2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Selam kızlar nasılsınız dün tayınımız acıklandı kıbrıss cıktı kıbrısa gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı varmı kıbrıstan katılann merak edıyorumm

Hayırlı olsun canım, bizim burdan da iki kişi gidiyor Kıbrıs'a

bizimki sanki hiç emeklemeyecek gibi hala uçak pozisyonunda ,arka arka biraz gidiyor o zaman ayaklarını kullanıyor ama döne doğru dönünce ayaklarını kullanmıyor

Levent de ilk defa bugün emekleme emaresi gösterdi. Popoyu kaldırıp kendini ileri zorluyor ayaklarıyla.

canım ben istanbuldan katılıyorum ama aslen kıbrıslıyım :) neresine gideceksiniz?

neden? emeklesinler yaa çok tatlı oluyorlar emekleyince :)

emeklemeyle zaman kaybetmesinler biranönce yürüsünler benim kızım emeklemeden yürüdü emekleyince yürümeye daha istekli oluyorlar emekleyince istedikleri yere gidebildikleri için yürümeye isteksiz oluyorlar ama belli olmaz her bebek aynı değil

bizimki sanki hiç emeklemeyecek gibi hala uçak pozisyonunda ,arka arka biraz gidiyor o zaman ayaklarını kullanıyor ama döne doğru dönünce ayaklarını kullanmıyor

benimkindede hala hareket yok kucağımdan inmediği için emekleme yuvarlanma oturma gibi şeylere ihtiyaç duymuyor bana yapışık bi vaziyette ne zamana kadar sürer bu bilmiyorum ama zor oluyo

slm annelerr.. nasılsınız..
evet emekleyen bebek yürümeye pek istekli olmuyor..benim oğlanda öyle şimdi kanepenin kenarından tutup kalkıyor ve bir iki adım atınca hemen yere atıp kendini emeklemeye başlıyor.eee ne olacak bizimki 5.ayının içindeyken emeklemeye başladı o günn bu gündür halim harap kızlar... coook fena oldu karıştırmadığı yer acmadığı çekmece kalmadı...annesının bıtanesiiii...

maşallah bu erkenden emekleyen bebişlere..

merhaba hoşgeldin maşallah bebişine devalla bazılarıda emeklemesi daha iyi diyolar çünkü düşünce falan kalkmaları daha kolay oluyomuş

benimkindede hala hareket yok kucağımdan inmediği için emekleme yuvarlanma oturma gibi şeylere ihtiyaç duymuyor bana yapışık bi vaziyette ne zamana kadar sürer bu bilmiyorum ama zor oluyo

sürekli kucakta taşımakta çok zor olur ,bizimki çok kucakta değil ama yinede emekleme yok tabi:18:

günaydın canım nasılsınız? bizimki yine huysuz söyleniyor oturduğu yerde.. biraz dışarı çıkcaz herhalde..

ayeseer önceki sayfalarda yazmıştım emzirme olayını sorduğunda :))

benim okul 8.30-12.00 arası,giderken emziriyorum,uyuyor,sonra da kahvaltı yapıyor ben gelene kadar,olmadı meyve de veriyorlar.böyle idare ediyorum,yine de okulda sağarım diye bi pompa aldım ama hiç sağmadım inan[/QUOTE]

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsınız? bizimki yine huysuz söyleniyor oturduğu yerde.. biraz dışarı çıkcaz herhalde..

hiç sorma canım otursun oynasın diye uğraşıyorum ama oturmamak için ayaklarını diriyor,paşamı sürekli ayakta tutacakmışımbenimde hiç işim yok ya akşama kadar onu ayakta gezdirebilirim

yettim canım naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…