Bak Harpy gördünmü işe yarıyormuş dediğim yöntemburda eşimin arkadaşının kızı var 3 yaşlarında, çay istemeye başladığı ilk günden itibaren pekmezle su karıştırıp vermişler şimdi kendisi dolaptan pekmezi çıkarıp pekmezli çay içeceğim diyorbende deneyebilirim bu yöntemi,birgün bi yere oturmaya gitmişler başka çocuklar kola içiyormuş bu da istemiş annesi ev sahibine sormuş rengi siyah tadı kötü birşey varmı akıllarına nar ekşisi gelmiş kolaya basmışlar naz ekşisini şimdi annesi içerken bile bakıp anne içme onu tadı çok kötü diyor
günaydın millett dükkanı ben açtım noldu bebişlere öyle düşmeler çogalmış bende bu sabah düşüşle uyandım emzirirken uyumuşum tabi bizim kızda uykusunda yan dönim derken hoooppp aşşagı aglamasıyla uyandım bi baktım beşigin dibinde çok korktum vallabide iştah konusuna gelince bizim kız yemeye başladı yavaş yavaş artık küçük bi kase çorbayı falan bitiriyo
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla birbirimize girdik gene.. emeklese artık yaaa cidden yoruldum onu kucağımda zaptetmeye çalışmaktan..
geşmiş olsun canım.. hareketlenmeler arttıkca düşmeler çarpmalar artıyor.. iştahınıın açılmasına da çok sevindim darısı başımıza
Selam kızlar nasılsınız dün tayınımız acıklandı kıbrıss cıktı kıbrısa gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı varmı kıbrıstan katılann merak edıyorumm
emeklemesin yürüsünler bencemerhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla birbirimize girdik gene.. emeklese artık yaaa cidden yoruldum onu kucağımda zaptetmeye çalışmaktan..
geşmiş olsun canım.. hareketlenmeler arttıkca düşmeler çarpmalar artıyor.. iştahınıın açılmasına da çok sevindim darısı başımıza
Selam kızlar nasılsınız dün tayınımız acıklandı kıbrıss cıktı kıbrısa gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı varmı kıbrıstan katılann merak edıyorumm
emeklemesin yürüsünler bence
emeklemesin yürüsünler bence
bu arada kızlar hep sorcam unutuyorum tinkerbell nerede? bilen konuşan var mı aylar oldu girmedi hiç...
canım ben de merak ediyorum uzun zamandır girmiyor ,neden acaba ?
farkından olmadan kırdık mı acaba ?şimdi sayfasına baktım; bugün girmiş ama bize uğramamış sanırım artık bizi sevmiyor
farkından olmadan kırdık mı acaba ?
bilmiyorum ki :44: çok oldu hatırlamak pek mümkün değil.. ama kendi adıma çok saygı duymuştum kendisine 2 sebepten 1.si çok zor şartlarda öğretmenlik yapıyordu.. 2.si bebeği tam 90 cm boyundaydı maşallah.
6 saat diye hatırlıyorum ama emin değilim sen internetten bi kontrol et..
slm kızlar,
bugün utku da sabahleyin başını çarptı kanepenin ahşap kolunaemeklemeyi öğrendiğinden beri kazalar ard arda gelmeye başladı,çok kötü çarptı başını,dudakları büzdü,ben bir kelime bişey desem ağlayacaktı,hiç birşey demedim ama içim gitti,bi süre öyle kaldı sonra normale döndü,başı şişer diye çok korktum ama çok şükür birşey olmadı.
iştahımız sıfır bu arada,ağzına lokma koymuyor,hastalığı hala geçmedi gib,kilo verecek diye korkuyorumşurup veriyoruz diye şimdi hiç ağzını açmıyor mama kaşığına bile,fobi oluştu,kaşığı görür görmez ağlar gibi sesler çıkarmaya başlıyor.akşama kadar hiçbirşey yemedi,akşam üzeri en sonunda dayanamadım elimle yedirdim en son yaparım dediğim şeyi yaptım,hiç sevmem elimle yemesini yedirmesini muzu yemedi,kaşıkla verecektim,ben de elimle parça parça koparıp verdim yedi,katı şeyleri verebilirim ama çorba türü şeyleri elimle nasıl verecem Allah yardımcım olsun,kısa sürede oğlum iyileşip iştahı gelsin.....
Geçmiş olsun canım, emzirme işini nasıl hallediyorsun çalışırken. Çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?