Bu arada sıralama dediğiniz nasıl birşey?
merhaba kızlarrrrrrrr,ben geldim,uzun süredir giremiyorum tatildeydik bi haftalık tatilin 4.günü dönmek zorunda kaldık,utku ateşlendi malesef,geldik 3 gün ateşi 38lerdeydi hep,virüs kapmış yavrum deniz suyundan3gün sonrada vücudunun her tarafında yanmış gibi kızarıklık oluştu,görenler bu çocuk yandı mı diyordu o derece yani 4 gündür doktora gidiyoruz,bugün gitmeyecez inşallah,vücudunun kızarıklıkları geçmeye başladı.seneye tatile gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum şu durumda. utkunun gelişimine gelince;sıralıyor 3 haftadır bazen kendi başına elini bırakıp 1-2 sn ayakta kalabiliyor,baybay yapıp asker selamı veriyor kimi görse ,dişleri kabarmış doktor çıkması yakın dedi,k,lomuz 8400lerde,boyumuz 76 cm,küçük zürafa olmaya devam ediyor hala tüm oyuncakları araba yapıp sürüyor epey bi araba aldık oynasın diye y,ne de canının istediği oyuncağı araba yapıp sürüyor yerde somom balığı veriyorum haftada 1 defa.doktor makarna pilav verebilirsin dedi,makarna haşlıyorum biraz yoğurtla yiyor.bulgur pilavı sevmedi,pirinç pilavını seviyor.haftada 1 defa da ızgarada tavuk veriyorum,küçük butlardan pişiriyoruz bitiremese bile tadını öğrenmiş olması yetiyor bize.deöir damlası 1 yaşına kadar 10 damla devam edecekmişiz.kızlar bu arada ne çabuk büyüdüler maaşallah,2 ay sonra doğum günleri var kuzuların şimdiden doğum günü konuşmaya başladık biz eşimle epey erken ama
merhab kızlar .bende uzun süredir ğiremiyorum.başımıza çok kötü şeyler geldi.öncelikle annem tekrar kemoterapiye başlayacak.bu kez kaldıramaz diye 2 ay sonra yapılacak düğünümüz vardı kardeşimin hemen 10 ğün içinde dün onu yaptık tabi bu zamn içinde oğlum çok kötü etkilendi.geçen cuma ateşlendi ateşi 4 derecye kadar çıktı acile ğötürdük .ciğerlerini üşüğtmüş üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.antibiytik verildi ben onu 2 ğün içiridm 3. gün ilaç şişesi, düşüt kırıldı.tekrar ilaçın aynısını almaya ğittiğimde eczacı 1 ğün önce o ilacın bebeklare zararlı olduğu için sağlık bakanlığı toplattı dedi.neyse başka ilaç verdi onu iki kereiçirdim sabah bi kalktım ne ğörüyüm oğlumun bütğün vücüdu yüzü kıpkırmızı benek benek.ateşi 39.5 kafayı yiyecem .ilaç alerji yaptık dedik hastaneye ğötürdük bişey olmaz dedi.ertesi sabaha kadar ğeçmesi ğerekiyordu geçmedi.sonra babam kızamık teşhisi koydu biraz rahatladık biz genede sdağlık ocağına ğittik orda ki doktor bu kızamık değil.kızamık olması için bebeğin ağzında kesin olarak beyaz lekeler olması gerekiyor dedi.bu hastalık 5.hastalık diye bir hastalıkmış.bu ğün 10 ğün oldu yüzündeki kızarıklıklar yeni yeni ğitti.ama vücüdü hala aynı.oğlum hiç yemek yemedi.ğülmedi çok korktum ona bişey olacak diye.kızlar bunu sizlere özellikle yazdım iyice okuyun ve unutmayın.çbu 5. hastalık zararsız ama çok zor atlatılan bir hastalıkmış.b19 vitamininin yaptıı bir hastalık.şimdi yüzündekiler geti sadece vücüdunda kaldı.
