2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

yine kimse yok kızlar napıyosunuz.cadı kzım dila yine güldürdü beni.şapkayı yüzüne kapatıyo.sonra hızlıca açıp çığlık atıyo.aklınca cee oynuyo şımarık.

kızlar mrb bişeyler yazıp hemen çıkacagım sonra okurum inşallah yazdıklarınızı. oğlum hep emerek uyumak istiyor geceleri bitişik yatıyoruz neredeyse uyurken de bi işkence, bıraktıgım anda başlıyor ağlamaya. böyle değildi ya. ben de kolay yolu seçtim sanırım çalıştıgım için dayanamıyorum uyusun da nasıl uyursa uyusun dedim şimdi işin içinden çıkamıyorum ne yapacagım ben ya?

çok zor bi durum canım bilmiyorumki böyle durumda ne yapılır,Allah yardımcın olsun :26:

aman canım eline birşey verdiğinde sürekli takip et ,ben sabahları kahvaltı yaparken genelde mehmet alp in eline ekmek veriyorum ama sürekli izliyorum büyük parçamı kopardı diye gerçi büyük olunca genellikle kendisi hemen çıkarıyor ama yinede izliyorum ,belli olmaz bu yaramazların işi

bende bu perşembe ankaraya gidiyorum inşallah,umarım havalar düzelir uzun süre kalırsan canım yine bir buluşma ayarlamaya çalışalım

canım çok zor yaa.. benim oğlum 2 ay öncesine kadar kendi kendine uyurdu.. şimdi emzirip yatırdıktan sonra yatakta yarım saat boyunca pışpışlamak gerekiyor.. pışpışlamayı bıraktığım anda dönüp yüzüme bakıyor ve eğer öyle bırakırsam da ağlamaya başlıyor.. bu akşam biraz ağlamasına izin verdim ama boşuna en sonunda gidip yine pış pış pış...

canım takip ediyorum ama 1.si ağlatmadan ağzından bişi alamıyorum 2.si bazen küçük küçük bir sürü parça oluyor dünkü gibi onların hepsini birden yutmaya çalışıyor :44: bu akşam da hippin bisküvisinden verdim özellikle üzerinde eline verebilirsiniz yazıyor onu da nasıl başardıysa kırıp ağzında tuttu bıraz sonra çıkardı.. belkide dişi çok kaşındığından böyle yapıyor :44:

Canım bende emzirerek uyutuyorum. Dün uykusu gelmedi. İnanırmısın tam 2 saatte uyuttum. Artık rahatsız oluyosun seni anlıyorum. Ama uykusu gelince 10dkda uyuyor. Babannesi sallayarak uyutuyor. Ben de hiç uyumuyordu sallayarak. Geçen misafirim geldi onların yanında yatak odasına gidip en az yarım saat sürer uyutmam diye emzirdim 10dk sonra mi.safirlerin yanında sallaya sallaya uyuttum. Hiç sallamıycam diyodum ama inan sallayarak uyutmak en kolayı. İstersen önce emzirip sonra sallayarak uyutmayı dene. Penye battaniyeye sar sıkıca. Ağladığı zaman ses çıkaran bişleyle dikkatini çek. Yoksa ağlama krizine giriyolar. Umarım başarılı olursun. kolay gelsin :)

merhaba kızlar kimseler yok yine.. bir muhabbet bir ortam olmuyor ne zamandır.. insanlar sıkıldı sanırım bu başlıktan..

canım likid pudralar var onlardan kullanabilirsin ben hamileyken göğüslerimin altı olmuştu düzenli sürdüm bişi kalmadı. eğer organik olsun dersen nişasta da sürebilirsin..
Tamam canım likit pudrayı en son seçenek olarak düşüneyim.Dün nişasta ve karbonat yaptım iyi geldi gibi

biz de olduk daha yeni yeni geçti dr ılaç yazdı surup ve krem..bızım gogus ustu ve yuzumuz oldu..çok kasındı kuzum..ılaçları bıtırdık şimdi de sebamed baby cream suruyorum o da ıyı geldı baya
Canım ben ilaç kullanmıycam herşeyi doğal yapcam diye daha ilaç kullanmadım ama son çare geçmezse bende doktora giderim artık:94:

