2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

yettim canım naber?

hoşgeldin sıkılıyorum,utkunun uyanmasını bekliyorum pazara gidecez,kimseler yok konuşacak bakıp duruyordum,msn açtım orda da kimse yok,of pufffffffff,,,, sizden naber,gezdiniz mi bugün

hoşgeldin sıkılıyorum,utkunun uyanmasını bekliyorum pazara gidecez,kimseler yok konuşacak bakıp duruyordum,msn açtım orda da kimse yok,of pufffffffff,,,, sizden naber,gezdiniz mi bugün

gezdik biraz.. bizim pazar salı günü kuruluyor ama ben hep gitmeyi unutuyorum bu arada 2. kez duyuyorum alışverişe götürmek zekasını geliştiriyormuş bebeklerin :) kocişlere yetiştirelim hemen

gezdik biraz.. bizim pazar salı günü kuruluyor ama ben hep gitmeyi unutuyorum bu arada 2. kez duyuyorum alışverişe götürmek zekasını geliştiriyormuş bebeklerin :) kocişlere yetiştirelim hemen

aaa bunu duyduğum iyi oldu,eşime hemen söyleyeyim de alışverişe gidelim,burası 28 derece bugün,acayip sıcak,biraz yazlık alalım oğluşuma bana bu arada ben hala uzun kollu iç badi giydiriyorum,siz kısa kolluya geçtiniz mi?bi de kıymayı nasıl köfte yapıyorsun?ben genelde çorbaya ya da sebze püresine katıp veriyorum

yaa ben hep kısa kollu giydirdim.. 28 derecede bırak uzun kollu bodiyi senin çoktan kısa kollu tshirte geçmen gerekiyordu.. biz 23 dereceden beri t shirt giyiyoruz alttan kısa kolu body ile.. eliyle yemesi için mi köfte yapcaksın ben hiç yapmadım daha; tarifleri bekliyorum..

yok canım eliyle yemesi için değil,ben kendim utkuya yedirmek istiyorum.doktorun listesinde sebze püresine katılabilir yazıyor sadece ama günlük menüde köfte yapabilirsiniz demiş,nasıl yapacağımın açıklaması yok

emeklemesin yürüsünler bence
Bencede canım, hem yürümesini hızlandırır hemde emeklerken yerde ne kadar toz kir var hepsi ağzında elinde

Alışveriş için bir bahanemiz daha oldu

Canım bende maydonozu görünce niye dehşete kapılsın ki dedim içimden:44:Verdiğin linki tıklayınca anladımGüzelmiş arasıra bakıyım ben oraya güzel bilgiler var

ben hala anlamadım kızlar valla,linki dinledim ama utku yanımdaydı,tam anlamadım galiba:44:

köfteyi nasıl yed,receks,n peki? sanırım o kendi eliyle yemesi için öyle yazmıştır..

Canım bende maydonozu görünce niye dehşete kapılsın ki dedim içimden:44:Verdiğin linki tıklayınca anladımGüzelmiş arasıra bakıyım ben oraya güzel bilgiler var

zekanın %80i ilk 2 yılda tamamlanıyormuş :18: hemen markete gitmemiz gerek

ben o kısmı kaçırmışım utku uyandı çığlık atıyor hep,neyse ben hemen oğlumun zekasını geliştirmek için pazara,çarşıya alışverişe gideyim gün bugün görüşmek üzere kızlar

Hadi sana kolay gelsin canım, zeka için gerekli tabi, ertelememek lazım

ben hala içine uzun kollu badi giydiriyorum tabi burası erzurum, iki gün önce köfte yapayım dedim ama sonra kıymaya pek güvenemedim tadı bi garip geldi bana ve yapmadım,ama dün kendimize patates mücveri yapmıştım bi tanede oğluma yaptım bayılarak yedi benim oğlan eline vererek yedirdiğim şeylere bayılıyor garip bi çocuk ne yapcaksam çorba ,yoğurt bunları yedirirken deliriyorum

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık, sorduk niye yıprandık yıprandık yıprandık
Böyle bi şarkı vardı dimi, altta o kadar ismi görünce aklıma bu şarkı geldi

canım ne yap biliyor musun parmak şeklinde ekmekler kızart ya da buharda az pişir sebzeleri yoğurda batır eline ver.. biraz ev batacak ama tavsiyem altına bir çarşaf sermen.. herkes çocuğuna kendi kendine yemek yedirmeye çalışır seninki bulunmaz nimet bizimki ekmek yiyordu ama gönlü geçti artık eline verince direk atıyor :44:

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık, sorduk niye yıprandık yıprandık yıprandık
Böyle bi şarkı vardı dimi, altta o kadar ismi görünce aklıma bu şarkı geldi

evet ben bu aralar baya yıprandım,sebep kociş ve mehmet alp tabi ama yinede mutluyum

kızlar benimki uyandı yaa şimdilik oturuyor amane kadar sürer bilmem.. her an yok olabilirim... zira tıngırdamaya başladı bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…