2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Dişindendir canım ya, sabret, emin ol o senden daha çok sıkıntı çekiyordur bu böyle olduğu için.

Dişindendir canım ya, sabret, emin ol o senden daha çok sıkıntı çekiyordur bu böyle olduğu için.

canım hiç huysuzlanmıyor tek istediği uyumamak. eskiden meme ağzına girer girmez kapatırdı gözlerini şimdi emziriyorum sallıyorum kırpmıyor bile. mesela uyutmaya çalışıyorum uyumuyor sonra oturama odasına geliyorum bırakıyorum oynamaya başlıyor. yani uykusu var dauyuyamıyor gibi değil daha çok canı uyumak istemyior gibi :44:

Levent de öyle canım ya, uyku hariç sürekli bir faaliyet,

seninkinin uyku düzeni nasıl? bizmki sıralamaya başladı 1 haftadır felan o zamandan beri uyku düzenimiz alt üst. onunlailgisi olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
kızlar merhaba:92::92::92::92::92:uzun süredir giremiyordum tatlı sohbetlerinizden mahrum kaldım...
Tatil yaptım geldim MEHMET SERCAN'la ilk tatilimiz çok güzel geçti, çok tereddütlüydüm sıcak kötü etkilerse diye ama önlemlerimizi aldık tatilimizi yaptık geldik bu hafta KONYA'ya gitmeyi düşünüyorum...
MEHMET SERCAN ile ilgili bilgiler; emeklemiyor:44::44:,hala hiç dişimiz yok kendi kendine ayağa kalkmaya çabalıyor ama henüz başaramadı huysuzluğu aynen devam..hala geceleri çok sık uyanıyor..şimdilik aklıma gelenler bunlar öpüyorum hepinizi...

seninkinin uyku düzeni nasıl? bizmki sıralamaya başladı 1 haftadır felan o zamandan beri uyku düzenimiz alt üst. onunlailgisi olabilir mi acaba?

Gündüz onu uyutmak o kadar zor ki, gece uykusuna yatırmak da çok zor ama gündüz bir başka... Çok da az uyuyor, bazen 2 bazen 3 kez uyutuyoruz ama toplamda 3 saati geçmiyor gündüz uykusu Bugün nasıl olduysa 1 kere 2,5 saat uyudu, başka da uyumadı.
Gece de 9 olmadan bir şekilde uyuyor, sabah bazen 6'da bazen 7de uyanıyor. Gece de 3 kere emmeye uyanıyor. Böyleyiz bu günlerde... :26:

Bu arada Levent'in de dişi yok, ama çıktı çıkacak. Bugün uyutamadım, uyutmaya çalıştıkça ağladı durdu. Ağrısı var gibi. Ağrı kesici ateş düşürücü verdim uyudu.

ıyı canım maşallah gordum resımlerınızı super mehmetseran beyın keyfı yerındeymıs baya

merhaba kızlarrrrrrrr,ben geldim,uzun süredir giremiyorum tatildeydik bi haftalık tatilin 4.günü dönmek zorunda kaldık,utku ateşlendi malesef,geldik 3 gün ateşi 38lerdeydi hep,virüs kapmış yavrum deniz suyundan3gün sonrada vücudunun her tarafında yanmış gibi kızarıklık oluştu,görenler bu çocuk yandı mı diyordu o derece yani4 gündür doktora gidiyoruz,bugün gitmeyecez inşallah,vücudunun kızarıklıkları geçmeye başladı.seneye tatile gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum şu durumda. utkunun gelişimine gelince;sıralıyor 3 haftadır bazen kendi başına elini bırakıp 1-2 sn ayakta kalabiliyor,baybay yapıp asker selamı veriyor kimi görse,dişleri kabarmış doktor çıkması yakın dedi,k,lomuz 8400lerde,boyumuz 76 cm,küçük zürafa olmaya devam ediyor hala tüm oyuncakları araba yapıp sürüyor epey bi araba aldık oynasın diye y,ne de canının istediği oyuncağı araba yapıp sürüyor yerdesomom balığı veriyorum haftada 1 defa.doktor makarna pilav verebilirsin dedi,makarna haşlıyorum biraz yoğurtla yiyor.bulgur pilavı sevmedi,pirinç pilavını seviyor.haftada 1 defa da ızgarada tavuk veriyorum,küçük butlardan pişiriyoruz bitiremese bile tadını öğrenmiş olması yetiyor bize.deöir damlası 1 yaşına kadar 10 damla devam edecekmişiz.kızlar bu arada ne çabuk büyüdüler maaşallah,2 ay sonra doğum günleri var kuzuların şimdiden doğum günü konuşmaya başladık biz eşimle epey erken ama

