2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım doktor sorun yok diyorsa üzerinde durma.. belki matematik zekası öncelikli olacak. bazı insanlar öyledir. ki einstein 5 yaşında konuşmaya başlamış :44: sanırım düşünecek daha önemli şeyleri varmış :)

canım kv artık gelmiyor annem bakıyor 3 haftadır,en son kv geldiğinde sabah soğuğunda utkuyu balkona çıkarmıştı ondan sonra gelmesini istemedim tabi utkuyu 3 hafta doktora götürdük,faturası ağır oldu bize kvninşmidi annem geliyor sabhaleyin ben gelince öğlen gidiyor böyle daha rahat,ben bi de gelince kvye hizmet ediyordum,ne salakmışım

canım benimki de arada bi anne diyor,bi kere arka arkaya anne baba dedi fazla anlamlı şeyler söylemiyor ama sürekli ağzında kelimeler dolu da çıkaramıyor gibi.ama ben utkunun matematik zekası olacağını zannetmiyorum eşim ingilizce öğretmeni ben de öyle,2 dilci anne babadan matematik zekalı bir çocuk olur mu tartışılır bir konu düşündüm de bak aslında matematik ve yabancı dil beynin aynı bölgesinde,olabilir aslında:44::26:

az konuşan daha akıllı olurmuş ya :) benim kv çok konuşuyor ve gereksiz sizce zekası nasıl???? :)))

hep annen mi bakacak canım? nasıl söyledin kv ye? bizimkiler bi annem bi kv dönüşümlü bakıyor ya istemiyorum öyle olmasını annemin bakmasını istiyorum ama kv ye nasıl anlatacagım bilemedim kesin yine kıyamati koparır sırf huzurumuz bozulmasın diye katlanıyorum.

ben de eşim de ingilizceci :) bizde matematik ve ingilizce beynin farklı bölgelerinde sanırım çünkü mat. tarafında bi sorun var bizde de

ben eşime söyledim kvye de üstü kapalı olarak ima etmiştim utkuyu doktordan getirince,doktor balkona daha sık çıkarın iyileşir dedi demiştim sanırım anladıben beynin aynı bölgesinde olduğuna eminim canım,ünv.de çok tartışmıştık hatta bu konuyu dil edinimi dersinde sanırım ingilizce ve matematik beynin aynı bölgesinde olduğundan anlaşamıyorlar ve sonunda inglizce galip geliyor

Canım çok sık gelemiyorsun, özlüyoruz seni, bu arada sen ilköğretimde değil misin? Öğrencilerin geliyor mu hala? Ben konuları bitirdim, öğrenci de pek gelmiyor. Boş boş gidiyorum okula.
Bu arada bizimki "dede" dedi bir süre, "baba" dediği de oluyor ama en çok da "dede" diyor. Ama bu sıralar unuttu, hiçbirşey söylemiyor. Dişleri de yok. Bu sıralar bütün enerjisi emeklemeye.

canım bizim öğrenciler de artık yok,yiboda çalışıyorum haftasonu sbsden sonra herkes gidiyor,bundan sonra okula çayy kahve içmeye gidecez galiba utkunun da dişleri yok hala,aynen tüm enerjisini emeklemeye veriyor,oturma odasında süs püs örtü birşey kalmadı,hepsini topladım

iyiakşamlar kızlar. bişi sorcam emekleyen bebişlerden sıralayan ya da dizlerinin üzerinde doğrulan var mı? çünkü bizimki henüz sehba ve tv ünitesi gibi yerlere yetişemiyor. yetişse dağıtcak çok şey var ama henüz okadar dinelemedik

ben de sizi özledim canım :))) özlenmek ne güzel şey :) ilköğretimdeyim canım bizim öğrenciler geliyor canım çalışkan çocuklar. Urfada çalışırken kimse gelmezdi bu zamanlar ama konya farklıymış.

günaydın kızlar

slm canım,bizimki dizlerinin üzerinde oturuyor bazen ,ama tutunarak ayağa kalkamıyor totosunu kaldırığpbazden park yataktan çıkmaya çalışır gibi yapıyor o kadar.

benim kızımda kalkmaya çalışıyo sürekli.elleri yerde ayak uçlarında yükseliyo.emekleyerek bütün odaları dolaşıyo zaten.

selam kızlar oğlumun pipisi çok dar olduğu için sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.sünnet ettirenler varmı bilgi verirseniz sevinirim ,iyileşme süresini nasıl atlattınız

dinelmek? Bu tabir baya yaygınmış anlaşılan. Sanıyordum ki bir tek eşimin ailesi kullanıyor

ben kahvaltıda labne ile yumurtayı aynı anda veriyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Babannesi yumurta verdiği zaman labne vermiyor, labne verdiğinde de yumurta vermiyor. Kahvaltısını babannesi yaptırıyor, ben ya işte ya uyuyor oluyorum

utkumuz canım senin resimlerde face de leyla gökçen aksu kim? aynı bemnim kv me benziyor da görünce şok oldum

merhaba arkadaslar,
ben de eylül annelerinden degilim ama araniza katilabilirmiyim ??
sizden ögreneegim cok sey var da.
benimde kizim suan altinci ayinda ve ek gidalara basilcam nasil ve neyden baslasam.birde nasil siralama ile versem off ne zormus ya.
ebemiz bize aptamil bire basla dedi basladim yemiyo benim kiz. hep emmek istiyor ne yapicam nasil alistiricam arkadaslar yardim:44:

Merhaba ,
Ebenin aptamil e başla demesinin sebebi ne? ek gıda demek aptamil demek değil ki, hem emiyormuş da, yetmiyor mu ki sütün,
ilk olarak yoğur sebze püresi bunlarla başlayacaksın, azar azar tattıra tattıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…