Sadıka sülümanın son halveti olacak başkalarıyla bence.Hürremin koyacağı postadan etkilenecek ve ondan sonra Hürreme sadık kalacakkızlar nerdesinizz,az önce muhteşem yüzyılın fragmanını izledim,deli ediyor bu sülüman beniiinsan nasıl başka başka kişilerle birlikte olmak ister aklım almıyorrrrrrr
Benim oğlum sabah 9 10 gibi uyanır kahvaltı (yumurta, pekmez, muz veya elma, kendi yaptığım bebe bisküvisi,zeytinyağı) tek tek veriyorum bunları.- sabah 7 gibi mama içiyor.
- 9-10 gibi kahvaltı. peynirli pekmezli kahvaltı yiyor. milupa alıyordum dün markette kalmamıştı diye bebelac aldım ilk kez.
- 12 civarı meyve suyu.
- 2-3 civarı çorba
- 5 civarı yoğurt
- 7 civarı mama
- 8 civarı bizimle masada atıştırma :) menümüzde ne varsa beyefendi tadımlık ortak oluyor :)
- sonra sabaha kadar tekrar mama.
Ben bize yaptığım çorbaların hepsinden ona veriyorum artık.Tek farkı içinde tuz, baharat yok, şalçada ev yapımıannem sebze çorbası yapıp , tuz kullanamadığımız için içine et suyu yaparak tatlandırıyor. annemin yaptığı çorbada yok yok. ıspanak, havuç, patates, pırasa, bazen yeşil mecimeğe, bulgura kadar ne varsa katıyor, oğlan çorba sayesinde bayağı güçlendi :)
ben de doktor artık şehriye, yayla çorbası, mercimek çorbası verebilirsin dediği için geçenlerde şehriye çorbası yaptım. et suyu katarak. ama tuzsuz olunca tadı pek iyi olmuyor. bakıcımız oyunla falan yedirmiş ama tadını pek sevmemiş.
başka önereceğiniz çorba var mı?
Canım face te okudum üzüldüm ama dediğin gibi bu evhanımlığı eninde sonunda bitecektikızlar nasılsınız bugün eşimden süpriz bir haber aldım. oda müdürlükten süpriz bir haber almış. şöyle ki işe başlamam lazım....ücretsiz izindeyim ama müdürlük bizi ilçeden merkeze çekecekmiş ve bunun için benim başlayış yapmam lazımmış. ama başlarsam tekrar ayrılamıyorum.. iki ucu pis değnek başlamazsam ilçede kalacağım, başlarsam bebişimi bırakacağım ve kimse yok ne bakıcı ne başkası.. napıcam bennn....
Çok tatlııı, öp yerime o yaramazıoğlumun yeni maceralarıyla yine karşınızdayım.. ben mutfakta iş yaparken artık paçamı çekiştirmek yerine o da kendi işlerine bakıyor artıkbugün gidip masanın altına girdi poşetleri indirdi yukardan onlarla oynadı biraz sonra masanın ayağının altına sıkıştırdığımız kağıdı alıp yedi farkettiğimde bana sırıtırken dişlerinin olması gereken yerde kağıt vardı sonra ben çöpü çıkartıp gelene kadar çöp kovasının pedalını hyalamış artık o arada ne olduysa eli mi sıkıştı acı mı geldi ağlamaya başladı.. şimdide yanımda söyleniyor sanırım acıktı...
İstafayı hiç düşünme bile Tuanascım.Biliyorum, seni çoook iyi de anlıyorumbaşka fırsatlar derken gitme mi diyorsun canım. bilemiyorum kimse ilçede kalmamı istemiyor gitme diyen olmadı belki birisi de gitme dese gitmeyecem ama işte ilçede kalırsam her gün 4 saat yol yapmam gerekecek..dayanamam istifa ederim bilmiyorum
canım çok sağol ben daha 6 ayım var diye rahat rahat oturuyordum. kafama balyoz yemiş gibi oldum inanki öylece kalakaldım. hatta öğlen salih efeye bakıp bakıp ağlıyordum da şimdi daha iyiyim gene. traji komik oldummm
Harpy haklı 4 saat yol demek 4 saat oğlundan uzak olman demekcanım buna senin yerine kimse karar veremez.. eğer eninde sonunda çalışacağım diyorsan şimdi başlaman daha mantıklı çünkü 4 saat yola gitmen oğlundan 4 saat daha uzun ayrı kalman demek..
Nasıl, bize tanınan 2 senelik ücretsiz izni parçalar halinde kullanabilir miyiz:26:Ben ağustosta işe başlasam lojmana geçsem 1 ay çalışıp ekimde senelik iznimi kullansam sonra tekrar ücretsiz izne ayrılsam olur mu?Asualp canım lütfen cevapppppp:80:Çünkü ben 2 sene izne ayrılmayı düşünüyorum ama ağustosta lojman hakkım var, onun içinde çalışıyo olmam lazımYani yönetmelik 1 yıl boyunca istediğin kadar ayrılıp geri başlayabiliyorsun demiyo mu?
eşim va ailem istifa etmemi istemiyor. belki çalışma ne işin var otur oturduğun yerde deseler oturur muydum yoksa daha mı alevlenirdim bilemiyorumcanım buna senin yerine kimse karar veremez.. eğer eninde sonunda çalışacağım diyorsan şimdi başlaman daha mantıklı çünkü 4 saat yola gitmen oğlundan 4 saat daha uzun ayrı kalman demek..