merhab kızlar .bende uzun süredir ğiremiyorum.başımıza çok kötü şeyler geldi.öncelikle annem tekrar kemoterapiye başlayacak.bu kez kaldıramaz diye 2 ay sonra yapılacak düğünümüz vardı kardeşimin hemen 10 ğün içinde dün onu yaptık tabi bu zamn içinde oğlum çok kötü etkilendi.geçen cuma ateşlendi ateşi 4 derecye kadar çıktı acile ğötürdük .ciğerlerini üşüğtmüş üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.antibiytik verildi ben onu 2 ğün içiridm 3. gün ilaç şişesi, düşüt kırıldı.tekrar ilaçın aynısını almaya ğittiğimde eczacı 1 ğün önce o ilacın bebeklare zararlı olduğu için sağlık bakanlığı toplattı dedi.neyse başka ilaç verdi onu iki kereiçirdim sabah bi kalktım ne ğörüyüm oğlumun bütğün vücüdu yüzü kıpkırmızı benek benek.ateşi 39.5 kafayı yiyecem .ilaç alerji yaptık dedik hastaneye ğötürdük bişey olmaz dedi.ertesi sabaha kadar ğeçmesi ğerekiyordu geçmedi.sonra babam kızamık teşhisi koydu biraz rahatladık biz genede sdağlık ocağına ğittik orda ki doktor bu kızamık değil.kızamık olması için bebeğin ağzında kesin olarak beyaz lekeler olması gerekiyor dedi.bu hastalık 5.hastalık diye bir hastalıkmış.bu ğün 10 ğün oldu yüzündeki kızarıklıklar yeni yeni ğitti.ama vücüdü hala aynı.oğlum hiç yemek yemedi.ğülmedi çok korktum ona bişey olacak diye.kızlar bunu sizlere özellikle yazdım iyice okuyun ve unutmayın.çbu 5. hastalık zararsız ama çok zor atlatılan bir hastalıkmış.b19 vitamininin yaptıı bir hastalık.şimdi yüzündekiler geti sadece vücüdunda kaldı.
teşekür ederim canım.rabbim sizi korusun.merhaba kızlar bizde tatilden geldik. tatil fena değildi oğlum denizi havuzu çok sevdi botunun içinde oturdu çırpındı havuzun kenarında emeklemeye bayılıyordu. otelin restoranında bebek köşesi vardı ama bir gün cesaret edip o yemeklerden veremedim oğluma.. ne yazıkki oğlum hep kavanoza mamaya talim.
arkadaşlar yazmış zaten tutunup yürümek oluyor.
geçmiş olsun canım. nerden bulmuş denizde virüsü yazık yaa. bizimkinin artık oyuncak oynadığı felan yok varsa yoksa tırmansın ağlasın kucak istesin huysuzluk tavan. babası da sağolsun bi güzel şımarttı tatildeyken..
canım sana da geçmiş olsun. annen için de çok üzüldüm. inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda. görümcemin oğlu da 6. hastalık olmuştu ne farkları varbilmiyorum. ama bi tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden geçen bir hastalıkmış tabi bu arada bebiş perişan oluyor orası ayrı neyse atlatmışsınız en azından tekrar geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim anneni size bağışlasın.
sağol canım.
kızlar oğlumun saçı çok uzadı ben 15 gün önceboydan biraz kısalttım (Kuaförlüğüm iyidir bu arada:) ama yine gölerine girmye başladı. saçları da düz. oğlunun saçlarını kestiren oldu mu hiç? nasıl kestirdiniz yani nasıl bir model? berberde durdu mu?
canım deniz suyundan virüs kapmış,3 gün ateşi çok fazlaydı,ateş sonrası vücudunda döküntü oluşturmuş ateş,kızarıklık döküntü oluştu ama çoook fenaydı,sıcak su dökülmüş te yanmış gibiydi.bu arada sıralama bi yerlere tutunarak ilerleme demek.mesela kanepenin bi ucundan tutunup kanepenin son ucuna kadar ilerleyebilmek tutuna tutuna
aynen canım ben de sabah ve akşam üzeri girdirdim çok dikkaat ettim,zaten güneş yanığımız hiç yok,30+ kullandım utku için,doktorumuz 30+ fazlası sadece kimyasal,en ideali 30 dedi.ben seneye tatili düşünemiyorum çok acı bi deneyim oldu bizim için.
