yettim canımnaber?
hoşgeldinsıkılıyorum,utkunun uyanmasını bekliyorum pazara gidecez,kimseler yok konuşacak bakıp duruyordum,msn açtım orda da kimse yok,of pufffffffff,,,, sizden naber,gezdiniz mi bugün
gezdik biraz.. bizim pazar salı günü kuruluyor ama ben hep gitmeyi unutuyorumbu arada 2. kez duyuyorum alışverişe götürmek zekasını geliştiriyormuş bebeklerin :) kocişlere yetiştirelim hemen
aaa bunu duyduğum iyi oldu,eşime hemen söyleyeyim de alışverişe gidelim,burası 28 derece bugün,acayip sıcak,biraz yazlık alalım oğluşuma banabu arada ben hala uzun kollu iç badi giydiriyorum,siz kısa kolluya geçtiniz mi?bi de kıymayı nasıl köfte yapıyorsun?ben genelde çorbaya ya da sebze püresine katıp veriyorum
Bencede canım, hem yürümesini hızlandırır hemde emeklerken yerde ne kadar toz kir var hepsi ağzında elindeemeklemesin yürüsünler bence
Alışveriş için bir bahanemiz daha oldugezdik biraz.. bizim pazar salı günü kuruluyor ama ben hep gitmeyi unutuyorumbu arada 2. kez duyuyorum alışverişe götürmek zekasını geliştiriyormuş bebeklerin :) kocişlere yetiştirelim hemen
Canım bende maydonozu görünce niye dehşete kapılsın ki dedim içimden:44:Verdiğin linki tıklayınca anladımBebekTV Soru, Bebeğin zeka gelişimini arttırmak için anne geçen gün eline 1 sap maydanoz verdim hiç dehşete kapılmadı hemen salladı sandalyeden aşağı
Canım bende maydonozu görünce niye dehşete kapılsın ki dedim içimden:44:Verdiğin linki tıklayınca anladımGüzelmiş arasıra bakıyım ben oraya güzel bilgiler var
yok canım eliyle yemesi için değil,ben kendim utkuya yedirmek istiyorum.doktorun listesinde sebze püresine katılabilir yazıyor sadece ama günlük menüde köfte yapabilirsiniz demiş,nasıl yapacağımın açıklaması yok
Canım bende maydonozu görünce niye dehşete kapılsın ki dedim içimden:44:Verdiğin linki tıklayınca anladımGüzelmiş arasıra bakıyım ben oraya güzel bilgiler var
zekanın %80i ilk 2 yılda tamamlanıyormuş :18: hemen markete gitmemiz gerek
Canım ordaki psikolog pahalı oyuncaklara gerek yok, maydonozu verince dehşete düşerler, domatesi verince sevinirler diyodaben hala anlamadım kızlar valla,linki dinledim ama utku yanımdaydı,tam anlamadım galiba:44:
Hadi sana kolay gelsin canım, zeka için gerekli tabi, ertelememek lazımben o kısmı kaçırmışım utku uyandı çığlık atıyor hep,neyse ben hemen oğlumun zekasını geliştirmek için pazara,çarşıya alışverişe gideyim gün bugüngörüşmek üzere kızlar
aaa bunu duyduğum iyi oldu,eşime hemen söyleyeyim de alışverişe gidelim,burası 28 derece bugün,acayip sıcak,biraz yazlık alalım oğluşuma banabu arada ben hala uzun kollu iç badi giydiriyorum,siz kısa kolluya geçtiniz mi?bi de kıymayı nasıl köfte yapıyorsun?ben genelde çorbaya ya da sebze püresine katıp veriyorum
yaa ben hep kısa kollu giydirdim.. 28 derecede bırak uzun kollu bodiyi senin çoktan kısa kollu tshirte geçmen gerekiyordu.. biz 23 dereceden beri t shirt giyiyoruz alttan kısa kolu body ile.. eliyle yemesi için mi köfte yapcaksın ben hiç yapmadım daha; tarifleri bekliyorum..
ben hala içine uzun kollu badi giydiriyorum tabi burası erzurum, iki gün önce köfte yapayım dedim ama sonra kıymaya pek güvenemedim tadı bi garip geldi bana ve yapmadım,ama dün kendimize patates mücveri yapmıştım bi tanede oğluma yaptım bayılarak yedi benim oğlan eline vererek yedirdiğim şeylere bayılıyor garip bi çocuk ne yapcaksam çorba ,yoğurt bunları yedirirken deliriyorum
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık, sorduk niye yıprandık yıprandık yıprandık
Böyle bi şarkı vardı dimi, altta o kadar ismi görünce aklıma bu şarkı geldi
En son kocişinle küstün, durumlar ne tatlımevet ben bu aralar baya yıprandım,sebep kociş ve mehmet alp tabi ama yinede mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?