Ay canım ya sanada bebişide yazık.Bi derdi vardır küçüğün.Açtır, gazı vardır, dişi zorluyordur.Sıkıntısı olmayan bebek neden uyansın ki yoksauyumuyor yaaa benim kzıım uyumuyor.gece sürekli ıhı ıhı ıhı ıhı.artık kabuslar görüyorum bölük pörçük uyumaktan.gecede 6 kere emiyor.4-5 kez de öylesine uyanıyor sallıyorum.napacam ben .
zula yapıyordur
Canım bence alıştırmak diye bişey varteyzeler ee kızım alıştırmıycaktın gece emzirmeye ben gece 12 de emzirir yatırırdım sabaha kadar bi daha istese de vermezdim...öyle alıştırcaksın deyip sinir bozuyolar..en az 3-5 kişiden bu yorumu duydum ve çok sinirim bozuluyo..
sizce çocuğu bişeye alıştımak diye bi kavram var mı?
Hiçbişey diyemiycem canım ya sen onu doktora gittiğinde bi sor bakalım, büyük ihtimal bişey yok olabilir diycek amakızlar merhaba.. oğlum yine kustu bu akşam yedirdiğim tabağı altına koydum tamamen doldune zaman yemekten inceki yarım saat içinde su içirsem yiyiyp yiyip kusuyor neden dersiniz?
Ben vermedim ama verilir herhalde.1 yaşına kadar verilmeyecekler listesinde zeytin yok.Tuzsuz diyet zeytinler var, onlar olabilir.Zaten yiyecekleri en fazla 2 3Zeytin de eklemek istiyorum ama nasıl olacak, veriilir mi sizce kızlar, nasıl verilir?
sabah sabah aklıma bu şarkı geldi..
Nil Karaibrahimgil - Kırık
Kızlar diş ateşi yaşayan var mı? Çarşamab gecesi oğlum sbaha kadar 38 ateşliydi. Sabaha karşı dayanamadım fitil verdim apar topar doktora gittik. Gene idrar yolu iltihabı sanıdm.Ama değilmiş. Dişmiş. Ama 3 gündür geçmedi bugün azaldı. 3 gündür oğlum kucağımda uyuyor. Sırtımda yastıklarla 3 gece bitti. Hiç yemek yemiyo. Su içmiyo çiş yampmıyo. Süt artırma yöntemlerine başvuruyorum. Tekrar incir -su içmeye başladım. Hiç çiş yapmıyor. doktor normal diyo. İstese içer diyo. Offf off ne zormuş bu diş. Hala patlamadaı. bu kadr uzun sürmesi normalmi Daha yeni gribi atlattık. Neredeyse 1 aydır hiç bişey yemiyo. Zayıfladı yavrucum((((
arzucum dün akşam şöyle bir göz gezdireyim dedim senin bu mesajı okurken eşim de yanımdaydı sen mi yazdın diye sorduuyumuyor yaaa benim kzıım uyumuyor.gece sürekli ıhı ıhı ıhı ıhı.artık kabuslar görüyorum bölük pörçük uyumaktan.gecede 6 kere emiyor.4-5 kez de öylesine uyanıyor sallıyorum.napacam ben .
Kızlar diş ateşi yaşayan var mı? Çarşamab gecesi oğlum sbaha kadar 38 ateşliydi. Sabaha karşı dayanamadım fitil verdim apar topar doktora gittik. Gene idrar yolu iltihabı sanıdm.Ama değilmiş. Dişmiş. Ama 3 gündür geçmedi bugün azaldı. 3 gündür oğlum kucağımda uyuyor. Sırtımda yastıklarla 3 gece bitti. Hiç yemek yemiyo. Su içmiyo çiş yampmıyo. Süt artırma yöntemlerine başvuruyorum. Tekrar incir -su içmeye başladım. Hiç çiş yapmıyor. doktor normal diyo. İstese içer diyo. Offf off ne zormuş bu diş. Hala patlamadaı. bu kadr uzun sürmesi normalmi Daha yeni gribi atlattık. Neredeyse 1 aydır hiç bişey yemiyo. Zayıfladı yavrucum((((
mrb kızlar.kimseler yok yine.canım sıkılıyo.gelsenize.
