kızlar bebek bakım çantası almayı duşünüyorum ben dogumdan once 5 lı setlerden almıstım onu kullanıyordum sımdı guzel bır canta almayı dusunuyorum kullanan yada onerısı olan var mı?
merhaba kızlar ben misafirleri gönderdimşimdi bebişimi doyurcam inşallah bugün yine hiç bişi yemedi
bu arada ben bebe confortun çantasını kullanıyorum oldukça kullanışlı.. jokerden almıştım bir sürü gözü var..
En ucuz BEBE CONFORT ESSENTIAL BAKIM ÇANTASI - STARLIGHT GREY
merhaba kızlar ben misafirleri gönderdimşimdi bebişimi doyurcam inşallah bugün yine hiç bişi yemedi
bu arada ben bebe confortun çantasını kullanıyorum oldukça kullanışlı.. jokerden almıştım bir sürü gözü var..
En ucuz BEBE CONFORT ESSENTIAL BAKIM ÇANTASI - STARLIGHT GREY
harpy tokatın çayköyünde görev yapıyormuşsun.ben de tokatlıyım cnm.umarım bi gün görüşürüz.tokat merkezdemi kalıyorsun.gidiş dönüşmü yapıyorsun.
kızlar nerdesiniz yaa :44: herkes gezmede mi?
kızlar nerdesiniz yaa :44: herkes gezmede mi?
Uyku düzenine hala geçemeyen biri olarak sizi cok iyi anliyorum malesef. Bizin yatisimiz gece 1 i buluyor. Sizin tatlilar gunduz ne kadar uyuyor kizlar? Gece sürekli uyaniyor kizçam her saatbasi,bazen de her yarim saat basi.gunduz ve gece kisa uykulari var acaba ondan mi..bünyem dayanamiyor artik.dun gece hic uyumadi uyutmadi .annelik ne zormus ve ne de güzel..
kızlar herkes çok mu yorgun, hiç ses yok
Ewet bi gülüyo herşeyi unutuyorum :))))
Tık tık !... Biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?