Canım benimki oturuyor, emekliyo, tırmanarak ayağa kalkıyo.Sen destekle falan oturtmayı hiç denemedin mi.Öyle başlıyorlar çünkü.bende eylül annesiyim...
şimdi sizin kuzular oturuyordur benimki, hicbirşey yapamıyor malesef...
canım kevgir süzgeç değil mi zaten???yani hem süzgeç hem kevgir deniyor biliyorum.herneysee.
annelerin genel açıklaması zaten annem böyle yapardı:))) kimse sebebini bilmiyor ama yapıyo işte
bende eylül annesiyim...
şimdi sizin kuzular oturuyordur benimki, hicbirşey yapamıyor malesef...
Canım benimki oturuyor, emekliyo, tırmanarak ayağa kalkıyo.Sen destekle falan oturtmayı hiç denemedin mi.Öyle başlıyorlar çünkü.
Yok canım ben yürüteç almıycam, ne biliyim çok okudum araştırdım.Zararı yararından çok denilince vazgeçtim.Ben biraz eski kafalıyım bu tip şeylerdetutunarak kalkabiliyorsa yürüteç kullanabilirsiniz demişti doktor siz kullanıyor musunuz?
Canım bende 2.çocuğu çok istiyorum.Tekrar hamile kalmak, tekrar o yenidoğan kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum.selamlar,
bu sitede 2.çocuk konusundaki topikler güncel değil. bu nedenle soruyu buraya soruyorum.
çocuklarımız 8.aylık oldu, benim sorum grupta varsa benim gibi 30 yaş üstünde olanlara?
ben 78 doğumluyum. dünya tatlısı bir oğlum oldu ama tek kalsın istemiyorum. ne zaman bilmiyorum, karar veremiyorum ama kardeşi olmasını çok istiyorum. eşim , oğlum uslu bir çocuk olmasına rağmen, geceleri bazen o uyanıp mama yaptığı için tırstı, 2.çocuğun lafını açınca geri adım atıyor. oysa evlenince o da 2 çocuk istediğini söylemişti. oğlumuz daha çok küçük farkındayım ama yaşımda 32-33 oldu bile. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
selamlar,
bu sitede 2.çocuk konusundaki topikler güncel değil. bu nedenle soruyu buraya soruyorum.
çocuklarımız 8.aylık oldu, benim sorum grupta varsa benim gibi 30 yaş üstünde olanlara?
ben 78 doğumluyum. dünya tatlısı bir oğlum oldu ama tek kalsın istemiyorum. ne zaman bilmiyorum, karar veremiyorum ama kardeşi olmasını çok istiyorum. eşim , oğlum uslu bir çocuk olmasına rağmen, geceleri bazen o uyanıp mama yaptığı için tırstı, 2.çocuğun lafını açınca geri adım atıyor. oysa evlenince o da 2 çocuk istediğini söylemişti. oğlumuz daha çok küçük farkındayım ama yaşımda 32-33 oldu bile. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Canım sana cevap yazdım oğlumla boğuşa boğuşahoşgeldin xpapatyamx nasılsın bugün,ben kullandım 1 ay felan,utku emeklemeye başlayıncaya kadar,günde toplam yarım saat felan,etrafı keşvediyor iyi oluyor benim fikrimce,uzun süre kalmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum,şimdi emeklemeye başladığından sevmez oldu,hiç kullanmıoruz
bu çocuk çok yoruyor beni erkenden uykum geldi,tabi sabah 7 de uyanıyoruz
merhaba canım; hayırlı olsun :) 40ınçıkarken eğer reglin bittiyse abdest alınır diye biliyorum aynı şekilde bebeğe de abdest aldırıyorsun formaliteden.. başka bişi varsa bilemiyorum..
selamlar,
Benim bebeğim abdestsiz mi şimdiBenm sadece güzelce yıkadım onu, yıkarken sağlıklı uzun ömürler diledim. Kendim deabderst aldım. Taşmış , kevgirmiş bişey kullanmadım.:82:
Ben de çok istiyorum, hatta bazen çok fena gaza geliyorum.Ama çok titiz olmak gerek karar verirken. Ama kesinlikle bir tane daha istiyorum.
Kuzum uyurken ben markete gideceğim kızlar, görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?