slm kızlar,pek takılamadım,kv gelmişti,2 gündür b,zdeydidün akşam okulun yıl sonu programına gittik oğlum kucağımda uyudu kaldı oraya g,der gitmez.1 saat sonra dönmek zorunda kaldık,huysuzluk tavan yaptı,iştah da taban yaptı bu aralar emeklemeyi iyice ilerletti,yakın zamanda sıralamaya başlar gibi görünüyor,tutunup kalkıyor kanepeden felan.zıpla deyince zıplamaya çalışıyor ayaklarını kaldırarak bi yerlerden tutunup
kızlar s,ze bi sorum var bu arada.bebek sağlığı ve hastalıkları bölümüne de yazdım da yine de size burdan da sorayım.bebeğinize hazır su mu kaynatılmış su mu veriorsunuz.ben kaynatılmış su veriyorum ama dün markette bi markanın bebekler için özel suyunu gördüm.kaynatılmış sudan daha mı iyi acaba hazır sular.:44:bize 1 yaşına kadar kaynatılmış su 1 yaşından sonra hazır su verin demişti ilk gittiğimiz doktor,sonra da hiç araştırmadım hep kaynatılmış verdim
geçmiş olsun canım bizim6.dişimiz çıktı ama öyle 38 e varan diş ateşimiz olmadı çok şükür. sadece huzursuzluk oluyor. havalar sıcak gidiiyor ya bizimki de çok fazla çiş yapmıyor dün neredeyse 1 bardak su içti 150cc yaklaşık. bez boş gibiydi şaşırdım bende. sen kendini sıkıntıya sokma azar azar bıkmadan usanmadan ver 10 dk ya bir ver suyu aldığı ona yeter öyle lıkır lıkır içmese de olur.
bebeklerinizi 9 aydır emzirebiliyorsunuz diye sevinmeniz gerekir,
ben sadece 4,5 ay emzirebildim ve sütüm kesildi. doktora ağlayarak söylüyor gibiydim. "ne saçmalıyorsun sen, hiç emziremeyen var sabacım, sen 4,5 ay onu beslediğin için şanslısın" demişti. sonra kendimden utanmıştım. çünkü doğru söylüyordu, sonra hatırladım ki, yakın bir arkadaşım çocuğunu hiç emzirememişti. hatta başkasının emzirmesine izin vermişti ki, bu bence bir anne için çok zor olsa gerek.
o nedenle lütfen abartmayın. şanslısınız, ama nankörlük etmeyin Allaha. Şükredin ki bu zaman kadar emzirebilmişsiniz, artık devam sütü vermek sizi bu kadar üzmemeli.
inanın kendinizi bu yönde düşünmeye sevk etmeniz daha iyi olacaktır.
kızım ilk kez karpuz yedi az önce:)
geçmiş olsun canım bizim6.dişimiz çıktı ama öyle 38 e varan diş ateşimiz olmadı çok şükür. sadece huzursuzluk oluyor. havalar sıcak gidiiyor ya bizimki de çok fazla çiş yapmıyor dün neredeyse 1 bardak su içti 150cc yaklaşık. bez boş gibiydi şaşırdım bende. sen kendini sıkıntıya sokma azar azar bıkmadan usanmadan ver 10 dk ya bir ver suyu aldığı ona yeter öyle lıkır lıkır içmese de olur.
slm kızlar,pek takılamadım,kv gelmişti,2 gündür b,zdeydidün akşam okulun yıl sonu programına gittik oğlum kucağımda uyudu kaldı oraya g,der gitmez.1 saat sonra dönmek zorunda kaldık,huysuzluk tavan yaptı,iştah da taban yaptı bu aralar emeklemeyi iyice ilerletti,yakın zamanda sıralamaya başlar gibi görünüyor,tutunup kalkıyor kanepeden felan.zıpla deyince zıplamaya çalışıyor ayaklarını kaldırarak bi yerlerden tutunup
kızlar s,ze bi sorum var bu arada.bebek sağlığı ve hastalıkları bölümüne de yazdım da yine de size burdan da sorayım.bebeğinize hazır su mu kaynatılmış su mu veriorsunuz.ben kaynatılmış su veriyorum ama dün markette bi markanın bebekler için özel suyunu gördüm.kaynatılmış sudan daha mı iyi acaba hazır sular.:44:bize 1 yaşına kadar kaynatılmış su 1 yaşından sonra hazır su verin demişti ilk gittiğimiz doktor,sonra da hiç araştırmadım hep kaynatılmış verdim
slm harpy naber,ben de marktte gördüm hayat suyun bebekler için özel suyu var,içerisinde flor varmış ve kemik gelişimi için çok önemliymiş flor de.bi koli aldım utkuya şimdilik,ama kaynatılmış suya alıştığından tadını pek beğenmedi sanki:44:
merhaba canım.. iyiyim sen nasılsın? içme suyu olarak ben de onu kullanıyorum ama mamalarına pınar su kullanıyorum..
ya arkadaşlar ben yoğurdunu devam sütü ile yapmıyorum pastörize inek sütü ile yapıyorum günde 150 ml.falan veriyorum..siz nası yapıyorsunuz çok kafama takılıyo bu konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?