oyyyhangi ildeydin canım sen? seni tüm kalbimle alkışlamak istiyorum
şok oldum
hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum,inşallah en kısa sürede iyileşirler
Allah yardımcın olsun canım,işin çok zor gerçekten,ben de ingilizce öğretmeniyim,ilk atandığım yer bi köy okuluydu ve çocukların çoğu türkçe bilmiyordu ingilizceden haberleri yoktu,2-3 ay ortak bir dilde birleşmeye çalışmıştık,çok zorlanmıştım,şimdi o günler aklıma geldi:18:
kızlar bebeklerinizi dısarı nasıl çıkarıyorsunuz? ne giydiriyorsunuz yani? bizim burda hava hep esintili böyle havalarda çıkarıyor musunuz dısarıya? oğlum yeni iyileşti ya çok korkuyorum tekrar hasta olacak diye gezmeyi de çok seviyor sıkılıyoruz evde
günaydın kızlar..
yarın yine misafir var :44: size güzel bir de kurabiye tarifi verebilirim bunun şerefine
dışarı çıkmaktan bahsetmişsiniz.. fikrimi söyleyeyim, ben 10 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda atkı kullanılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. ayrıca bizim astronot çok kalın ve içikürklü olduğu için bu havada giydiremiyorum o yüzden kvmin aldığı yağmurluk gibi bişey var kalın bir kazağın üzerine onu giydiriyorum. pantolonun alltına zaten kilotlu çorap giyiyor. sık sık da kontrol ediyorum terledi mi diye.. çocuğu hasta eden aslında üşümek değil terlemek bence..
yine acıktım ben yemekten başka bişi düşünemiyorum
biz de kahvaltı yaptık ama oğlum genzindeki akıntı yüzünden emmekte de yemekte de çok zorlanıyor bazen içi bile bulanıyor. serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama yapışmış sanki rahatlatmıyor
nasılsınız kardişleroğlum maşallah bugün öğle yemeğini güzel yedi ... sonra birazını kustu ama yedi ya o bana yeter.. alışcak inşallah.. hiç bir insana önünde bir tabak yemek dururken açlıktan ölmez değil mi :44:
saol harpy ben bugün pek iyi değilim,göğüslerim acayip ağrıyor,sırtımda hissediyorum ağrısını,nedenini de bilmiyorum,acaba sütüm mü çekiliyor iyice,zaten azalmıştı son günlerdeoğlumun çorbasını hazırladım uyanmasını bekliyorum.
Hamileliğin neden stresli geçti canım kv sorunu mu? Ben de 4 ay hep stres sıkıntı içindeydim suyum geldi sıkıntıdan
kızlar biraz özel olack ama regl oldunuz mu? ben hala olmadım nedenini merak ediyorum:78:
çok sevindim canım bebişin bugün daha iyi yediğine, inşallah her geçen gün dahada artar iştahları
canım yengeminde doğumdan sonra senin gibi oldu göğüsleri şişti ama pek süt gelmedi ,sürekli havlu ütüleyip göğsünü sıcak tuttuk sonra rahatladı göğüsleri
yok canım kv degıl daha oncede paylasmıstım ben ılk bebegımı dogumdan 1 gun sonra kaybettım bunada ılk kontrolumden ıtıbaren sakat dedıler bos gebelık dıs gebelık gelısımı gerı en son down sendromlu dedıler dıyebıleceklerı herseyı dedıler yanı doktorlara kalsa alıcaklardı bebgımı bunlardan dolayı hep agladım amaaldırmadım rabbıme emanet dedım rabbıme cok sukur kızım turp gıbı drlar bıle ınanamadı kızımın hıcbır seyı yok
ben de banyoda masaj yaptım sıcak suyla,inşallah faydası olur.annem sütün çekilmeye başlarsa da ağrı yapar diyor
şimdi hatırladım canım Allah büyük tatlım çok şükür bebeğin sağlıklı. bazı dr lar da çok abartıyorlar. biz de ben 6 aylık hamileyken konya ya tayinimiz çıktı ev alıyorduk tapu için para denkleştiremedik kv lerden para istedik diye bana demediklerini bırakmadılar hala şaşarım neden bu kadar abarttılar diye sonuçta bir ay sonra ödeyecektik eşimle ayrılmaya kadar geldik mahkemeye dilekçe bile hazırladım ama yatagımdan kalkamadıgım için veremedim ailem de vermedi şimdi iyi ki vermemişler diyorum. ilk 6 ay da zaten hep yattım 3 düşügüm vardı bu da düşecek kalbi duracak diye çok korkuyordum uyuyamıyordum bile kötü rüya görmekten ama Allah korudu Allah çok büyük o kadar tatlı bi oğlum var ki şükürler olsun :)
ben de banyoda masaj yaptım sıcak suyla,inşallah faydası olur.annem sütün çekilmeye başlarsa da ağrı yapar diyor
şimdi hatırladım canım Allah büyük tatlım çok şükür bebeğin sağlıklı. bazı dr lar da çok abartıyorlar. biz de ben 6 aylık hamileyken konya ya tayinimiz çıktı ev alıyorduk tapu için para denkleştiremedik kv lerden para istedik diye bana demediklerini bırakmadılar hala şaşarım neden bu kadar abarttılar diye sonuçta bir ay sonra ödeyecektik eşimle ayrılmaya kadar geldik mahkemeye dilekçe bile hazırladım ama yatagımdan kalkamadıgım için veremedim ailem de vermedi şimdi iyi ki vermemişler diyorum. ilk 6 ay da zaten hep yattım 3 düşügüm vardı bu da düşecek kalbi duracak diye çok korkuyordum uyuyamıyordum bile kötü rüya görmekten ama Allah korudu Allah çok büyük o kadar tatlı bi oğlum var ki şükürler olsun :)
canım sen de baya zor günler geçirmişsin ama şükür ki bugün çok güzel bir evladın var Allah onu sana bağışlasın
bu gece çok sessiz burası
iyi geceler kızlartarif geliyor naksis gitme bi yere
iyi geceler kızlartarif geliyor naksis gitme bi yere
utkuyu tam uyuttum derken uyandı,kahve de yapmıştım kendimeşimdi uyutmaya çalışıyorum tekrar
bekliyorum
kahve de soğuyacak desene,hadi utku çabuk uyu annede dinlensin biraz, ama olmaz ki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?