2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Ay canım ya sanada bebişide yazık.Bi derdi vardır küçüğün.Açtır, gazı vardır, dişi zorluyordur.Sıkıntısı olmayan bebek neden uyansın ki yoksa

zula yapıyordur

Canım bence alıştırmak diye bişey varAma ne yapalım bizde keyfimizden yapmıyoruz herhalde.Sen teyzeleri boşver sıkma canını:88:Haklı olabilirler ama ee.Benimde oğlum 1 haftadır ishal 3 4 gündürde ağır pişik oldu.Doktora gittik üst dişleri 1 haftaya kalmaz geliyo dedi.Burdaki teyzelerde bana hasta ettin bebeği diyip duruyorlar.Anlatıyorum diş diyorum yok bakamamışmışım

kızlar merhaba.. oğlum yine kustu bu akşam yedirdiğim tabağı altına koydum tamamen doldu ne zaman yemekten inceki yarım saat içinde su içirsem yiyiyp yiyip kusuyor neden dersiniz?
Hiçbişey diyemiycem canım ya sen onu doktora gittiğinde bi sor bakalım, büyük ihtimal bişey yok olabilir diycek ama

Zeytin de eklemek istiyorum ama nasıl olacak, veriilir mi sizce kızlar, nasıl verilir?
Ben vermedim ama verilir herhalde.1 yaşına kadar verilmeyecekler listesinde zeytin yok.Tuzsuz diyet zeytinler var, onlar olabilir.Zaten yiyecekleri en fazla 2 3

Kızlar diş ateşi yaşayan var mı? Çarşamab gecesi oğlum sbaha kadar 38 ateşliydi. Sabaha karşı dayanamadım fitil verdim apar topar doktora gittik. Gene idrar yolu iltihabı sanıdm.Ama değilmiş. Dişmiş. Ama 3 gündür geçmedi bugün azaldı. 3 gündür oğlum kucağımda uyuyor. Sırtımda yastıklarla 3 gece bitti. Hiç yemek yemiyo. Su içmiyo çiş yampmıyo. Süt artırma yöntemlerine başvuruyorum. Tekrar incir -su içmeye başladım. Hiç çiş yapmıyor. doktor normal diyo. İstese içer diyo. Offf off ne zormuş bu diş. Hala patlamadaı. bu kadr uzun sürmesi normalmi Daha yeni gribi atlattık. Neredeyse 1 aydır hiç bişey yemiyo. Zayıfladı yavrucum ((((

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inş. bizde hala hiç diş yok

arzucum dün akşam şöyle bir göz gezdireyim dedim senin bu mesajı okurken eşim de yanımdaydı sen mi yazdın diye sorduher gece biz de aynıyız. geceleri emzirmemek çocuğa yapılacak bir kötülük olur diye düşünerek ben de emziriyorum. gece sütü çok önemli çünkü. dün gece 2 de uyandı sabah 5 e kadar bizimle oturup oynamak istedi 3 saatlik uykuyla akşam 5 e kadar uyumadı.. ne olacak bu uykular??

geçmiş olsun canım bizim 6.dişimiz çıktı ama öyle 38 e varan diş ateşimiz olmadı çok şükür. sadece huzursuzluk oluyor. havalar sıcak gidiiyor ya bizimki de çok fazla çiş yapmıyor dün neredeyse 1 bardak su içti 150cc yaklaşık. bez boş gibiydi şaşırdım bende. sen kendini sıkıntıya sokma azar azar bıkmadan usanmadan ver 10 dk ya bir ver suyu aldığı ona yeter öyle lıkır lıkır içmese de olur.