Canım çok geçmiş olsun, deniz suyu mu sebep olmuş kızarıklığa yoksa güneş mi?
Bir de sıralamadan kastınız ne, kimse cevap vermiyor buna
İlk doğum gününde babası olamayacak bizimkinin, üzgünüm

slm anneler... bizim tailimiz yook evdeyiz uyuttum eymen beyi yazıyorum simdi rahat rahat...

iki hafta oldu bi dişi cikmıştı oglusun ..şidi yine yanındaki kabarmış oda gelcek inş... cok şükür fazla huysuzlugu olmadı aslan oglumun sadece biraz kabız oluyor bu sırada...onuda hallediyoruz .. yemeside coook güzel sabah kalkıyo bizle kahvaltı yapıyor.. bizle herşeyi yiyor ..öyle ezip püre yapıp uğraşmıyorum bişeyle büyük bişeyse küçük parcaya bölüyorum veriyorum ağzında tatlı tatlı ezip ezip yutuyo ..cccooook hareketli amaaaa cooooookkk...yaptıklarını yazzam roman olur cınsınden...5 aylıkken emekledı zaten oglum..tutup kalkmalar, masalara asılıp sallanmalar..örümcekteyken içinden tırmanıp dısarı düşmelerrr... ve simdi 5-6 adım atıyo istediği bişeyi almak için... yakında yürür heralde... yandııımmm...

baba diyo dede -meme -mama -cıss -cici -git -gel-dikkat dikkat (babası öğretti tesadüf oyun oynatıyordu ona.) düüüt (araba sürerken diyo bunu) ben öpünce oda bana öpücük atıyo ve coook tatlı oluyo..

geçen masanın üzerinde oyuncagı vardı almaya calıstı ama uzanamadı sonra çekildi geri oyuncaga bakarak elinide acmış gel gel diyooo.. cooook hoşumuza gıttı coook gulmüştükkk...

canım çok geçmiş olsun bizde gittik tatile bizde problem çıkmadı mehmet sercan çok eğlendi ben denize ve havuza sabah ve akşam üzeri girdirdim güneşin yoğun olduğu saatlerde gölgedeydi güneş kremide 50+ kullandım 10 gün kaldık çok şükür hastalanmadan geldik....

sıralama sanırım biyere tutunarak yürüme:26::26: yanlış mı biliyorum ben öyle tahmin ettim...

canım deniz suyundan virüs kapmış,3 gün ateşi çok fazlaydı,ateş sonrası vücudunda döküntü oluşturmuş ateş,kızarıklık döküntü oluştu ama çoook fenaydı,sıcak su dökülmüş te yanmış gibiydi.bu arada sıralama bi yerlere tutunarak ilerleme demek.mesela kanepenin bi ucundan tutunup kanepenin son ucuna kadar ilerleyebilmek tutuna tutuna

aynen canım ben de sabah ve akşam üzeri girdirdim çok dikkaat ettim,zaten güneş yanığımız hiç yok,30+ kullandım utku için,doktorumuz 30+ fazlası sadece kimyasal,en ideali 30 dedi.ben seneye tatili düşünemiyorum çok acı bi deneyim oldu bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…