Anladım canım.Cevabın için sağolBen labne veriyorum hergün 20 gr. Çok tuzlu değil labne,
Lifalifden bahsediyorsun canım, ben yaptım da sevmedi bizimki, sebzesine katıyoruz bazen, çok az.
az konuşan daha akıllı olurmuş ya :) benim kv çok konuşuyor ve gereksiz sizce zekası nasıl???? :)))
Canım benimki canı isterse sürünüyo canı isterse emekliyoiyiakşamlar kızlar. bişi sorcam emekleyen bebişlerden sıralayan ya da dizlerinin üzerinde doğrulan var mı? çünkü bizimki henüz sehba ve tv ünitesi gibi yerlere yetişemiyor. yetişse dağıtcak çok şey var ama henüz okadar dinelemedik
Canım hangi usül ve hangi doktora yaptırdığınla çok alakalı nasıl geçeceği.Biz çocuk cerrahına lokal anestezi ile eski usül keserek yaptırdık.Oğlum 5.5 aylıktı.Biz çok memnun kaldık.Ama bebişler şuan çok hareketli ve havalar sıcak nasıl olur bilmemki:26:selam kızlar oğlumun pipisi çok dar olduğu için sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.sünnet ettirenler varmı bilgi verirseniz sevinirim ,iyileşme süresini nasıl atlattınız
Ben kahvaltısına süt ürünleri koymuyorum.Çünkü yumurta ve pekmezde yüksel oranda demir var.Yoğurt ve labneyi veya loru arada veriyorumben kahvaltıda labne ile yumurtayı aynı anda veriyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Canım hoşgeldinmerhaba arkadaslar,ben de eylül annelerinden degilim ama araniza katilabilirmiyim ??
benimde kizim suan altinci ayinda ve ek gidalara basilcam nasil ve neyden baslasam.birde nasil siralama ile versem off ne zormus ya.
ebemiz bize aptamil bire basla dedi basladim yemiyo benim kiz. hep emmek istiyor ne yapicam nasil alistiricam arkadaslar yardim:44:
mustafa kahvaltı yaptı mı harpy?nasıl gidiyor emzirme işi?utkunun hassas olduğuna karar verdik biz de,aslında daha çok küçükken belliymiş,hastanede kaldığı sürede emzirmeye aldığım zaman başka bebekler ağladığında emmeyi bırakır beklerdi bebeğin susmasınıdüğün kıyafetimden suyun lekesi çıkmıyor ya,acaba bardağın içinde başka birşeyler mi vardı,suyla beraber döküldü:44:bizim de daha 2 düğün var,artık o kıyafeti giyebilirmiyim bilmiyorum
bugün okulda stresli geçiyor zaten çıldırmak üzereyim,sabah ders işlemiyorum diye müdür yardımcısından uyarı aldım,hiç kimse ders işlemiyordu adam tesadüfen benim sınıfa geldi,beni uyardı,hep zaten böyle işlerde hedef noktası ben olurumben de yüzsüzlük yapıp 6 kişiyle mi ders işleyeyim dedim sonra öğrencinin birine çay getirmesini söylemiştim hep öğretmenler getirtiyorlardı çaycı abla olmadığı zaman öğrencilere, bi kere de ben isteyeyim demiştim,müdür bey çay yapan ablayı uyarmış artık öğrenciler çay götürmeyecek,öğretmenler kendileri gelip alacak çayı demiş bugünün şimdiden bitmesini istemeye başladım,üstüne bi de kv geliyormuş akşama yatıya kalacakmış.ben uyanmadım kabus mu görüyorum acaba:44:
Bebeklerimiz aynı kilodaymış canımkızlar yaa moralim çok bozuk gene.. bir doktor kazası daha yaşadık.. oğlumun kilosu 7850gr.. yine sınırda çıktı..
Evet canım hepsini aynı anda verme 3 er gün arayla denet yeni gıdaları.Çünkü alerji yapma riski var 3 gün ara ile verirsen gözlemleyebilirsin.Akşamları hem emzir hem çorba ver.Sakın emzirmemezlik yapmabazi yazilar okudum bi anda birkac gidaya baslamayin diye yaziyodu.öylemi yapsam yoksa aksamlari emzirmeyip sebze corbasimi versem.
birde cevap icin tesekkürler..
