merhaba kızlar nasılsınız ,uzun zamandır giremiyorum tabi,mehmet alp geçen hafta sünnet oldu daha tam olarak geçmedi ama baya toparlandı,sizlerde ne var ne yok?
slm canım,hayırlı olsun sünnetiniz,en kısa zamanda tamamen iyleşir inşallahutku emekliyor tutunarak kalkmaya başladı,2 gündür de sıralıyor iştah yok ama hala.ben de okula gidip geliyorum,1 temmuzu iple çekiyorum.
sağol canım,maşallah utkuya,mehmet alp kesin emeklemeyecek bayadır kalkma çabasında ama sünnet biraz işimizi zorlaştırdı tabi sürekli yürüt beni diyor ,oturmak ,kucağa almak hiç istemiyor ama çok yoruluyorum bende sürekli elinden tutup yürütmek zor oluyor ,adımları falan çok güzel ,iştah bizde de yok ,ankaraya geleli çok huysuz oldu
biz de utkuyu sünnetten sonra yere bırakmamıştık emeklemeye çalışması için felan,iyileştikten sonra bırakmaya başladık unutmuş gibi yaptı bikaç günsonra kaldığı yerden başlamıştı çalışmalara.aman dikkat et sussun diye her istediğini yapmaya çalışma,utku sünnetten önce sallanarak uyumayı unutmuştu kv illa sallayalım dedi sünetten sonra ağlaması durur felan dedi,hala sallıyorum uyutmak için.ortam değişikliğinden de huysuzluk olur zaten bi de sünnet olmuş yavrucak huysuzluğu 2ye katlanmıştır
merhaba kızlar nasılsınız ,uzun zamandır giremiyorum tabi,mehmet alp geçen hafta sünnet oldu daha tam olarak geçmedi ama baya toparlandı,sizlerde ne var ne yok?
günaydın kızlar.. dün gece çok uykum gelmişşti dayanamadım çıktım
aynı şeyi mustafa da yapıyor eğer biraz ısrar da edersem bu sefer hııııı diyor
mustafa nasıl olsun sabrımı deniyor. bu çocuğu ne zaman doktora götürmeyi düşünsem hep misafir geliyor. sinir oluyorum. zira doktor ziyaretlerisonrası ve öncesi oldukça stresli geçiyor bizde. dün akşam tarttım 2 haftada gram almamış. eğer iştahı kötüyse arada getirin demişti doktor. ama gidemiyoruz çünkü hafta sonu ankaraya gitcez. döner dönmez de kvler gelecek 1 hafta kadar kalacaklar zannımca. hafta sonunu da geçirirler kesin kısacası ya o haftasonu yine kafayı kırıp gideceğim ya da 1 hafta daha erteleyeceğim. poff
canım memnun olduğuna çok sevindim. bölümün de güzelmiş :) bütün gün bebişlerle birlikte ne kadar güzel :) bu arada sen hemşire misin?
Canım, misafirlere bizim böyle böyle planlarımız vardı diyebilirsin, aynı şekilde kayınvaldenlere de... anlayışla karşılamazlar mı ki? :26: Valla bizim evin en rütbelisi Levent, o ne derse, onun planı neyse o olur, kimseye bakılmaz.
Ben bu hafta sonu yalnızım , oğlumla başbaşa. Bu akşam bir arkadaşımla yıkadık kuzumu...
kızlar kızım geceleri hala zırt pırt uyanıyor.saat başı acıkması mümkün değil niye uyanıyor derken dün acıktığı için uyandığına karar kıldım.çünkü dün işe gittim öğlen 2 de yemek yemiş bizimki.ben 4 te geldim emzirdim,6 da emzirdim.ama bizimki mız mız edip durdu 8 e kadar.karnı da tok niyeki diye düşünürken bişeyler verdim nasıl saldırdı yedi baya.anladımki benmki artık sütümle doymuyor.sütüm az değildi okulda birikmişti ama yinede alıştı ek gıdada katı şeylere doymuyor.
gecede il yattığında yatarken yediği yiyeceklerden dolayı 3 saat uyuyor.sonra acıktıkça saat başı uyanıyor.mama alsa biberonla verecem ama biberon almıyor.
