ya bide bişey soracagım benim oğlum hiç bişey söyleyemiyor bazen anne diyor ama o da ağlarken bide meme diyor geceleri. sizinkiler baba dede falan diyor sanırım sürekli de konuşuyorum karsısında ama geç konuşacak sanırım
utkumuz canım kv nasıl? alıştın mı utkuya bakmasına?
canım kv artık gelmiyor annem bakıyor 3 haftadır,en son kv geldiğinde sabah soğuğunda utkuyu balkona çıkarmıştı ondan sonra gelmesini istemedim tabi utkuyu 3 hafta doktora götürdük,faturası ağır oldu bize kvninya bide bişey soracagım benim oğlum hiç bişey söyleyemiyor bazen anne diyor ama o da ağlarken bide meme diyor geceleri. sizinkiler baba dede falan diyor sanırım sürekli de konuşuyorum karsısında ama geç konuşacak sanırım
canım doktor sorun yok diyorsa üzerinde durma.. belki matematik zekası öncelikli olacak. bazı insanlar öyledir. ki einstein 5 yaşında konuşmaya başlamış :44: sanırım düşünecek daha önemli şeyleri varmış :)
canım doktor sorun yok diyorsa üzerinde durma.. belki matematik zekası öncelikli olacak. bazı insanlar öyledir. ki einstein 5 yaşında konuşmaya başlamış :44: sanırım düşünecek daha önemli şeyleri varmış :)
canım kv artık gelmiyor annem bakıyor 3 haftadır,en son kv geldiğinde sabah soğuğunda utkuyu balkona çıkarmıştı ondan sonra gelmesini istemedim tabi utkuyu 3 hafta doktora götürdük,faturası ağır oldu bize kvninşmidi annem geliyor sabhaleyin ben gelince öğlen gidiyor böyle daha rahat,ben bi de gelince kvye hizmet ediyordum,ne salakmışım
canım benimki de arada bi anne diyor,bi kere arka arkaya anne baba dedi fazla anlamlı şeyler söylemiyor ama sürekli ağzında kelimeler dolu da çıkaramıyor gibi.ama ben utkunun matematik zekası olacağını zannetmiyorum eşim ingilizce öğretmeni ben de öyle,2 dilci anne babadan matematik zekalı bir çocuk olur mu tartışılır bir konudüşündüm de bak aslında matematik ve yabancı dil beynin aynı bölgesinde,olabilir aslında:44::26:
hep annen mi bakacak canım? nasıl söyledin kv ye? bizimkiler bi annem bi kv dönüşümlü bakıyor ya istemiyorum öyle olmasını annemin bakmasını istiyorum ama kv ye nasıl anlatacagım bilemedim kesin yine kıyamati koparır sırf huzurumuz bozulmasın diye katlanıyorum.
ben de eşim de ingilizceci :) bizde matematik ve ingilizce beynin farklı bölgelerinde sanırım çünkü mat. tarafında bi sorun var bizde de
ya bide bişey soracagım benim oğlum hiç bişey söyleyemiyor bazen anne diyor ama o da ağlarken bide meme diyor geceleri. sizinkiler baba dede falan diyor sanırım sürekli de konuşuyorum karsısında ama geç konuşacak sanırım
Canım çok sık gelemiyorsun, özlüyoruz seni, bu arada sen ilköğretimde değil misin? Öğrencilerin geliyor mu hala? Ben konuları bitirdim, öğrenci de pek gelmiyor. Boş boş gidiyorum okula.
Bu arada bizimki "dede" dedi bir süre, "baba" dediği de oluyor ama en çok da "dede" diyor. Ama bu sıralar unuttu, hiçbirşey söylemiyor. Dişleri de yok. Bu sıralar bütün enerjisi emeklemeye.
canım çok sık gelemiyorsun, özlüyoruz seni, bu arada sen ilköğretimde değil misin? öğrencilerin geliyor mu hala? Ben konuları bitirdim, öğrenci de pek gelmiyor. Boş boş gidiyorum okula.
Bu arada bizimki "dede" dedi bir süre, "baba" dediği de oluyor ama en çok da "dede" diyor. Ama bu sıralar unuttu, hiçbirşey söylemiyor. Dişleri de yok. Bu sıralar bütün enerjisi emeklemeye.
iyiakşamlar kızlar. bişi sorcam emekleyen bebişlerden sıralayan ya da dizlerinin üzerinde doğrulan var mı? çünkü bizimki henüz sehba ve tv ünitesi gibi yerlere yetişemiyor. yetişse dağıtcak çok şey var ama henüz okadar dinelemedik
iyiakşamlar kızlar. bişi sorcam emekleyen bebişlerden sıralayan ya da dizlerinin üzerinde doğrulan var mı? çünkü bizimki henüz sehba ve tv ünitesi gibi yerlere yetişemiyor. yetişse dağıtcak çok şey var ama henüz okadar dinelemedik
ben kahvaltıda labne ile yumurtayı aynı anda veriyorum siz nasıl yapıyorsunuz
merhaba arkadaslar,
ben de eylül annelerinden degilim ama araniza katilabilirmiyim ??
sizden ögreneegim cok sey var da.
benimde kizim suan altinci ayinda ve ek gidalara basilcam nasil ve neyden baslasam.birde nasil siralama ile versem off ne zormus ya.
ebemiz bize aptamil bire basla dedi basladim yemiyo benim kiz. hep emmek istiyor ne yapicam nasil alistiricam arkadaslar yardim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?