canım ne yap biliyor musun parmak şeklinde ekmekler kızart ya da buharda az pişir sebzeleri yoğurda batır eline ver.. biraz ev batacak ama tavsiyem altına bir çarşaf sermen.. herkes çocuğuna kendi kendine yemek yedirmeye çalışır seninki bulunmaz nimetbizimki ekmek yiyordu ama gönlü geçti artık eline verince direk atıyor :44:
En son kocişinle küstün, durumlar ne tatlım
ekmeği kızartmadan sürekli veriyorum geçen günde havucu biraz pişirdim öyle verdim eline ama çok uyanık bunlar ya ekmeğe biraz labne sürsem yemiyor atıyor ,yoğurdu birde söylediğin gibi vereyim bakalım ne yapcak geçen gün bi yemeğin üzerine sarımsaklı yoğurt hazırladım tuttu onu sevdi ama bende sarımsak dokunur belki diye korktum pek vermek istemedim babası biraz verdi birşey olmaz diye
canım artık büyüdüler yaa bişi olmaz bence de türk mutfağıan düşkün olacak seninki bizimki de sevmişti sarımsaklı :) amabizimki normal de seviyordu son zamanlar iştahsızlık onu da vurdu
Kızlar bişey sorabilir miyim, ben son 1 aydır adet olmaya başladım, ayın 15 gibi olmuştum bide şimdi oldum.Yani 15 günde bir:26:Bu normalmi, hamilelikten önce çok düzenliydi, bırak gününü saatini bile bilirdim.Eskisi olur muyum acaba tekrar
bilmiyorumki canım ama ilk zamanlar böyle düzensizlikler oluyor diye duydum,ben üç aydır oluyorum ve düzenli oluyor
belki dişi çıkıyordur bugünlerde iştahsızsa,mehmet alp önceden yoğurdu seviyordu ama uzun bi zamandır çok zorlanıyorum yedirmekte inşallah dediğin gibi türk mutfağına düşkün olur ayın 2 sinde ankaraya gidiyorum annem kesin herşeyi yedirmeye çalışır belki alışır böylece
Kızlar bişey sorabilir miyim, ben son 1 aydır adet olmaya başladım, ayın 15 gibi olmuştum bide şimdi oldum.Yani 15 günde bir:26:Bu normalmi, hamilelikten önce çok düzenliydi, bırak gününü saatini bile bilirdim.Eskisi olur muyum acaba tekrar
kızlar neler yaptınız bugün komşu oturması vardı bende kimseyle görüşmemiştim yaban gibi kalmayım da gideyim dedim. burnumdan hatta bilumum heryerimden geldi sağolsun salih efe mızmızmızmız eve gittim yürütecini getirdim kucağıma aldım oturdum kalktım emzirdim hoplattım zıplattım bana mısın demedi. daha insanlar çaylarını içerken,aynen istikamet ev oldu. valla evin yolunu zor buldum öf ya ben ne zaman normal insanlar gibi sosyalleşeceğiimmmmm:84::84::84::84:
[/QUOTE]ayeseer önceki sayfalarda yazmıştım emzirme olayını sorduğunda :))
benim okul 8.30-12.00 arası,giderken emziriyorum,uyuyor,sonra da kahvaltı yapıyor ben gelene kadar,olmadı meyve de veriyorlar.böyle idare ediyorum,yine de okulda sağarım diye bi pompa aldım ama hiç sağmadım inan
bu yemek işkencesi ne zaman bitecek acaba :95: 3. kaşıktan itibaren çıldırdım gene.. sonra pişman oluyorum ama o an kafayı yiyorum sonunda ağlayarak kalkıyoruz masadan..
yaa gasliba öyle.. dişleri hep beyazladı alttan.. inşallah düzelir yakında.. yine gidiyorsun haane kadar kalacaksın?
ben de 6 aylıkken oldum ilk 3 ay çok dengesizdi dediğin gibi 15 günde 1 oluyordum.. ama bir süredir olmuyorum :44: herhalde normale döndü.. hamilelik öncesi benimki de dediğin gibi çok düzenliydi.. emzirme bitince eski düzenine döner sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?