Selam kızlar nasılsınız dün tayınımız acıklandı kıbrıss cıktı kıbrısa gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı varmı kıbrıstan katılann merak edıyorumm
bizimki sanki hiç emeklemeyecek gibi hala uçak pozisyonunda ,arka arka biraz gidiyor o zaman ayaklarını kullanıyor ama döne doğru dönünce ayaklarını kullanmıyor
Levent de ilk defa bugün emekleme emaresi gösterdi. Popoyu kaldırıp kendini ileri zorluyor ayaklarıyla.
canım ben istanbuldan katılıyorum ama aslen kıbrıslıyım :) neresine gideceksiniz?
neden? emeklesinler yaa çok tatlı oluyorlar emekleyince :)
bizimki sanki hiç emeklemeyecek gibi hala uçak pozisyonunda ,arka arka biraz gidiyor o zaman ayaklarını kullanıyor ama döne doğru dönünce ayaklarını kullanmıyor
slm annelerr.. nasılsınız..
evet emekleyen bebek yürümeye pek istekli olmuyor..benim oğlanda öyle şimdi kanepenin kenarından tutup kalkıyor ve bir iki adım atınca hemen yere atıp kendini emeklemeye başlıyor.eee ne olacak bizimki 5.ayının içindeyken emeklemeye başladı o günn bu gündür halim harap kızlar... coook fena oldu karıştırmadığı yer acmadığı çekmece kalmadı...annesının bıtanesiiii...
iyi geceler
benimkindede hala hareket yok kucağımdan inmediği için emekleme yuvarlanma oturma gibi şeylere ihtiyaç duymuyor bana yapışık bi vaziyette ne zamana kadar sürer bu bilmiyorum ama zor oluyo
günaydın canım nasılsınız? bizimki yine huysuz söyleniyor oturduğu yerde.. biraz dışarı çıkcaz herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?