2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Canım hiç üzülme. Ben hazırladım o projeden. Bi kere hazırladığın projenin kabul edilmeme ihtimali var. Ki kabul edildi diyelim sen gitmek zorunda değilsin emin ol beleşe başka ülkeye gidecek elbet birileri bulunur. Yurtdışında ortak bulman lazım. Almanya seçme. Herkes Almanyadan buluyor. Seneye hazırlasan bile öbür sene gidicen. Ji öbür seneye oğlun neredeyse 2 yaşında olur be bir haftalığına çok rahat gider gelirsin. Keşke projen kabul olsunda gitmesi kalsın :)

ben klasik ezogelin çorbası yapıyorum,seninkilerden farklı olarak,oğlum yoğurtlu çorbaları sevmiyor.kıymayı patates ve havuçla haşlayıp blenderdan geçirip veriyorum senin çorbalardan farklı olarak,bazen de içine pirinç te atıyorum

slm canım,bizim menü de bunun aynısı gibi bişeyler,sadece kahvaltıda ben mamaya ek olarak yumurta ve peynir veriyorum,akşam da gece maması veriyorum,çorbalarına kıyma katıyorum

merhaba,

evet yumurta 2 günde 1 bizde veriyoruz, yazmayı unutmuşum.
ama gece maması denen şeyi hiç denemedim. biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun, sence normal mamadan farkı ne, daha mı tok tutuyor?

yok canım proje kabul olursa benden başka gidecek kimse yok,bilmiyorum ya,kafam çok karışık,yarın toplantısı yapılacak,e twinning.sen hangi siteden başvurmuştun?ortak aramıştın?

kızlar nasılsınız bugün eşimden süpriz bir haber aldım. oda müdürlükten süpriz bir haber almış. şöyle ki işe başlamam lazım.... ücretsiz izindeyim ama müdürlük bizi ilçeden merkeze çekecekmiş ve bunun için benim başlayış yapmam lazımmış. ama başlarsam tekrar ayrılamıyorum.. iki ucu pis değnek başlamazsam ilçede kalacağım, başlarsam bebişimi bırakacağım ve kimse yok ne bakıcı ne başkası.. napıcam bennn....

tekrar merhaba arkadaşlar.. oğlumun yeni maceralarıyla yine karşınızdayım.. ben mutfakta iş yaparken artık paçamı çekiştirmek yerine o da kendi işlerine bakıyor artık bugün gidip masanın altına girdi poşetleri indirdi yukardan onlarla oynadı biraz sonra masanın ayağının altına sıkıştırdığımız kağıdı alıp yedi farkettiğimde bana sırıtırken dişlerinin olması gereken yerde kağıt vardı sonra ben çöpü çıkartıp gelene kadar çöp kovasının pedalını hyalamış artık o arada ne olduysa eli mi sıkıştı acı mı geldi ağlamaya başladı.. şimdide yanımda söyleniyor sanırım acıktı..

canım hayırlısı olsun inşallah bişi çıkar göndermezler seni..

dediğin gibiiki ucu pis değnek ama bebişin her zaman öncelikli olsun inşallahkarşınıza başka fırsatlar çıkar canım..

merhaba,

evet yumurta 2 günde 1 bizde veriyoruz, yazmayı unutmuşum.
ama gece maması denen şeyi hiç denemedim. biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun, sence normal mamadan farkı ne, daha mı tok tutuyor?
normal amadan daha tok tutuyor,milupanın gece mamaları var anne sütü/devam stüyle hazırlananlardan,ben onlardan kullanıyorum bazen de sütlü pirinç unu kullanıyorum.

canım Allah yardımcın olsun,çok zor bir durum ama ilçede kalmaktansa merkezde çalışmak her zaman iyidir hele de eviniz de merkezdeyse.bakıcı bulana kadar anneni çağırırsın memleketten ya da kvye rica edersin salih efeye bakması için.ama çalışan anne olmak çook zor dost acı söyler ama kendini duruma alıştırmaya başla bence,yoksa uyum sorunu yaşarsın işe başlayınca.

