2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

bazen oluyorlar öyle ,bizimkide dizimize vurmayı öğrendi otururken ya benim yada babasının dizine vuruyor sürekli beni alın der gibi

canım hiç belli olmuyor bu çocukların huyu ,bizimkide evde oturarak oynarken 10 dk sonra sıkılır mızırdanır geçen gün bi yere oturmaya gittik gelene kadar oturduğu yerde hiç ses çıkarmadan oynadı tabi ben şok oldum,ne kadar uslu çocuk ne güzel diyorlar halbuki evde öyle mi

nereye taşınacaksınız?

İnşallah canım, girer herhalde düzene.ne güzeldi 17 ay yoktu bu dert

pöff yine yalnız kaldım.. ben yalnızım ben yalnızım yalnızııııım
Allahım Harpy ya

Canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama daha deneyimli anneler bebek 2 yaşına gelmeden zor diyorlar:78:

bizimki bilgisayara daldı resmen ben tuşlara dokununca elimi itiyor elleme der gibi
Aynen canım ya ben laptopun başına oturunca beni çekiştiriyor, bağırıyor sanki oturma der gibi:26:Baktı ben yinede bilgisayarın başındayım tuşlara gelir basar

Ben 40 ım bittikten 5 gün sonra ilk adetimi oldum ondan sonra 28 günde bir oluyorum, düzene girdim hemen, ama böyle düzensizlikler çok normal, rahat ol...
Darısı başıma

Aynen canım biri bize gelince veya biz birine gidince bir uslu bir uslu

köfteyi nasıl yed,receks,n peki? sanırım o kendi eliyle yemesi için öyle yazmıştır..

zekanın %80i ilk 2 yılda tamamlanıyormuş :18: hemen markete gitmemiz gerek

Ben hiç inanmıyorum böyle şeylere.Bebeklere birşeyler dayatmanın anlamı yok bence,onlara öğretmeye gerek yok,kendileri öğrenme içgüdüsüyle doğuyor zaten. Eskiden market mi vardı,Einstein ya da Stephen Hawking markete mi gidiyordu yani?

bu çocuk çok yoruyor beni erkenden uykum geldi,tabi sabah 7 de uyanıyoruz

aynen ben de bayıldım oturduğum yerde gene

güzel dedin ama bizimoğlan yazık bütün gün sadece beni görüyor akşam olunca 1 saatte babasını görüp yatıyor.. eskinden market yoktu ama etraflarında bir ton insan vardı.. ayrıca o bahsettiğin insanlar dahiydi bence onları bu grubun dışında tutmak daha mantıklı einstein 5 yaşında konuşmaya başlamış bizim çocuklar bu kadar gecikse kvler bizi diliyle döver walla

iyi geceler kızlar

dükkanı kapatmakla kalmayıp bir de açayım bari günaydın herkese.. devamsızlık yapıyorsunuz gözümden kaçtı sanmayın..

merhaba arkadaşlar, sorum hakkında yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim rahatladım sayenizde:)))
bugün 40 ımız çıkıyor:)) neler yapmam lazım.temizlik falan yapacağım.başka önerileriniz neler:))

merhaba canım; hayırlı olsun :) 40ınçıkarken eğer reglin bittiyse abdest alınır diye biliyorum aynı şekilde bebeğe de abdest aldırıyorsun formaliteden.. başka bişi varsa bilemiyorum..

:)) teşekkürler canım.valla bende bunları duydum bide kevgirden su dök falan dediler.bütün herkesin fikrini alıp hepsini yapacağım çok meraklıyımdır böyle şeylere:)))

40 ımız çıkınca 40 tane çakıl taşı toplayıp, güzelce yıkadıktan sonra bebişimin banyo suyuna koyup yıkadık onu, daha sonra aynı şekilde kendimden boy abdesti aldım. öyle yapılıyormuş ben de itiraz etmedim artık :))

:)) teşekkürler canım.valla bende bunları duydum bide kevgirden su dök falan dediler.bütün herkesin fikrini alıp hepsini yapacağım çok meraklıyımdır böyle şeylere:)))

kevgirden su nasıl dökülür yaa ben de süzgeç duymuştum :) onun yerine duşta yıka bebeği kevgir gibi akıyor zaten su :) bir de annanem 40a kadar say yıkarken demişti 40ı çıkıyo ya neden dedim (annanemim açıklaması genelde budur) annem öyle yapardı dedi..
bir de yoğurt mayalarken yerlere göklere öpücük atardı annanem onu da annesi öyle yapıyormuş yoksa maya tutmazmış daha var ama uzatmayalım alem kadın bu annaem

canım kevgir süzgeç değil mi zaten???yani hem süzgeç hem kevgir deniyor biliyorum.herneysee.
annelerin genel açıklaması zaten annem böyle yapardı:))) kimse sebebini bilmiyor ama yapıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…