merhaba kızlar.. oğlu bugün nispeten daha sakindi.. bu akşam misafirim de var, iyi ki sakin yoksa yanmıştık.. bu arada oğlum benim adımı öğrendi anne demeden öncekendince biraz yanlış biraz doğru söylüyor adımı ayrıca tvyi de açıyor kumandayla açılmazsa yere atıyor sinirlenip
3-5 adım sıraladı bugün ama halayüksek yerlerden tutunup kalkamıyor. bir de güvenli inş yaptı tutunup kalktıktan sonra inşallah artık düşmeden inmeyi başarırız kalktığımız yerden..
canım daha dün seni düşündüm acaba internet bulabilir mi olduğu yerden felan dedim kendi kendimeözledim seni.. oğluna çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyleşir.
maşallah levent beye biz de ptesi gitcez doktora inşallah bizde de bir sıkıntı yoktur.
hayırlı olsun canım, mehmete de geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır
Hayırlı olsun teskereniz. Seni gördüğüme sevindim ama Mehmet Alpin hasta olmasına üzüldüm. Ben de bugün doktora götürdüm benimkini, herşey yolundaymış, dişleri hala olmamasına rağmen. :26:
Alanya'da klimasız yatılabiliyor mu geceleri? Biz bu yaz biryere gidemeyeceğiz, ama ben de çok istiyorum, kısmet.
kızlar selam uzun zamandır giremedim ama sonunda yeni evimize yerleştik ,artık hergün burdayım ,oğlumda artık daha iyi iştahı düzeldi çok şükür ,sizler nasılsınız bebişler nasıl?
canım geçmiş olsun,mehmet alp de tatilde hastaydı ama biz daha öncesinde hasta etmiştik kuzumu ,eşimin memleketinde hasta oldu baya serindi orası çok üşütmüşüz çocuğu daha sonra antibiyotik kullanmaya başladık çok hasta değil nasılsa hemen toparlanır heralde diye tatile gittim rezervasyonda yaptırmıştık,ama doktorun verdiği ilaç çok ağırmış yavrum daha da kötü oldu sonra ilacı değiştirdik tatilin ikinci gününde toparlandı çok şükür ,ilk iki gün dışında gayet güzel geçti ,ama işte bir yerlere gitmenin kötü tarafı evdeki kadar düzenli ve güzel yediremiyorum ben sizlerde de öyle oluyor mu?
sağolun kızlar ,özlemişim sizleri çok şükür mehmet alp iyileşti ve artık evimize döndük hergün sizinleyim,
ayeser canım klimayı hiç açmadım çok rahat uyudu oğlum kaldığımız odanın balkon kapasını açıyordum genelde ama gece ona bile gerek kalmıyordu tahmin ettiğim kadar bunaltıcı bir sıcak yoktu .
Canım geçmiş olsun.Furkan atlatmış sayılır, umarım anneninde güzel haberlerini verirsin.merhab kızlar .bende uzun süredir ğiremiyorum.başımıza çok kötü şeyler geldi.öncelikle annem tekrar kemoterapiye başlayacak.bu kez kaldıramaz diye 2 ay sonra yapılacak düğünümüz vardı kardeşimin hemen 10 ğün içinde dün onu yaptık tabi bu zamn içinde oğlum çok kötü etkilendi.geçen cuma ateşlendi ateşi 4 derecye kadar çıktı acile ğötürdük .ciğerlerini üşüğtmüş üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.antibiytik verildi ben onu 2 ğün içiridm 3. gün ilaç şişesi, düşüt kırıldı.tekrar ilaçın aynısını almaya ğittiğimde eczacı 1 ğün önce o ilacın bebeklare zararlı olduğu için sağlık bakanlığı toplattı dedi.neyse başka ilaç verdi onu iki kereiçirdim sabah bi kalktım ne ğörüyüm oğlumun bütğün vücüdu yüzü kıpkırmızı benek benek.ateşi 39.5 kafayı yiyecem .ilaç alerji yaptık dedik hastaneye ğötürdük bişey olmaz dedi.ertesi sabaha kadar ğeçmesi ğerekiyordu geçmedi.sonra babam kızamık teşhisi koydu biraz rahatladık biz genede sdağlık ocağına ğittik orda ki doktor bu kızamık değil.kızamık olması için bebeğin ağzında kesin olarak beyaz lekeler olması gerekiyor dedi.bu hastalık 5.hastalık diye bir hastalıkmış.bu ğün 10 ğün oldu yüzündeki kızarıklıklar yeni yeni ğitti.ama vücüdü hala aynı.oğlum hiç yemek yemedi.ğülmedi çok korktum ona bişey olacak diye.kızlar bunu sizlere özellikle yazdım iyice okuyun ve unutmayın.çbu 5. hastalık zararsız ama çok zor atlatılan bir hastalıkmış.b19 vitamininin yaptıı bir hastalık.şimdi yüzündekiler geti sadece vücüdunda kaldı.
