2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Slm annelerrrr...

Kandılimiz mubarek olsun...

Allah bu kuzucukların yuzune bizim dualarımızı kabul etsın...

Ama bu yaramazlarla bişeyde yapılmıyor yaaa.a...

merhab kızlar .bende uzun süredir ğiremiyorum.başımıza çok kötü şeyler geldi.öncelikle annem tekrar kemoterapiye başlayacak.bu kez kaldıramaz diye 2 ay sonra yapılacak düğünümüz vardı kardeşimin hemen 10 ğün içinde dün onu yaptık tabi bu zamn içinde oğlum çok kötü etkilendi.geçen cuma ateşlendi ateşi 4 derecye kadar çıktı acile ğötürdük .ciğerlerini üşüğtmüş üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.antibiytik verildi ben onu 2 ğün içiridm 3. gün ilaç şişesi, düşüt kırıldı.tekrar ilaçın aynısını almaya ğittiğimde eczacı 1 ğün önce o ilacın bebeklare zararlı olduğu için sağlık bakanlığı toplattı dedi.neyse başka ilaç verdi onu iki kereiçirdim sabah bi kalktım ne ğörüyüm oğlumun bütğün vücüdu yüzü kıpkırmızı benek benek.ateşi 39.5 kafayı yiyecem .ilaç alerji yaptık dedik hastaneye ğötürdük bişey olmaz dedi.ertesi sabaha kadar ğeçmesi ğerekiyordu geçmedi.sonra babam kızamık teşhisi koydu biraz rahatladık biz genede sdağlık ocağına ğittik orda ki doktor bu kızamık değil.kızamık olması için bebeğin ağzında kesin olarak beyaz lekeler olması gerekiyor dedi.bu hastalık 5.hastalık diye bir hastalıkmış.bu ğün 10 ğün oldu yüzündeki kızarıklıklar yeni yeni ğitti.ama vücüdü hala aynı.oğlum hiç yemek yemedi.ğülmedi çok korktum ona bişey olacak diye.kızlar bunu sizlere özellikle yazdım iyice okuyun ve unutmayın.çbu 5. hastalık zararsız ama çok zor atlatılan bir hastalıkmış.b19 vitamininin yaptıı bir hastalık.şimdi yüzündekiler geti sadece vücüdunda kaldı.

merhaba kızlar bizde tatilden geldik. tatil fena değildi oğlum denizi havuzu çok sevdi botunun içinde oturdu çırpındı havuzun kenarında emeklemeye bayılıyordu. otelin restoranında bebek köşesi vardı ama bir gün cesaret edip o yemeklerden veremedim oğluma.. ne yazıkki oğlum hep kavanoza mamaya talim.

Bu arada sıralama dediğiniz nasıl birşey?

arkadaşlar yazmış zaten tutunup yürümek oluyor.

geçmiş olsun canım. nerden bulmuş denizde virüsü yazık yaa. bizimkinin artık oyuncak oynadığı felan yok varsa yoksa tırmansın ağlasın kucak istesin huysuzluk tavan. babası da sağolsun bi güzel şımarttı tatildeyken..

canım sana da geçmiş olsun. annen için de çok üzüldüm. inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda. görümcemin oğlu da 6. hastalık olmuştu ne farkları varbilmiyorum. ama bi tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden geçen bir hastalıkmış tabi bu arada bebiş perişan oluyor orası ayrı neyse atlatmışsınız en azından tekrar geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim anneni size bağışlasın.

kızlar oğlumun saçı çok uzadı ben 15 gün önceboydan biraz kısalttım (Kuaförlüğüm iyidir bu arada:) ama yine gölerine girmye başladı. saçları da düz. oğlunun saçlarını kestiren oldu mu hiç? nasıl kestirdiniz yani nasıl bir model? berberde durdu mu?

teşekür ederim canım.rabbim sizi korusun.

ben de kestirecem sıfıra vurduracam...

canım sıfıra vurdurmayı hiç düşünmedim halam oğluna yaptı çocugun saçlar kirpi gibi çıktı. şöyle amerikan tıraşı yaptırsak yakışıklı olmazlar mı :)

geçmiş olsun canım,mehmet alp de senin oğlun gibi çok üşütmüştü antibiyotik kullandık çocuk daha kötü oldu başka doktora gittik bu ilaç çok ağır ondan çocuk daha kötü olmuş dedi ilacı değiştirdi, ama ilaçı kullandıktan 4 gün sonra oğlumda söylediğin gibi kırmızı şeyler çıktı tüm vücudunu sardı çok kötü görünüyordu bir kaç tane doktora gösterdik alerji olmuş dediler verdikleri ilaçı kullanmaya başlayınca üç dört gün içerisinde geçti ,geçmiş olsun tekrar canım

kızlar selam uzun zamandır giremedim ama sonunda yeni evimize yerleştik ,artık hergün burdayım ,oğlumda artık daha iyi iştahı düzeldi çok şükür ,sizler nasılsınız bebişler nasıl?

