hayırlı olsun dişlerinizherkese merhaba kızlar bizim2, dişimizde çıktı 5 gün arayla
herkese merhaba kızlar bizim2, dişimizde çıktı 5 gün arayla
canım çok tatlı senin kız :) bu fotosu yenilerden mi? :)
canım dişleriniz hayırlı olsun bizimde çıkıcak sanırım 3-4gündür ara ara ateşi çıkıyor kakası ishal gibi doktora götürdük hasta değil diş çıkartıyor olabilir dedi :44::44:sizde ateş oldumu kaçgün sürüyor dişlerin patlamasıçok huysuz geceleri artık hiç uyumuyoruz sürekli mızmız
canım dişleriniz hayırlı olsun bizimde çıkıcak sanırım 3-4gündür ara ara ateşi çıkıyor kakası ishal gibi doktora götürdük hasta değil diş çıkartıyor olabilir dedi :44::44:sizde ateş oldumu kaçgün sürüyor dişlerin patlamasıçok huysuz geceleri artık hiç uyumuyoruz sürekli mızmız
Merhaba kızlar, nasılsınız?
ayy sonunda ekranda değişik bişi gördüm teşekkürler geldiğin için :) nasılsın? levent nasıl? eşin geldi mi?
Şimdi ben de geldim. Merhaba Harpy,merhaba Emine. Dilerim ikiniz de iyisinizdir. Biz de iyiyiz,hırçınlık ve huysuzluk tavan yaptı bu aralarBenim kuzu da hiçbir şey yemiyor,bütün gün ona yemek hazırlıyorum,o ise 2 kaşık yedikten sonra eliyle kaşığı itiyor ve bu arada gözlerime gayet otoriter bir bakış atıyor
hayırlı olsun canım dişleriniz. Bizimkiler de çıksa da rahatlasak daha 1 tane bile görünmedi..
maşallahHayırlı olsun iyi yemek yesin o dişlerle işallah
hayırlı olsun dişleriniz
canım dişleriniz hayırlı olsun bizimde çıkıcak sanırım 3-4gündür ara ara ateşi çıkıyor kakası ishal gibi doktora götürdük hasta değil diş çıkartıyor olabilir dedi :44::44:sizde ateş oldumu kaçgün sürüyor dişlerin patlamasıçok huysuz geceleri artık hiç uyumuyoruz sürekli mızmız [ı][/ı]
Şimdi ben de geldim. Merhaba Harpy,merhaba Emine. Dilerim ikiniz de iyisinizdir. Biz de iyiyiz,hırçınlık ve huysuzluk tavan yaptı bu aralarBenim kuzu da hiçbir şey yemiyor,bütün gün ona yemek hazırlıyorum,o ise 2 kaşık yedikten sonra eliyle kaşığı itiyor ve bu arada gözlerime gayet otoriter bir bakış atıyor
İyiyim canlar, Harpycim Leventim iyi, hala dişi yok. Eşimin gelmesine 1 ay daha var tatlım ya, o da 12 günlük izne sadece, yine gidecek. Mustafa nasıl?
Dilekcim sen nasılsın? hala yaramaz mı senin ki?
kızlar nasılsınız ben işe 3 gündür başladım. çocuk hastanesindeyim ve bölümüm de süt çocuğu. okadar üzülüyorum ki hasta bebeklere ve annelerine baktıkçasüt iznim olduğu için nöbete girmeyeceğim o yüzden çok mutluyum. oğluşuma da bakıcı ayarladık 3 gündür geliyor memnunum. sıpam da alışmış görünüyor. kadını hiç üzmüyormuş. bütün nazı kaprisi banaymış galiba siz naptınız nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?