ay çok güzel ya ben hala uykusuz geceler geçiriyorum..
buralardayım ben geliyorum sessizce yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum MEHMET SERCAN'dan vakit kalmıyor
canım bizde geçirdik oğlumla kızım hastalandı bana geçti benden de oğluma zor oluyo ya keçi girbi diyorlar ya benimki ondandı sanırım inatçıydı çok zor atlattım 2hafta sürdü ilaç almama rağmen
benim oğlumda üstünü açıyo sürekli ne zaman baksam üzeri açık yatıyor tekmeliyor açıyor...
benim sütümde azaldı iyice geceleri çok sık uyanıyor benim oğlum sütüm yemiyor biberonda almıyor uykusunda bile almıyor şaşırdım ne yapıcağımı
biz yandık canım yandık.biberona alıştırmak lazım en kısa zamanda.
merhaba kızlar bugün oğlum uyanmadan çenesi uyandı.. sabahtan beri kafamı yedi resmen.. uykumu alamadım, hava kötü, kahvaltı niyetine mercimek köftesi yiyorum ve başım ağrıyor daha ne isterim
ilk başlarda vermek lazımdı yanlış yaptık bence bide derler ki biberona alıştırmayın iyi olmaz keşke alsalar şimdi mama ilarleyen zamanlarda süt için lazım biberon benim oğlum yalancı memede emiyor ama biberonu almıyor ilginç...kaşıklı biberonlar var onlardan alıp denesek mi?
ilk başlarda vermek lazımdı yanlış yaptık bence bide derler ki biberona alıştırmayın iyi olmaz keşke alsalar şimdi mama ilarleyen zamanlarda süt için lazım biberon benim oğlum yalancı memede emiyor ama biberonu almıyor ilginç...kaşıklı biberonlar var onlardan alıp denesek mi?
baş ağrısı kötü ğeçmiş olsun canım benimde dün ağrıyordu bugün yok çok şükür
....enerjileri fazla geliyo bunları başka açıklaması yok...
canım bu saatten sonra alıştırma bardağından ver daha iyi benimki de çok zor alıştı hatta hala almak istemiyor bazen ama şimdi yaz da geldi susayınca içerler bence.. bir de ben çok sokmuyorum ağzına sadece ucunu üst dudağına değdiriyorum o zaman içiyor ama çok sokarsam benimki de dişliyor..
saol canım dün akşam hiç uyuyamadım bizimki uyku tulumuyla terliyor diye 2 kat giydirip yatırdım bu sefer de üşüdü üşümedi diye tek gözüm açık uyudum
bu arada dünden beri bizimki biraz sürünüyor ama görmelisiniz lazım 5cm ilerlemek için 10mlik enerji harcıyor.
Selam kızlar nasılsınız biz çok hastayız. Ben bugün bi serum yedim biraz daha iyiyim. Oğlumda bende grip olduk. Nasıl sümüğü akıyo görmelisiniz. Ayrıca öksürüyo. 2 gündür ateşi vardı şimdi artık ateş geçti. Antibiyotik biraz rahatlattı. Mecbur kaldık başladık antibiyotiğe.
Ben daha beterim o kadar ağır geçiyo ki anlatamam. oğlum 3 gündür ilk defa yemek yedi. Sadece emdiği ile duruyodu kaç gündür. Aman dikkat edin sizde heryerde salgın var.
Canım bizim doktorumuz 3 yaşına kadar iddalaşmayın çünkü o kazanacak kazanma şansınız yok. Her dediğini yapalım mı yani deyince ben her dediğini yapmayın ama onunla iddalaşmayın. Ağlamak onu hırçınlaştırır. Oyunla ya da dikkatini dağıtarak istediğini vermeyin. ağlayarak hırçınlaşmasını istemiyoruz dedi. Ben hiç kıyamıyorum babamız çok katı. Farklı tutumda sergilemeyin yoksa sizi kullanmaya başlar demişti.
