2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ekmeği kızartmadan sürekli veriyorum geçen günde havucu biraz pişirdim öyle verdim eline ama çok uyanık bunlar ya ekmeğe biraz labne sürsem yemiyor atıyor ,yoğurdu birde söylediğin gibi vereyim bakalım ne yapcak geçen gün bi yemeğin üzerine sarımsaklı yoğurt hazırladım tuttu onu sevdi ama bende sarımsak dokunur belki diye korktum pek vermek istemedim babası biraz verdi birşey olmaz diye

canım artık büyüdüler yaa bişi olmaz bence de türk mutfağıan düşkün olacak seninki bizimki de sevmişti sarımsaklı :) amabizimki normal de seviyordu son zamanlar iştahsızlık onu da vurdu

canım artık büyüdüler yaa bişi olmaz bence de türk mutfağıan düşkün olacak seninki bizimki de sevmişti sarımsaklı :) amabizimki normal de seviyordu son zamanlar iştahsızlık onu da vurdu

belki dişi çıkıyordur bugünlerde iştahsızsa,mehmet alp önceden yoğurdu seviyordu ama uzun bi zamandır çok zorlanıyorum yedirmekte inşallah dediğin gibi türk mutfağına düşkün olur ayın 2 sinde ankaraya gidiyorum annem kesin herşeyi yedirmeye çalışır belki alışır böylece

Kızlar bişey sorabilir miyim, ben son 1 aydır adet olmaya başladım, ayın 15 gibi olmuştum bide şimdi oldum.Yani 15 günde bir:26:Bu normalmi, hamilelikten önce çok düzenliydi, bırak gününü saatini bile bilirdim.Eskisi olur muyum acaba tekrar

bilmiyorumki canım ama ilk zamanlar böyle düzensizlikler oluyor diye duydum,ben üç aydır oluyorum ve düzenli oluyor

bu yemek işkencesi ne zaman bitecek acaba :95: 3. kaşıktan itibaren çıldırdım gene.. sonra pişman oluyorum ama o an kafayı yiyorum sonunda ağlayarak kalkıyoruz masadan..

yaa gasliba öyle.. dişleri hep beyazladı alttan.. inşallah düzelir yakında.. yine gidiyorsun haa ne kadar kalacaksın?

ben de 6 aylıkken oldum ilk 3 ay çok dengesizdi dediğin gibi 15 günde 1 oluyordum.. ama bir süredir olmuyorum :44: herhalde normale döndü.. hamilelik öncesi benimki de dediğin gibi çok düzenliydi.. emzirme bitince eski düzenine döner sanırım..

pöff yine yalnız kaldım.. ben yalnızım ben yalnızım yalnızııııım

kızlar neler yaptınız bugün komşu oturması vardı bende kimseyle görüşmemiştim yaban gibi kalmayım da gideyim dedim. burnumdan hatta bilumum heryerimden geldi sağolsun salih efe mızmızmızmız eve gittim yürütecini getirdim kucağıma aldım oturdum kalktım emzirdim hoplattım zıplattım bana mısın demedi. daha insanlar çaylarını içerken,aynen istikamet ev oldu. valla evin yolunu zor buldum öf ya ben ne zaman normal insanlar gibi sosyalleşeceğiimmmmm:84::84::84::84:

off seni nekadar iyi anlıyorum anlatamam.. biz de dışarı çıktığımızda öyle oluyor :84: bebek arabası durduğu anda koyver gitsin :84ndan bebek arabasını hep ileri geri yapıyorum durunca

bizimki bilgisayara daldı resmen ben tuşlara dokununca elimi itiyor elleme der gibi

[/QUOTE]

Seninki çok iyiymiş. Yarın yine 7:30 da çıkacağım10 gibi evde olacağım, salı ve perşembeyi sevmiyorum :95: Her an hasta olabilirim, salı ve perşembe

Ben 40 ım bittikten 5 gün sonra ilk adetimi oldum ondan sonra 28 günde bir oluyorum, düzene girdim hemen, ama böyle düzensizlikler çok normal, rahat ol...

Bizimki dedesinin kel başını davul olarak kullanıyor,çap çap çap saç olan yerleri de çekiştiriyor.

benim kızımda hiç kucak istemezdi.yere koyardım.birazda oyuncak verirdim 1 saat oynardı.ondan sıkılıonca yürütece koyardım öyle oyalanırdı.şimdi hep kucak istiyo.hastalıktan sonra huy değişti.şimdi de çekiştirio sandalyemi al beni diye.off ya niye böyle oldu <anlamadım.

canım bu sefer biraz daha uzun bi süre olacak hemen hemen iki ay olmayacağım arada girer bakarım sizlere,haziran başında ben ankaraya gideceğim haziran sonu gibi eşimin inşallah askerlik bitiyor onun memleketine gideriz daha sonra konyaya gidince ev taşıyacağım falan baya çok işim var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…