Sen doğum öncesi çok zayıfmışsın demek ki canım.İyi olmuş o zaman senin için kilolarbenim de 6 kilo fazlam var hamilelik öncesinden ama keşke diğerlerini de vermeseymişim,böyle daha iyiyim,kıyafetlerim biraz dar gibi olsa da oluyor,bugün bana da hiç doğum yapmamış gibisin dediler,okul çıkışı eşimle oğlum geldi beni almaya,utkuyu görünce de aynı kişiler zayıf annenin zayıf çocuğu dediler9 aylık bebek gibi değil diyorlar utkuya,merak ediyorum gerçekten 9 aylık normal kiloda bir bebek nasıl oluyor görüntü olarak:44:arada ne kadar fark var acaba
Canım bende senin gibi hiç bişey yapmadım sadece emzirdim.Şuan eski kilomun 1 kilo altındayımyine kilolardan bahsedilmiş heralde kızlar... bende hamilelikten once 52 kiloydum gecen tartıldımm yine 52 kıloyum...çoook sevindim..darısı sizlere kızlar bu arada kılo vermek için hiç bişey yapmadım..
:92:
Biz de de durum tam tersi 9.30 10 gibi uyanıyor oğlum.Bende çalışmaya başlayınca bi daha bulamam bu şansı diye yatıyorum onunla.Gün ölüyor bu seferdegünaydın kızlar.bugün yine 7 de ayaktaydık.sabahın köründe güne başlayınca zamanda geçmiyo.
Hepsine evet ama bu 6 maddeye evet evet evetANNE OLUNCA HAYATINIZDA OLAN 24 DEĞİŞİKLİK :)
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz anda yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde ”bir milyon kez” düşündüğünüz olur,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..
Ekleyen: NLP - POZİTİF DÜŞÜNCE..
Bide geçen gün yüzüme yoğurt sürdüm nemlensin diye, babasının kucağındaydı.Beni görünce başladı içini çeke çeke ağlamaya:26:Bana bakıp bakıp ağlıyo.Gittim yıkadım yüzümü sustu2 gün önce yine yaptım bu sefer ağlamadı ama uzun uzun inceledi fındığım
dediğin gibi bana da hikaye geliyor o konu.. 15-20 dk emiyormu diye soruyor ankette hangi bebek 15-20 dk emiyorki aktif olarak uykulu değilken.. benim oğlum doğduğu günden itibaren 2 ay boyunca uyanık olduğu her an emiyordu ona ramen şuan 15 dk emmiyor.. dediğin gibi uydurma biraz.
ANNE OLUNCA HAYATINIZDA OLAN 24 DEĞİŞİKLİK :)
Acaba anne olunca insanın hayatınızda neler değişiyor? Şüphesiz ki cevabınız ”ço...k şey” olacaktır. İşte, bu ”çokları” maddelendirildi veee o uzun liste
1) Artık çiçek koklamamaya başlarsınız. Bunun yerine bebeğinizi koklamaya başlarsınız,
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz anda yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
3) Nihayet kendi vücudunuza saygı göstermeye başlarsınız,
4) Anne-babanıza daha fazla saygı göstermeye başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
6) Kalbinizin daha kolay kırıldığını görmeye başlarsınız,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde ”bir milyon kez” düşündüğünüz olur,
8 ) Her yeni günün size yeni bir sürpriz getirebileceğini görürsünüz,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
10) Sabahın erken saatleri olduğunu da keşfedersiniz(!),
11) İşlere nasıl yetiştiğinize kendiniz dahi şaşırıp kalırsınız,
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
14) İşe geç kalacağınızı bilseniz de küçücük bir öpücük için zaman harcarsınız,
15) Dünyayı değiştirme istekliliğinizdeki güce, inanamazsınız,
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
17) Çocuğunuza baktıkça ”ne büyük iş başarıyorum, Allahım” diye haykırmak istersiniz,
18) Bebeğinize daha iyi bakmak için kendinize daha iyi baktığınızı görürsünüz (Emziren annelerin kocaman bir helva tabakasını mideye bir seferde indirmeleri gibi!)
