benim kızımda hiç kucak istemezdi.yere koyardım.birazda oyuncak verirdim 1 saat oynardı.ondan sıkılıonca yürütece koyardım öyle oyalanırdı.şimdi hep kucak istiyo.hastalıktan sonra huy değişti.şimdi de çekiştirio sandalyemi al beni diye.off ya niye böyle oldu <anlamadım.
kızlar neler yaptınız bugün komşu oturması vardı bende kimseyle görüşmemiştim yaban gibi kalmayım da gideyim dedim. burnumdan hatta bilumum heryerimden geldi sağolsun salih efe mızmızmızmız eve gittim yürütecini getirdim kucağıma aldım oturdum kalktım emzirdim hoplattım zıplattım bana mısın demedi. daha insanlar çaylarını içerken,aynen istikamet ev oldu. valla evin yolunu zor buldum öf ya ben ne zaman normal insanlar gibi sosyalleşeceğiimmmmm:84::84::84::84:
canım bu sefer biraz daha uzun bi süre olacak hemen hemen iki ay olmayacağım arada girer bakarım sizlere,haziran başında ben ankaraya gideceğim haziran sonu gibi eşimin inşallah askerlik bitiyor onun memleketine gideriz daha sonra konyaya gidince ev taşıyacağım falan baya çok işim var aslında
İnşallah canım, girer herhalde düzene.ne güzeldi 17 ay yoktu bu dertben de 6 aylıkken oldum ilk 3 ay çok dengesizdi dediğin gibi 15 günde 1 oluyordum.. ama bir süredir olmuyorum :44: herhalde normale döndü.. hamilelik öncesi benimki de dediğin gibi çok düzenliydi.. emzirme bitince eski düzenine döner sanırım..
pöff yine yalnız kaldım..ben yalnızım ben yalnızım yalnızııııım
Canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama daha deneyimli anneler bebek 2 yaşına gelmeden zor diyorlar:78:kızlar neler yaptınız bugün komşu oturması vardı bende kimseyle görüşmemiştim yaban gibi kalmayım da gideyim dedim. burnumdan hatta bilumum heryerimden geldi sağolsun salih efe mızmızmızmız eve gittim yürütecini getirdim kucağıma aldım oturdum kalktım emzirdim hoplattım zıplattım bana mısın demedi. daha insanlar çaylarını içerken,aynen istikamet ev oldu. valla evin yolunu zor buldum öf ya ben ne zaman normal insanlar gibi sosyalleşeceğiimmmmm:84::84::84::84:
Aynen canım ya ben laptopun başına oturunca beni çekiştiriyor, bağırıyor sanki oturma der gibi:26:Baktı ben yinede bilgisayarın başındayım tuşlara gelir basarbizimki bilgisayara daldı resmen ben tuşlara dokununca elimi itiyor elleme der gibi
Darısı başımaBen 40 ım bittikten 5 gün sonra ilk adetimi oldum ondan sonra 28 günde bir oluyorum, düzene girdim hemen, ama böyle düzensizlikler çok normal, rahat ol...
Aynen canım biri bize gelince veya biz birine gidince bir uslu bir uslucanım hiç belli olmuyor bu çocukların huyu ,bizimkide evde oturarak oynarken 10 dk sonra sıkılır mızırdanır geçen gün bi yere oturmaya gittik gelene kadar oturduğu yerde hiç ses çıkarmadan oynadıtabi ben şok oldum ,ne kadar uslu çocuk ne güzel diyorlar halbuki evde öyle mi
nereye taşınacaksınız?
yine konya beyşehirdeyiz lojmanda kalıyoduk lojman çok küçük o yüzden geniş bi eve çıkalım dedik
anladım canım.. allah kolaylık versin. taşınmak çok zor..
köfteyi nasıl yed,receks,n peki? sanırım o kendi eliyle yemesi için öyle yazmıştır..
zekanın %80i ilk 2 yılda tamamlanıyormuş :18: hemen markete gitmemiz gerek
bu çocuk çok yoruyor beni erkenden uykum geldi,tabi sabah 7 de uyanıyoruz
Ben hiç inanmıyorum böyle şeylere.Bebeklere birşeyler dayatmanın anlamı yok bence,onlara öğretmeye gerek yok,kendileri öğrenme içgüdüsüyle doğuyor zaten. Eskiden market mi vardı,Einstein ya da Stephen Hawking markete mi gidiyordu yani?
merhaba arkadaşlar, sorum hakkında yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim rahatladım sayenizde:)))
bugün 40 ımız çıkıyor:)) neler yapmam lazım.temizlik falan yapacağım.başka önerileriniz neler:))
:)) teşekkürler canım.valla bende bunları duydum bide kevgirden su dök falan dediler.bütün herkesin fikrini alıp hepsini yapacağımçok meraklıyımdır böyle şeylere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?