hareketlendiler artık, çok dikkatli olmalıyız çook:84:sağol canım dişim tam anlamıyla iyleşti,mehmet alp de iki gündür baya iyi öksürmüyor hırıltısıda pek yok gibi ,ama bugün düştü ya evde arabasında oturtuyorum bugün evi temizliyordum ben mutfaktayım o da salondaydı bi bağırdı geldim ki arabadan düşmüş tv sehbasının önüne nasıl korktum şükür ki birşey olmamış
Biz eşimle çaya ve kolaya pekmez diyeceğiz, isteyince portakal suyu pekmez karışımı vereceğizbiz de karı koca çay hastasıyız korkarım mehmet alp de öyle olacak gibi biz çay içerken çocuk nasıl imrenerek bakıyorşimdiden onu çay yerine neyle kandırabilirim diye düşünüyorum
slm kızlar,
bugün utku da sabahleyin başını çarptı kanepenin ahşap kolunaemeklemeyi öğrendiğinden beri kazalar ard arda gelmeye başladı,çok kötü çarptı başını,dudakları büzdü,ben bir kelime bişey desem ağlayacaktı,hiç birşey demedim ama içim gitti,bi süre öyle kaldı sonra normale döndü,başı şişer diye çok korktum ama çok şükür birşey olmadı.
iştahımız sıfır bu arada,ağzına lokma koymuyor,hastalığı hala geçmedi gib,kilo verecek diye korkuyorumşurup veriyoruz diye şimdi hiç ağzını açmıyor mama kaşığına bile,fobi oluştu,kaşığı görür görmez ağlar gibi sesler çıkarmaya başlıyor.akşama kadar hiçbirşey yemedi,akşam üzeri en sonunda dayanamadım elimle yedirdim en son yaparım dediğim şeyi yaptım,hiç sevmem elimle yemesini yedirmesini muzu yemedi,kaşıkla verecektim,ben de elimle parça parça koparıp verdim yedi,katı şeyleri verebilirim ama çorba türü şeyleri elimle nasıl verecem Allah yardımcım olsun,kısa sürede oğlum iyileşip iştahı gelsin.....
canım utku da öyle,çiş çıkmıyor çocuktan,dediğin gibi geceden sabaha değişmiyorum,sabah bakıyorum az bişey var.nedenini ben de merak ediyorum... bu arada utku da antibiyotikten (bence) ishal oldu çok kötü... diş değildir heralde.harpy senin oğlan diş çıkarmışmıydı,diş jeli aldım diye yazmışın yanlış hatırlıyor olabilirim de.doktor bize jeli tavsiye etmedi,geçici rahatlık sağlıyor çocuk boş yere ilaç kullanmış oluyor demişti.işe yarıyor mu,utku da çok huysuz diş huzursuzluğu da olabilir ben yine de alıp denemeyi düşünüyorum
Hoşgeldin canım eylül analarına ve onların tatlı danalarına
Geçmiş olsun canım, tehlikeli bi dönem.Bebişlerin çoğu hasta
Tekrardan geçmiş olsun canım, çok hareketlendiler artık, çok dikkatli olmalıyız çook:84:
Biz eşimle çaya ve kolaya pekmez diyeceğiz, isteyince portakal suyu pekmez karışımı vereceğizAma pek umudum yok, günümüzün çocukları çok uyanık, çok akıllı
geçmiş olsun canım yaa bağlamadan bırakma sakın artık ele avuca sığmıyorlar birgün kucağımdan yere atlicak diye korkuyorum :18: geçen gün rüyamda eşimin yüzünden oğlumuzun yataktan düştüğünü gördüm :18: nasıl bağırdım rüyamda eşime anlatamam.. bir debizim yatağın yanlarında çıkıntı var ahşap düşseallah korusun ilk önce oraya sonra yere çakılır, ondan 2 kere ödüm kopuyor. :26:
canım yaa çay hastalık gibi bişiiçtikçe içesi geliyor insanın ben her maraşa gittiğimde o alışkanlığı atmam 1-2 haftamı alıyor çay yerine bitki çayı ya da kısa yoldan paşa çayı verebilirsin belki, markette görmüştüm çocuk çayı diye satıyorlar içeriğini bilmiyorum ama öyle bişi de denenebilir..
