ilginç olacağı kesin. nerden esti afkanistan şimdi
Kız benim eşim kaç aydır orda , onun yanına, yoksa ne işim var.
hee ozaman gidebilirsin izin veriyorumkaç gündür aricam seni hiç vaktim olmuyor neler yapıyorsun? levent nasıl?
Titreşim
Titreşim
Titreşim
gittin mi?oğlanın dengesi şaştı bugün. bu saatte uyanmazdı hiç. çok yordu beni bugün açtım msni ama geç oldu yarın söz yakalicam seni iyi geceler.
selam kızlar,nasılsınız ? eşimin askerlik bitti askerlik dönüşü tatile gidelim dedik ama mehmet alp hastalandı hiç birşey anlamadık tatilden şimdi antibiyotik kullanıyoruz biraz toparlandı kuzum ,ben de iki gündür tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama yarın dönüyoruz ,sizler nasılsınız çocuklar nasıl?
kızlar tatil için biz alanya ya geldik korkulacak kadar sıcak değil çok güzel bi hava var,ama bence tatile gidecekseniz biraz yakın bir yer olması iyi olur mehmet alp iki buçuk saatlik yolda çok huzursuzluk çıkardı uzun yolcuk zor olabilir.
kızlar tatil için biz alanya ya geldik korkulacak kadar sıcak değil çok güzel bi hava var,ama bence tatile gidecekseniz biraz yakın bir yer olması iyi olur mehmet alp iki buçuk saatlik yolda çok huzursuzluk çıkardı uzun yolcuk zor olabilir.
Hayırlı olsun teskereniz. Seni gördüğüme sevindim ama Mehmet Alpin hasta olmasına üzüldüm. Ben de bugün doktora götürdüm benimkini, herşey yolundaymış, dişleri hala olmamasına rağmen. :26:
Alanya'da klimasız yatılabiliyor mu geceleri? Biz bu yaz biryere gidemeyeceğiz, ama ben de çok istiyorum, kısmet.
selam kızlar,nasılsınız ? eşimin askerlik bitti askerlik dönüşü tatile gidelim dedik ama mehmet alp hastalandı hiç birşey anlamadık tatilden şimdi antibiyotik kullanıyoruz biraz toparlandı kuzum ,ben de iki gündür tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama yarın dönüyoruz ,sizler nasılsınız çocuklar nasıl?
Slm kızlar epeydir giremiyordum girsemde yazamıyorum.Herkes iyidir umarım.Hasta bebişlere geçmiş olsun.Benim oğlumda çok hasta oldu tam iyileşti derken tekrarladı sürekli 3 kutu antibiyotik kkullanmak zorunda kaldık. şişmdi iyileşti ama bu hafta sonu yine soğuk aldı sanırım sesi kkısıldı.Başka bişey yok ama sesi çıkmıyor komik oldu.çabuk geçer inşallah. ıhlamur veriyorum şimdi. buarad oğlum 1 2 adım atabiliyor yürümeye az kaldı yani.ama emeklemek daha kolay geliyor yere inip devam ediyor.Bebekliğindeki hali devm ediyor yani çok hareketli bütün gün evi alt üst ediyor.Oyuncaklarla oynamıyor hiç. Dışarıda olmayı çok seviyor.evde sıkılıyor.Sokaktan çocukların sesini duyup çıldırıyor.Bebeklikten çıktı çocuk oldu resmen.hafta sonu denize soktuk biraz. buarada 3 tane dişi var. 4.de yolda.2 altta 1 üstte var.üstteki 2.de geliyor.
mavi1000
Kızlar uzun zamandır sormak istediğim birşey var, sebze püresine hangi sebzeleri katıyorsunuz?
Geçen bir tane yaptım,
kuru soğan, patates, bezelye ,azıcık yeşil biber, taze fasulye , kabak, tavuk suyu ve irmik kattım, çok mu karıştırmışım :26: Genelde bol çeşitli yapıyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Paylaşır mısınız, yiyebilecekleri sebzeler azaldı sanki yazla birlikte, kırmızı biber de katmak istiyorum, hiç kattınız mı?
