2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

istanbullu arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz yaa bu hafta sonu bizim kızamık aşımız var sonra istediğim avmde fink atabilirim.. fikirleri bekliyorum :)

kızlar nerdesinizz,az önce muhteşem yüzyılın fragmanını izledim,deli ediyor bu sülüman benii insan nasıl başka başka kişilerle birlikte olmak ister aklım almıyorrrrrrr
Sadıka sülümanın son halveti olacak başkalarıyla bence.Hürremin koyacağı postadan etkilenecek ve ondan sonra Hürreme sadık kalacakBak buraya yazıyorum papatya demişti dersiniz

Benim oğlum sabah 9 10 gibi uyanır kahvaltı (yumurta, pekmez, muz veya elma, kendi yaptığım bebe bisküvisi,zeytinyağı) tek tek veriyorum bunları.
Öğlen 2 gibi etli çorba (haftada 2 gün balık, 1 gün tavuk, 4 gün kıyma),
Akşam 7 8 gibi evde pişen yemekten özellikle tahıllılardan
Aralarda yoğurt, domates, salatalık

Ben bize yaptığım çorbaların hepsinden ona veriyorum artık.Tek farkı içinde tuz, baharat yok, şalçada ev yapımı

Canım face te okudum üzüldüm ama dediğin gibi bu evhanımlığı eninde sonunda bitecektiHakkında hayırlısı olsun

Çok tatlııı, öp yerime o yaramazı

İstafayı hiç düşünme bile Tuanascım.Biliyorum, seni çoook iyi de anlıyorum ama herkesin iş bulmaya çalıştığı bir ortamda bizim bi işimiz var.Allah korusun ama zamanın ne getireceği belli olmaz, işimiz bizim güvencemiz
Sende benim gibi duygusalsınBenim işe başlamama 2 3 ay var benim gözler şimdiden dolmaya başladı.Elbet bi çözüm bulursun, ağladığınla kendini üzdüğünle kalırsın

canım buna senin yerine kimse karar veremez.. eğer eninde sonunda çalışacağım diyorsan şimdi başlaman daha mantıklı çünkü 4 saat yola gitmen oğlundan 4 saat daha uzun ayrı kalman demek..
Harpy haklı 4 saat yol demek 4 saat oğlundan uzak olman demek

Son düzenleme:
Yani yönetmelik 1 yıl boyunca istediğin kadar ayrılıp geri başlayabiliyorsun demiyo mu?
Nasıl, bize tanınan 2 senelik ücretsiz izni parçalar halinde kullanabilir miyiz:26:Ben ağustosta işe başlasam lojmana geçsem 1 ay çalışıp ekimde senelik iznimi kullansam sonra tekrar ücretsiz izne ayrılsam olur mu?Asualp canım lütfen cevapppppp:80:Çünkü ben 2 sene izne ayrılmayı düşünüyorum ama ağustosta lojman hakkım var, onun içinde çalışıyo olmam lazım

selam kızlar,bu ara pek giremiyorum dönüş telaşı başladı eşyalarımı toparlamaya çalışıyorum,ne kadar çok yüküm oldu nasıl götürcem bilmiyorum:44:yük sınırınıda kesin aşacaz aman sıkıldım iyice ya

canım buna senin yerine kimse karar veremez.. eğer eninde sonunda çalışacağım diyorsan şimdi başlaman daha mantıklı çünkü 4 saat yola gitmen oğlundan 4 saat daha uzun ayrı kalman demek..
eşim va ailem istifa etmemi istemiyor. belki çalışma ne işin var otur oturduğun yerde deseler oturur muydum yoksa daha mı alevlenirdim bilemiyorum ama pazartesi işe başlamaktan başka çarem yok... Allahımm hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor,hatta geçemiyor yarı yerde kopartıyorum filmi
çok doğru söylüyorsun insanlar 3-5 lira için başkalarının ağız kokusunu çekiyorlar. 4 sene boşuna mı okudum mantığı var.ayrıca evde ömrümün sonuna kadar hiç izlenecek bir film değil...

canım benim kolay gelsin hayırlısıyla yerleşirsin inşallah. anne olmak ne kadar zormuşş off offff.....

istanbullu arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz yaa bu hafta sonu bizim kızamık aşımız var sonra istediğim avmde fink atabilirim.. fikirleri bekliyorum :)

Kızamık aşısını şimdiden yaptıracakmısınız canım. Ben sordum sağlık ocağına o 9 aylık bebeklere açılmış bir kampanyaydı , salgın olduğu için,(o zamanlar) Sizin bebeğinizi kapsamıyor dedi.

