kızlar çok canım sıkkın.kızım zaten hastaydı kaç gündür yeni yeni iyileşiyor ama sürekli cız cız.artık sabır falan kalmadı bynaldım.üstüne bide regl oldum.her oluşumda sütüm o dönem bitiyo benim.kızım eskiden biberon alırdı mama içerdi arada.ek gıdaya geçtik biberonu almaz oldu.gece sütüm olmayıncada doymadı sürekli uyandı.kalktım mama yaptım uyku sesrsemi içer d,ye.biberonu ittirip bana sarılıyor.bu gece napacaz bakalım yine süt yok bende.
buarada ben 2. çocuğu düşünenlere hayran kalıyorum zira ben hiiiiççç cesaret edemiyorum.resmen ömrümüzden gidiyo giden ya.
kızlar çok canım sıkkın.kızım zaten hastaydı kaç gündür yeni yeni iyileşiyor ama sürekli cız cız.artık sabır falan kalmadı bynaldım.üstüne bide regl oldum.her oluşumda sütüm o dönem bitiyo benim.kızım eskiden biberon alırdı mama içerdi arada.ek gıdaya geçtik biberonu almaz oldu.gece sütüm olmayıncada doymadı sürekli uyandı.kalktım mama yaptım uyku sesrsemi içer d,ye.biberonu ittirip bana sarılıyor.bu gece napacaz bakalım yine süt yok bende.
buarada ben 2. çocuğu düşünenlere hayran kalıyorum zira ben hiiiiççç cesaret edemiyorum.resmen ömrümüzden gidiyo giden ya.
canım iki gündür bende çok gerginim mehmet alp sürekli mızırdanıyor akşam bi çorba yapmaya kalktım burnumdan getirdi bende arabasına koydum kemerini bağladım salonu bıraktım yarım saat aralıksız ağladı apartmandanda çekiniyorum sesi gidiyordur diye ,ben çıldırmak üzereyken babası geldi kurtardıböyle zamanlarda bende senin gibi ikinci çocuk kesinlikle istemiyorum diyorum ama bi ikinci olamalı
Kızlar yaş kayısı yedirdiniz mi hiç?
Ben bugün kemik aldım kaynatacağız yarın. Siz nasıl yaptınız?
canım iki gündür bende çok gerginim mehmet alp sürekli mızırdanıyor akşam bi çorba yapmaya kalktım burnumdan getirdi bende arabasına koydum kemerini bağladım salonu bıraktım yarım saat aralıksız ağladı apartmandanda çekiniyorum sesi gidiyordur diye ,ben çıldırmak üzereyken babası geldi kurtardıböyle zamanlarda bende senin gibi ikinci çocuk kesinlikle istemiyorum diyorum ama bi ikinci olamalı
Haklısın canım ara uzarsa, rahata alışırsak 2.zor gelir galiba.Ben daha 25imdeyim, aceleden değil de yaş farkı karıştırıyor kafamı,bir de ara çok açılınca cesaret edemeyecekmişim gibi geliyor bana... :26:
Canım ömrümüzden ömür gittiği doğru kendimi ve evimi daha önce hiç bu kadar pasaklı görmemiştim:84:Ama bir gülüşü bir cilveside ömrüme ömür katıyorkızlar çok canım sıkkın.kızım zaten hastaydı kaç gündür yeni yeni iyileşiyor ama sürekli cız cız.artık sabır falan kalmadı bynaldım.üstüne bide regl oldum.her oluşumda sütüm o dönem bitiyo benim.kızım eskiden biberon alırdı mama içerdi arada.ek gıdaya geçtik biberonu almaz oldu.gece sütüm olmayıncada doymadı sürekli uyandı.kalktım mama yaptım uyku sesrsemi içer d,ye.biberonu ittirip bana sarılıyor.bu gece napacaz bakalım yine süt yok bende.
Bende bebek açsa, altı ıslaksa, hastaysa ağlar diye biliyordum ama öyle değilmiş, sağolsun bunu öğretti bize oğlumoff çok zor yaa bazen bizimkinin de tutuyor damarı hemde birden bire.. bugün mesela bütün gün çok keyifliydi.. ama akşam birden ağlamaya başladı altı kuru yeni banyo yapmış karnı tok bir bebek birden bire neden ağlar :44: neyse bütün gün çektirmediğiniyarım saatte toptan çektirdi.. neyse bütün gün stresim olmadığı için daha sabırlı davrandım..
bu arada biz hala kışlık uyku tulumunun içine sadece uzun kollu çıtçıtlıyla yatıyorduk ama 2 gündür terden uyuyamıyorbende uzun kollu çıtçıtlının üzerine tulumunu onun üzerine de bi pijama altı giydirip öyle yatırdım üzerini örtmedim.. üşürmü sizce
Canım bende kaynattım soğuyunca buz kalıplarına döktüm.Yemeklerine 2 3 küp atıyorumKızlar yaş kayısı yedirdiniz mi hiç?