19) Sorumluluklarınızın artışına şaşırırsınız,
20) Günlerce uykusuz da yaşayabildiğinizi öğrenirsiniz,
21) Her şeye bir de çocukların gözüyle bakmaya başlarsınız, örneğin balonların ne kadar eğlenceli olabileceğini yeniden anlarsınız,
22) Çocuğunuz, göğsünüzde uyuyunca çift değil, tek bir yürek sesi duyarsınız,
23) İçgüdünün ne olduğunu anlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..
Ekleyen: NLP - POZİTİF DÜŞÜNCE..
Biz her sabah 6:30-7'de ayaktayız!
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
ve cumartesi akşamları evde oturulabileceğini..
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
ve ne kadar daha sarkabileceklerini
merhaba kızlar.. bu sabah bu kayısılı tarifi yaptım.. çok lezzetli oldu çok tatlı da olmadı.. (pekmez koymadım) oğlumda ilk birkaç lokmada itiraz etmeden yedi ama sonra yine başladı tantana eline oyuncak felan verip yedirdim..
kayısıyı kaynattım içine tereyağı ve devam sütü, yulaf (hippin yulafı pişirilmiyor), ceviz - badem ezmesi ve yumurta sarısı koyup blenderdan geçirdim. ilk defa yumurtasını yemeğine kattım çünkü ne katı oldu ne rafadan, onu öyle yediremem diye kattım yoksa normalde
ayrı veriyorum.
canım benim boyum da 165 çok farklı değiliz.. ben şuanda tam kareyim
canım onun ne farkı var bilmiyorum ondan yemiştim bi kere hoşuma gitmedi. daha mı sağlıklı o?
dilek daha önce sizin gece uykularının çok kötü olduğunu yazmıştın..sizinki düzeldi mi acaba? bizimki hala düzelmedi...bu arada aynen biz de en geç 7 de ayaktayız ve gece boyu kaç kez kalkacağı hiç belli olmuyo malesef...
kızlar hepinize merhabakaç gündür yoğun stres altındaydım giremedim.. haftaya çarşamba işe başlayacağım. birkaç tane bakıcı adayı var onları değerlendiriyorm kafamda. eğer adaylar olmasaydı çok bunalıma girmiştim neyse ki biraz daha iyiyim.
bugün oğlum iki tane ilki gerçekleştirdi ve bizi çok şaşırttı
1.ilk defa uyanıp yatağının içinde oturdu!ve bize öyle seslendi
2. ki benim için çok önemli kanepeye tutunarak ayağa kalktı ve bunu 3-4 kez tekrarladı
o zaman fark ettimki bebişim büyüyor.. bazen yüzüne baktığımda kocaman bir adam görür gibi oluyorum. bu aralar biraz hassaslaştım galiba
uyumuyor yaaa benim kzıım uyumuyor.gece sürekli ıhı ıhı ıhı ıhı.artık kabuslar görüyorum bölük pörçük uyumaktan.gecede 6 kere emiyor.4-5 kez de öylesine uyanıyor sallıyorum.napacam ben .
canım biberon almıyor değil mi?gece yatmadan önce ne yediriyorsun aptamilin iyi geceler serisinden denedin mi enazından 5 saat felan tok tutar belki.. bir de gece kalktığında su vermeyi denedin mi? belki susadığı için uyanıyordur..
Sütlü Muzlu Pirinçli
Sütlü Bisküvili
Sütlü Tahıl Karışımı
uyumuyor yaaa benim kzıım uyumuyor.gece sürekli ıhı ıhı ıhı ıhı.artık kabuslar görüyorum bölük pörçük uyumaktan.gecede 6 kere emiyor.4-5 kez de öylesine uyanıyor sallıyorum.napacam ben .
slm kızlar
benim de 6 kilo fazlam var hamilelik öncesinden ama keşke diğerlerini de vermeseymişim,böyle daha iyiyim,kıyafetlerim biraz dar gibi olsa da oluyor,bugün bana da hiç doğum yapmamış gibisin dediler,okul çıkışı eşimle oğlum geldi beni almaya,utkuyu görünce de aynı kişiler zayıf annenin zayıf çocuğu dediler9 aylık bebek gibi değil diyorlar utkuya,merak ediyorum gerçekten 9 aylık normal kiloda bir bebek nasıl oluyor görüntü olarak:44:arada ne kadar fark var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?