Canım bak bu konuda da benziyorlar.Benimkide sırf yanak.Ben onu elma şekerine benzetiyorum.Kocaman bi kafa alt tarafı çubukcanım bizimki yanaktan şanslı..siz kahvaltı için neler yapıyorsunuz bana bi tavsiyede bulunun.. eğer kahvaltı düzelmezse inek sütü vermeyi düşünüyorum..
Bak bi ortak nokta daha.Evde bize neler yapıyo, dışarı çıkınca bi ağırbaşlı, bi sessiz:84:canım walla kim görse ne kadar uslu bebek diyor.. bizimki sopasını herkese göstermez öyle..
Ben eski kilomun 1 kilo altına bile düştümdüğün kıyafetine de üzüldüm. bizimde düğün var 18ind ve ben şişkoyumen yakın arkadaşımın düğününde şişman fotolar çektirmeyi hiç istemezdim. neyse evlenecek bir arkadaşım daha var. azimliyim o evlenene kadar vercem biraz. en azından koca karı kıyafeti giymemin gerekmeyeceği bir kiloyo gelcem..
Maşallah canımherkese merhaba arkadaşlar benim oğlan baba mama diyor el sallıyor alkış yapıyor ama dişlerimiz yok hala umarım sizlerin bebişlerde iyidir
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlan baba mama diyor el sallıyor alkış yapıyor ama dişlerimiz yok hala umarım sizlerin bebişlerde iyidir
Canım bana kızma ama ben senin müdürle bukonuda aynı kafadanmışım.öğrencinin birine çay getirmesini söylemiştim hep öğretmenler getirtiyorlardı çaycı abla olmadığı zaman öğrencilere, bi kere de ben isteyeyim demiştim,müdür bey çay yapan ablayı uyarmış artık öğrenciler çay götürmeyecek,öğretmenler kendileri gelip alacak çayı demiş
Canım bana kızma ama ben senin müdürle bukonuda aynı kafadanmışım.Bende işyerinde askerden çay falan istemem kalkar kendim alırım.İlerde çocuğum okula gidince öğretmeni ondan böyle bişey istese kızardım herhalde:26:Kızma ama olur mu, kişisel değil, bilirsin severim seni
Canım bana kızma ama ben senin müdürle bukonuda aynı kafadanmışım.Bende işyerinde askerden çay falan istemem kalkar kendim alırım.İlerde çocuğum okula gidince öğretmeni ondan böyle bişey istese kızardım herhalde:26:Kızma ama olur mu, kişisel değil, bilirsin severim seni
Ben eski kilomun 1 kilo altına bile düştümAma göğüsler kafam kadar Buda hoşdeğil ya.
benim oğlanda bi anormallllik var anam sadece emme ve anne diyor kazara. ne el sallar ne gel der ne baba ne dedebaba mama dede dada gel diyor el sallıyor ama ben de alkış yaptıramadım bi türlü..
yok canım kesinlikle kızmadım,ben de öyle düşünüyorum çünkü,o anda not giriyordum boş bulundum ben de öğrenciden isteyerek ama ağzımın payını da aldım tabikibazı arkadaşlar çantasını kitaplarını bile taşıtırlar öğrenciye,ben hiç birini yapmam,kahve içeceğim zaman bile gider mutfağa kendim yaparım okulda,çok nazik,kibar birisi olarak tanımlıyor arkadaşlar beni,ama bugün karizmayı çizdirdim sanırsam herkesin gözü önünde:26::44:bi de böyle şeylerde piyango bana vurur zaten hep
kızlar bide bişey soracagım 4 yıldır urfada olunca düğün falan çok görmedim ben yaz tatilinde hep tatile giderdik memlekete az gelirdik. bu sene 3 düğünümüz var hepsi de kuzenlerimin düğünde nasıl bi kıyafet giysem? eşim giy işte evdeki kıyafetlerinden diyor ama basit kalır gibi geldi siz sık sık düğünlere katılıyorsunuz bana yardımcı olur musunuz? mesela utkumuz düğünde giydiğin kıyafet nasıldı? harpy canım seninki?
