Ben doğurduğumda daha inceydim,doğumdan 1 hafta sonra hamilelik öncesi kilomdan 1 kg aşağıdaydım.Ama kızım 5 aylık olduktan sonra hızla kilo aldım,tam 7 kg
memleketten geldik kızlarrr... tatile gitmiştik.yazayım şimdi...
geç olacak ama olsun.. naksiscim beninkide akşam 7:00 de doğdu..bak senin ki büyük bizim oğlandan..
Kızlar oğlum eline ne alsa kanepenin altına sokuşturuyor.Evi süpürürken farkettim, oyuncakları, yiyeceklerEline denemek için salatalık verdim, huppp kanepenin altına
çok alemsin canım yaa.. ben de deneyeceğim bunu bakalım benimki napcakgüneş gözlüğü taktığım zaman bi başka bakıyor bana.. sanki beğenmiş gibi böyle hayret eder gibi gülümseyerek uzun uzun bakıyor :)
kızlar hepinize merhabakaç gündür yoğun stres altındaydım giremedim.. haftaya çarşamba işe başlayacağım. birkaç tane bakıcı adayı var onları değerlendiriyorm kafamda. eğer adaylar olmasaydı çok bunalıma girmiştim neyse ki biraz daha iyiyim.
bugün oğlum iki tane ilki gerçekleştirdi ve bizi çok şaşırttı
1.ilk defa uyanıp yatağının içinde oturdu!ve bize öyle seslendi
2. ki benim için çok önemli kanepeye tutunarak ayağa kalktı ve bunu 3-4 kez tekrarladı
o zaman fark ettimki bebişim büyüyor.. bazen yüzüne baktığımda kocaman bir adam görür gibi oluyorum. bu aralar biraz hassaslaştım galiba
canım biz de aynen öyleyiz kafayı sıyıracagım 2 saat aralıksız uyusam 2 gün deliksiz uyumuş gibi uykumu almış hissediyorum kendimi bide çalışınca hiç çekilmez oluyor. seni o kadar iyi anlıyorum ki... canım üst dişler çok sorunlu om-x versene günde 3 defa 1 tatlı kaşığı tamamen bitkisel ve inan çok işe yarıyor ama bizim bi sorun daha var doğdugundan beri burnu tıkalı ve uykularında hep nefes alamadıgı için bağırarak uyanıyor. seninkinin de öyle bir şikayeti olabilir mi?
canım biz de aynen öyleyiz kafayı sıyıracagım 2 saat aralıksız uyusam 2 gün deliksiz uyumuş gibi uykumu almış hissediyorum kendimi bide çalışınca hiç çekilmez oluyor. seni o kadar iyi anlıyorum ki... canım üst dişler çok sorunlu om-x versene günde 3 defa 1 tatlı kaşığı tamamen bitkisel ve inan çok işe yarıyor ama bizim bi sorun daha var doğdugundan beri burnu tıkalı ve uykularında hep nefes alamadıgı için bağırarak uyanıyor. seninkinin de öyle bir şikayeti olabilir mi?
Bu arada naksis gelmiyor uzun zamandır. Belli ki telaşede
Sevindim biraz olsun düzelmesine. Dönememen sorun değil , çok iyi anlayabiliyorum seni,kızlar merhaba.. oğlum yine kustu bu akşam yedirdiğim tabağı altına koydum tamamen doldune zaman yemekten inceki yarım saat içinde su içirsem yiyiyp yiyip kusuyor neden dersiniz?
canım o memleketine gitti sanırım..
bu arada seni geri arayamadım kusura bakma tam oğlum uyanmıştı yedir avut yemek yap yıka uyut derken bu saat oldu
oğlumu sormuştun, iyi sayılır yemek aralarını iyice açtım 3 öğün veriyorum iyice acıkınca eline oyuncak felan tut edip yediriyorum.. yoksa yine yemek istemiyor.. levent nasıl çıkarttı mı dişlerini :)
Sevindim biraz olsun düzelmesine. Dönememen sorun değil , çok iyi anlayabiliyorum seni,
İyi canım bizimki, ama aklı fikri yaramazlıkta. Salonda nerde bir ara görse girip gitmeye çalışıyor. Çekmecelere hücum ediyor. Artık o uyanık olduğunda koltuk yastıklarını indirim tv sehpasının önüne ve girecileceği deliklere kapatıyoruzDişimiz hala yok. Gündüz uykumuz da iyice azaldı, sabah da çok erken kalkıyor. Sabahları kahvaltıya alıştırdık biraz. Kaşar rendesi, yumurta, ıhlamurda ıslanmış bebek ekmeği yiyor. iki sabah böyle yaptı. Zeytin de eklemek istiyorum ama nasıl olacak, veriilir mi sizce kızlar, nasıl verilir?
... labne ve kaşar ve yumurta olsa ağır gelir mi?
bizim gece uykuları da çok kötü ..uyanıyo doğru düzgün emmeden tekrar uyuyo...yani yalancı meme yerine kullanıyo beni..bi de teyzeler ee kızım alıştırmıycaktın gece emzirmeye ben gece 12 de emzirir yatırırdım sabaha kadar bi daha istese de vermezdim...öyle alıştırcaksın deyip sinir bozuyolar..en az 3-5 kişiden bu yorumu duydum ve çok sinirim bozuluyo..
sizce çocuğu bişeye alıştımak diye bi kavram var mı? bence yok çünkü hiçbişey bizim kontrolümüzde değil o ne isterse onu yapıyoruz..bişeyi deniyoruz o olmazsa başka bişey deniyoruz birinden biri tutuyo ama burada belirleyici biz değil o...yani en azından bizim için öyle...
yaramaz çocuk zeki olurmuş (al sana bi züğürt tesellisi daha) bizimki de çok yaramaz saksılara dadandı 2 gündür. elini atıpne gelirse ağzına koyuyor.. dün ağzında yaprakla yakaladım.. :96: allah korusun onlar zehirli olabilir. özellikle difenbahya ve zambak zehirliymiş. bizimki solmuş zambak yaprağı götürmüştü ağzına ama yemeden kurtardım..
kahvaltı için kaşar rendesini nasıl yiyor canım yaa ben bi kere elinevereyim dedim anında kustuzeytin içinsetuzlu olduğu için sorun olabilir eğer tamamen tuzsuz bulursan yemesinde sakınca olacağını sanmıyorum..
ben hem peynir hem yumurta vermiyorum çünkü proteyinli yiyecekler zor hazmedildiği için akşama kadar acıkmıyor. eğer sıkıntı olmazsa ver tabi ama sonra yemeklerini yemezse şaşırma :)
Bizimle sofraya otura otura pütüre biraz alıştı canım, kaşarı severek yiyor. Normalde parçacık koysam kusardı bizimki de. Zeytinin tuzunu alsam diyorum kendim suda bekleterek. Çok mu kötü bişey yapmış olurum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?