canım geçmiş olsun,mehmet alp de tatilde hastaydı ama biz daha öncesinde hasta etmiştik kuzumu ,eşimin memleketinde hasta oldu baya serindi orası çok üşütmüşüz çocuğu daha sonra antibiyotik kullanmaya başladık çok hasta değil nasılsa hemen toparlanır heralde diye tatile gittim rezervasyonda yaptırmıştık,ama doktorun verdiği ilaç çok ağırmış yavrum daha da kötü oldu sonra ilacı değiştirdik tatilin ikinci gününde toparlandı çok şükür ,ilk iki gün dışında gayet güzel geçti ,ama işte bir yerlere gitmenin kötü tarafı evdeki kadar düzenli ve güzel yediremiyorum ben sizlerde de öyle oluyor mu?

hayırlı olsun canım, mehmete de geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır

sağolun kızlar ,özlemişim sizleri çok şükür mehmet alp iyileşti ve artık evimize döndük hergün sizinleyim,
ayeser canım klimayı hiç açmadım çok rahat uyudu oğlum kaldığımız odanın balkon kapasını açıyordum genelde ama gece ona bile gerek kalmıyordu tahmin ettiğim kadar bunaltıcı bir sıcak yoktu .

günaydın canlar. nasılsınız? bizde durumlar kötü. sanırım sütüm kesildi. 1 haftadır felan sabahlarıbile doğrudüzgün gelmiyor sütüm oğlum yalancı meme niyetine emip uyuyor. acaba memeden kesmemekle kötülük mü ediyorum ona diye düşünmeye başladım. ayrıca gece uykularımız da felaket dün gece kaç defa uyandı sayamadım. ve uyanıp emip yatsa tamam dicem gözünü kırpmıyor alıştırma bardağına formül süt koydum onu verdim içti ama yine uyumadı.. çıldırmak işten değil.. en sonunda bıraktım yatağına ağlasın dedim napiyim sonra eşim gitti uyuttu nasıl yaptıysa.. ne dersiniz kızlar memeden kessem biberona ya da süte alışır mı biraz? gece alsa da gündüz almıyor sütü.. şimdi memeyi bırakırım formül sütü de almaz daha beter olur diye korkuyorum

hoşgeldin canım. hayırlı olsun yeni evin. aynen öyle güzel ilgilenemedim ben de tatilde. özellikle sebzesini yemeyi genelde reddetti bizimki.. ben de üsteleyemedim. sadece muhallebisini güzel yedi o da aç kaldığı için bütün gün mecbur kalıyordu. bir de son gün kahvaltı hazırlayamadım, bildiğin sütün içine cici bebe koydum biraz pekmez tereyağı oğlum bir yedi ki sorma keşke süt verebilsek...

nereye tatile gitmiştiniz siz? biz kemere gittik orası resmen yanıyor. manyak derecede sıcaktı yani klimasız oturmak uyumak mümkün değildi. gündüzleri genelde 37 derece oluyordu zaten

Canım geçmiş olsun.Furkan atlatmış sayılır, umarım anneninde güzel haberlerini verirsin.
Bu arada toplatılan ilacın adı ne faziletcim yazarsan sevinirim

Kızlar bu arada doğal içerikli bi demir ilacı buldum f......x diye.Araştırıyorum devlet karşılamıyo, fiyatı 39 milyon ama yan etkisi falan yokmuş deniliyo.Bilgisi olan varmı

Hoşgeldin canım özledim seni
sağol canım ben de özledim sizleri ,artık sık sık görüşürüz inşallah..
canım benim sütümde bu aralar çok az sık sık emziremiyorum sanırım ondan azaldı,tatilde ben de doğru düzgün yediremedim kavanozdaki pürelerden verdim birde hazır yoğurtlardan yedirebildim içim hiç rahat etmedi tabi şimdi o günleri telafi etmeye çalışıyorum hiç hazır birşey vermiyorum böyle telafi olursa tabi

tatile alanyaya gittik hava çok güzeldi canım hiç klimayı açmadım ben o kadar iyiydi yani

Bu arada hepinize kucak dolusu sevgiler

canım nerelerdesin yaa? hiç sesin çıkmıyor ne zamandır?

napcaz bilmiyorum bu süt işini :44: eşim bırakma devam et denemeye dedi. inşallah döner sütüm

Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır görüşemiyordum sizlerle ücretsiz izin ve rapor aldım şükür başladım yine umarım herkes iyidir

merhaba canım hoşgeldin özletenler tek tek geri dönüyor bu aralar :)

canım nerelerdesin yaa? hiç sesin çıkmıyor ne zamandır?

napcaz bilmiyorum bu süt işini :44: eşim bırakma devam et denemeye dedi. inşallah döner sütüm

canım bence de bırakmamalı ben inatla emziriyorum bakalım inşallah yakında artar sütümüz ,biraz daha emzirebilirsek güzel olur ,oğluşum bu sıralar uyanıkken emiyor ama süt çok az bir de ısırıyor tabi bende korkuyla hemen bağırıyorum başlıyor ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…