çok doğru söylüyorsun insanlar 3-5 lira için başkalarının ağız kokusunu çekiyorlar. 4 sene boşuna mı okudum mantığı var.ayrıca evde ömrümün sonuna kadarCanım face te okudum üzüldüm ama dediğin gibi bu evhanımlığı eninde sonunda bitecektiHakkında hayırlısı olsun
İstafayı hiç düşünme bile Tuanascım.Biliyorum, seni çoook iyi de anlıyorumama herkesin iş bulmaya çalıştığı bir ortamda bizim bi işimiz var.Allah korusun ama zamanın ne getireceği belli olmaz, işimiz bizim güvencemiz
Sende benim gibi duygusalsınBenim işe başlamama 2 3 ay var benim gözler şimdiden dolmaya başladı.Elbet bi çözüm bulursun, ağladığınla kendini üzdüğünle kalırsın
Harpy haklı 4 saat yol demek 4 saat oğlundan uzak olman demek
selam kızlar,bu ara pek giremiyorum dönüş telaşı başladı eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum,ne kadar çok yüküm oldu nasıl götürcem bilmiyorum:44:yük sınırınıda kesin aşacaz aman sıkıldım iyice ya
istanbullu arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz yaa bu hafta sonu bizim kızamık aşımız var sonra istediğim avmde fink atabilirim.. fikirleri bekliyorum :)
selam kızlar,bu ara pek giremiyorum dönüş telaşı başladı eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum,ne kadar çok yüküm oldu nasıl götürcem bilmiyorum:44:yük sınırınıda kesin aşacaz aman sıkıldım iyice ya
Kızamık aşısını şimdiden yaptıracakmısınız canım. Ben sordum sağlık ocağına o 9 aylık bebeklere açılmış bir kampanyaydı , salgın olduğu için,(o zamanlar) Sizin bebeğinizi kapsamıyor dedi.
Kızamık aşısını şimdiden yaptıracakmısınız canım. Ben sordum sağlık ocağına o 9 aylık bebeklere açılmış bir kampanyaydı , salgın olduğu için,(o zamanlar) Sizin bebeğinizi kapsamıyor dedi.
Biz aşmıştık 10 kilo ama çoğu şeyi kargota verdik buraya gelmeden, getirebildiğimiz kadarını uçakla. Aşrsanız parasıyla alıyorlar biraz canım. 10 kilo için bizden almadılar.
eşim va ailem istifa etmemi istemiyor. belki çalışma ne işin var otur oturduğun yerde deseler oturur muydum yoksa daha mı alevlenirdim bilemiyorumama pazartesi işe başlamaktan başka çarem yok... Allahımm hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor,hatta geçemiyor yarı yerde kopartıyorum filmi
çok doğru söylüyorsun insanlar 3-5 lira için başkalarının ağız kokusunu çekiyorlar. 4 sene boşuna mı okudum mantığı var.ayrıca evde ömrümün sonuna kadarhiç izlenecek bir film değil...
canım benim kolay gelsin hayırlısıyla yerleşirsin inşallah. anne olmak ne kadar zormuşş off offff.....
canım benimde 5-10 kilo gibi birşey aşar, bilmiyorum artık ücret alırlar mı sen hangi firmayla gelmiştin
canım bence işe başla ve tekrar izne ayrılabilirmisin bunu araştır devlet memurlarına ilişkin böyle bi tebliğ vardı sanırım iznin tekrar kullanılabileceğine dair ,size de aynı şey uygulanıyordur bence
istanbullu arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz yaa bu hafta sonu bizim kızamık aşımız var sonra istediğim avmde fink atabilirim.. fikirleri bekliyorum :)
Bizim doktor aşıdan bahsetmedi.Hatta 8.ay kontrolümüzde bizim kız her zamanki gibi o kadar ağladı kihalimize acıdı herhalde ve 9.ayda aşı yok,getirmeyin,10.ay sonu getirin dedi. Ben zaten avm'ye falan gitmiyorum kızımla,pusette 15 dkdan fazla durmuyor,araba koltuğunda da öyle,hatta 5 dakika kadar! En son arabayla çıktık,trafiğe de takıldık,bir de sıcaktı,bizim kız o kadar bağırdı,o kadar kötü ağladı ki ablası da başladı ağlamaya,sinirleri bozuldu çocuğun,o kadar yani!
Buluşabilir miyiz bilmiyorum,bu mızmızlıklar iyice çökertti beni.Benim çocuklar böyle oluyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?