biz bugün geç uyandık.. kavga dövüş kahvaltı yaptık.. geç kaldığımız için bu kayısılı tarifi deneyemedim.. kayısıları akşamdan haşlasam ya da suya koysam olmaz mı? sanki çok uzun sürecek pişmesi..
günaydın kızlar.bugün yine 7 de ayaktaydık.sabahın köründe güne başlayınca zamanda geçmiyo.
yok canım kayısı 10 dakika kaynasın pişiyo hemen.ben günkurusu kullanıyorum.kayısı,üzüm,elma haşlıyorum onları.hatta kayısı elma çatalla eziliyoda üzüm ezilmio en geç pişen o.içine de yulaf katıyorum.senin kahvaltı tarifin farklıdır tabi.ben kahvaltısında hiç hazır bişey kullanmıyordum.yumurta,peynir,pekmez yulaf yediriyordum.sıkılmıştır diye bende dün milupanın kavanozdaki meyve pürelerinden aldım yumurtasını içine kattım yedirdim.labneyle pekmezide sonra yedirecem.naslsa gün uzuunnnnnnn.
canım beni görünce moralin düzelir hiç merak etme :) ben şuan 82 kgi gördüm..
tamam canım teşekkürler ayarladım gibi bide düşündüklerimi bulursam tam olacak
canım bereket tanrısı erkek şu bi organı kocaman olan edepsiz şey:) tanrıçası da gögüsleri dizlerine kadar kadın olan değil mi? üniversitede yunan mitolojisini işlerken aklımda öyle kalmış zira eşimle aynı sınıftaydık onun da aklında öyle kalmış demekki :)
günaydın kızlar.bugün yine 7 de ayaktaydık.sabahın köründe güne başlayınca zamanda geçmiyo.
Canım geçmişi okuyamadım, ne yaptın mustafayla ? Dün bugün arayacaktım seni, o da olmadı, arayamadım.
Bu arada ben iyi toparlamışım galiba. Hamilelk öncesi kıyafetlerim oluyor bana biraz dar gelse de. Bugün okula hamileliği benden iki ay geride olan bir arkadaş geldi iş başı yaptı, hiç doğurmamıl gibiydi.8 kilo fazlam var benim de . Ama batmıyor göze. Hamilelik öncesi çöpmüşüm ben galiba :26:
Canım geçmişi okuyamadım, ne yaptın mustafayla ? Dün bugün arayacaktım seni, o da olmadı, arayamadım.
Bu arada ben iyi toparlamışım galiba. Hamilelk öncesi kıyafetlerim oluyor bana biraz dar gelse de. Bugün okula hamileliği benden iki ay geride olan bir arkadaş geldi iş başı yaptı, hiç doğurmamıl gibiydi.8 kilo fazlam var benim de . Ama batmıyor göze. Hamilelik öncesi çöpmüşüm ben galiba :26:
slm kızlar
benim de 6 kilo fazlam var hamilelik öncesinden ama keşke diğerlerini de vermeseymişim,böyle daha iyiyim,kıyafetlerim biraz dar gibi olsa da oluyor,bugün bana da hiç doğum yapmamış gibisin dediler,okul çıkışı eşimle oğlum geldi beni almaya,utkuyu görünce de aynı kişiler zayıf annenin zayıf çocuğu dediler9 aylık bebek gibi değil diyorlar utkuya,merak ediyorum gerçekten 9 aylık normal kiloda bir bebek nasıl oluyor görüntü olarak:44:arada ne kadar fark var acaba
canım beni görünce moralin düzelir hiç merak etme :) ben şuan 82 kgi gördüm..
hos buldum tesekkürler,
aslinda bana kalsa sadece gidalari taddiracaktim ama ebe iste aptamile vbasla senin sütün artik yetmez dedi diye basladim.ama kiz begenmedi normalde üc ögün ben bir ögün veriyordum.ama bu gün birazcik muz kattim ve kasik ile verdim yedi bilmiyorum iyimi yaptim.:26:
kafam karisti birileri artik gec ek gidaya sunu ver bunu ver allak bullak oldum. korkuyorum kizim icin kötü biseylere sebep olurumsütten felan kesilir.
onun icin burayi takip ediyorum.
biz bugün geç uyandık.. kavga dövüş kahvaltı yaptık.. geç kaldığımız için bu kayısılı tarifi deneyemedim.. kayısıları akşamdan haşlasam ya da suya koysam olmaz mı? sanki çok uzun sürecek pişmesi..
sabah saat 9.30 da doğdu canım seninki kaç ta doğdu ?
dolunay hoşgeldin tanışamadık seninle yenisin heralde...
Tamam da boyun ne kadar? Ben 162 cm boyundayım.
Olur tabii ama kayısı 5 dkda pişer canım.Günkurusu kullanıyorsun değil mi?(yani kahverengi,sarartılmamış kuru kayısı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?