2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar bi sorum olacak ,hazırlayıp yediremediğiniz şeyleri ne yapıyorsunuz ben genelde ya kendim yiyorum ya da döküyorum ama aklıma takılan üç dört saat sonrasına onun vitamin değeri kalır mı acaba dökmesem yedirmeyi tekrar mı denesem :44:

merhaba canım. ben sebzesini 2 gün yediriyorum eskiden hergün taze hazırlıyordum ama yemeyşnce artık 2 günde 1 hazırlıyorum ama içine, ağzına giren kaşık girdiyse onu bir daha vermiyorum.. çünkü içinde bakteri ürüyormuş öyle..

merhaba canım,o zaman hazırladığım şeyin az bi kısmını kaseye alırsam yedikçe eklerim kaseye yemezse kaşığı değmediği için kaldırırım gün içinde bi daha verebilirim değil mi

merhaba canım,o zaman hazırladığım şeyin az bi kısmını kaseye alırsam yedikçe eklerim kaseye yemezse kaşığı değmediği için kaldırırım gün içinde bi daha verebilirim değil mi

aynen öyle canım tabi bu buz dolabına girecek şeyler için geçerli muhallebi felan olmaz...

bu arada bizimki oynamayı öğrendi son 1 haftadır müzik başlayınca totosunu kaydıra kaydıra oynuyor.. ama sadece 3-5sn sonra tekrar müzik başlarsa yine sallanmaya başlıyor çok tatlı aslında geç kaldı galiba zira anası da babası da çok sever oynamayı

slm kızlar....

bende yemeğini küçük bir tencere ayarladım oğluşum için ona yapıyorum ondan yedireceğim zaman bi kase alıp ısıtıyorum öyle yiyor bizim paşa iki gün... ısıttığımı o yemezsse bennn yiiorum bi güzelce gözünün önünde ...banamısın demiyor kuzum... yemeyenin malını yerler napalım...

maşallah canım bebişine ....
benim oğlanda müzik sesiyle ellerini kaldırıyo havaya başlıyo sallamaya..dediğin gibi cooookkk tatlı oluyorlar..

ay bende bayılıyorum müzik sesine tepki verip oynarken çok şirin oluyorlar,mehmet alp de kafasını bir sağa bir sola çeviriyor müzik sesini duyunca
naksis....

bebişlerimiz aynı gün doğmuşlar heralde senınkı saat kaç ta geldiii...

sabah saat 9.30 da doğdu canım seninki kaç ta doğdu ?

kızlar mehmet alp bugün bi ara telefonun şarj aletiyle oynuyordu ben de ses çıkarmıyor nasılsa birşey olmaz diye elinden almadım,sonra ne göreyim bizimki şarj aletinin ucunu koparmış allahtan yere atmış yutmamış ,hiç aklıma gelmecek şeyleri yapıyor daha dikkatli olmalıyım ,akşamda yoğurtunu mayalım bir havluya sarıp masaya bıraktım bi ara gözüm mehmet alp e ilişti bir baktımki bizim havlunun bunun elinde sallıyor ,tabi bizim mayalanan yoğurtta yerde

aslında orayı çok sevdiğimi söyleyemem ama güzel bi arkadaş grubumuz var ,hepsi gezmeyi çok seviyor böylece pek evde oturmuyoruz inşallah burda oturarak geçirdiğim günlerin acısını çıkarırım

Sevindim canım yanlış hesaplamanıza
Ne güzel askerliği bitiyor, benimkinin hiç bitmiyor

nasıl almış onu masadan yürüteçle mi gitmiş emekleyerekmi hamarat maşallah toz alacaktı aslında ne bilsin çocuk

Bu aradabende buzluğa attım kemik suyumu

afiyet olsun yarasın leventciğe

Sevindim canım yanlış hesaplamanıza
Ne güzel askerliği bitiyor, benimkinin hiç bitmiyor

asker eşi olmak zordur tabi

nasıl almış onu masadan yürüteçle mi gitmiş emekleyerekmi hamarat maşallah toz alacaktı aslında ne bilsin çocuk

afiyet olsun yarasın leventciğe

arabasındaydı ama masaya pek yakın değildi nasıl o kadar uzanmış almış bende anlayamadım,tabi canım benim oğlum çok titizdir kesin toz alacaktır

sağol canım,konya beyşehirdeyim, beyşehir gölü evet
Canım benim harita bilgim zayıftır birazondan sordum

Aynı şeyi bende merak ediyordum canım.Harpy cevaplamış sağolsunİçinde süt olmayan şeyler 2 gün dayanır diye düşünüyorum bende:26:

Çok tatlı yaBzimki oynamıyo canım ama hadisenin süpermen klibi çıkınca ağzını sonuna kadar açıp donup kalıyo, ağzının suyu aka aka.Gözü hiçbirşey görmüyoTelevizyonda izlemesine izin verdiğim tek şey o

senin oğlan çapkın olacak kesin şimdiden hadiseye bayıldığına göre

asker eşi olmak zordur tabi

arabasındaydı ama masaya pek yakın değildi nasıl o kadar uzanmış almış bende anlayamadım,tabi canım benim oğlum çok titizdir kesin toz alacaktır

Çok güldürdü beni yaramaz, almış sallıyor ha bizimki de çekmecelere hasta, açıyor ama kapatamıyordu, şimdi kapatmayı da yapıyor.

Kızlar bebeklerinizi güneşten korumak için krem kullanıyor musunuz? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…