2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Ben labne veriyorum hergün 20 gr. Çok tuzlu değil labne,
Lifalifden bahsediyorsun canım, ben yaptım da sevmedi bizimki, sebzesine katıyoruz bazen, çok az.
Anladım canım.Cevabın için sağolBenimki labneye bayılıyor.2 kutu bitiriyor 20 lik.Versem 3.yüde yiyecek ama yeter diyorum vermiyorum

az konuşan daha akıllı olurmuş ya :) benim kv çok konuşuyor ve gereksiz sizce zekası nasıl???? :)))
Yorum yok canım

Canım benimki canı isterse sürünüyo canı isterse emekliyoTutunarak ayağa kalkıyo.Merdiven inme binme haraketi yapıyo.Kenarlardan tutarak ayakta duruyo ve cumartesi sıralamaya başladı fındığım.Motor gelişimi iyi yaniAnne baba dede memme diyo.Zor şeyleri yapıyo başarıyo ama bitürlü el sallatamadık hiç oralı olmuyoAnlamadımki nesi zor elini bi sağa bi sola

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlan baba mama diyor el sallıyor alkış yapıyor ama dişlerimiz yok hala umarım sizlerin bebişlerde iyidir

selam kızlar oğlumun pipisi çok dar olduğu için sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.sünnet ettirenler varmı bilgi verirseniz sevinirim ,iyileşme süresini nasıl atlattınız
Canım hangi usül ve hangi doktora yaptırdığınla çok alakalı nasıl geçeceği.Biz çocuk cerrahına lokal anestezi ile eski usül keserek yaptırdık.Oğlum 5.5 aylıktı.Biz çok memnun kaldık.Ama bebişler şuan çok hareketli ve havalar sıcak nasıl olur bilmemki:26:

ben kahvaltıda labne ile yumurtayı aynı anda veriyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Ben kahvaltısına süt ürünleri koymuyorum.Çünkü yumurta ve pekmezde yüksel oranda demir var.Yoğurt ve labneyi veya loru arada veriyorum

Canım hoşgeldinNiye mama verecekmissin anlamadım, zaten ek gıdaya geçecek.6.ayında meyve suyu ve püresi, yoğurt, sebze çorbası ve muhallebi verebilirsin.

farklı bişeylşer dene biberonda canım mesela sütlü pirinçli muhallebiler var onlarıda verebilirsin

evet bana da hep aynısı olur.herkein yaptığı şeyi bikezcikte ben yapayım derim hemen göze batarım.bide hep üstüste gelir seninki gibi.ben 14 ünde işe başlayacağım .anasınıfı öğretmeniyim.4 gün öğrencilerle olacağım ama yardımcımız evleneceği için işten çıkmış.ben öğrencileri tanımıyorumki huyları husları nedir.genelde son günleri okulun bahçesinde geçirirdik ama bahçeye çıkartamam şimdi biri eksilse farkedemem.nasıl geçecek bilmiyorum şimdiden kara kara düşünüyorum.ben dedim müdüre seminerlerde başlayım dedim.maaş tam olsun diye illa 14 ünde başla dediler.ahhh ahh.

kızlar yaa moralim çok bozuk gene.. bir doktor kazası daha yaşadık.. oğlumun kilosu 7850gr.. yine sınırda çıktı..
Bebeklerimiz aynı kilodaymış canım

bazi yazilar okudum bi anda birkac gidaya baslamayin diye yaziyodu.öylemi yapsam yoksa aksamlari emzirmeyip sebze corbasimi versem.
birde cevap icin tesekkürler..
Evet canım hepsini aynı anda verme 3 er gün arayla denet yeni gıdaları.Çünkü alerji yapma riski var 3 gün ara ile verirsen gözlemleyebilirsin.Akşamları hem emzir hem çorba ver.Sakın emzirmemezlik yapma

canım bizimki yanaktan şanslı..siz kahvaltı için neler yapıyorsunuz bana bi tavsiyede bulunun.. eğer kahvaltı düzelmezse inek sütü vermeyi düşünüyorum..
Canım bak bu konuda da benziyorlar.Benimkide sırf yanak.Ben onu elma şekerine benzetiyorum.Kocaman bi kafa alt tarafı çubukCanım artık büyüdüler kahvaltıda herşeyi veriyorum tek tek.(yasaklı olanlar hariç)Sadece peyniri ara öğün olarak veriyorum, meyveyi kahvaltısı ile yediriyorum

canım walla kim görse ne kadar uslu bebek diyor.. bizimki sopasını herkese göstermez öyle..
Bak bi ortak nokta daha.Evde bize neler yapıyo, dışarı çıkınca bi ağırbaşlı, bi sessiz:84:

Ben eski kilomun 1 kilo altına bile düştümAma göğüsler kafam kadarBuda hoşdeğil ya.

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlan baba mama diyor el sallıyor alkış yapıyor ama dişlerimiz yok hala umarım sizlerin bebişlerde iyidir
Maşallah canım

baba mama dede dada gel diyor el sallıyor ama ben de alkış yaptıramadım bi türlü..

