günaydın kızlar :) oğlumu uyutup spor yaptım bu sabah..kendimi çok dinç hissediyorum dizlerim çok ağrıyordu 3 gündür şuan iyiler bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak.
aynen öyle canım pamuk bile kar etmez.. ama bu sefer belki ağzımı açabilirm biraz çünkü çok müdehale ediyorlar canım yaa. en basitinden bir örnek; ankaraya gittik ya görümcem oradaydı gloria jeanse oturduk bişiler içelim diye. kremalı bi tane söyledim ama sonradan pişman oldum, ben de karştırmadım nasıl olsa pipetle altından içiyorum krema gelmiyor. görümcem ona bile karıştı; "karıştır istersen kremasını" diyor bana, ben de hiç bişi demedimerkek arkadaşı yanımızdaydı bozmiyim şimdi dedim.. kısacası 2 kv yarın 3.sü perşembe geliyor hayırlısı bakalım.
canım bunu keşke özelden yazsaydın :) kesin gelirdim o zaman
tekrar merhaba kızlar :) oğlum az önce ilk defa tutunup kalktı :) ve arkasından da harika bir düşüş yaptı
aynen canım 2 haftadır hiç kilo almamış herhalde bu gidişimizde sütten kesecek doktor.
Süt yerine mamamı koyacak canım. Sütle doyup yemek mi yiyor, neden sütten kesilsin ki...
memeye güvenip yemek istemiyormuş ondan iştahsız bebekleri bazen memeden kesiyorlar zira acıksın diye beklemekten sütüm de azaldı. bu arada göğüs ucum da acıyor çok fena. damakları çok sertleşti resmen canım yanıyor emzirirken..
benim kızda memeye güvenip bişey yemek istemiyo meyve ve çorba yiyor oda zorla tabi
slm kızlar nasılsınız ya neler oluyort... bebişler cooook yoruyo yaaa valla benımkı aksam uyutunca hemen yanında bende gidiyorum ne eş ne iş istemiyorummmm.....
harpy ciimm takmamaya çalış onlarda böyle seviyor onlarında sevgi anlayışı boyle dıye düşün ...sinirlenme...
Herkes tatilde heralde, kimseciklerden ses yok.
Biz evdeyiz.
Oğlum emeklemeden yürücek derken bi baktık ki emeklemeye başladı. Artık istediği gibi istediği yerden tutunup kalkıyo. Bi de emekleme başlayınca artık çok kaza yaşıyoruz. Bugün bi bardak bi de çay tabağı kırdı. Artık herşeyi anlıyo. numaradan ağlamalar. Göz kırkıp cilve yapmalar :))))
Üst dişlerimizde kocaman kocaman ve ayrık :SSS Çirkin oldu oğlum.
Başka da haber yok bizden harpy oğlum 8.5 kiloya kadar düştü ama artık toparlıyor bende takmıyorum napayım.
Herkes tatilde biz sanırım haftaya gidicez. Bugün bir de havuz ve güneş kremi aldım. Sabırsızlıkla tatili bekliyoruz.
Herkese iyi tatiller.
selam kızlar burası çok sessiz bikaç gündür herkes tatile mi çıktı ne :)
siz hala ferro sanol kullanıyor musunuz bir doktordan bu damlanın pek yararı olmadığını öğrendim ben de zorluyordum kızımı içirmek için. sizin bir fikriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?