bu arada kızlar yaa benim oğlum çiş yapmıyor :44: ya da bana öyle geliyor çünkü bezini değiştirdik acaba bu daha çok mu çiş tutuyor diyorum çünkü eskisinden 4kat fazla su içiriyorum yine yok yine yok.. sabah kalktığında bile az bişey çiş oluyor bezinde ki gece hiç değiştirmiyorum normalde.. neredeyse 100 ml su içiyor ama çiş yok :18: neden dersiniz?
Hoşgeldin canım eylül analarına ve onların tatlı danalarına
Geçmiş olsun canım, tehlikeli bi dönem.Bebişlerin çoğu hasta
Tekrardan geçmiş olsun canım, çok hareketlendiler artık, çok dikkatli olmalıyız çook:84:
Biz eşimle çaya ve kolaya pekmez diyeceğiz, isteyince portakal suyu pekmez karışımı vereceğizAma pek umudum yok, günümüzün çocukları çok uyanık, çok akıllı
geçmiş olsun canım bizimki devamlı kafa atıyor bize özellikle ön dişlerime denk geliyor bazen ağlıyor bazen dediğin gibi dudağını büküp vazgeçiyor
maşallah canım başladı mı emeklemeye :) bizimki hala göbeğinin üzerinde tepiniyoroturmaya başladı mı peki? yoksa yürümeden koşma yolunda mı ilerliyor bizimkinin de pek iştahı yok.. debiğin gibi söylene söyleneo da 3 kaşık
canım çıkmadı daha ama yakınlarda bekliyorum beyazladı iyice ama henüz bir kabarıklık yok.. ya da ben hissetmiyorum.. diş jeli kullanıyorum geçici olduğu doğru ama 2 saat süren bir rahatlama bir çok hayat kurtarırben fark ettiğini düşünüyorum.. ama günde 3 kereden fazla sürmüyorum..
bırak zamane çocuklarını ben bile yutmam bu numarayı bence siz çayı kolayı bırakın ya da azaltın ki o dabunları istemesin
slm kızlar,
bugün utku da sabahleyin başını çarptı kanepenin ahşap kolunaemeklemeyi öğrendiğinden beri kazalar ard arda gelmeye başladı,çok kötü çarptı başını,dudakları büzdü,ben bir kelime bişey desem ağlayacaktı,hiç birşey demedim ama içim gitti,bi süre öyle kaldı sonra normale döndü,başı şişer diye çok korktum ama çok şükür birşey olmadı.
iştahımız sıfır bu arada,ağzına lokma koymuyor,hastalığı hala geçmedi gib,kilo verecek diye korkuyorumşurup veriyoruz diye şimdi hiç ağzını açmıyor mama kaşığına bile,fobi oluştu,kaşığı görür görmez ağlar gibi sesler çıkarmaya başlıyor.akşama kadar hiçbirşey yemedi,akşam üzeri en sonunda dayanamadım elimle yedirdim en son yaparım dediğim şeyi yaptım,hiç sevmem elimle yemesini yedirmesini muzu yemedi,kaşıkla verecektim,ben de elimle parça parça koparıp verdim yedi,katı şeyleri verebilirim ama çorba türü şeyleri elimle nasıl verecem Allah yardımcım olsun,kısa sürede oğlum iyileşip iştahı gelsin.....
bu arada kızlar yaa benim oğlum çiş yapmıyor :44: ya da bana öyle geliyor çünkü bezini değiştirdik acaba bu daha çok mu çiş tutuyor diyorum çünkü eskisinden 4kat fazla su içiriyorum yine yok yine yok.. sabah kalktığında bile az bişey çiş oluyor bezinde ki gece hiç değiştirmiyorum normalde.. neredeyse 100 ml su içiyor ama çiş yok :18: neden dersiniz?[/QUO
Çok terliyorsa az çiş yapar.
Çok terliyorsa az çiş yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?