Canım bana kızma ama ben senin müdürle bukonuda aynı kafadanmışım.Bende işyerinde askerden çay falan istemem kalkar kendim alırım.İlerde çocuğum okula gidince öğretmeni ondan böyle bişey istese kızardım herhalde:26:Kızma ama olur mu, kişisel değil, bilirsin severim seni

Son düzenleme:

şimdi hak verdim sana ama utkumuz da ilk kez yapmış yani onun da suçu yok.. müdürün suçu senenin başından yapılacak bir uygulamayı son güne bırakması..

yok canım kesinlikle kızmadım,ben de öyle düşünüyorum çünkü,o anda not giriyordum boş bulundum ben de öğrenciden isteyerek ama ağzımın payını da aldım tabikibazı arkadaşlar çantasını kitaplarını bile taşıtırlar öğrenciye,ben hiç birini yapmam,kahve içeceğim zaman bile gider mutfağa kendim yaparım okulda,çok nazik,kibar birisi olarak tanımlıyor arkadaşlar beni,ama bugün karizmayı çizdirdim sanırsam herkesin gözü önünde:26::44:bi de böyle şeylerde piyango bana vurur zaten hep

Ben eski kilomun 1 kilo altına bile düştümAma göğüsler kafam kadarBuda hoşdeğil ya.

amaaaan aklıma ne geldi okuyunca yazdıklarını; geçen gün oğlumu yıkıyorum banyoda bi kaç defadır oğlumla beraber giriyoruz banyoya babamız da en sonda havlu veriyor bize eşim bana havlu verirken sen de bereket tanrıçası gibisin gögüsler maşallah dedi gitti

baba mama dede dada gel diyor el sallıyor ama ben de alkış yaptıramadım bi türlü..
benim oğlanda bi anormallllik var anam sadece emme ve anne diyor kazara. ne el sallar ne gel der ne baba ne dede

ben bazen eşyalarımı taşıtıyorum ama hayır duamı alıyorlar kendi çantam(4. sınıf bi öğrencim hocam çantanız benim gövdem kadar var demişti bana :)), koca bir mavi dosya, laptop çantam ve hoparlör taşıdıgım oluyor aynı anda nasıl götüreyim ay ama ben çok dua ediyorum arkalarından kuzucuklarım benim taşıyalım diye sıraya giriyorlar zaten gözümün içine içine bakarlar kime taşıtacam diye eşya çok oldu mu hemen yanımdalar

kızlar bide bişey soracagım 4 yıldır urfada olunca düğün falan çok görmedim ben yaz tatilinde hep tatile giderdik memlekete az gelirdik. bu sene 3 düğünümüz var hepsi de kuzenlerimin düğünde nasıl bi kıyafet giysem? eşim giy işte evdeki kıyafetlerinden diyor ama basit kalır gibi geldi siz sık sık düğünlere katılıyorsunuz bana yardımcı olur musunuz? mesela utkumuz düğünde giydiğin kıyafet nasıldı? harpy canım seninki?

benimki siyah beyaz bi elbise, astar üzerine tülden, dekoltenin tam ortasında broş gibi bişi var yanlarında da aynı kumaştan çift kat fırfır gibi bişi.. böyle anlatınca garip geldi ama şöyle açayım abiye gibi değil ama işe giderken giyebileceğinden daha ağır bir elbise.. oğluma da b&g den takım aldık kravat felan ama anlamıyok yani kucağına aldığın gibi gömlek paçavraya dönüyor..

şimdi hak verdim sana ama utkumuz da ilk kez yapmış yani onun da suçu yok.. müdürün suçu senenin başından yapılacak bir uygulamayı son güne bırakması..
Canım biliyorum yazdığıma pişman oldum zaten:78edim ya ben Utkumuzu gerçekten severim, zaten o yüzden yazdım

Canım benim bildiğim bereket tanrısı var bereket tanrıçası değilYanlış mı biliyorum diye google yazdım resimleri görünce :83: böyle oldum

dilekcim sen istanbuldaydın değil mi? bi istanbul toplantısı ayarlayalım bi ara havalar düzeldi nasılsa.. sen nerede oturuyordun?

Ataşehir merkezde oturuyorum . Buluşmaya gelir miyim bilmiyorum zira sıkıntıdan doğum sonrası 63 kgdan 70 kg a transfer ettim. Kimselere görünesim yok!

Ataşehir merkezde oturuyorum . Buluşmaya gelir miyim bilmiyorum zira sıkıntıdan doğum sonrası 63 kgdan 70 kg a transfer ettim. Kimselere görünesim yok!

canım beni görünce moralin düzelir hiç merak etme :) ben şuan 82 kgi gördüm..

tamam canım teşekkürler ayarladım gibi bide düşündüklerimi bulursam tam olacak

canım bereket tanrısı erkek şu bi organı kocaman olan edepsiz şey:) tanrıçası da gögüsleri dizlerine kadar kadın olan değil mi? üniversitede yunan mitolojisini işlerken aklımda öyle kalmış zira eşimle aynı sınıftaydık onun da aklında öyle kalmış demekki :)

hos buldum tesekkürler,
aslinda bana kalsa sadece gidalari taddiracaktim ama ebe iste aptamile vbasla senin sütün artik yetmez dedi diye basladim.ama kiz begenmedi normalde üc ögün ben bir ögün veriyordum.ama bu gün birazcik muz kattim ve kasik ile verdim yedi bilmiyorum iyimi yaptim.:26:
kafam karisti birileri artik gec ek gidaya sunu ver bunu ver allak bullak oldum. korkuyorum kizim icin kötü biseylere sebep olurumsütten felan kesilir.
onun icin burayi takip ediyorum.

günaydın kızlar.bugün yine 7 de ayaktaydık.sabahın köründe güne başlayınca zamanda geçmiyo.

biz bugün geç uyandık.. kavga dövüş kahvaltı yaptık.. geç kaldığımız için bu kayısılı tarifi deneyemedim.. kayısıları akşamdan haşlasam ya da suya koysam olmaz mı? sanki çok uzun sürecek pişmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…