Biz aşmıştık 10 kilo ama çoğu şeyi kargota verdik buraya gelmeden, getirebildiğimiz kadarını uçakla. Aşrsanız parasıyla alıyorlar biraz canım. 10 kilo için bizden almadılar.

canım bizim doktor mu evhamlı acaba yaa 6. ayında dediki anne sütü 6. aya kadar koruyor ama sonra korumuyor salgın da var ilkokul çocuklarına yaklaştırmayın alışveriş merkezine gitmeyin 9. ayda aşısını olsu sonra gidersiniz dedi :18: biz dayanamayıp 1-2 kere gittik avmye ama genelde tenha zamanlarda ve yerlere gittik.. bakalım bu gidişimizde ne dicek.. 9. ay kontrolümüz ve aşımız var haftasonu çok heyecanlıyım

slm kızlar

canım ben de doktora ve sağlık ocağına sordum aynı şeyleri söylediler,su çiçeği aşısını da sordum 14 aylıkken felan yaptırıyormuşuz özel olarak.

Biz aşmıştık 10 kilo ama çoğu şeyi kargota verdik buraya gelmeden, getirebildiğimiz kadarını uçakla. Aşrsanız parasıyla alıyorlar biraz canım. 10 kilo için bizden almadılar.

canım benimde 5-10 kilo gibi birşey aşar, bilmiyorum artık ücret alırlar mı sen hangi firmayla gelmiştin

canım bence işe başla ve tekrar izne ayrılabilirmisin bunu araştır devlet memurlarına ilişkin böyle bi tebliğ vardı sanırım iznin tekrar kullanılabileceğine dair ,size de aynı şey uygulanıyordur bence

Öğretmenlerde yok canım öylke birşey, aylıksız izindeyken tekrar başladığında yeniden izne ayrılamıyorsun. Yeni bir bebek doğurman lazım
Ama izni parça parça alabiliyorsun, aralarda işbaşı yapmadığın sürece. Bu da Tuanasın işine yaramaz.

slm kızlar,herkes hürrem mi izliyor acaba:44:bitmek üzere,ben çıldırdım bu bölümde,birisi bu hünkarı durdursun

Bizim doktor aşıdan bahsetmedi.Hatta 8.ay kontrolümüzde bizim kız her zamanki gibi o kadar ağladı ki halimize acıdı herhalde ve 9.ayda aşı yok,getirmeyin,10.ay sonu getirin dedi. Ben zaten avm'ye falan gitmiyorum kızımla,pusette 15 dkdan fazla durmuyor,araba koltuğunda da öyle,hatta 5 dakika kadar! En son arabayla çıktık,trafiğe de takıldık,bir de sıcaktı,bizim kız o kadar bağırdı,o kadar kötü ağladı ki ablası da başladı ağlamaya,sinirleri bozuldu çocuğun,o kadar yani!
Buluşabilir miyiz bilmiyorum,bu mızmızlıklar iyice çökertti beni.Benim çocuklar böyle oluyor demek

canım yaa demek büyük kız da ağladı.. mutlaka gerilmiştir çocuk biz bile dayanamıyoruz bazen bizimki mobilize olduktan sonra biraz daha kendi kendine vakit geçirir oldu.. tabi ne kadar sürer bu saltanat bilemiyorum yakında çekmeceleri dolapları keşvederse nanayı yedik zaten sürünmeye başladığını söylediğim herkes hemen "o süsleri kaldırırsın artık" diyor, millet ne kadar gıcık oluyormuş benim süslerime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…