Canım bende geçenlerde kendim için bi alışveriş listesi çıkardım eşimin gözler kocaman olmuştuYazık alma demez hiç ne ihtiyacın varsa al dedi ama gözü listede kaldı
Canım isliği nasıl tarif edeyim:26:kolun kıvrım bölgelerinde, boyun çevresinde kırmızı küçücük sivilceler gibi:44:iyisimi google bi sor sana resmiyle versin :78:

Canım bende emziriyorum yada babası sallıyor.Biz şikayetçi değiliz bu durumdan.Aslında kendisi uykuya dalsa daha iyi tabi ama benim küçük danam emerek uyur bende alır yerine yatırırım

Son düzenleme:
Canım tadını çıkar ankaranınBen karanfil sokağın başında bi yer vardı 5 katlı adını unuttum, orda gobit yemeye bayılırdımGidersen tadına bak tavsiye ederimZaten ankarayla ilgili aklımda kalan 2 şey var biri o yemek yediğim yer, biride beypazarı

slm millet nasılsınız bakalım biz dün kızımla alışverişe çıktık maceramı anlatim size benim gıcık kociş yüzündün aldıgım badileri sütyen alırken sepetin içinde unutmuşum eve geldim ki poşet yok tabii hemen aradım orayı ama yok dediler hiç böyle bişey gelmemişti başıma çok üzüldüm tekrar alıcam şimdi düşününce iyi oldu diyorum böyle adamlara müstehak ohh sefam olsunnn

slm kızlar ben geldim,canım çok sıkkın,çok ta sinirliyim okuldakilere bügün müdür yardımcısı çağırdı,ben, AB projesi için görevlendirmişler,seneye bi proje yapıp yurtdışına gitmeliymişiz,yarın öğleden sonra da toplantısı varmış oraya gidecem.ben küçücük oğlumu bırakıp nasıl giderim 10-15 gün yurtdışına neden ben diye sordum öyle uygun görmüşler hayır anlamadığım kısım bi tane bekar bayan var inglizce öğretmeni,o varken neden evli çocuğu olan birisini böyle birşey için görevlendirirsiniz ki tek açıklama öyle uygun görülmüşmüşşşş.ne yapacağım bilmiyorum

bizimkide öyle emzirip sallayarak uyutuyorum genelde ama gece olunca saat başı kalkıp emiyo emerek uyuyo sonra kendisi bırakıyo ama aglayıp uykusuz kalmaktan iydir diye düşünüyorum öylee ikimizde uyuyoruz işte sende onun bırakmasını bekle bakalım ozaman aglamaz belkii:26:Allah yardımcın olsun

kızlar nerdesinizz,az önce muhteşem yüzyılın fragmanını izledim,deli ediyor bu sülüman benii insan nasıl başka başka kişilerle birlikte olmak ister aklım almıyorrrrrrr

kızlar selamlar,
bu zamanlar bebeklerinizin menüsü nedir, yazar mısınız?
ben sütüm kesildiği için 4,5 aydan sonra mamaya başladık.
bugünlerde menümüz şöyle: tabi ben işe gelince bakıcı ablamızın uyguladığı, benim de haftasonu uyguladığım menü:

- sabah 7 gibi mama içiyor.
- 9-10 gibi kahvaltı. peynirli pekmezli kahvaltı yiyor. milupa alıyordum dün markette kalmamıştı diye bebelac aldım ilk kez.
- 12 civarı meyve suyu.
- 2-3 civarı çorba
- 5 civarı yoğurt
- 7 civarı mama
- 8 civarı bizimle masada atıştırma :) menümüzde ne varsa beyefendi tadımlık ortak oluyor :)
- sonra sabaha kadar tekrar mama.

annem sebze çorbası yapıp , tuz kullanamadığımız için içine et suyu yaparak tatlandırıyor. annemin yaptığı çorbada yok yok. ıspanak, havuç, patates, pırasa, bazen yeşil mecimeğe, bulgura kadar ne varsa katıyor, oğlan çorba sayesinde bayağı güçlendi :)
ben de doktor artık şehriye, yayla çorbası, mercimek çorbası verebilirsin dediği için geçenlerde şehriye çorbası yaptım. et suyu katarak. ama tuzsuz olunca tadı pek iyi olmuyor. bakıcımız oyunla falan yedirmiş ama tadını pek sevmemiş.
başka önereceğiniz çorba var mı?

slm canım,bizim menü de bunun aynısı gibi bişeyler,sadece kahvaltıda ben mamaya ek olarak yumurta ve peynir veriyorum,akşam da gece maması veriyorum,çorbalarına kıyma katıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…