Yiyor benimki, ama çok nazlanıyor yemek yerken. Ağzını açmasını bilmiyor hiç. Küçücük bir aralıktan sokuşturuyorum resmen.maşallah canım yürür demekki yakında. ayrıca geçmiş olsun inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur hasta bebek çok zor.
merhaba canım. ben de eskenden öyle birsürü şeyi karıştırıyordum ama öyle yapınca yemiyor sanırım tadını beğenmiyor. ben de 3 çeşitten fazla koymuyorum. 1-2 gündür domates vermeye başladım ben çok hoşuna gidiyor.
merhaba kızlar.. oğlu bugün nispeten daha sakindi.. bu akşam misafirim de var, iyi ki sakin yoksa yanmıştık.. bu arada oğlum benim adımı öğrendi anne demeden öncekendince biraz yanlış biraz doğru söylüyor adımı ayrıca tvyi de açıyor kumandayla açılmazsa yere atıyor sinirlenip
3-5 adım sıraladı bugün ama halayüksek yerlerden tutunup kalkamıyor. bir de güvenli inş yaptı tutunup kalktıktan sonra inşallah artık düşmeden inmeyi başarırız kalktığımız yerden..
canım daha dün seni düşündüm acaba internet bulabilir mi olduğu yerden felan dedim kendi kendimeözledim seni.. oğluna çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyleşir.
maşallah levent beye biz de ptesi gitcez doktora inşallah bizde de bir sıkıntı yoktur.
Yiyor benimki, ama çok nazlanıyor yemek yerken. Ağzını açmasını bilmiyor hiç. Küçücük bir aralıktan sokuşturuyorum resmen.
İçime sinen domates bulamadım ben hiç, bu arada inek sütü vereniniz oldu mu hiç? Geçen doktora gittiğimde sordum tatırayım mı diye, 1 yaşına kadar verme dedi yine. Hergün et yiyebilir dedi, bir öğünlük yemeğine bir ceviz büyüklüğünde katabilirsin dedi. Yumurta ve peyniri dönüşümlü yesin dedi ve yumurta tam pişmiş olacakmış. Biz bugüne kadar rafadan verik
Pütürlü yemeye başladı benim kuzu, dolma içi yiyor, ihlamur çayıla kahvaltı yapıyor. Bebek ekmeğiyle yaptırıyorum kahvaltısını, hazır birşey vermiyorum mümkün mertebe. Arada değişiklik olsun diye kahvaltılık maması var. Günde 2 çay kaşığı da keçiboynuzu pekmezi içiyor.
Akşam yemeklerinde pirinununa muhallebi pişiriyorum . Bu gün düşündüm de her akşam her akşam.... Ne kadar sıkıcı biz olsak her akşam aynı yemeği yemeyiz. Ne yedirebilirim ki başka? Siz neler yapıyorsunuz.
Harpy dışındakiler de cevap versin, çeşit olsun...
Bu arada dizinin üstüne emeklemeye başladı ama dizine kalkacağı yerde şınav pozisyonuna geliyor .Hala emekler pozisyonda oturur pozisyona geçemiyor. Alkış yapabiliyor, bikaç gündür baybay da yapıyor arada, ama karıştırıyor ikisini. Bay bay dediğimde bazen alkış yaptığı oluyor. O da bir eli açık bir eli yumruk, Levent usulü alkış
Canım bu arada doktora gittiniz mi? Yolunda mı herşey?
maşallah levente, biz de biraz pütürlü yiyebiliyoruz artık maşallah karpuz veriyorum parça parça çok hoşuna gidiyor. kahvaltıda hala bi dikiş tutturamadık. ben de bu sabah bebek ekmeğiyle yaptım kahvaltısını beğenmedi ama öğlen yemeğine koydum onu sevdi sanırım hep tatlı yerken birden tuzlu bir kahvaltı hoşuna gitmedi. akşam yemeğinde bi gün pirinç unu bir gün karışık tahıllı mama bir gün hippin elmalı pirinçlisi. içlerine biraz da pekmezle veiryorum. sevmese de yiyor biraz.
bizimki de üç beş adım emekliyor sonra tekrar sürünmeye başlıyor sanırım sürünmek kolay geliyor.
canım doktora henüz gidemedik cumartesi gitcez.. bugün tarttıkhala 8 kilo çıkıyor. 1.5 aydır hiç kilo almamış tartı doğruysa.
bu adada ben imnu içmeye başladım. malt kahvesi. aynı kahve tadında kafeyinsiz süt arttırıcı. hem de kalorisi de düşük.. inşallah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?