merhaba kızlar nasılsınız? oğlumu hergün okula götürüyorum çok seviyor okulu, arkadaşlar bayılıyor. kızlar bişey soracağım gece yatarken ne giydiriyorsunuz bebeklerinize? uzun kollu mu kısa kollu pijama mı? ben kısa kollu giydirdiğimde kolları çok terliyor, uzun giydirince de sıcak asıyor gibi geliyor.
Ben askılı çıtçıtlı body ve üzerine kısa kollu şort tulum giydiriyorum.Cibinliğini kapatırsam hiçbirşey örtmüyorum,kapatmazsam ince bir çarşaf örtüyorum.Ben kışın da ince giydiriyordum ama öyle alıştı.merhaba kızlar nasılsınız? oğlumu hergün okula götürüyorum çok seviyor okulu, arkadaşlar bayılıyor. kızlar bişey soracağım gece yatarken ne giydiriyorsunuz bebeklerinize? uzun kollu mu kısa kollu pijama mı? ben kısa kollu giydirdiğimde kolları çok terliyor, uzun giydirince de sıcak asıyor gibi geliyor.
merhaba kızlar :) yakında biz de tatile gitcez ama bizim tatil kısa tabi sizinki kadar uzun değil. bu yaz mutlaka oğlumu denize sokmak istiyordum sanırım gerçek olacak bir aksilik olmazsa. bu arada daha önce yazmışmıydım bilemiyorum; bizimki yatar pozisyondan oturur pozisyona gelebiliyor ama hala sehba ya da koltuktan tutunup kalkmayı başaramadı ne zaman denese kalkamıyor oturamıyorda bu sefer ağlamaya başlıyorbende gidip kurtarıyorum onu [/QUOT
Bizimkilerin gelişimi çok benzer.Benim kız da yatarken oturur pozisyona gelebiliyor 2 haftadır ama tutunup kalkamıyor.Sadece bazen bana ya da babasına tutunup yarım kalkıyor biz onunla yerde otururken.Emekleyemiyor daha tam,tek bacağını hala kurtaramıyor.Ama ileri ya da geri geri sürünerek ya da popo üstü çok hızlı hareket edebiliyor.En büyük hedefi mutfak çekmeceleri.Henüz nasıl açacağını tam bilemiyor,tam ortada durup çekmeye başlıyor,bu sefer çekmece üzerine geliyor diye engelliyorum tabii.Yakında öğrenir yöntemini,sonra ver elini kap kacak,tencereler.
Ben kolsuz çıtçıtlı üzerine kısa kollu atlet, onun üzerine de uzun kollu pijama giydiriyorum. Biz karasal iklimde yaşadığımız için geceleri çok serin oluyor. Bunalmıyor yavrum, üzerine de bir pamuklu(hastane çıkışı battaniyesi) bir örgü battaniye örtüyorum. Size fazla gelebilir ama anca yetiyor.
Bizimkilerin gelişimi çok benzer.Benim kız da yatarken oturur pozisyona gelebiliyor 2 haftadır ama tutunup kalkamıyor.Sadece bazen bana ya da babasına tutunup yarım kalkıyor biz onunla yerde otururken.Emekleyemiyor daha tam,tek bacağını hala kurtaramıyor.Ama ileri ya da geri geri sürünerek ya da popo üstü çok hızlı hareket edebiliyor.En büyük hedefi mutfak çekmeceleri.Henüz nasıl açacağını tam bilemiyor,tam ortada durup çekmeye başlıyor,bu sefer çekmece üzerine geliyor diye engelliyorum tabii.Yakında öğrenir yöntemini,sonra ver elini kap kacak,tencereler.