Bende bazen bırakayım ağlasın istediği kadar diyorum ama galiba ağlatmakta çözüm olmayacak :S
canım bizim ev çok sıcak oluyoo bende şuan tek kısa kollu badi ve altına ince bi picama giydiriyorum onla bile terliyo üzerinide kendisi açıyo savaşıp duruyoruzşuanda oldugu gibiii kucagımda tepinip duruyo kendileri
geçmiş olsun canımben geldim ama gidecemçook yordu utku beni çoooooook.bi de emeklemeye çalışırken sırt üstü düştü,başı gümmmmmmmmm çığlıkları tüm apartmana duyulmuştur heralde:26:
canım benim keyfimde uzun sürmedi mehmet alp sağolsunmerhaba kızlar bugün oğlum uyanmadan çenesi uyandı.. sabahtan beri kafamı yedi resmen.. uykumu alamadım, hava kötü, kahvaltı niyetine mercimek köftesi yiyorum ve başım ağrıyor daha ne isterim
ya benimkide tutmuyor biberonu ilk zamandan bu tarafa uğraştım ama sadece uykuda biraz tutuyorbiz yandık canım yandık.biberona alıştırmak lazım en kısa zamanda.
geçmiş olsun canım
canım benim keyfimde uzun sürmedi mehmet alp sağolsunama yinede fena bi gün sayılmaz eşimin askerliği yanlış hesaplamışız bir hafta daha erken bitiyormuş eee baya sevindik
ya benimkide tutmuyor biberonu ilk zamandan bu tarafa uğraştım ama sadece uykuda biraz tutuyor
ben geldim ama gidecemçook yordu utku beni çoooooook.bi de emeklemeye çalışırken sırt üstü düştü,başı gümmmmmmmmm çığlıkları tüm apartmana duyulmuştur heralde:26:
süper canım yaa.. çok güzel bir haber :) ne kadar kaldı şimdi?
inşallah 17 haziranda bitiyorçok mutlu oldum artık bian önce konyaya gitmek yeni evimi yerleştirmek düzenimi kurmak istiyorum ,oğlumu yanıma alıp gölün kenarına inmek istiyorum
hayırlısı canım yazın bol bol gezersiniz konyada :)
merhaba kızlar bugün oğlum uyanmadan çenesi uyandı.. sabahtan beri kafamı yedi resmen.. uykumu alamadım, hava kötü, kahvaltı niyetine mercimek köftesi yiyorum ve başım ağrıyor daha ne isterim
Allahım karnıma ağrı girdi gülmekten.Harpy yine formdasın sabah sabah
Hımm anladım canım yoksun bi süredir, özlettin kendiniburalardayım ben geliyorum sessizce yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum MEHMET SERCAN'dan vakit kalmıyor
Canım bu bebişler kendileri için özel yapılan hiç bişeyi istemiyorlar.Ona özel yemek, ona özel alıştırma bardağı falan boşa yani.Bende ona özelm şeyler yapıyordum sonra onları oturup kendim yiyordumben meyve suyu vermeye çalıştım biberonla bi baktım içmiyo.kaşıkla içiyo biberonla içmiyo.o gün bugğndür de biiberon almıyo.alıştırma bardaklarından su içmiyo.bardağı dişliyo.ben de sıktırıp ağzına su akıtıyorum o şekilde içiyo.buarada benimki de emzik alıyo.ama azimkliyim alıştıracam biberona yazın
bu arada dünden beri bizimki biraz sürünüyor ama görmelisiniz lazım 5cm ilerlemek için 10mlik enerji harcıyor.
Gözün aydın naksiseşimin askerliği yanlış hesaplamışız bir hafta daha erken bitiyormuşeee baya sevindik
Konyada göl mü var:26:Beyşehir gölümüinşallah 17 haziranda bitiyorçok mutlu oldum artık bian önce konyaya gitmek yeni evimi yerleştirmek düzenimi kurmak istiyorum ,oğlumu yanıma alıp gölün kenarına inmek istiyorum
Canım bu bebişler kendileri için özel yapılan hiç bişeyi istemiyorlar.Ona özel yemek, ona özel alıştırma bardağı falan boşa yani.Bende ona özelm şeyler yapıyordum sonra onları oturup kendim yiyordum
Gözün aydın naksis
Konyada göl mü var:26:Beyşehir gölümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?