2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım pazar günüde hazır mamalardan versen ben acil oldugunda yada durum müsait değilse öyle yapıyorum. sıcak suyu bulursun zaten başka bişeye gerek yok

harpycim ayeserin cevabında sıcak suyu nereden bulacagım demişsin ya otelde siz kahvaltı ederken sıcak su da istersin bi bardak olmaz mı? yanına bide labne al ohhhhhhhhh

İşte bunlara benziyor bendeki:

Tavsiye: Bezini 15 günlük alma. saat başı yapacak değil ya

1 saatlik gittiğim yerlere yedek kıyafet götürmüyorum. ama bez olur , en fazla iki yane. Ağız mendili, sırtına koymaya mendil, terlerse. Su biberonu. Fotoğraf makinesi. Çok bişey taşımıyorum ben.

İşte bunlara benziyor bendeki:

Eki Görüntüle 209500

Tavsiye: Bezini 15 günlük alma. saat başı yapacak değil ya

daha çok küçükken bikaç kere1-2 saatliğine gittiğimz yerde 3-5 defa kaka yapmıştı ve bez yetiştirememiştim.. ondan sonra da hep korku kaldı içimde yetişmez diye utanmasam paketle taşicam

günaydııııııııııııııııın canlar bideeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92::92::92::92::92::92::92: çamaşır yıkama zamanı evde temiz çamaşır kalmamış
ingilizceci seni, makyaj çantası da kırmızı

yok be canım eski halimden eser yok üzerimi zor giyinip öyle böyle bi makyajla gidiyorum okula rezilledik iyice
Allah tan hayırlısı

huuu günaydınnn kızlarrrrrrr..o makyaj çantasını mama çantası olarak bende kullanıyorum..çok iyi oluyor herkeze tavsiye ederim ..bu arada kızlar ben dah hiçç mama vermedim oğluşuma yemir...sizinkileri duyunca benimki iyimi kötü mü anlamadım.......

selamm herkesee uzun zamandır sızlerle muhabbet edemıyorum tayıncıyım malum ev topluyorum EYLÜL hanım uyuyunca ıkı ıs yapıyorum zaman kalmıyor bugün çokk mutluyum EYLÜL hanım koca poposunu kaldırdı ve bugün ilk kez emeklemeyle surunme karısık olarak ılerledı sızınkıler sıralamaya bıle baslamıs masallah benım kız poposunu anca kaldırdı ya:))

Kızlar merhaba:80:
Ben oğlumun boy ve kilosunu takıntı haline getirdim.
Boyu 69 cm kilosu 7.800 gördüğünüz gibi takılmayacak gibi değil
Sizde durumlar ne ben mi abartıyorum:44:Mesela meltem878 Allah nazarlardan korusun oğlunun 79 cm 11 kg olduğunu yazmıştıBildiğim kadarıyla utkumuzda en son 74 cm di
Benim oğlanı her gören ne sevimli diyo, tabi sevimli hiç 9 aylık bir bebek gibi değil ki küçük dana

Son düzenleme:
Motor gelişimine gelince Allahtan o iyi galiba.Tutunarak kalkıyo, sıralıyo, beni bile geçecek hızda emekliyoAnne baba dede mamma del dit diyo, çekmece dolap kapaklarını açıyo.Ama gel gör ki ne kilo alıyo ne uzuyo

al benden de o kadar, 72 cm 7830gr doktor son görüşünde sinek siklet dedi oğluma bizimkinin de motor ince motor fena değil dil gelişimi de iyi ama dediğin gibi kilo aldıramıyorum.. iştah bi gidiyor bi geliyor. yese güzel yiyor ama yemezse de kavga dövüş lokma yediremiyorum.. tinkerbell diye biarkdaş vardı artık uğramaz oldu maşallah onun bebeği 6 aylıkken 90cmdi. şimdi 100 olmuştur :44: senin bebişin kaç kilo doğdu?