canım ben kısa kollu çıtçıtlı badi altınada ince bi pijama üstünede ince çarşaf örtüyorum
slm kızlarrr,epeydir yazamıyorum misafir yoğunluğu nedeniyle,ama bitti inşallah,haftaya da kısmetse tatile gidecez.hergün utkuyla okula gidiyoruz,okuldaki herkes çok sevdi oğlumu,özellikle de müdür beyutkunun da gözü var müdür beyin yerinde.ne zaman adam kucağına alsa hemen masasını dağıtmaya başlıyor,kalemini alıyor,masaya vuruyor hala dişimiz çıkmadı bu arada,kilo da alamadık 2 gündür geceleri sürekli inliyor ben de sıcaklıyordur diye dün askılı çıtçıtlı badiyle yatırdım altına pijama giydirip,bu defa fazla inlemedi
ben de aynısını yapıyorum ama gece hiç üzerini örtmüyor sürekli kontrol ediyorum. bişey daha çorap giydiriyor musunuz gece yatarken? üzerini hiç örtmüyor ben ince bi tane giydiriyorum ama acaba bunalıyor mu diye aklıma geliyor hep, çıkarsam da ayakları buz gibi oluyor
günaydın kızlar :) nasılsınız?
yaa benimki geceleri üzerinde battaniye tutmuyorki gündüz örtüyorum nasıl olsa kısa uyuyor ve kontrol şansım var diye. gerçi zaten bizimki doğduğundan beri uyku tulumuyla yattığı için artık uyku tulumu olmadan uyumak istemiyor geceleri.
gerçekten bayağı ince giydiriyorsun. ben hala short tulumlara gündüz bile terfi edemedim. serin oluyor buralar. artık ağustos gibi giyeriz onları.
ben çift kat penye (hastane çıkışı) battaniyeden uykutulumu yaptım :) (yazlık bulamamıştım) kısa kollu çıtçıtlı bodynin üzerine onu giydiriyorum. kolları üşüseydi çıtçıtlı bodyi çıkartıp yerine uzunkollu tshirt giydirecektim.
slm kızlarrr,epeydir yazamıyorum misafir yoğunluğu nedeniyle,ama bitti inşallah,haftaya da kısmetse tatile gidecez.hergün utkuyla okula gidiyoruz,okuldaki herkes çok sevdi oğlumu,özellikle de müdür beyutkunun da gözü var müdür beyin yerinde.ne zaman adam kucağına alsa hemen masasını dağıtmaya başlıyor,kalemini alıyor,masaya vuruyor hala dişimiz çıkmadı bu arada,kilo da alamadık 2 gündür geceleri sürekli inliyor ben de sıcaklıyordur diye dün askılı çıtçıtlı badiyle yatırdım altına pijama giydirip,bu defa fazla inlemedi
aslında ben de çok uzak bi yere gitmek istemiyorum utkudan dolayı,uzun araba yolculuğu zor olacak gibi görünüyor ama eşim alanyaya gidelim diyor maraşla arası 9 saat sürüyor,ben de mersin kız kalesine gidelim diyorm 3-4 saat arası sürüyor orası da.aslında 2 yere de rezervasyon yaptırdık bugün kesin karar vermemiz gerekiyor otelleri arayacaz çünkü tekrardan,kesin karar verdikten sonra.
Kız uyurken uyanıkken çocuk sürekli tulum giyiyor, boyacı olmazsa iyidir ha....
Biz bu yaz biryere gitmeyeceğiz, zaten ben yalnız gidemem, yazlık yerlerde sıcaktan durulmuyor canım, klima da hasta etmez mi ? Ben biraz tırsmıştım. alanyaya balayına gitmiştik biz. İlk fırsatta tekrar gitmek istiyorum,
Bu sene tatili sonbaharda yapalım diyoruz kızlar, şöyle kaplıcası, gezilecek yerleri olan bir yerlere. Levente de şişme havuz alıp kaplıca suyunu ılıtıp sokmayı düşünüyorum ama doktora danışmadım böyle birşeyi daha.
Fikriniz var mı, yer seçimi ve organizasyon bana ait, ödemeler eşimden
güzel saptama meslek seçimini tamamen kendisine bırakıyorum.. isterse boyacı olsun isterse terzi.. kendi bilir. gerçi kv ve ahalisi doktor olacak deyip dursa da kesinlikle oğluma tam destek vereceğim abuk subuk meslek seçimlerinde. sevmeyerek doktorluk yapacağına severek boyacılık yapsın.
yaa bu sene tati çok pahalı.. ramazan yaza geldiği için millet doluşmuş resmen. bir bi yerede karar kılmıştık hatta rezervasyonu bile yaptırdık ama sonra eşimin işinde bi sorun çıktı iptal ettikşuan kesin bişi yok..
Tatilde Afganistan'a gitsem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?