arkadaşlar merhaba kafayı yemek üzereyim bizim oğlana bi haller oldu. resmen çıldırdı. normalde 9da yatıp sabaha kadar uyuyan bebek saat 11 oldu hala gözünü kırpmadı. ve bu 1 haftadır böyle. birileri om x şurup veriyordu diş içinmiydi o? sanırım dişleri yüzünden böyle yapıyor daha hiç çıkartamadık.. yarın sabah doktoru aricam umarım yardımcı olur. herkese iyi geceler.
Burda onu bulmam çok zor, nasıl hazırlıyorsun canım, yine de bilelim...[/QUOT
Zeytinyağına bulayıp,yağlı pişirme kağıdına sarıyorum,170 C'de 30 dk fırına veriyorum veya sadece ona yapacaksam çelik tavaya koyuyorum,yarısına kadar su ekliyorum,kısık ateşte 20-30 dk kadar pişiriyorum(arada suyunu kontrol edersin,bazen yapışıyor). Tek vermiyorum pek,sebze püresine katıyorum,2 ceviz kadar.
Dişindendir canım ya, sabret, emin ol o senden daha çok sıkıntı çekiyordur bu böyle olduğu için.
seninkinin uyku düzeni nasıl? bizmki sıralamaya başladı 1 haftadır felan o zamandan beri uyku düzenimiz alt üst. onunlailgisi olabilir mi acaba?
seninkinin uyku düzeni nasıl? bizmki sıralamaya başladı 1 haftadır felan o zamandan beri uyku düzenimiz alt üst. onunlailgisi olabilir mi acaba?
kızlar merhaba:92::92::92::92::92:uzun süredir giremiyordum tatlı sohbetlerinizden mahrum kaldım...
Tatil yaptım geldim MEHMET SERCAN'la ilk tatilimiz çok güzel geçti, çok tereddütlüydüm sıcak kötü etkilerse diye ama önlemlerimizi aldık tatilimizi yaptık geldik bu hafta KONYA'ya gitmeyi düşünüyorum...
MEHMET SERCAN ile ilgili bilgiler; emeklemiyor:44::44:,hala hiç dişimiz yokkendi kendine ayağa kalkmaya çabalıyor ama henüz başaramadı huysuzluğu aynen devam ..hala geceleri çok sık uyanıyor..şimdilik aklıma gelenler bunlar öpüyorum hepinizi...
merhaba kızlarrrrrrrr,ben geldim,uzun süredir giremiyorum tatildeydik bi haftalık tatilin 4.günü dönmek zorunda kaldık,utku ateşlendi malesef,geldik 3 gün ateşi 38lerdeydi hep,virüs kapmış yavrum deniz suyundan3gün sonrada vücudunun her tarafında yanmış gibi kızarıklık oluştu,görenler bu çocuk yandı mı diyordu o derece yani 4 gündür doktora gidiyoruz,bugün gitmeyecez inşallah,vücudunun kızarıklıkları geçmeye başladı.seneye tatile gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum şu durumda. utkunun gelişimine gelince;sıralıyor 3 haftadır bazen kendi başına elini bırakıp 1-2 sn ayakta kalabiliyor,baybay yapıp asker selamı veriyor kimi görse ,dişleri kabarmış doktor çıkması yakın dedi,k,lomuz 8400lerde,boyumuz 76 cm,küçük zürafa olmaya devam ediyor hala tüm oyuncakları araba yapıp sürüyor epey bi araba aldık oynasın diye y,ne de canının istediği oyuncağı araba yapıp sürüyor yerde somom balığı veriyorum haftada 1 defa.doktor makarna pilav verebilirsin dedi,makarna haşlıyorum biraz yoğurtla yiyor.bulgur pilavı sevmedi,pirinç pilavını seviyor.haftada 1 defa da ızgarada tavuk veriyorum,küçük butlardan pişiriyoruz bitiremese bile tadını öğrenmiş olması yetiyor bize.deöir damlası 1 yaşına kadar 10 damla devam edecekmişiz.kızlar bu arada ne çabuk büyüdüler maaşallah,2 ay sonra doğum günleri var kuzuların şimdiden doğum günü konuşmaya başladık biz eşimle epey erken ama
Canım çok geçmiş olsun, deniz suyu mu sebep olmuş kızarıklığa yoksa güneş mi?
Bir de sıralamadan kastınız ne, kimse cevap vermiyor buna
İlk doğum gününde babası olamayacak bizimkinin, üzgünüm
cnm sıralama koltuklardan falan tutunup urumeye calısması
canım çok geçmiş olsun bizde gittik tatile bizde problem çıkmadı mehmet sercan çok eğlendi ben denize ve havuza sabah ve akşam üzeri girdirdim güneşin yoğun olduğu saatlerde gölgedeydi güneş kremide 50+ kullandım 10 gün kaldık çok şükür hastalanmadan geldik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?