Bizimki de çıkmadı hala, ama ateş yaşamadık bu gğne kadar, inşallah da yaşamayız.

slm kızlar,pek takılamadım,kv gelmişti,2 gündür b,zdeydidün akşam okulun yıl sonu programına gittik oğlum kucağımda uyudu kaldı oraya g,der gitmez.1 saat sonra dönmek zorunda kaldık,huysuzluk tavan yaptı,iştah da taban yaptı bu aralaremeklemeyi iyice ilerletti,yakın zamanda sıralamaya başlar gibi görünüyor,tutunup kalkıyor kanepeden felan.zıpla deyince zıplamaya çalışıyor ayaklarını kaldırarak bi yerlerden tutunup

kızlar s,ze bi sorum var bu arada.bebek sağlığı ve hastalıkları bölümüne de yazdım da yine de size burdan da sorayım.bebeğinize hazır su mu kaynatılmış su mu veriorsunuz.ben kaynatılmış su veriyorum ama dün markette bi markanın bebekler için özel suyunu gördüm.kaynatılmış sudan daha mı iyi acaba hazır sular.:44:bize 1 yaşına kadar kaynatılmış su 1 yaşından sonra hazır su verin demişti ilk gittiğimiz doktor,sonra da hiç araştırmadım hep kaynatılmış verdim

Son düzenleme:

canım mrb ben ilk su vermeye başladığımda kaynatılmış su verdim ama şimdi bizim evde su arıtma var ordan veriyorum doktora da hiç sormadım:26::26::26:

terledikleri için sanırım çok çiş yapmıyorlar benim oğlumda çok su içiyor çok terliyor sürekli kıyafet değiştiriyorum bezi okadar dolu olmuyor...

insanları nankörlükle suçlamadan önce yazılanları iyi okumanı tavsiye ederim benim esas sıkıntım sütümün azalmasından önce bebeğimin iştahsızlığı ve biberon almıyor olması. biberon almayan bir bebeğe 500 ml devam sütü vermek mümkün olsa bile süt dışında başka bişey yiyeceğini sanmıyorum. emin ol oğlum yeterince iştahlı olsaydı zaten sık emzirip sütümü arttırabilirdim ama 2 damla süt emdikten sonra 2 saat ağzına lokma koymuyor.. buna nankörlük değil çaresizlik demek daha doğru olur bence..

kızım ilk kez karpuz yedi az önce:)

afiyet olsun kızına ben de vermek istiyorum ama henüz sezonu açamadık biz.

geçmiş olsun canım.. diş ateşi 38i geçmez eğer 38i geçiyorsa enfeksyondur. çok giydirmemeye çalış. dün akşam bizim de ateşimiz yükseldi aşı yüzünden 37.5 gibiydi cıtcıtlı bodyle oturdu bütün gün zaten sıcaktıda hava.. ama yatmadan önce calpol verdim aklım kalmasın diye sabah kalktığında bişeyi yoktu.. bu arada fitil yerine calpolu tercih etmek gerekiyormuş çünkü fitilin içinde bebeği uyutan bi madde daha varmış çok ağır durumlarda verilmesi gerekiyorumuş..

aynen bizimkinin de çişi az dediğin gibi terliyorlar sanırım. çünkü çok içse de az, az içse de az :44:

maşallah utkuya zıplıyor demek
ben de suyu aylarca kaynattım ama artık üşeniyorum ya zaten pınar su alıyoruz eve güveniyorum suyumuza..

slm harpy naber,ben de marktte gördüm hayat suyun bebekler için özel suyu var,içerisinde flor varmış ve kemik gelişimi için çok önemliymiş flor de.bi koli aldım utkuya şimdilik,ama kaynatılmış suya alıştığından tadını pek beğenmedi sanki:44:

merhaba canım.. iyiyim sen nasılsın? içme suyu olarak ben de onu kullanıyorum ama mamalarına pınar su kullanıyorum..

merhaba canım.. iyiyim sen nasılsın? içme suyu olarak ben de onu kullanıyorum ama mamalarına pınar su kullanıyorum..

mamalarına ben kaynatılmış su kullanıyorum,hayat suda mamalarına kullanılabilirmiş bi deneyeyim bakalım

ya arkadaşlar ben yoğurdunu devam sütü ile yapmıyorum pastörize inek sütü ile yapıyorum günde 150 ml.falan veriyorum..siz nası yapıyorsunuz çok kafama takılıyo bu konu..

ya arkadaşlar ben yoğurdunu devam sütü ile yapmıyorum pastörize inek sütü ile yapıyorum günde 150 ml.falan veriyorum..siz nası yapıyorsunuz çok kafama takılıyo bu konu..

ben de pastörize sütle yapıyorum,ama pek yemiyor oğlum,1 çay bardağı yapıyorum günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…