2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım kevgir süzgeç değil mi zaten???yani hem süzgeç hem kevgir deniyor biliyorum.herneysee.
annelerin genel açıklaması zaten annem böyle yapardı:))) kimse sebebini bilmiyor ama yapıyo işte

canım kevgir seris kaşığının deliklisi oluyor süzgeç telden örülmüş saplı bir kase görünümünde.. ve genelde oldukça büyük oluyordar. tabi ikisine de kevgir ya da süzgeç demek yanlış olmaz kanımca :)

bende eylül annesiyim...

şimdi sizin kuzular oturuyordur benimki, hicbirşey yapamıyor malesef...

merhaba canım.. canım bazılarımız daha oturamıyor.. merak etme bazı bebekler 9-10 aya kadar oturamıyor eğer genel gelişimi normalse endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum.. benimki de oturuyor ama emekleme konusunda henüz bir gelişme yok.. kısacası hedefler bitmez

Son düzenleme:
Canım benimki oturuyor, emekliyo, tırmanarak ayağa kalkıyo.Sen destekle falan oturtmayı hiç denemedin mi.Öyle başlıyorlar çünkü.

tutunarak kalkabiliyorsa yürüteç kullanabilirsiniz demişti doktor siz kullanıyor musunuz?

selamlar,
bu sitede 2.çocuk konusundaki topikler güncel değil. bu nedenle soruyu buraya soruyorum.
çocuklarımız 8.aylık oldu, benim sorum grupta varsa benim gibi 30 yaş üstünde olanlara?
ben 78 doğumluyum. dünya tatlısı bir oğlum oldu ama tek kalsın istemiyorum. ne zaman bilmiyorum, karar veremiyorum ama kardeşi olmasını çok istiyorum. eşim , oğlum uslu bir çocuk olmasına rağmen, geceleri bazen o uyanıp mama yaptığı için tırstı, 2.çocuğun lafını açınca geri adım atıyor. oysa evlenince o da 2 çocuk istediğini söylemişti. oğlumuz daha çok küçük farkındayım ama yaşımda 32-33 oldu bile. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

tutunarak kalkabiliyorsa yürüteç kullanabilirsiniz demişti doktor siz kullanıyor musunuz?
Yok canım ben yürüteç almıycam, ne biliyim çok okudum araştırdım.Zararı yararından çok denilince vazgeçtim.Ben biraz eski kafalıyım bu tip şeylerdeOğlumu eski usül büyüteceğim diye anam ağlıyor deyim yerindeyse

Canım bende 2.çocuğu çok istiyorum.Tekrar hamile kalmak, tekrar o yenidoğan kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum.İlk çocukta acemilik çok oluyor bişey anlamıyorsun, sürekli bi koşuşturma sürekli bi telaşÇok yoruldum aslında ama 2.çocukla aralarında yaş farkı az olsun istiyorum.Benimde kafam karışık.:44:Eşime gelince ben ne dersem o evet der5 de desem 1 de desem tamam der

hoşgeldin xpapatyamx nasılsın bugün,ben kullandım 1 ay felan,utku emeklemeye başlayıncaya kadar,günde toplam yarım saat felan,etrafı keşvediyor iyi oluyor benim fikrimce,uzun süre kalmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum,şimdi emeklemeye başladığından sevmez oldu,hiç kullanmıoruz

canım ben 85 doğumluyum eşim ve ben de çocukların aralarında fazla yaş farkı olmadan 2.yi düşünüyoruz,en fazla 4 yaş gibi.oğlum 3 yaşındayken diğerine hamile kalsam 4 yaş fark olur yeterli de bence.şu anda 26 yaşındayım 30 yaşından sonra açıkçası hamileliği düşünmüyorum,tabi kısmet nasip işi bunlar,Allah kısmet eder inşallah hepimize tekrar anne bana olmayı...

Canım sana cevap yazdım oğlumla boğuşa boğuşaben yazıyorum o bi tuşa basıyo, siliyorum tekrar yazıyorumen son yazdım yazdım hangi tuşa bastı bilmiyorum gitti hepsi:84:

Hepinize teşekkür ederim nette zamanım kısıtlı tek tek cevap vermeye fırsatım yok kıbrıs çamlıbel e gıdıcez bır arkadas sormus nasıl bıryer duydugum kadarıyla cok guzel dıyor herkes ama merak ediyorum

merhaba canım; hayırlı olsun :) 40ınçıkarken eğer reglin bittiyse abdest alınır diye biliyorum aynı şekilde bebeğe de abdest aldırıyorsun formaliteden.. başka bişi varsa bilemiyorum..

Benim bebeğim abdestsiz mi şimdi Benm sadece güzelce yıkadım onu, yıkarken sağlıklı uzun ömürler diledim. Kendim deabderst aldım. Taşmış , kevgirmiş bişey kullanmadım.:82:

Ben de çok istiyorum, hatta bazen çok fena gaza geliyorum. Ama çok titiz olmak gerek karar verirken. Ama kesinlikle bir tane daha istiyorum.

Benim bebeğim abdestsiz mi şimdi Benm sadece güzelce yıkadım onu, yıkarken sağlıklı uzun ömürler diledim. Kendim deabderst aldım. Taşmış , kevgirmiş bişey kullanmadım.:82:

ya abdest derken eşim kelimei şadet getirdi yıkarken o kadar diyorum yaa formaliteden :)

Ben de çok istiyorum, hatta bazen çok fena gaza geliyorum. Ama çok titiz olmak gerek karar verirken. Ama kesinlikle bir tane daha istiyorum.

yaa şuan ben düşünemiyorum 0 dan herşeyi yaşadığımı en az 4 sene sonra.. 30 yaşından sonra doğurursak da hiç bişi olmaz bence aceleye gerek yok.. insanlar 40 yaşında doğum yapıyor kendileri de bebekleri de sağlıklı.. bunları kafaya takıp bebişlerimizi sütlerinden ve ilgimizden etmeyelim bence..

Ben daha 25imdeyim, aceleden değil de yaş farkı karıştırıyor kafamı,bir de ara çok açılınca cesaret edemeyecekmişim gibi geliyor bana... :26:

Kuzum uyurken ben markete gideceğim kızlar, görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…