Ben 11lere giriyorum koca sıpalar 19.5 gün devamsızlık sınırına geldikleri için çoğu okulda :)
tünaydın kızlar nasılsınız? qoğlum yeni ve tehlikeli şeyler keşvetmeye başladı.. birkaçını kaldırmam gerekti.. sizinkiler napıyor? mavi ve meltemin bebişleri yürümeye başlamıştır.
tünaydın kızlar nasılsınız? qoğlum yeni ve tehlikeli şeyler keşvetmeye başladı.. birkaçını kaldırmam gerekti.. sizinkiler napıyor? mavi ve meltemin bebişleri yürümeye başlamıştır.
Meltem yani faziletin bebişimi, bide mavinin bebişi mi?MaşallahSüperler darısı bizimkilerin başına.Yürümek derken hiçbiryen tutmadan mı, kanepe, annesinin eli:26:Süper bebişler tekrardan
Kızlar bu arada babalar günüde yaklaşıyo, hatırlatıyım dedim:80:
Bebişlerinize labne veriyormusunuz, ben tuzsuz lor veriyorum ama 2 gün önce labnede aldım tadına bayıldı ama labne tuzlu.Doktora soran oldu mu hiç bunu kızlar.
Bide yulaf ezmesi veriyoruz ya bebişlere.Malum çok yararlı.Ben Etinin yulaf ezmesini almıştım.Kutunun üstünde süt çocularına vermeyin yazıyo:26:
Lor ve yulaf ezmesi ile ilgili cevap kafam karıştı
tahminen söyledim bilmiyorum ama maviyle son konuşmamızda neredeyse yürüyecek demişti... herhalde yürümüştür artık..
Yürümek de baya zaman alıyor canım, yürüyemiyor da olabilir.
Levent de emekliyor artık. Ama karnını sürterek. Tv sehpasının çekmecelerini çekip içini boşaltmaya çalışıyor. Yerde duran sahte çiçeğimiz var onu devirmeye çalışıyor sürekli. Salon kapısını iterek kapatıyor.Tutmaması gereken şeyleri "hayır" ve "cısss" diyerek uyarmaya çalışıyoruz ama nafile. Bizi "cısss" diye taklit ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?