Yiyor benimki, ama çok nazlanıyor yemek yerken. Ağzını açmasını bilmiyor hiç. Küçücük bir aralıktan sokuşturuyorum resmen.
İçime sinen domates bulamadım ben hiç, bu arada inek sütü vereniniz oldu mu hiç? Geçen doktora gittiğimde sordum tatırayım mı diye, 1 yaşına kadar verme dedi yine. Hergün et yiyebilir dedi, bir öğünlük yemeğine bir ceviz büyüklüğünde katabilirsin dedi. Yumurta ve peyniri dönüşümlü yesin dedi ve yumurta tam pişmiş olacakmış. Biz bugüne kadar rafadan verik
Pütürlü yemeye başladı benim kuzu, dolma içi yiyor, ihlamur çayıla kahvaltı yapıyor. Bebek ekmeğiyle yaptırıyorum kahvaltısını, hazır birşey vermiyorum mümkün mertebe. Arada değişiklik olsun diye kahvaltılık maması var. Günde 2 çay kaşığı da keçiboynuzu pekmezi içiyor.
Akşam yemeklerinde pirinununa muhallebi pişiriyorum . Bu gün düşündüm de her akşam her akşam.... Ne kadar sıkıcı biz olsak her akşam aynı yemeği yemeyiz. Ne yedirebilirim ki başka? Siz neler yapıyorsunuz.
Harpy dışındakiler de cevap versin, çeşit olsun...
Bu arada dizinin üstüne emeklemeye başladı ama dizine kalkacağı yerde şınav pozisyonuna geliyor .Hala emekler pozisyonda oturur pozisyona geçemiyor. Alkış yapabiliyor, bikaç gündür baybay da yapıyor arada, ama karıştırıyor ikisini. Bay bay dediğimde bazen alkış yaptığı oluyor. O da bir eli açık bir eli yumruk, Levent usulü alkış
inşallah yarar canım, nereden edindin onu? Bizimki neredeyse iki ayda 800 g almış, bence iyi bu, o kadar hareketlendi ki, bazen ter basıyor...
800 gr çok iyi maşallah. imnu'yu e bebekten aldım. 20 tl.
Bir daha alışveriş yaptığımda 100 lirayı tamamlamak için alabilirim, tadı nasıl bari,
Bu arada cevabın için çok sağol dilekçim. Genelde önce oğlumu doyurup öyle oturuyoruz biz yemeğe, oda sofranın kenarında tabi sandalyesiyle, sofradan birşeyler tadıyor sürekli... Doktorlar farklı görüşlerde olabiliyorlar, inek sütü ve tuz için birşey söyledi mi? Sen ilk bebeğine inek sütünü ne zaman vermiştin ilk olarak?
Bir daha alışveriş yaptığımda 100 lirayı tamamlamak için alabilirim, tadı nasıl bari,
Bu arada cevabın için çok sağol dilekçim. Genelde önce oğlumu doyurup öyle oturuyoruz biz yemeğe, oda sofranın kenarında tabi sandalyesiyle, sofradan birşeyler tadıyor sürekli... Doktorlar farklı görüşlerde olabiliyorlar, inek sütü ve tuz için birşey söyledi mi? Sen ilk bebeğine inek sütünü ne zaman vermiştin ilk olarak?
slm kızlar.nasıl gidiyor bebişşlerle yaz.biz tokatta annemlerin anındayız.bizimki farklı bi yerde yattığından olsa gerek gece kalkıp oturuyor yatağın içinde hatta emekleyerek oda değiştiryor uyanır uyanmaz.yku harici herşey yolunda.
asualp tatilinize bayıldım, keşke bizim de böyle bir şansımız olsaydı. Baba olmayınca olamıyor böyle şeyler, 11 gün izne gelecek o tarihte de buralarda gezeceğiz bir iki gün. Ani'ye gitme planlarımız var, belki Ağrı-Doğubeyazıt'a, bir gün de piknik sonra memelekete bırakacak beni eşim.
