slm kızlar
canım doktorun bize verdiği tarif listesinde çorbalarına katılabilir yazıyor ya da sebze püresiyle birlikte verilebilir yazıyor.az önce baktım emin olmak için.kıyma 3 kere çektirip almış eşim,evde buzdolabı poşetini ikiye ayırdım,ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp yuvarlayıp sıktım poşeti,nasıl anlatsam yani sosis gbi düşün,öyle yapıp yapıp poşeti sıkıştırdım,hergün bir tane kesip atıyorum çorbalarına,yarın da senin alıntıdaki köfte tarifini yapayım bakayım ama yağsız tavada nasıl olur ki,kıyma zaten pek yağlı değil:26:
selamlar,
bu sitede 2.çocuk konusundaki topikler güncel değil. bu nedenle soruyu buraya soruyorum.
çocuklarımız 8.aylık oldu, benim sorum grupta varsa benim gibi 30 yaş üstünde olanlara?
ben 78 doğumluyum. dünya tatlısı bir oğlum oldu ama tek kalsın istemiyorum. ne zaman bilmiyorum, karar veremiyorum ama kardeşi olmasını çok istiyorum. eşim , oğlum uslu bir çocuk olmasına rağmen, geceleri bazen o uyanıp mama yaptığı için tırstı, 2.çocuğun lafını açınca geri adım atıyor. oysa evlenince o da 2 çocuk istediğini söylemişti. oğlumuz daha çok küçük farkındayım ama yaşımda 32-33 oldu bile. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Benim bebeğim abdestsiz mi şimdiBenm sadece güzelce yıkadım onu, yıkarken sağlıklı uzun ömürler diledim. Kendim deabderst aldım. Taşmış , kevgirmiş bişey kullanmadım.:82:
ilk başlarda vermek lazımdı yanlış yaptık bence bide derler ki biberona alıştırmayın iyi olmaz keşke alsalar şimdi mama ilarleyen zamanlarda süt için lazım biberon benim oğlum yalancı memede emiyor ama biberonu almıyor ilginç...kaşıklı biberonlar var onlardan alıp denesek mi?
ıslak kurumu aldın harpy.bende almak istiyorum.bebekli eve şart .
slm kızlar
canım doktorun bize verdiği tarif listesinde çorbalarına katılabilir yazıyor ya da sebze püresiyle birlikte verilebilir yazıyor.az önce baktım emin olmak için.kıyma 3 kere çektirip almış eşim,evde buzdolabı poşetini ikiye ayırdım,ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp yuvarlayıp sıktım poşeti,nasıl anlatsam yani sosis gbi düşün,öyle yapıp yapıp poşeti sıkıştırdım,hergün bir tane kesip atıyorum çorbalarına,yarın da senin alıntıdaki köfte tarifini yapayım bakayım ama yağsız tavada nasıl olur ki,kıyma zaten pek yağlı değil:26:
slm kızlar
yok canım şarjlı süpürge pratik olsun diye aldım.
tefal tavada yapabilirsin ama herhalde en güzeli ızgarada olur ya da fırında.
Canım kapaklı borcamlarda pişirsek daha sağlıklı olur sanki, bu da şimdi geldi aklıma.
Etebur
Canım kıymayı minik minik bölüp mü attın buzluğa? Hergün kasaptan kıyma almak zor olur. Çözülüp tekrar donması tekrar çözülmesi zararlı diyorlar. Aman dikkat et. Minik minik kullanmak lazım galiba.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam sebzeyle birlikte pişirmeyin gibi birşey okumuştum bir kitapta, eti ayrı pişirip katın diyordu, bakıp tekrar yazarım.
harpycim ya ben evde kalabalık yapar die düşünüyorum. Ama kullan bakalım gerçekten pratikse bizde alalım. Bu indirim ne zamana kadar devam ediyomuş?
Kızlar bebeği isilik olan var mıBizim burada havalar ısındı, nemde iyice yükseldi ya, oğlumun kol içleri boyun çevresi isilik oldu Hergün yıkamama rağmen hala biraz var.Denize henüz sokmadık ama deniz eve 20 metre babası doldurdu geldi denizden suyu onla yıkadık bi de karbonatlı su sürdüm bakalım geçecek mi:26:Off yaz zor geçecek şimdiden belli
Kızlar bebeği isilik olan var mıBizim burada havalar ısındı, nemde iyice yükseldi ya, oğlumun kol içleri boyun çevresi isilik oldu Hergün yıkamama rağmen hala biraz var.Denize henüz sokmadık ama deniz eve 20 metre babası doldurdu geldi denizden suyu onla yıkadık bi de karbonatlı su sürdüm bakalım geçecek mi:26:Off yaz zor geçecek şimdiden belli
Ay bitişik yazmışım b harfini. EWG Home | Environmental Working Group
bencede :) Ben zaten oğlumun yoğurdunu en küçük kapaklı borcamda yapıyorum dolabada giriyo.
Naksiscim yemek pişerken buhar olup folyoya çarpıyo geri içine düşüyo :))))
Canım etin ve sebzenin pişme süreleri farklı:) şöyleki et pişene kadar sebzeler çoktan pişer ve hiç bi besin değeri kalmaz. O yüzden yarım kilo 2 kere çektirilmiş kıyma al. Güzelce pişir ve buzdolobı poşetlerine köfte gibi basık basık yapıp deepfreze koyabilirsin ama pişmiş kıyma dolabta 1 hafta çok rahat durur. ben bittikçe yarım kilo et alıyorum köfte yapıyom o gün kalanıda pişince 200-250 gram oluyo hiç dolaba atmadan kendi yemeklerimize de kullanarak bitiriyoruz. Sonuçta bizimde et yememiz lazım :)
Sağol tatlım, cevapların tatmin etti.bencede :) Ben zaten oğlumun yoğurdunu en küçük kapaklı borcamda yapıyorum dolabada giriyo.
Naksiscim yemek pişerken buhar olup folyoya çarpıyo geri içine düşüyo :))))
Canım etin ve sebzenin pişme süreleri farklı:) şöyleki et pişene kadar sebzeler çoktan pişer ve hiç bi besin değeri kalmaz. O yüzden yarım kilo 2 kere çektirilmiş kıyma al. Güzelce pişir ve buzdolobı poşetlerine köfte gibi basık basık yapıp deepfreze koyabilirsin ama pişmiş kıyma dolabta 1 hafta çok rahat durur. ben bittikçe yarım kilo et alıyorum köfte yapıyom o gün kalanıda pişince 200-250 gram oluyo hiç dolaba atmadan kendi yemeklerimize de kullanarak bitiriyoruz. Sonuçta bizimde et yememiz lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?