gece doyurmanın başka yolları yokmu kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım benimkide uyanıyor ve mama almıyor sabaha kadar mızır mızır bir saat uyandırıp bişeyler yedirip yatırsak nasıl olur? hep öyle alışmasın bundan sonra, gece yarısı yemek yiyecegim diye tutturur bide büyüyünce de
canım benimkide uyanıyor ve mama almıyor sabaha kadar mızır mızır bir saat uyandırıp bişeyler yedirip yatırsak nasıl olur? hep öyle alışmasın bundan sonra, gece yarısı yemek yiyecegim diye tutturur bide büyüyünce de
kızlar kızım geceleri hala zırt pırt uyanıyor.saat başı acıkması mümkün değil niye uyanıyor derken dün acıktığı için uyandığına karar kıldım.çünkü dün işe gittim öğlen 2 de yemek yemiş bizimki.ben 4 te geldim emzirdim,6 da emzirdim.ama bizimki mız mız edip durdu 8 e kadar.karnı da tok niyeki diye düşünürken bişeyler verdim nasıl saldırdı yedi baya.anladımki benmki artık sütümle doymuyor.sütüm az değildi okulda birikmişti ama yinede alıştı ek gıdada katı şeylere doymuyor.
gecede il yattığında yatarken yediği yiyeceklerden dolayı 3 saat uyuyor.sonra acıktıkça saat başı uyanıyor.mama alsa biberonla verecem ama biberon almıyor.
gece doyurmanın başka yolları yokmu kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
annem dedi aslında bişeyler yedirelim enazından açlıktan mı ağlıyor emin oluruz diye.ama ben istemedim.her gece ister bu seferde.geceleri milletin çocuğu hiç uyanmıyor.biizimkiler sütle yetinmeye alışsın bari.işimiz zor canım yaaa.sanada banada tüm bizim durumumuzda olanlara allah yardım etsin.
canım orada sorun yok mutlaka doktora götürecez dersek kimseyok götürme demez ama benim sıkıntım doktordan çıkacak sonucun yankıları.. doktor ne dersedesin evde ona karşı çıkacak 3 doktor daha olacak. :95: kvmin son savı; "doktor çocuk büyütmüş mü ki nerden biliyor sen annene sor ne yedireceğini" doktorum da kadın ve çocuğu var çok şükür de bu kapısını kapattıkne kadar bilmiş insanlar yaa.. şimdiden sardı stressi. kv kp yetmez bide görümcem gelecek :26: pöff
Kulaklarını tıkaman lazım o zamanKalın bir çift tıpa lazım sana
Harpy, "şu an alından ne geçiyor" bakıyım, gel buraya...
maaşallah canım ateş olmaması iyi bizde hala görünürde diş yoksaol canım çok şükür bizde ateş olmadı ilk dişinin patlamış halini gördüm 2, dişinde ilk gün hafif bir burun akıntısı oldu o kadar ateşimiz falan olmadı inşallah da olmaz 2. Dişide tamamen patladı artık ilk dişi görmeden önce benimkide çok mızmızdı meğer diştenmiş demekki gece uyumalarımız çok şükür iyi 1 kere uyanıyor mama yiyip tekrar uyuyor
canım arayamadım seni annemler geldi düğünler falan yoğunum buara sercoşda diş çıkartıyor çok huysuz ateşli sürekli...kızlar nasılsınız ben işe 3 gündür başladım. çocuk hastanesindeyim ve bölümüm de süt çocuğu. okadar üzülüyorum ki hasta bebeklere ve annelerine baktıkçasüt iznim olduğu için nöbete girmeyeceğim o yüzden çok mutluyum. oğluşuma da bakıcı ayarladık 3 gündür geliyor memnunum. sıpam da alışmış görünüyor. kadını hiç üzmüyormuş. bütün nazı kaprisi banaymış galiba siz naptınız nasılsınız?
bende çok yoruldum iştahı da gitti iyice sadece emiyor hiçbişey yemiyor şu dişler çıksada kurtulsa yavrum dişlerin çıkması bukadar uzun sürüyormuydu?geçe uykusu iyi ama gündüzleri çok çılgın bizimki de alt dişleri gelecek gibi ama ateş felan yok.. çok bezdirdi beni hem yemesi hem uykusu çok zor.. hatta bugün toplasan yarım kase yeyemiştir o da ite kaka.. çok yoruldum
evet canım ya bebişlerde rahatlasada bizde...bizimkide 2 gündür gögsümü ısırıyo dünde ateşi vardı 37 lerdeydi bide kaka yapması sıklaştı acaba bizimkide mi ishal oldu bi çıksalarda rahatlasak yaa:18:
teşekkür ederim canımyeni sayılmaz 2 ay önceki sanırım ama pek degişmedi eminim senin ogluşunda çok yakışıklıdır
slm kızlar,ben geldim,bu aralar misafir trafiği yaşıyorum,cumartesiye kadar misafirim var her gün.utku sıralamaya başladı,dün kafasını çarptı morardı çok kötübugün tarttım 1 gram bile kilo almamış,nolacak bilmiyorum
slm kızlar,ben geldim,bu aralar misafir trafiği yaşıyorum,cumartesiye kadar misafirim var her gün.utku sıralamaya başladı,dün kafasını çarptı morardı çok kötübugün tarttım 1 gram bile kilo almamış,nolacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?