aynen canım ben de apar topar çıkAR gibi oluyorum hep,dün tam bi makyaj yaptım kendime şaşırdım kendimi uzuuuuun süredir böyle görmemiştim

benim oğlan da küçük zürafakilomuz 8350 idi en son,boyumuz aynıydı,kilo olmayıp boy olunca da bi acayip oluyor sanki,iştah hep dalgalı,bi gün yese bi gün yemiyor.doktor sürekli bebeklere zaman tanımak lazım,1 yaşına kadar iştah şurubu felan gerek yok diyor.bakalım 1 yaşındak, kontrolünde ne olacak,artık kontrole gelmenize gerek yok,1 yaşında getirin dedi zaten.sizler kontrole götürüyormusunuz bebişleri?

yaa bizim doktor kilosunu beğenmiyor. aslında 8.a y kontrolüne çağırmadı ama bu sefer 10. ayda getirin dedi çünkü kilosu iyi gitmiyor. demiri 10 damlaya çıkardı 1-2 gün iyi gitti iştahı dün bugün yine kötü..
bu arada bizimki vik vik eden oyuncağını öttürmeyi öğrendi şuan tekme tokat girişmiş durumda ona. alıp yere vuruyor arada bir elinden fırlıyor yanına gidip yine dövmeye başlıyor.. çok komik

bizim doktor da prematüre diye kilosu normal diyor.biz de 1 aydır 10 damla vermeye başladık demiri,inşallah 1 yaşında demir eksikliği çıkmaz,bi arkadaşın oğlunda demir eksikliği çıktı kadın nasıl yapsam da et yedirsem diye şaşıp duruyor,iştahsız bi bebek o da.utku tüm gün emeklemek ve zıplamakla meşgul bu aralarsabahleyin de bi gittim yataşının yanına,park yatağın fileli yuvarlak bi yeri var orayı zorluyor başıyla yataktan dışarı çıkmak için,kan ter içinde kalmışsabah sabah güldürdü beni

Ya evet parasetamol var içinde ama bizim doktor o maddenin sadece dinlendirdiğini ve zararsız olduğunu söyledi verebilirsin demişti. Halamla konuştuk geçen erkek bebeklere fitil iyi olmaz dedi. Popoyla temas iyi olmuyomuş :))) ,,,,,,,,,,,,,şurup ver dedi ama oğlum hiçbirşeye ağzını açmıyo yanaklarına basıp içeriye döküyoruz bu seferde kusuyo. Önce idrar yolu iltihabı arkasından sünnet arkadan alt dişler arkadan grip arkadan üst dişler şimdi tekrar grip oldu. Neredeyse ek gıdaya başladık başlayalı hep bi sebepten dolayı iştahsız. İlk 6 ay hep çok iyiydi kilosu ama hep sermayeden yiyoruz. Bu enfeksiyonlar sırasında kan damlasınıda kesti doktor. Mikropları besler diye. Doğru dürüst kan damlasıda veremedim. Ne olur bebeği 11 kilo olanlar söylemesin Ben çok üzülüyorum. Oğluma bakamıyo gibi hissediyorum.
Tek tesellim böyle küçükken çok hasta olan bebekler ilerde daha az hasta oluyomuş. Oğlumun dişler çıktı şimdide soğuk algınlığı başladı. Bi görseniz sarı sarı sümük akıyo ((

Ya altı aylık bebek nasıl 90 cm olur anne baba 2m değilse bana çok zor geliyor. 1 yaşındaki en uzun bebekler bile 85cm oluyolar. Ama tabi yalan sölicek değil ya. Sadece inanması çok güç geliyo.

Ne olur tombul bebeği olan anneler yanlış anlamayın. Sizin adınıza çok seviniyorum. Ama ben kendime üzülüyorum bu sufer. Bakamıyo gibi hissediyoum. Kayınvaldem boşver canı içinde olsun diyo. Bende artık üzülmüyorum napıyım tek sağlıklı olsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…