Ben bugün kemik aldım kaynatacağız yarın. Siz nasıl yaptınız?
Selam kızlar nasılsınız biz çok hastayız. Ben bugün bi serum yedim biraz daha iyiyim. Oğlumda bende grip olduk. Nasıl sümüğü akıyo görmelisiniz. Ayrıca öksürüyo. 2 gündür ateşi vardı şimdi artık ateş geçti. Antibiyotik biraz rahatlattı. Mecbur kaldık başladık antibiyotiğe.
Ben daha beterim o kadar ağır geçiyo ki anlatamam. oğlum 3 gündür ilk defa yemek yedi. Sadece emdiği ile duruyodu kaç gündür. Aman dikkat edin sizde heryerde salgın var.
Canım bizim doktorumuz 3 yaşına kadar iddalaşmayın çünkü o kazanacak kazanma şansınız yok. Her dediğini yapalım mı yani deyince ben her dediğini yapmayın ama onunla iddalaşmayın. Ağlamak onu hırçınlaştırır. Oyunla ya da dikkatini dağıtarak istediğini vermeyin. ağlayarak hırçınlaşmasını istemiyoruz dedi. Ben hiç kıyamıyorum babamız çok katı. Farklı tutumda sergilemeyin yoksa sizi kullanmaya başlar demişti.
Bende bazen bırakayım ağlasın istediği kadar diyorum ama galiba ağlatmakta çözüm olmayacak :S
Zaten eylül bebeklerinin yarısı hasta.Bildiğim kadarıyla naksis, utkumuz, ayeser, asualp.Kış gitmeden yapacağını yaptı da gitti:2:Selam kızlar nasılsınız biz çok hastayız. Ben bugün bi serum yedim biraz daha iyiyim. Oğlumda bende grip olduk. Nasıl sümüğü akıyo görmelisiniz. Ayrıca öksürüyo. 2 gündür ateşi vardı şimdi artık ateş geçti. Antibiyotik biraz rahatlattı. Mecbur kaldık başladık antibiyotiğe.
Ben daha beterim o kadar ağır geçiyo ki anlatamam. oğlum 3 gündür ilk defa yemek yedi. Sadece emdiği ile duruyodu kaç gündür. Aman dikkat edin sizde heryerde salgın var.
ben geldim ama gidecemçook yordu utku beni çoooooook.bi de emeklemeye çalışırken sırt üstü düştü,başı gümmmmmmmmm çığlıkları tüm apartmana duyulmuştur heralde:26:
ay çok güzel ya ben hala uykusuz geceler geçiriyorum..günaydın kızlar, ne güzel bigün hava güzel,uykumu aldım ve güzel bi kahvaltı yapıyorum radyomuzda açık ,mehmet alp in keyfi yerinde daha ne isteyeyim ben
buralardayım ben geliyorum sessizce yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum MEHMET SERCAN'dan vakit kalmıyorHarpy canım, iyi geceler yine sen ve ben varız herzamanki gibiNerde bu millet nerde bu devlet:84:
canım bizde geçirdik oğlumla kızım hastalandı bana geçti benden de oğluma zor oluyo ya keçi girbi diyorlar ya benimki ondandı sanırım inatçıydı çok zor atlattım 2hafta sürdü ilaç almama rağmenZaten eylül bebeklerinin yarısı hasta.Bildiğim kadarıyla naksis, utkumuz, ayeser, asualp.Kış gitmeden yapacağını yaptı da gitti:2:
Ben ve oğlumda cumartesi günü grip olduk.:2:Benimki 3 günde bitti, gitti.Oğlum hala savaşıyor.Bugün daha iyiydi ama, az kaldı onunki de bitiyor.İlaç kullanmamak için kocakarı ilacı mı dersiniz, alternatif tıp mı dersiniz ne derseniz deyin işte onlardan yaptım
benim oğlumda üstünü açıyo sürekli ne zaman baksam üzeri açık yatıyor tekmeliyor açıyor...Ben kısa kollu ya da kolsuz zıbın üstüne bi pijama takımı giydiriyorum bir de pazen örtüyorum yetiyor, ama sürekli sırt üstü yatarsa terliyor, bazen üstünü açtığı oluyor ama kontrol ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?