2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

bu arada bizim doktor da 8. ayda çağırmadı.. artık seyrekleştiriyorlar kontrolleri.. sanırım bizimki bundan sonra bi de 1 yaşında gelin der.

istanbullu arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz yaa bu hafta sonu bizim kızamık aşımız var sonra istediğim avmde fink atabilirim.. fikirleri bekliyorum :)

Biz zaten hep fink atıyoruz. :))) Ben takılmıyorum korumacı olmuycam diye söz verdim kendime. Etrafımda çok şahit oldum ne kadar korursan o kadar hasta oluyolar. Benim bi abla gibi sevdiğim bi ablam vardi. 1o seneden sonra tüp bebekle bi oğlu oldu. Ve süper korudu. Çocuk 6 yaşına kadar neredeyse hiç hastalanmadı. geçen duydum ilik bişeyi olmuş doktor demişki bağışıklılık sistemi 0. bu çocuğu sokağa çıkarın çimlere çıkarın insan içine çıkarın demiş ve şu an bağışıklılık geliştirici ilaçkullanıyo. Yani o kadar korursun kendi gezmenden kendi eğlencenden taviz verirsin. Eve bi komuşu çocuğu gelir atar hastalığı gider. O zaman çok zoruma gider heralde. Zaten buraya yeni geldim hemen doğum yaptım hiç arkadaşım yok bide eve kapanırsam kafayı yerim. tek eğlencemiz avm gezileri çünkü :))))

Canım 1 yıl hakkımız var.Yani mesela 22 eylül 2010da doğum yaptım ben. 22 eylül 2011e kadar parça parça kullanabiliyosun diye biliyorum ben. Ama ayeser göreve hiç başlamadan alabiliyosun diyo. ben yönetmeliği okumuştum orda öle bişey demiyodu ama belki bir genelge falan vardır orda açıklamışlardır tam emin değilim ama kesinlikle 2 yıl izin yok Üzgünüm

Bu arada herkese günaydın :))) Ben okuldayım sizde uykuda :)))))) Labtayız. Çocuklar oyun oynuyo. Dersler bitti gezmeye geliyoz okula. Ayy bu saf tavuklar not isterken çok tatlı oluyolar. :)

canım ücretsiz izin hakkımız 1 yıl değil 2 yıl

canım ben ortalıkta olan süsleri falan kaldırmayı düşünmüyorum tabi becerebilirsem herşeyi kaldırınca sanki daha meraklı oluyorlar karıştırmaya ,

kızlar nerdesiniz uzun bi süre yokum zaten bugün kahvaltıda biraz vakit buldum girecek ama sizler yoksunuz
günaydın utkumuz sadece ikimiz varız

THY canım, alırlar merak etme.

sağol canım tahminen 20 kilo oldu tabi birde eşime hazırladım 20 kiloluk valiz ,iki ay önce sözde çoğunu götürmüştüm eşyalarınçocuk arabası olmasa hiç sorun olmaz ama işte çocuk arabası var birde

Allahımm hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor,hatta geçemiyor yarı yerde kopartıyorum filmi
Canım ya, üzme kendini.Pazartesi işbaşı, ilk gün iş arkadaşları ziyaret, evrak işleri falan öyle geçer artık.Sende işe başlarsan bi naksis bi ben kalıyorum sanırım izinde olan.Allahım ne çabuk geçti 2+9 ay kaldı 3 ay offffffffffffffff

bencede çok çabuk geçti bir yıl evdeyim ne güzel diye sevineli daha dündü sanki

Selam kızlar nasılsınız bız evımızdeyız artık bol bol görüşürüz bundan sonra
hoşgeldin canım özlettin kendini
slm kızlar,herkes hürrem mi izliyor acaba:44:bitmek üzere,ben çıldırdım bu bölümde,birisi bu hünkarı durdursun

aayy evet ya tarihte süleyman hürremi tanıdıktan sonra başkasıyla olmamış ama bu dizide maaşallah senaristler abarttı..

merhaba kızlar nasılsınız :) biz oğlumla markete gittik dolaştık biraz sözde bi kıyma alıp gelecektim tüm marketi aldım geldim mustafanın da uykusu geldi acayip dönerken uyuya kalmış 2 dklık yolda eve getirdim ama kıyamadım hala bebek arabasında uyuyor bugün kabak dolması yapcam var mıtavsiyesi olan :)

slm kızlar

kızlar nerdesiniz uzun bi süre yokum zaten bugün kahvaltıda biraz vakit buldum girecek ama sizler yoksunuz
günaydın utkumuz sadece ikimiz varız

geç olsa da günaydın canım,ben de okuldan girmiştim nete,tabi bağlantı gitti 2dk sonra,güya laptopu götürdüm not girmek için. şimdi evdeyim ama yine kimse yok sanırım

okuldan geldim ben de yorgunum biraz.ben de severim kabak dolmasını akşama ben de taze fasulye yapacam,dün pazardan almış eşim çok taze.utku da hep arabda uyur kalır eve dönüşlerde.bu arada dolma için mi tavsiye soruyosun farklı bi yemek için mi

Mübarek Üç Aylarınızı ve Regaip Kandilinizi En Kalbi Duygularımla Tebrik Eder, Bu Ülvi Ayların vede Gecenin Başta Size, Ailenize ve Tüm İnsanlığa Hayırlar Getirmesini Cenab-u Allah (C.C.)'dan Niyaz Eder Hayırlı Günler Diler, Dualarınızı Beklerim..

slm kızlar.benimde iznimin bitmesine az kaldı.14 haziranda başlıycam.ama yarım gün benim okul o yüzden biraz olsun rahatım.zaten 4 gün sonra okullar kapanıyor.seminer döneminde de yarım gün okuldayız.ee yaz tatili sonra.okular açıldığında da dila aşağı yukarı 1 yaşında oluyor.

buarada kızlar evimizde değiiklikler yapacaz.mutfak dolapları,kartopiyer falan.dolapları mor beyaz veya mürdüm beyaz istiyorum .varmı önerisi olan.hani şöyle bi yerlerde görüpte çoookk beğendiğiniz .

yarım gün okul olması iyi oluyor,ben de öğleye kadar gidiyorum ama seneye tüm gün,3te bitecek dersimben mutfak dolabında mürdüm beyaz lake beğeniyorum,ben de seneye değiştirecem kısmet olursa.ama lakenin de tam kalitelisi olmazsa bi süre sonra çizilebiliyormuş silerken bile,bir de solma yapıyormuş diye duymuştum kullanan bir arkadaştan

evet canm bende lake yaptıracam ama dediğin gibi kaliteli olması lazım.napalım bikere olacak azcık fazla öderiz.2 senedir istiyorum bende ancak kısmet oldu.

Canım uluslararası uçuşlarda 2 yaşından küçük bebeklerin arabasını yanına alabiliyosun. Ama iç hatlar nasıl bilmiyorum. THY'nin sitesine bi bak istersen. Bi arkadaşım sırf bu yüzden amerika uçusunu 1 hafta öne çekti bebek 2 yaşını doldurmadan gideyimde arabasını da götüreyim die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…