2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

biz yandık canım yandık.biberona alıştırmak lazım en kısa zamanda.

ilk başlarda vermek lazımdı yanlış yaptık bence bide derler ki biberona alıştırmayın iyi olmaz keşke alsalar şimdi mama ilarleyen zamanlarda süt için lazım biberon benim oğlum yalancı memede emiyor ama biberonu almıyor ilginç...kaşıklı biberonlar var onlardan alıp denesek mi?

merhaba kızlar bugün oğlum uyanmadan çenesi uyandı.. sabahtan beri kafamı yedi resmen.. uykumu alamadım, hava kötü, kahvaltı niyetine mercimek köftesi yiyorum ve başım ağrıyor daha ne isterim

baş ağrısı kötü ğeçmiş olsun canım benimde dün ağrıyordu bugün yok çok şükür
....enerjileri fazla geliyo bunları başka açıklaması yok...

Son düzenleme:

cnm benim sütüm taa ilk zamanlarda da dönem dönem az olurdu ben günde yada 2-3 günde bir kez bir öğün mama veriyodum biberonla.sonra ek gıdalara geçince mamayı bıraktık.sonra ben meyve suyu vermeye çalıştım biberonla bi baktım içmiyo.kaşıkla içiyo biberonla içmiyo.o gün bugğndür de biiberon almıyo.alıştırma bardaklarından su içmiyo.bardağı dişliyo.ben de sıktırıp ağzına su akıtıyorum o şekilde içiyo.buarada benimki de emzik alıyo.ama azimkliyim alıştıracam biberona yazın

canım bu saatten sonra alıştırma bardağından ver daha iyi benimki de çok zor alıştı hatta hala almak istemiyor bazen ama şimdi yaz da geldi susayınca içerler bence.. bir de ben çok sokmuyorum ağzına sadece ucunu üst dudağına değdiriyorum o zaman içiyor ama çok sokarsam benimki de dişliyor..

baş ağrısı kötü ğeçmiş olsun canım benimde dün ağrıyordu bugün yok çok şükür
....enerjileri fazla geliyo bunları başka açıklaması yok...

saol canım dün akşam hiç uyuyamadım bizimki uyku tulumuyla terliyor diye 2 kat giydirip yatırdım bu sefer de üşüdü üşümedi diye tek gözüm açık uyudum

bu arada dünden beri bizimki biraz sürünüyor ama görmelisiniz lazım 5cm ilerlemek için 10mlik enerji harcıyor.

slm herkese benimkide biberon almayanlardan alışsın diye su biberonu gün içinde sürekli elinde ama ne fayda hala ısırıyo bu olaya çözüm bulan varsa bizede söylesin vallaa

canım bizim ev çok sıcak oluyoo bende şuan tek kısa kollu badi ve altına ince bi picama giydiriyorum onla bile terliyo üzerinide kendisi açıyo savaşıp duruyoruz şuanda oldugu gibiii kucagımda tepinip duruyo kendileri

geçmiş olsun canım bu sıralar çocukların çoğu hasta .
ben de çok ağlatmamaya çalışıyorum ama bazen canıma tak ediyor ,o kadar saçma sapan şeyler için ağlıyor ki ne yapsam susmuyor dün bi ara bıraktım ağlasın bakalım diye ama susması ne mümkün artık yanına gittim bana baktı sustu ama bakışı harikaydı küs gibi ters ters nasıl bakıyor ne kadar fena bu çocuklar

yaa aynen benimki de kucakta durcak ama sanki ben raylı sistemim o ne tarafa uzanırsa otarafa gitcem kendi yürüyemiyor beni kullanıyor resmen.. eliyle yüzümü itip ilerlemeye çalışıyor, çekil önümden der gibi hırpalıyor beni.. hiç şöyle kucağımda otursun sakin sakin oynayalım ya da konuşalım yok hep bir aktivite.. neyse en sonunda uyudu benimki darısı uyumayanların başına..

ben geldim ama gidecemçook yordu utku beni çoooooook.bi de emeklemeye çalışırken sırt üstü düştü,başı gümmmmmmmmm çığlıkları tüm apartmana duyulmuştur heralde:26:
geçmiş olsun canım
merhaba kızlar bugün oğlum uyanmadan çenesi uyandı.. sabahtan beri kafamı yedi resmen.. uykumu alamadım, hava kötü, kahvaltı niyetine mercimek köftesi yiyorum ve başım ağrıyor daha ne isterim
canım benim keyfimde uzun sürmedi mehmet alp sağolsunama yinede fena bi gün sayılmaz eşimin askerliği yanlış hesaplamışız bir hafta daha erken bitiyormuş eee baya sevindik
ya benimkide tutmuyor biberonu ilk zamandan bu tarafa uğraştım ama sadece uykuda biraz tutuyor

süper canım yaa.. çok güzel bir haber :) ne kadar kaldı şimdi?

ben geldim ama gidecemçook yordu utku beni çoooooook.bi de emeklemeye çalışırken sırt üstü düştü,başı gümmmmmmmmm çığlıkları tüm apartmana duyulmuştur heralde:26:

emeklemeye çalışırken sırt üstü nasıl düştü yaw :44: maşallah akrobatik hareketler utkudan :) geçmiş olsun canım yaa.. kafalar çarpmasın diyorum ama çarpmadan olmuyor galiba.. bizimki bile emeklememesine ramen her dönmede kafasını dan diye yere vuruyordu şimdi biraz daha ustalaştı ama hala biraz korkuyor dönerken..

süper canım yaa.. çok güzel bir haber :) ne kadar kaldı şimdi?

inşallah 17 haziranda bitiyor çok mutlu oldum artık bian önce konyaya gitmek yeni evimi yerleştirmek düzenimi kurmak istiyorum ,oğlumu yanıma alıp gölün kenarına inmek istiyorum

inşallah 17 haziranda bitiyor çok mutlu oldum artık bian önce konyaya gitmek yeni evimi yerleştirmek düzenimi kurmak istiyorum ,oğlumu yanıma alıp gölün kenarına inmek istiyorum

hayırlısı canım yazın bol bol gezersiniz konyada :)

hayırlısı canım yazın bol bol gezersiniz konyada :)

aslında orayı çok sevdiğimi söyleyemem ama güzel bi arkadaş grubumuz var ,hepsi gezmeyi çok seviyor böylece pek evde oturmuyoruz inşallah burda oturarak geçirdiğim günlerin acısını çıkarırım

Allahım karnıma ağrı girdi gülmekten.Harpy yine formdasın sabah sabah

Canım bu bebişler kendileri için özel yapılan hiç bişeyi istemiyorlar.Ona özel yemek, ona özel alıştırma bardağı falan boşa yani.Bende ona özelm şeyler yapıyordum sonra onları oturup kendim yiyordum

bu arada dünden beri bizimki biraz sürünüyor ama görmelisiniz lazım 5cm ilerlemek için 10mlik enerji harcıyor.

eşimin askerliği yanlış hesaplamışız bir hafta daha erken bitiyormuş eee baya sevindik
Gözün aydın naksis

Konyada göl mü var:26:Beyşehir gölümü

sağol canım,konya beyşehirdeyim, beyşehir gölü evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…