2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

oyyy hangi ildeydin canım sen? seni tüm kalbimle alkışlamak istiyorum

evet kızlar 4 yıldır tokatın pazar ilçesinin çayköyün de görev yapıyorum kurtulacağım günü dört gözle bekliyorum..

canım biz bugün dışarı çıktık ve malum burası erzurum olunca biraz daha dikkatli giydiriyorum astronot tulumunu giydirdim ama atkı almadık yanımıza ,evet konyanın rüzgarı biraz sert oluyor bence dışarı çıkarken yüzünü kapatmaya dikkat et

canım tarifi dört gözle bekliyorum

biz de kahvaltı yaptık ama oğlum genzindeki akıntı yüzünden emmekte de yemekte de çok zorlanıyor bazen içi bile bulanıyor. serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama yapışmış sanki rahatlatmıyor

inşallah biran evvel toparlanır canım ,sık sık emzir bence emince daha çabuk iyileşir diye biliyorum

çok sevindim canım bebişin bugün daha iyi yediğine, inşallah her geçen gün dahada artar iştahları

canım yengeminde doğumdan sonra senin gibi oldu göğüsleri şişti ama pek süt gelmedi ,sürekli havlu ütüleyip göğsünü sıcak tuttuk sonra rahatladı göğüsleri

Hamileliğin neden stresli geçti canım kv sorunu mu? Ben de 4 ay hep stres sıkıntı içindeydim suyum geldi sıkıntıdan

yok canım kv degıl daha oncede paylasmıstım ben ılk bebegımı dogumdan 1 gun sonra kaybettım bunada ılk kontrolumden ıtıbaren sakat dedıler bos gebelık dıs gebelık gelısımı gerı en son down sendromlu dedıler dıyebıleceklerı herseyı dedıler yanı doktorlara kalsa alıcaklardı bebgımı bunlardan dolayı hep agladım amaaldırmadım rabbıme emanet dedım rabbıme cok sukur kızım turp gıbı drlar bıle ınanamadı kızımın hıcbır seyı yok

ben de banyoda masaj yaptım sıcak suyla,inşallah faydası olur.annem sütün çekilmeye başlarsa da ağrı yapar diyor

şimdi hatırladım canım Allah büyük tatlım çok şükür bebeğin sağlıklı. bazı dr lar da çok abartıyorlar. biz de ben 6 aylık hamileyken konya ya tayinimiz çıktı ev alıyorduk tapu için para denkleştiremedik kv lerden para istedik diye bana demediklerini bırakmadılar hala şaşarım neden bu kadar abarttılar diye sonuçta bir ay sonra ödeyecektik eşimle ayrılmaya kadar geldik mahkemeye dilekçe bile hazırladım ama yatagımdan kalkamadıgım için veremedim ailem de vermedi şimdi iyi ki vermemişler diyorum. ilk 6 ay da zaten hep yattım 3 düşügüm vardı bu da düşecek kalbi duracak diye çok korkuyordum uyuyamıyordum bile kötü rüya görmekten ama Allah korudu Allah çok büyük o kadar tatlı bi oğlum var ki şükürler olsun :)

gelınlerının mal sahıbı olmasını hazmedemıyorlar sanırım sen varsa onlara ver yesınler senden ıyısı olmaz o zaman genelı boyledır sanada cok gecmıs olsun canım çok şükür sapasağlam kucağımızda danalarımız allah kımseyı evladıyla sınamasın rabbım dermansız dert vermesın

canım sen de baya zor günler geçirmişsin ama şükür ki bugün çok güzel bir evladın var Allah onu sana bağışlasın

iyi geceler kızlar tarif geliyor naksis gitme bi yere

bekliyorum

kahve de soğuyacak desene,hadi utku çabuk uyu annede dinlensin biraz, ama olmaz ki böyle

kahva soğumuş malesef,eşim çalışma odasında kahve keyfi yapıyor ben burda utkuyu uyutup soğuk kahve keyfi yapacam,haksızlık bu canım bu arada erişteli tavuklu salatanın tarifini sen mi vermiştin,not etmemişim tekrar istiyorum mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…