2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar ben de yatıyorum gözlerim yanmaya başladı.. herkese iyi geceler

günaydın millett dükkanı ben açtım noldu bebişlere öyle düşmeler çogalmış bende bu sabah düşüşle uyandım emzirirken uyumuşum tabi bizim kızda uykusunda yan dönim derken hoooppp aşşagı aglamasıyla uyandım bi baktım beşigin dibinde çok korktum valla bide iştah konusuna gelince bizim kız yemeye başladı yavaş yavaş artık küçük bi kase çorbayı falan bitiriyo

Bak Harpy gördünmü işe yarıyormuş dediğim yöntemnar ekşisi fikride iyiymiş

merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla birbirimize girdik gene.. emeklese artık yaaa cidden yoruldum onu kucağımda zaptetmeye çalışmaktan..

geşmiş olsun canım.. hareketlenmeler arttıkca düşmeler çarpmalar artıyor.. iştahınıın açılmasına da çok sevindim darısı başımıza

slm kızlar ben geldim

amin canım,darısı bizim de başımıza,şimdi uyutmaya çalışıyorum,uzun bir yemek savaşından sonra yorgun düştü ama kazandı

Selam kızlar nasılsınız dün tayınımız acıklandı kıbrıss cıktı kıbrısa gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı varmı kıbrıstan katılann merak edıyorumm

emeklemesin yürüsünler bence

Selam kızlar nasılsınız dün tayınımız acıklandı kıbrıss cıktı kıbrısa gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı varmı kıbrıstan katılann merak edıyorumm

canım ben istanbuldan katılıyorum ama aslen kıbrıslıyım :) neresine gideceksiniz?

emeklemesin yürüsünler bence

neden? emeklesinler yaa çok tatlı oluyorlar emekleyince :)

bu arada kızlar hep sorcam unutuyorum tinkerbell nerede? bilen konuşan var mı aylar oldu girmedi hiç...

farkından olmadan kırdık mı acaba ?

bilmiyorum ki :44: çok oldu hatırlamak pek mümkün değil.. ama kendi adıma çok saygı duymuştum kendisine 2 sebepten 1.si çok zor şartlarda öğretmenlik yapıyordu.. 2.si bebeği tam 90 cm boyundaydı maşallah.

ay maşallah onun bebişine ne kadar uzunmuş, güzel paylaşımları oluyordu umarım tekrardan girmeye başlar

Geçmiş olsun canım, emzirme işini nasıl hallediyorsun çalışırken. Çok zormuş

slm kızlarrrrrr

hayırlı olsun canım.

Geçmiş olsun canım, emzirme işini nasıl hallediyorsun çalışırken. Çok zormuş

benim okul 8.30-12.00 arası,giderken emziriyorum,uyuyor,sonra da kahvaltı yapıyor ben gelene kadar,olmadı meyve de veriyorlar.böyle idare ediyorum,yine de okulda sağarım diye bi pompa aldım ama hiç sağmadım inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…