Harpy canım senin korsanın çıkmış, a_harpy diye biri vardı forumlarda dolaşan

pardon ya a_happy imiş, bu baya bi korsan bence. Hani adidas yerine adibas yazarlarya

Nasılsın canım? Mustafa nasıl? yaramazlıkları da beni güldürdü

iyiyim canım yaa eşim yıl dönümümüzü unuttu ona diş biliyorum şuanda :95: mustafa uyudu.. yaramazlıkları hat safhada resmen bezini değiştirene kadar akla karayı seçiyorum levent nasıl? iştahı falan düzeldimi?

iyi canım da uyku uyumuyor yaaa... günde 3 kere uyutuyor babannesi, hepsi 15er dakika. Dişler rahatsız ediyor galiba, iştahı bu günlerde iyi gibi ama ağzını açmıyor yine oyunla moyunla yediriyoruz.
Ben de kızdım şimdi. Onları baba yaptıktan sonra daha kıymetli olmalıyız, bir bebeği dünyaya getirmek kolay mı, eşim de bana doğum hediyesi almamıştı, çok üzülmüştüm.
Yıldönümümüz ayrı geçti bizim, ikincisi de öyle olacak.

ben de öğün sayısını 4 edüşürdüm biraz acıkıyor artık ilk kaşıktan sonra 10 kaşık isteyerek sonrası söylenerek sonralar doğru da oynayarak.. uykusu bizim debiraz değişti son günlerde :44: ama 15 dk fenal değilde bazen uyumak istemiyor nedense.. diş konusunda bizim desıkıntımız var arada diş jeli sürüyorum..

yıl dönümü konusunda da haklısın ama yapacak bişi yok.. hatırlattıktan sonra kendisi dekabul etti öküz olduğunu sonrada bi araba bahane sıraladı.. o kadar uzattı ki ben de vazgeçtim trip yapmakdan.. resmen mustafa gibi çenesiyle yendi beni babasının oğlu ne olacak..

başka fırsatlar derken gitme mi diyorsun canım. bilemiyorum kimse ilçede kalmamı istemiyor gitme diyen olmadı belki birisi de gitme dese gitmeyecem ama işte ilçede kalırsam her gün 4 saat yol yapmam gerekecek..dayanamam istifa ederim bilmiyorum

canım çok sağol ben daha 6 ayım var diye rahat rahat oturuyordum. kafama balyoz yemiş gibi oldum inanki öylece kalakaldım. hatta öğlen salih efeye bakıp bakıp ağlıyordum da şimdi daha iyiyim gene. traji komik oldummm

cANIM BENce üzülme ama tabi birden bire çıkınca işe başlama işi tabi doğal olarak bu buhranlar normal ama neden tekrar ayrılamayasın ki. Yani yönetmelik 1 yıl boyunca istediğin kadar ayrılıp geri başlayabiliyorsun demiyo mu? Ama artık kocaman oldular bak çoğumuz çalışıyoruz. Bugün Üstün dökmen amca çocukları çok korumayın özgür bırakin dedi. Sonuçta elbet büyüyecek. İlk etapta yakınlarından rica et sonra iyi bi bakıcı bul. Sonuçta elbet bu ev hanımlık rüyası bitecekti :)

ay canım evet ev hanımlığı rüyası kelimenin tam anlamıyla bu..başlayamam güya 4bli olduğum içinmiş baya sorduk soruşturduk ama bişey çıkmadı. aklı ermeden başlayacak olmam belki daha iyi oldu. bugün arkadaşımla konuştum ben bakıcı bulana kadar o bakacak idareten inşallah iyi bir bakıcı bulurum:18::18:

canım buna senin yerine kimse karar veremez.. eğer eninde sonunda çalışacağım diyorsan şimdi başlaman daha mantıklı çünkü 4 saat yola gitmen oğlundan 4 saat daha uzun ayrı kalman demek..

merhaba kızlar kimseler yok yine.. bir muhabbet bir ortam olmuyor ne zamandır.. insanlar sıkıldı sanırım bu başlıktan..
Yok canım sıkılmaktan değildir yaKızların biçoğu işe başladı, büyük ihtimal ev işi, iş, bebek fırsatları olmuyodur

Off işe dönünce işin sıkıntılarıda başlıyacak tekrar, bebeğimi bırakıp işe gitmek istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…