sağol canım ben de özledim sizleri ,artık sık sık görüşürüz inşallah..Hoşgeldin canım özledim seni
canım benim sütümde bu aralar çok az sık sık emziremiyorum sanırım ondan azaldı,tatilde ben de doğru düzgün yediremedim kavanozdaki pürelerden verdim birde hazır yoğurtlardan yedirebildim içim hiç rahat etmedi tabi şimdi o günleri telafi etmeye çalışıyorum hiç hazır birşey vermiyorum böyle telafi olursa tabigünaydın canlar. nasılsınız? bizde durumlar kötü. sanırım sütüm kesildi. 1 haftadır felan sabahlarıbile doğrudüzgün gelmiyor sütüm oğlum yalancı meme niyetine emip uyuyor.acaba memeden kesmemekle kötülük mü ediyorum ona diye düşünmeye başladım. ayrıca gece uykularımız da felaket dün gece kaç defa uyandı sayamadım. ve uyanıp emip yatsa tamam dicem gözünü kırpmıyor alıştırma bardağına formül süt koydum onu verdim içti ama yine uyumadı.. çıldırmak işten değil.. en sonunda bıraktım yatağına ağlasın dedim napiyim sonra eşim gitti uyuttu nasıl yaptıysa.. ne dersiniz kızlar memeden kessem biberona ya da süte alışır mı biraz? gece alsa da gündüz almıyor sütü.. şimdi memeyi bırakırım formül sütü de almaz daha beter olur diye korkuyorum
hoşgeldin canım. hayırlı olsun yeni evin. aynen öyle güzel ilgilenemedim ben de tatilde. özellikle sebzesini yemeyi genelde reddetti bizimki.. ben de üsteleyemedim. sadece muhallebisini güzel yedi o da aç kaldığı için bütün gün mecbur kalıyordu. bir de son gün kahvaltı hazırlayamadım, bildiğin sütün içine cici bebe koydum biraz pekmez tereyağı oğlum bir yedi ki sorma keşke süt verebilsek...
nereye tatile gitmiştiniz siz? biz kemere gittik orası resmen yanıyor. manyak derecede sıcaktı yani klimasız oturmak uyumak mümkün değildi. gündüzleri genelde 37 derece oluyordu zaten
Bu arada hepinize kucak dolusu sevgiler
sağol canım ben de özledim sizleri ,artık sık sık görüşürüz inşallah..
canım benim sütümde bu aralar çok az sık sık emziremiyorum sanırım ondan azaldı,tatilde ben de doğru düzgün yediremedim kavanozdaki pürelerden verdim birde hazır yoğurtlardan yedirebildim içim hiç rahat etmedi tabi şimdi o günleri telafi etmeye çalışıyorum hiç hazır birşey vermiyorum böyle telafi olursa tabi
tatile alanyaya gittik hava çok güzeldi canım hiç klimayı açmadım ben o kadar iyiydi yani
canım nerelerdesin yaa? hiç sesin çıkmıyor ne zamandır?
napcaz bilmiyorum bu süt işini :44: eşim bırakma devam et denemeye dedi. inşallah döner sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?