Canım biliyorum yazdığıma pişman oldum zaten:78şimdi hak verdim sana ama utkumuz da ilk kez yapmış yani onun da suçu yok.. müdürün suçu senenin başından yapılacak bir uygulamayı son güne bırakması..
yok canım kesinlikle kızmadım,ben de öyle düşünüyorum çünkü,o anda not giriyordum boş bulundum ben de öğrenciden isteyerek ama ağzımın payını da aldım tabikibazı arkadaşlar çantasını kitaplarını bile taşıtırlar öğrenciye,ben hiç birini yapmam,kahve içeceğim zaman bile gider mutfağa kendim yaparım okulda,çok nazik,kibar birisi olarak tanımlıyor arkadaşlar beni,ama bugün karizmayı çizdirdim sanırsam herkesin gözü önünde:26::44:bi de böyle şeylerde piyango bana vurur zaten hep
Canım benim bildiğim bereket tanrısı var bereket tanrıçası değilamaaaan aklıma ne geldi okuyunca yazdıklarını; geçen gün oğlumu yıkıyorum banyoda bi kaç defadır oğlumla beraber giriyoruz banyoya babamız da en sonda havlu veriyor bize eşim bana havlu verirken sen de bereket tanrıçası gibisin gögüsler maşallah dedi gitti
dilekcim sen istanbuldaydın değil mi? bi istanbul toplantısı ayarlayalım bi ara havalar düzeldi nasılsa.. sen nerede oturuyordun?
Ataşehir merkezde oturuyorum . Buluşmaya gelir miyim bilmiyorum zira sıkıntıdan doğum sonrası 63 kgdan 70 kg a transfer ettim. Kimselere görünesim yok!
tamam canım teşekkürler ayarladım gibi bide düşündüklerimi bulursam tam olacakbenimki siyah beyaz bi elbise, astar üzerine tülden, dekoltenin tam ortasında broş gibi bişi var yanlarında da aynı kumaştan çift kat fırfır gibi bişi.. böyle anlatınca garip geldi ama şöyle açayım abiye gibi değil ama işe giderken giyebileceğinden daha ağır bir elbise.. oğluma da b&g den takım aldık kravat felan ama anlamıyok yani kucağına aldığın gibi gömlek paçavraya dönüyor..
Canım biliyorum yazdığıma pişman oldum zaten:78edim ya ben Utkumuzu gerçekten severim, zaten o yüzden yazdım
Canım benim bildiğim bereket tanrısı var bereket tanrıçası değilYanlış mı biliyorum diye google yazdım resimleri görünce :83: böyle oldum
Canım hangi usül ve hangi doktora yaptırdığınla çok alakalı nasıl geçeceği.Biz çocuk cerrahına lokal anestezi ile eski usül keserek yaptırdık.Oğlum 5.5 aylıktı.Biz çok memnun kaldık.Ama bebişler şuan çok hareketli ve havalar sıcak nasıl olur bilmemki:26:
Ben kahvaltısına süt ürünleri koymuyorum.Çünkü yumurta ve pekmezde yüksel oranda demir var.Yoğurt ve labneyi veya loru arada veriyorum
Canım hoşgeldinNiye mama verecekmissin anlamadım, zaten ek gıdaya geçecek.6.ayında meyve suyu ve püresi, yoğurt, sebze çorbası ve muhallebi verebilirsin.
Bebeklerimiz aynı kilodaymış canım
Evet canım hepsini aynı anda verme 3 er gün arayla denet yeni gıdaları.Çünkü alerji yapma riski var 3 gün ara ile verirsen gözlemleyebilirsin.Akşamları hem emzir hem çorba ver.Sakın emzirmemezlik yapma
Canım bak bu konuda da benziyorlar.Benimkide sırf yanak.Ben onu elma şekerine benzetiyorum.Kocaman bi kafa alt tarafı çubukCanım artık büyüdüler kahvaltıda herşeyi veriyorum tek tek.(yasaklı olanlar hariç)Sadece peyniri ara öğün olarak veriyorum, meyveyi kahvaltısı ile yediriyorum
Bak bi ortak nokta daha.Evde bize neler yapıyo, dışarı çıkınca bi ağırbaşlı, bi sessiz:84:
Ben eski kilomun 1 kilo altına bile düştümAma göğüsler kafam kadar Buda hoşdeğil ya.
Maşallah canım
günaydın kızlar.bugün yine 7 de ayaktaydık.sabahın köründe güne başlayınca zamanda geçmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?