Bizim doktor aşıdan bahsetmedi.Hatta 8.ay kontrolümüzde bizim kız her zamanki gibi o kadar ağladı kihalimize acıdı herhalde ve 9.ayda aşı yok,getirmeyin,10.ay sonu getirin dedi. Ben zaten avm'ye falan gitmiyorum kızımla,pusette 15 dkdan fazla durmuyor,araba koltuğunda da öyle,hatta 5 dakika kadar! En son arabayla çıktık,trafiğe de takıldık,bir de sıcaktı,bizim kız o kadar bağırdı,o kadar kötü ağladı ki ablası da başladı ağlamaya,sinirleri bozuldu çocuğun,o kadar yani!
Buluşabilir miyiz bilmiyorum,bu mızmızlıklar iyice çökertti beni.Benim çocuklar böyle oluyor demek
istanbullu arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz yaa bu hafta sonu bizim kızamık aşımız var sonra istediğim avmde fink atabilirim.. fikirleri bekliyorum :)
canım bizim doktor mu evhamlı acaba yaa 6. ayında dediki anne sütü 6. aya kadar koruyor ama sonra korumuyor salgın da var ilkokul çocuklarına yaklaştırmayın alışveriş merkezine gitmeyin 9. ayda aşısını olsu sonra gidersiniz dedi :18: biz dayanamayıp 1-2 kere gittik avmye ama genelde tenha zamanlarda ve yerlere gittik.. bakalım bu gidişimizde ne dicek.. 9. ay kontrolümüz ve aşımız var haftasonu çok heyecanlıyım
Nasıl, bize tanınan 2 senelik ücretsiz izni parçalar halinde kullanabilir miyiz:26:Ben ağustosta işe başlasam lojmana geçsem 1 ay çalışıp ekimde senelik iznimi kullansam sonra tekrar ücretsiz izne ayrılsam olur mu?Asualp canım lütfen cevapppppp:80:Çünkü ben 2 sene izne ayrılmayı düşünüyorum ama ağustosta lojman hakkım var, onun içinde çalışıyo olmam lazım
Biz zaten hep fink atıyoruz. :))) Ben takılmıyorum korumacı olmuycam diye söz verdim kendime. Etrafımda çok şahit oldum ne kadar korursan o kadar hasta oluyolar. Benim bi abla gibi sevdiğim bi ablam vardi. 1o seneden sonra tüp bebekle bi oğlu oldu. Ve süper korudu. Çocuk 6 yaşına kadar neredeyse hiç hastalanmadı. geçen duydum ilik bişeyi olmuş doktor demişki bağışıklılık sistemi 0. bu çocuğu sokağa çıkarın çimlere çıkarın insan içine çıkarın demiş ve şu an bağışıklılık geliştirici ilaçkullanıyo. Yani o kadar korursun kendi gezmenden kendi eğlencenden taviz verirsin. Eve bi komuşu çocuğu gelir atar hastalığı gider. O zaman çok zoruma gider heralde. Zaten buraya yeni geldim hemen doğum yaptım hiç arkadaşım yok bide eve kapanırsam kafayı yerim. tek eğlencemiz avm gezileri çünkü :))))
Canım 1 yıl hakkımız var.Yani mesela 22 eylül 2010da doğum yaptım ben. 22 eylül 2011e kadar parça parça kullanabiliyosun diye biliyorum ben. Ama ayeser göreve hiç başlamadan alabiliyosun diyo. ben yönetmeliği okumuştum orda öle bişey demiyodu ama belki bir genelge falan vardır orda açıklamışlardır tam emin değilim ama kesinlikle 2 yıl izin yokÜzgünüm
canım yaa demek büyük kız da ağladı.. mutlaka gerilmiştir çocuk biz bile dayanamıyoruz bazenbizimki mobilize olduktan sonra biraz daha kendi kendine vakit geçirir oldu.. tabi ne kadar sürer bu saltanat bilemiyorum yakında çekmeceleri dolapları keşvederse nanayı yedik zaten sürünmeye başladığını söylediğim herkes hemen "o süsleri kaldırırsın artık" diyor, millet ne kadar gıcık oluyormuş benim süslerime..
THY canım, alırlar merak etme.
Canım ya, üzme kendini.Pazartesi işbaşı, ilk gün iş arkadaşları ziyaret, evrak işleri falan öyle geçer artık.Sende işe başlarsan bi naksis bi ben kalıyorum sanırım izinde olan.Allahım ne çabuk geçti 2+9 ay kaldı 3 ay offffffffffffffffAllahımm hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor,hatta geçemiyor yarı yerde kopartıyorum filmi
Canım ya, üzme kendini.Pazartesi işbaşı, ilk gün iş arkadaşları ziyaret, evrak işleri falan öyle geçer artık.Sende işe başlarsan bi naksis bi ben kalıyorum sanırım izinde olan.Allahım ne çabuk geçti 2+9 ay kaldı 3 ay offffffffffffffff
hoşgeldin canım özlettin kendiniSelam kızlar nasılsınız bız evımızdeyız artık bol bol görüşürüz bundan sonra
slm kızlar,herkes hürrem mi izliyor acaba:44:bitmek üzere,ben çıldırdım bu bölümde,birisi bu hünkarı durdursun
kızlar nerdesiniz uzun bi süre yokum zaten bugün kahvaltıda biraz vakit buldum girecek ama sizler yoksunuz
günaydın utkumuz sadece ikimiz varız
merhaba kızlar nasılsınız :) biz oğlumla markete gittik dolaştık biraz sözde bi kıyma alıp gelecektim tüm marketi aldım geldim mustafanın da uykusu geldi acayip dönerken uyuya kalmış 2 dklık yolda eve getirdim ama kıyamadım hala bebek arabasında uyuyorbugün kabak dolması yapcam var mıtavsiyesi olan :)
slm kızlar.benimde iznimin bitmesine az kaldı.14 haziranda başlıycam.ama yarım gün benim okul o yüzden biraz olsun rahatım.zaten 4 gün sonra okullar kapanıyor.seminer döneminde de yarım gün okuldayız.ee yaz tatili sonra.okular açıldığında da dila aşağı yukarı 1 yaşında oluyor.
buarada kızlar evimizde değiiklikler yapacaz.mutfak dolapları,kartopiyer falan.dolapları mor beyaz veya mürdüm beyaz istiyorum .varmı önerisi olan.hani şöyle bi yerlerde görüpte çoookk beğendiğiniz .
yarım gün okul olması iyi oluyor,ben de öğleye kadar gidiyorum ama seneye tüm gün,3te bitecek dersimben mutfak dolabında mürdüm beyaz lake beğeniyorum,ben de seneye değiştirecem kısmet olursa.ama lakenin de tam kalitelisi olmazsa bi süre sonra çizilebiliyormuş silerken bile,bir de solma yapıyormuş diye duymuştum kullanan bir arkadaştan
sağol canım tahminen 20 kilo oldu tabi birde eşime hazırladım 20 kiloluk valiz ,iki ay önce sözde çoğunu götürmüştüm eşyalarınçocuk arabası olmasa hiç sorun olmaz ama işte çocuk arabası var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?