2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Canım takmamayı öğren ya boşver. Ben böyle seviyorum, ben bunu böyle yapıyorum gibi cümleler kullan... Ne bileyim kendince takmama taktikleri geliştir.

Süt yerine mamamı koyacak canım. Sütle doyup yemek mi yiyor, neden sütten kesilsin ki...

Süt yerine mamamı koyacak canım. Sütle doyup yemek mi yiyor, neden sütten kesilsin ki...

memeye güvenip yemek istemiyormuş ondan iştahsız bebekleri bazen memeden kesiyorlar zira acıksın diye beklemekten sütüm de azaldı. bu arada göğüs ucum da acıyor çok fena. damakları çok sertleşti resmen canım yanıyor emzirirken..

benim kızda memeye güvenip bişey yemek istemiyo meyve ve çorba yiyor oda zorla tabi

benim kızda memeye güvenip bişey yemek istemiyo meyve ve çorba yiyor oda zorla tabi

ayy bizde de herşey zorla. her yemekte sinir oluyorum.. neyse artık tombiş olmalarını beklemek yanlış olur zaten. sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş..

slm kızlar nasılsınız ya neler oluyort... bebişler cooook yoruyo yaaa valla benımkı aksam uyutunca hemen yanında bende gidiyorum ne eş ne iş istemiyorummmm.....

herkese merhaba kızlar benim sıpanın dün kontrolü vardı maşallah herşeyi iyi ama çok yaramaz sürekli oynamak istiyor işten eve gidince 2 dk durdurmuyor beni kıpır kıpır maşallah

slm kızlar nasılsınız ya neler oluyort... bebişler cooook yoruyo yaaa valla benımkı aksam uyutunca hemen yanında bende gidiyorum ne eş ne iş istemiyorummmm.....

Ben de bugün okula götürdüm kuzumu, herkesin kucağında dolaşıp sevdirdi kendini öyle de vakit doldu. Öğretmenler odasında masanın üzerinde oturttuk masanın üzerindeki klasörleri bir savuruşu var görseniz. Erkek öğretmenlerin cebindeki kalemleri çaktırmadan aldı. Bayan öğretmenlerin çantalarını kemirmeye çalıştı. Çok yoruldu ve eve dönerken arabada uyudu.

ah ahh ben çalışmıyorum hep evdeyim... ve tekim bulunduğum yerdede ne eş dost var ne akraba... gurbetiz... oğlum heppp benımle beraber akşama kadar babada da durmuyo sürekli ben ...ne wc ne banyo onsuz hiç bir şeyim yoookk... vallahi o uyuyunca bayram ediyorum...

ama ne kadar annesini bezdiriyor olsada her sabah gözümü açtıpğımda onu bana bakarken görmek ve yeniiii yorucuuuu bir güne onun gülücükleriyle başlamak büyük mutluluk.. Rabbımıe sükürler olsun...hepimizin kuzucuklarını korusun allah...

merhaba kızlar :) nasılsınız? bizim kvlerin ikisi geldi. bu akşam 3. geliyor. içinde yarım kavanoz kırmızı biber olan bir yemeği oğluma yedirmeye çalışmaları dışında herşey kontrol altında.. henüz zararlı bişi yediremediler :) oğlum yine iştahsız ve çılgın. kv ve kp onu yapışık gibi kucaklarında tuttukları için şuan altını değiştirmek için bile yatırdığımda ciyak viyak. napcam bilmiyorum. herhalde devamlı yanımda olsalar kavga ederim ama gidecekler diye kendimi telkin ediyorum.
ee sizde haberler nasıl?

harpy ciimm takmamaya çalış onlarda böyle seviyor onlarında sevgi anlayışı boyle dıye düşün ...sinirlenme...

harpy ciimm takmamaya çalış onlarda böyle seviyor onlarında sevgi anlayışı boyle dıye düşün ...sinirlenme...

öyle canım yaa naparsın. ben de bişi demiyorum zaten. sanırım adet öncesi sendromu yüzünden biraz gergindim geçen gün ama şuan iyiyim..

Herkes tatilde heralde, kimseciklerden ses yok.
Biz evdeyiz.
Oğlum emeklemeden yürücek derken bi baktık ki emeklemeye başladı. Artık istediği gibi istediği yerden tutunup kalkıyo. Bi de emekleme başlayınca artık çok kaza yaşıyoruz. Bugün bi bardak bi de çay tabağı kırdı. Artık herşeyi anlıyo. numaradan ağlamalar. Göz kırkıp cilve yapmalar :))))
Üst dişlerimizde kocaman kocaman ve ayrık :SSS Çirkin oldu oğlum.
Başka da haber yok bizden harpy oğlum 8.5 kiloya kadar düştü ama artık toparlıyor bende takmıyorum napayım.
Herkes tatilde biz sanırım haftaya gidicez. Bugün bir de havuz ve güneş kremi aldım. Sabırsızlıkla tatili bekliyoruz.
Herkese iyi tatiller.

bizde evdeyiz ve hala çalışıyoruz canım.biz bu sene tatile gitmiycez.bebekle zor olur diye düşünüyoruz.eşimin izni de belli değil.biraz da ondan plan yapmadık.nereye gideceksiniz.

selam kızlar burası çok sessiz bikaç gündür herkes tatile mi çıktı ne :)
siz hala ferro sanol kullanıyor musunuz bir doktordan bu damlanın pek yararı olmadığını öğrendim ben de zorluyordum kızımı içirmek için. sizin bir fikriniz var mı??

Canım ben bi kaç damla kullanabildim ondan sadece, kullanmadım desem doğru olur. Oğlumda kansızlık belirtisi de yok, ama bir kan sayımı yaptıracağım. Ne zamana kadar kullanılmalı onunla ilgili de bir fikrim yok.

sayfamıza ne oldu ya danalar fazla yoruyor sanırım artık kımsenın sesı cıkmıyor ıyıce hareketlendıler tabı ben bılg. basına oturdummu eylül hanım aglamaya baslıyor bılg ıstıyor ne anlıyorsa bılg. tuslarına basmak basına oturmak en buyuk zevkımız

merhaba kızlar ben yokken bir muhabbet bir muhabbet. sanırım artık herkes sıralayan bebişlerinin arkasından koşturuyor.. benimki sıralamıyor hala ama tutunup kalkmaya başladı. alçak yerlerde kolaylıkla durabiliyor ama yüksek yerlerden tutunup kalkmaya çalışınca genelde çakılıyor.. el çırpmaya başladı öpücük yapıyor halası öğletti bir de parmağını uzatıp parmak ucuma değdiriyor sonrada dilini çıkartıp tükürük saçıyor aklı sıra bızz diyor. görümcem perşembe akşamı geldi o geldikten sonra bir daha gündüz uykusu uyumadı bir şekilde huzursuz ediyor çocuğu uyuyamıyorum. çıldırdı resmen.. neyseki gece uykuları çok etkilenmedi. çok şükür.
siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…