kızlar mrb bişeyler yazıp hemen çıkacagım sonra okurum inşallah yazdıklarınızı. oğlum hep emerek uyumak istiyor geceleri bitişik yatıyoruz neredeyse uyurken de bi işkence, bıraktıgım anda başlıyor ağlamaya. böyle değildi ya. ben de kolay yolu seçtim sanırım çalıştıgım için dayanamıyorum uyusun da nasıl uyursa uyusun dedim şimdi işin içinden çıkamıyorum ne yapacagım ben ya?
yaa ben biliyorum bu siteyi ama hangimarkayı arasam bulamıyorum.. keşke bi türk sitesi olsa böyle..
canım et geç pişer ama kıymanın pişmesi çok zor olmaz eğer pişmeyeceğini düşünüyorsan ilk önce kıymayı pişir sonra sebzeleri koy ama bence havuç pişene kadar kıyma da pişiyor çoktan
dün akşam oğluma muhallebisinden sonra, biz yemek yerken oyalansın diye, ekmek verdim az daha boğuluyordukıpkırmızı oldu öksüremedi bile ben de mama sandalyesinin bağlarını çözüp sırtına vuriyim diyene kadar kustu çok şükür bişi olmadı ama çok korkuttu beni.. :18: neyseki eşim görmedi görse kıyamet kopardı.. mnyk bizim oğlan ısırıp çekiyor parça kopsun diye kocaman kocaman parçalar geliyor ağzına ama onlar ağzındayken hala ısırmaya devam ediyor dur çiğneyeyim yutayım yok ağız hep dolu :44:
kızlar ben geldim kaç gündür yoktum. ankaradan annemler geldi. ben de dayanamadım onlarla ankaraya geldim. salih efe çok seviyor onları bizden ne kadar sıkıldıysa yavrucak hoplayıp zıplıyor
ama havalar bana inat gidiyor olabildiğine kapalı. eşimin ahımı tutuyor nedir...
kızlar mrb bişeyler yazıp hemen çıkacagım sonra okurum inşallah yazdıklarınızı. oğlum hep emerek uyumak istiyor geceleri bitişik yatıyoruz neredeyse uyurken de bi işkence, bıraktıgım anda başlıyor ağlamaya. böyle değildi ya. ben de kolay yolu seçtim sanırım çalıştıgım için dayanamıyorum uyusun da nasıl uyursa uyusun dedim şimdi işin içinden çıkamıyorum ne yapacagım ben ya?
aman canım eline birşey verdiğinde sürekli takip et ,ben sabahları kahvaltı yaparken genelde mehmet alp in eline ekmek veriyorum ama sürekli izliyorum büyük parçamı kopardı diye gerçi büyük olunca genellikle kendisi hemen çıkarıyor ama yinede izliyorum ,belli olmaz bu yaramazların işi
bende bu perşembe ankaraya gidiyorum inşallah,umarım havalar düzelir uzun süre kalırsan canım yine bir buluşma ayarlamaya çalışalım
Kızlar iyi akşamlar,
Tamam canım likit pudrayı en son seçenek olarak düşüneyim.Dün nişasta ve karbonat yaptım iyi geldi gibicanım likid pudralar var onlardan kullanabilirsin ben hamileyken göğüslerimin altı olmuştu düzenli sürdüm bişi kalmadı. eğer organik olsun dersen nişasta da sürebilirsin..
Canım ben ilaç kullanmıycam herşeyi doğal yapcam diye daha ilaç kullanmadım ama son çare geçmezse bende doktora giderim artık:94:biz de olduk daha yeni yeni geçti dr ılaç yazdı surup ve krem..bızım gogus ustu ve yuzumuz oldu..çok kasındı kuzum..ılaçları bıtırdık şimdi de sebamed baby cream suruyorum o da ıyı geldı baya
Canım bende geçenlerde kendim için bi alışveriş listesi çıkardım eşimin gözler kocaman olmuştuslm kızlar,bugün öğleden sonra alışverişteydimbu defa kendim için birşeyler aldım,ama abartmışım galiba,eşim elimde mağaza çantalarını görünce şaşırdı,herhalde tüm aileye hediye aldın dedi
utku da mı isilik oldu acaba,nasıl birşey oluyor kızlar isilik,oğlumun da kol içlerinde ve göğsünün çevresinde var,kırmızımsı ve kuru kuru birşeyler,ben de bepanten sürmüştüm ama geçmedi kaç gündür,doktora sormaya da unutuyorum hep.hangi krem iyi geliyor?
Canım bende emziriyorum yada babası sallıyor.Biz şikayetçi değiliz bu durumdan.Aslında kendisi uykuya dalsa daha iyi tabi ama benim küçük danam emerek uyur bende alır yerine yatırırımkızlar mrb bişeyler yazıp hemen çıkacagım sonra okurum inşallah yazdıklarınızı. oğlum hep emerek uyumak istiyor geceleri bitişik yatıyoruz neredeyse uyurken de bi işkence, bıraktıgım anda başlıyor ağlamaya. böyle değildi ya. ben de kolay yolu seçtim sanırım çalıştıgım için dayanamıyorum uyusun da nasıl uyursa uyusun dedim şimdi işin içinden çıkamıyorum ne yapacagım ben ya?
Canım tadını çıkar ankaranınkızlar ben geldim kaç gündür yoktum. ankaradan annemler geldi. ben de dayanamadım onlarla ankaraya geldim. salih efe çok seviyor onları bizden ne kadar sıkıldıysa yavrucak hoplayıp zıplıyor
ama havalar bana inat gidiyor olabildiğine kapalı. eşimin ahımı tutuyor nedir...
kızlar selamlar,
bu zamanlar bebeklerinizin menüsü nedir, yazar mısınız?
ben sütüm kesildiği için 4,5 aydan sonra mamaya başladık.
bugünlerde menümüz şöyle: tabi ben işe gelince bakıcı ablamızın uyguladığı, benim de haftasonu uyguladığım menü:
- sabah 7 gibi mama içiyor.
- 9-10 gibi kahvaltı. peynirli pekmezli kahvaltı yiyor. milupa alıyordum dün markette kalmamıştı diye bebelac aldım ilk kez.
- 12 civarı meyve suyu.
- 2-3 civarı çorba
- 5 civarı yoğurt
- 7 civarı mama
- 8 civarı bizimle masada atıştırma :) menümüzde ne varsa beyefendi tadımlık ortak oluyor :)
- sonra sabaha kadar tekrar mama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?