Harpy seninkinin maceraları da bir alemEn ufak hareketleri bile o kadar güldürüyor ki.
Biz bu gün iki kere dışarı çıktık. Bir keresinde arabamızın yanına bir kedi yaklaştı, Levent bayıldı , kıkır kıkır güldü kediye. Kedicik de çok sırnaşık neredeyse üstüne atlayacaktı oğlumun. Annelik duygularım tavan yaptı ve kışkışladım hemen
slm millet herkesler tatile gidiyoo tabi bizde yarınn sabah gidiyoruz işallhh herkesin tatili güzel geçer hasta falan olmaz bu danalargiden herkese hayırlı yolculuklar şimdiden
merhaba kızlar nasılsınız? doktora gittik bugün. haberler fena değil. 350 gr almış 1ay 1 haftada. hala aynı eğrideyiz çok şükür, sütü kes felan da demedi. aynen devam ediyoruz. büyük ihtimalle bu ay dişleri çıkar dedi. diyetine balık ekledi, az miktardan başla döküntü olacak mı kontrol et dedi. haftada 1 kez verebilirmişim.
ayrıca bizim uykumuz gün geçtikçe kötüye gidiyor bi gün önce saat 5.30 da kalkmıştı. bu sabah saat 4te kalktı emzirdim uyuttum 10 dk sonra (uyutmam yarım saat sürmüşdü) uyandı ve bir daha uyumak istemedi. daha hava bile aydınlanmadan uyandı ve bi daha yatmadı. resmen kıriz geçirdim en sonunda saat 6da kahvaltısını yaptırdım yatırdım 9a kadar yattı tekrar. umarım dişindendir diyorum çünkü uyutmak çok zorlaştı son zamanlarda ilk defa emzirirken hiç gözünü kırpmıyor. :18: böyle devam ederse yandık.
Bizimki de gündüz uymuyor ya, iki kere uytuluyor ikisi de kısacık. Öğlen uykusunda 2-3 gibi kalkıyor bir de akşam 8 buçuklarda uyuyor.Ve bu sıralar ağzını açmama huyu edindi. Ama güç bela ağzına konanı yutuyor.
Bu arada yazın ortasında hangi balığı nerden bulmalı?:26:
doktorda söyledi ama artık ağustos sonuna doğru daha bollaşır dedi. belki dondurulmuş felan alırım aklıma bi tek o geldi. bu arada beyaz etli balıklar olmalıymış; mezgit levrek kalkan çupra gibi..
doktorda söyledi ama artık ağustos sonuna doğru daha bollaşır dedi. belki dondurulmuş felan alırım aklıma bi tek o geldi. bu arada beyaz etli balıklar olmalıymış; mezgit levrek kalkan çupra gibi..
merhaba kızlar nasılsınız? doktora gittik bugün. haberler fena değil. 350 gr almış 1ay 1 haftada. hala aynı eğrideyiz çok şükür, sütü kes felan da demedi. aynen devam ediyoruz. büyük ihtimalle bu ay dişleri çıkar dedi. diyetine balık ekledi, az miktardan başla döküntü olacak mı kontrol et dedi. haftada 1 kez verebilirmişim.
ayrıca bizim uykumuz gün geçtikçe kötüye gidiyor bi gün önce saat 5.30 da kalkmıştı. bu sabah saat 4te kalktı emzirdim uyuttum 10 dk sonra (uyutmam yarım saat sürmüşdü) uyandı ve bir daha uyumak istemedi. daha hava bile aydınlanmadan uyandı ve bi daha yatmadı. resmen kıriz geçirdim en sonunda saat 6da kahvaltısını yaptırdım yatırdım 9a kadar yattı tekrar. umarım dişindendir diyorum çünkü uyutmak çok zorlaştı son zamanlarda ilk defa emzirirken hiç gözünü kırpmıyor. :18: böyle devam ederse yandık.
Ben Norveç somonu veriyorum haftada 1-2 defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?