2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Benim oğlumda emekleme pozisyonunda duruyo 4 ayak üstü ama ilerlemiyo. Tutunup kalkıyo. Tutunarak ilerliyo. Hatta bugün sırtını koltuğa yasladı öle bi kaç dk durdu ama emeklemiyo. Heralde emeklemicek hiç.

Canım aliminyum folyo ısıyla karşılaştığı zaman kansorojen oluyo die biliyorum. Soğuk şeylerin ağzını kapatırsan sorun yok ama ısı ve sıcak buharla yemeklere geçiyo diye biliyorum.
Birde ben nane kekik reyhan atıyorum. Doktor fresh baharatlar kullanabilirsin dedi. Bahrarat neden yasak mesela nane çok rahatlatıcı veremezmiyim diye sormuştum ben. Baharat reflü yapıyo. Ama acı karabiber isot gibi sert baharat verme fresh baharatlar olur onlar lezzetlendirsin yoksa yemez zaten dedi.
Ben zaten acıyı sevmem. O yüzden az tuzlu ev salçalı yapıyom bizimkilerden yiyo :)

Ben çok az tuz atıyorum yiyeceklerine, minicik...

Bende atıyorum. Doktor çok az atabilirsin dedi. Zaten ev salaçasında tuz olduğu için ister istemez tuzlu oluyo.
Köfteyi içine bulgur koyup sulu köfte gibi yada köfte patates izmir köfte oluncada güzel yiyolar.
Bide ben yemek yedirirken su veriyorum. Suyun çok faydası oluyo. Tekrar açıyo ağzını sudan sonra. 2 kaşık yemek 1 kaşık su :)

Eti yedirmenin bi yolu da etli dolma. :)) Çok severim etli dolmayı. Hep biberin içinde piştiği için vitaminli de :)
Birde konyalılar bilir etliekmek oğlum etliekmeğin etlerini tıkıyorum ağzına onuda seviyo. :)

merhaba kızlar.. maşallah bebişler emekliyor, sıralıyor, oturur pozisyona geliyor bizimki sadece biraz sürünüyor ve oturuyor. ne kadar farklı bebeklerin gelişimleri..
son bir haftadır kurup kurup kvye kafayı takıyordum, bugün regli oldum bigün sendrom yüzünden kadına ters bişi sölicem diye çok korkuyorum ne hallere düşürüyor bu sendromlar bizi..
bu arada ykmde ev elektroniğinde %30 indirim var haberiniz olsun sanırım yarın devam ediyor. ben uzun zamandır istiyordum şu rowentanın şarjlı süpürgelerinden aldım bugün inşallah kolaylaştırır işimi. koca dysonı sırtlamaktan yoruldum artık..
neyse öpüyorum herkesi iyi geceler

canım ben aliminyum folyo ısıda hazırladığın yemeğe temas ettiği sürece kansorojene etkisi oluyor diye biliyorum kapak olarak kullanıldığında bi problem yok diye duymuştum ama yinede bi araştırayım

aranızda bebişini sünnet ettiren vardı dimi öncelerden okumuştum bizim 2 gün oldu sünnet etireli ama yavrum hala çok mız mız ve pipisinde aşırı kızarıklık var normalmi acaba sünnet oldu elbette kızarıklık olucak dersiniz ama her geçen gün kötüye gidiyor sanki doktora gidicez ama yinede bi sorayım dedim sizlere bide altını hep bezledik hiç açık bırakmadık böyle daha çok canı yanmazmıki

Bizimki öyle pütürlü şeyleri yemiyor ki,
Ama bugün kiraz yedi blanderda ezdim biraz pütürlü olmasına ve ilk defa yemesine rağmen önlüğüne damlatmadı.
Burda da var konya yemekleri yapan bir restoran, etli ekmeklerini çok yuedik de Levent'e yedirmek gelmedi hiç aklımıza.

Bizimki oturmuyor, oturmaya fırsatı ve zamanı yok
Şarjlı süpürbe ben de düşünüyorum, memnun kalırsan söyle. YKM burda da var ama nefret ediyorum ordan hem çalışanları çok tip hem de o kadar pahalı ki. Bu arada süpürge kaç watt? Ne kadara aldın canım, ayıptır sorması

Canım kapaklı borcamlarda pişirsek daha sağlıklı olur sanki, bu da şimdi geldi aklıma.

slm kızlar,neredesiniz,ben kıymayı çorbalarına katıyorum daha köfte yapmadım ben de.her gün katıyorum ben çorbalarına biraz yiyordu,bugün katmadım hiç yemedi çorbasını

Etebur
Canım kıymayı minik minik bölüp mü attın buzluğa? Hergün kasaptan kıyma almak zor olur. Çözülüp tekrar donması tekrar çözülmesi zararlı diyorlar. Aman dikkat et. Minik minik kullanmak lazım galiba.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam sebzeyle birlikte pişirmeyin gibi birşey okumuştum bir kitapta, eti ayrı pişirip katın diyordu, bakıp tekrar yazarım.

merhaba kızlar. süpürgeyi hen üz denemedim şarj olması gerekiyormuş 16 saat hala bekliyorum..

normal fiyatı 399 civarıydı biz 250 gibi bişeye aldık bi indirimin üzerinden %30 daha yapmışlar.
24v yazıyor
Rowenta

ayrı pişirmek gerektiğini sanmıyorum doktor içine atın demişti.

benim gitmem lasım kociş çaarıyor babay

24v olur mu hiç. O volt, ben sana watt soruyorum, enin fen öğretmenin kim bakıyım

saf zeytinyağı sürüyormusun pipisine o zaman daha çabuk iyileşiyor diye duydum.

Canım kapaklı borcamlarda pişirsek daha sağlıklı olur sanki, bu da şimdi geldi aklıma.

evet canım haklısın borcamlar daha sağlıklı olur ama açıkcası ben buraya gelirken hiçbir eşyamı getirmedim ,dayalı döşeli bi ev kiraladık evdeki mevcut şeylerle idare ettim borcamda almamıştım artık gidiyorum zaten herşeyi kendi düzenime göre yapabilirim evimde

24v olur mu hiç. O volt, ben sana watt soruyorum, enin fen öğretmenin kim bakıyım

2200 wattmış aceleden ne gördüysem onu yazdım.. hemen kızma sen de yaa fen öğretmenimin suçu yok ben tembel bi öğrenciyim

Benim öğrencilerim de böyle olacak kesin, benim de bi suçum yok, hepsi tembel

Annem de yoğurdu hep öpücükler eşliğinde mayalar!

slm kızlar

canım doktorun bize verdiği tarif listesinde çorbalarına katılabilir yazıyor ya da sebze püresiyle birlikte verilebilir yazıyor.az önce baktım emin olmak için.kıyma 3 kere çektirip almış eşim,evde buzdolabı poşetini ikiye ayırdım,ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp yuvarlayıp sıktım poşeti,nasıl anlatsam yani sosis gbi düşün,öyle yapıp yapıp poşeti sıkıştırdım,hergün bir tane kesip atıyorum çorbalarına,yarın da senin alıntıdaki köfte tarifini yapayım bakayım ama yağsız tavada nasıl olur ki,kıyma zaten pek yağlı değil:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…