merhaba kızlar.. nasılsınız?
benim size bi sorum olacak, hafta sonu ankarada düğün var cumartesi sabah erkenden çıkıp pazaröğladan sonra döneceğiz. ve o gece otelde kalacağız. öğlen, akşam ve meyve öğünlerini kavanozdan vereceğim. yoğurdu da hazır alırım ama kahvaltıyı kafamda oluşturamadımbir türlü :44: hazırlayıp yanıma alsam yolda yediririm diye düşünüyorum ama pazar sabahını nasıl yapcam? bi fikri olan var mı?
kızlar yarın işe başlıyorum.aksi gibide öğretmenelr toplantısı varmış yarım gün ders sonra toplantı .oda akşama kadar sürer.ama annem burda içim rahat.memlktten geldi dün
canım aslında olmaz değil cumartesi sabahı çıkarken kaynatırım suyu zaten yedireceğim zamana kadar ılınır ama pazar sabahı suyu nerede ısıtacağım genelde odalarda kettle olur ama ben güvenemedim kendimce.. neysekavanoz bulursam alırım bulamazsam dediğin gibi toz şeklinde yanımda götürürüm..
off onu hiç sorma hiç memnun değilim kanımcakınasında giydiğim elbiseyi giyebilsem keşke
süpersin canım yaa :) türk anası işteben bi tane çanta almıştım onun içine tıkıyorum ne varsa. aradığımı buluyorum ama biraz istif oluyor zira ben 2 yedek kıyafet ve 15 gün yetecek kadar bebek bezini yanımda taşıyorum nedense.. zira ben de bir türk anasıyam
İşte bunlara benziyor bendeki:
Eki Görüntüle 209500
Tavsiye: Bezini 15 günlük alma.saat başı yapacak değil ya
aaaaaaaaa onun kırmızısı bende de var ama bende hala makyaj çantası görevini görüyor:)
İşte bunlara benziyor bendeki:
Eki Görüntüle 209500
Tavsiye: Bezini 15 günlük alma.saat başı yapacak değil ya
ingilizceci seni, makyaj çantası da kırmızı
Kızlar merhaba:80:
Ben oğlumun boy ve kilosunu takıntı haline getirdim.
Boyu 69 cm kilosu 7.800 gördüğünüz gibi takılmayacak gibi değil
Sizde durumlar ne ben mi abartıyorum:44:Mesela meltem878 Allah nazarlardan korusun oğlunun 79 cm 11 kg olduğunu yazmıştıBildiğim kadarıyla utkumuzda en son 74 cm di
Benim oğlanı her gören ne sevimli diyo, tabi sevimli hiç 9 aylık bir bebek gibi değil ki küçük dana
günaydııııııııııııııııın canlarbideeeeeeeeeeeeeeee :92::92::92::92::92::92::92::92::92: çamaşır yıkama zamanı evde temiz çamaşır kalmamış
yok be canım eski halimden eser yok üzerimi zor giyinip öyle böyle bi makyajla gidiyorum okula rezilledik iyice
Allah tan hayırlısı
Kızlar merhaba:80:
Ben oğlumun boy ve kilosunu takıntı haline getirdim.
Boyu 69 cm kilosu 7.800 gördüğünüz gibi takılmayacak gibi değil
Sizde durumlar ne ben mi abartıyorum:44:Mesela meltem878 Allah nazarlardan korusun oğlunun 79 cm 11 kg olduğunu yazmıştıBildiğim kadarıyla utkumuzda en son 74 cm di
Benim oğlanı her gören ne sevimli diyo, tabi sevimli hiç 9 aylık bir bebek gibi değil ki küçük dana
aynen canım ben de apar topar çıkAR gibi oluyorum hep,dün tam bi makyaj yaptım kendime şaşırdım kendimi uzuuuuun süredir böyle görmemiştim
benim oğlan da küçük zürafakilomuz 8350 idi en son,boyumuz aynıydı,kilo olmayıp boy olunca da bi acayip oluyor sanki,iştah hep dalgalı,bi gün yese bi gün yemiyor.doktor sürekli bebeklere zaman tanımak lazım,1 yaşına kadar iştah şurubu felan gerek yok diyor.bakalım 1 yaşındak, kontrolünde ne olacak,artık kontrole gelmenize gerek yok,1 yaşında getirin dedi zaten.sizler kontrole götürüyormusunuz bebişleri?
yaa bizim doktor kilosunu beğenmiyor. aslında 8.a y kontrolüne çağırmadı ama bu sefer 10. ayda getirin dedi çünkü kilosu iyi gitmiyor. demiri 10 damlaya çıkardı 1-2 gün iyi gitti iştahı dün bugün yine kötü..
bu arada bizimki vik vik eden oyuncağını öttürmeyi öğrendi şuan tekme tokat girişmiş durumda ona. alıp yere vuruyor arada bir elinden fırlıyor yanına gidip yine dövmeye başlıyor.. çok komik
afiyet olsun kızına ben de vermek istiyorum ama henüz sezonu açamadık biz.
geçmiş olsun canım.. diş ateşi 38i geçmez eğer 38i geçiyorsa enfeksyondur. çok giydirmemeye çalış. dün akşam bizim de ateşimiz yükseldi aşı yüzünden 37.5 gibiydi cıtcıtlı bodyle oturdu bütün gün zaten sıcaktıda hava.. ama yatmadan önce calpol verdim aklım kalmasın diye sabah kalktığında bişeyi yoktu.. bu arada fitil yerine calpolu tercih etmek gerekiyormuş çünkü fitilin içinde bebeği uyutan bi madde daha varmış çok ağır durumlarda verilmesi gerekiyorumuş..aynen bizimkinin de çişi az dediğin gibi terliyorlar sanırım. çünkü çok içse de az, az içse de az :44:
maşallah utkuya zıplıyor demek
ben de suyu aylarca kaynattım ama artık üşeniyorum ya zaten pınar su alıyoruz eve güveniyorum suyumuza..
al benden de o kadar, 72 cm 7830gr doktor son görüşünde sinek siklet dedi oğlumabizimkinin de motor ince motor fena değil dil gelişimi de iyi ama dediğin gibi kilo aldıramıyorum.. iştah bi gidiyor bi geliyor. yese güzel yiyor ama yemezse de kavga dövüş lokma yediremiyorum.. tinkerbell diye biarkdaş vardı artık uğramaz oldu maşallah onun bebeği 6 aylıkken 90cmdi. şimdi 100 olmuştur :44: senin bebişin kaç kilo doğdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?