2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

herkese merhaba kızlar bizim2, dişimizde çıktı 5 gün arayla

canım dişleriniz hayırlı olsun bizimde çıkıcak sanırım 3-4gündür ara ara ateşi çıkıyor kakası ishal gibi doktora götürdük hasta değil diş çıkartıyor olabilir dedi :44::44:sizde ateş oldumu kaçgün sürüyor dişlerin patlaması çok huysuz geceleri artık hiç uyumuyoruz sürekli mızmız

Son düzenleme:

bizimkide 2 gündür gögsümü ısırıyo dünde ateşi vardı 37 lerdeydi bide kaka yapması sıklaştı acaba bizimkide mi ishal oldu bi çıksalarda rahatlasak yaa:18:

geçe uykusu iyi ama gündüzleri çok çılgın bizimki de alt dişleri gelecek gibi ama ateş felan yok.. çok bezdirdi beni hem yemesi hem uykusu çok zor.. hatta bugün toplasan yarım kase yeyemiştir o da ite kaka.. çok yoruldum

kızlar kayıpsınız yaa.. nerelere gittiniz?

Şimdi ben de geldim. Merhaba Harpy,merhaba Emine. Dilerim ikiniz de iyisinizdir. Biz de iyiyiz,hırçınlık ve huysuzluk tavan yaptı bu aralarBenim kuzu da hiçbir şey yemiyor,bütün gün ona yemek hazırlıyorum,o ise 2 kaşık yedikten sonra eliyle kaşığı itiyor ve bu arada gözlerime gayet otoriter bir bakış atıyor

ayy sonunda ekranda değişik bişi gördüm teşekkürler geldiğin için :) nasılsın? levent nasıl? eşin geldi mi?

İyiyim canlar, Harpycim Leventim iyi, hala dişi yok. Eşimin gelmesine 1 ay daha var tatlım ya, o da 12 günlük izne sadece, yine gidecek. Mustafa nasıl?
Dilekcim sen nasılsın? hala yaramaz mı senin ki?

kızlar nasılsınız ben işe 3 gündür başladım. çocuk hastanesindeyim ve bölümüm de süt çocuğu. okadar üzülüyorum ki hasta bebeklere ve annelerine baktıkça süt iznim olduğu için nöbete girmeyeceğim o yüzden çok mutluyum. oğluşuma da bakıcı ayarladık 3 gündür geliyor memnunum. sıpam da alışmış görünüyor. kadını hiç üzmüyormuş. bütün nazı kaprisi banaymış galiba siz naptınız nasılsınız?

saol canım çok şükür bizde ateş olmadı ilk dişinin patlamış halini gördüm 2, dişinde ilk gün hafif bir burun akıntısı oldu o kadar ateşimiz falan olmadı inşallah da olmaz 2. Dişide tamamen patladı artık ilk dişi görmeden önce benimkide çok mızmızdı meğer diştenmiş demekki gece uyumalarımız çok şükür iyi 1 kere uyanıyor mama yiyip tekrar uyuyor

günaydın kızlar.. dün gece çok uykum gelmişşti dayanamadım çıktım

aynı şeyi mustafa da yapıyor eğer biraz ısrar da edersem bu sefer hııııı diyor

İyiyim canlar, Harpycim Leventim iyi, hala dişi yok. Eşimin gelmesine 1 ay daha var tatlım ya, o da 12 günlük izne sadece, yine gidecek. Mustafa nasıl?
Dilekcim sen nasılsın? hala yaramaz mı senin ki?

mustafa nasıl olsun sabrımı deniyor. bu çocuğu ne zaman doktora götürmeyi düşünsem hep misafir geliyor. sinir oluyorum. zira doktor ziyaretlerisonrası ve öncesi oldukça stresli geçiyor bizde. dün akşam tarttım 2 haftada gram almamış. eğer iştahı kötüyse arada getirin demişti doktor. ama gidemiyoruz çünkü hafta sonu ankaraya gitcez. döner dönmez de kvler gelecek 1 hafta kadar kalacaklar zannımca. hafta sonunu da geçirirler kesin kısacası ya o haftasonu yine kafayı kırıp gideceğim ya da 1 hafta daha erteleyeceğim. poff

canım memnun olduğuna çok sevindim. bölümün de güzelmiş :) bütün gün bebişlerle birlikte ne kadar güzel :) bu arada sen hemşire misin?

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız ,uzun zamandır giremiyorum tabi,mehmet alp geçen hafta sünnet oldu daha tam olarak geçmedi ama baya toparlandı,sizlerde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…