merhaba kızlar
Hay maşallahCanım senin oğlan önde gidiyor yürümesi için falan ayrıca bir çaba sarfettin mi? geçn gün face de resimlerinizi gördüm seninki kirazın gözüne vurmuş çok hoşuma gitti :) çekirdeklerini çıkartabiliyor mu? ben bir iki defa bütün kiraz verdim çekirdeğini ağzında tutup en son yutuyor bi daha da çekirdekli vermedim.
üstler çok sorun oluyor canım biz alttakileri hissetmedik bile ama üstler mahvetti genelde üst zorlar derler
Leyla hoşgeldin canım özlettin kendini face de pek girmiyorsun galiba? geçen gün eşim cevap yazmış sana face de. o çok nadir girer canım face e, sen dek geldiğinde yaz bana genelde ben olurum
aaaaaaaaaa dolunay sen kayserilimisin bizde kayserideyiz tuanas ve ben keşke görüşsek
Kızlar oğlumu ne güzel bi kız çocuğu diye sevenler çıkıyo.Hadi bebeklerin ilk bi kaç ay cinsiyetleri pek anlaşılmıyo kıyafetleri mavi yada pembe olmadığı sürece ama oğlum 11 aylık olacak nerdeyse hala ne tatlı ne güzel bi kız diyenler çıkıyo Üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım kız gibi güzel mi demek bu yoksa Babası sinir oluyo böyle diyenlere Sizinde başınıza böyle bişey geldi mi:44:
Kızlar oğlumu ne güzel bi kız çocuğu diye sevenler çıkıyo.Hadi bebeklerin ilk bi kaç ay cinsiyetleri pek anlaşılmıyo kıyafetleri mavi yada pembe olmadığı sürece ama oğlum 11 aylık olacak nerdeyse hala ne tatlı ne güzel bi kız diyenler çıkıyo Üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım kız gibi güzel mi demek bu yoksa Babası sinir oluyo böyle diyenlere Sizinde başınıza böyle bişey geldi mi:44:
Canım bende takılmıyorum da babası acayip bozuluyocanım bi ara oğlumada söyleyenler oluyordu, halbuki erkek çocuğu olduğu çok belli o yüzden hiç takılmamıştım ben
Aynen eşimde arkasından öyle söylüyo milletin "Oğlum çıkarıp gösterde anlasınlar kızmısın erkek mi" diyobenim oğlumu dagenelde kız olsa çok güzel olurmuş giyerek severler. hatta birgün hastanede kırmızı tulumuyla gören biri hanımefendi demişti oğlumabenim eşim de sinir olmuştu açıp pipisini gösteriverseydin demişti
Kızlar önümüz ramazan, geçen sene hamileydim tutamadımbu sene de emziriyorum sütüm azalmasın diye tutamıycam, bu kadar borcu nasıl ödiycem bilmiyorum
Şimdiden Allah kolaylık versin sabrını versin canım, zor olacak bu bikaç sene İzmir yanıyo açlık neysede susuzluktan sütün etkilenmiyecek mi?ben de geçen sene tutamadım ama bu sene tutmayı düşünüyorum inşallah bi sıkıntı olmazsa,ilk gün tutmayacağım her ihtimale karşı ama ikinci gün başlamayı düşünüyorum,zaten borcum çok bari bu sene tutabileyim istiyorum
Haklısın tatlımben tutarım Allah izin verirse, geçen sene hamilelik vardı ama bu sene öyle değil. gündüz sadece uyurken emiyor zaten. biraz da Allah için çalışmak lazım değil mi :)
Yok canım ya yırttık denmez ona pekBende tutacam inş kızlar evet gecen sene yırttık ama bunda olmaz... Zaten bebişler ek gıdaya geçtiler.. Sütümüzede bişey olmaz inş... Sahurda coookk coookk yerız ne yapalım artık ... Allah kolaylık versın hepimize...
evet canım kayseriliyim ama nevsehirdeyiz.. şimdi yine geldik evimize oglusu uyutttum işte evdeyim..sevindim sanada sizde kayserili misiniz yoksa ordamı oturuyosunuz sadece..cooookkk seviyorummben hastasıyım kayserinin canım yaaa...
canım ya bizde aynıyız 8,500 dü hastalandı 8,200 e düşmüş küçücük kaldı hiçbişey yemiyor sadece emiyor değişik değişik çorba yapıyorum meyve veriyorum hiçbişey yemiyor gecede beni hiç uyutmuyor...Kızlar benim küçük dana sanırım 1 yaşına geldiğinde 9 kilo ancak olacakTam yemeye başladı dişi pırtladı dişi çıktı hareketlendi herbiyeri ayrı oynuyo derken kilosu temmuzun başında 8.300 dü.Off off
bende kararsızım bu konuda sütüm çok değil su içemiycem zor olur gibi geliyor birde benim danam çok huysuz gece uyumuyor gündüz uyumuyor sürekli kucağımda nasıl başederim bilmiyorum...Bende tutacam inş kızlar evet gecen sene yırttık ama bunda olmaz... Zaten bebişler ek gıdaya geçtiler.. Sütümüzede bişey olmaz inş... Sahurda coookk coookk yerız ne yapalım artık ... Allah kolaylık versın hepimize...
ben denemek istiyorum başlıycam sütüm etkilenmezse ve halsiz kalmazsam tutucam...Kızlar önümüz ramazan, geçen sene hamileydim tutamadımbu sene de emziriyorum sütüm azalmasın diye tutamıycam, bu kadar borcu nasıl ödiycem bilmiyorum
evet canım geldi benim oğlumun kirpikleri çok uzun tanımayanlar fıstık diye seviyor erkek diyorum kız gibi güzel diyorlar ebemiz alışamadı hala kız zannediyorKızlar oğlumu ne güzel bi kız çocuğu diye sevenler çıkıyo.Hadi bebeklerin ilk bi kaç ay cinsiyetleri pek anlaşılmıyo kıyafetleri mavi yada pembe olmadığı sürece ama oğlum 11 aylık olacak nerdeyse hala ne tatlı ne güzel bi kız diyenler çıkıyo Üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım kız gibi güzel mi demek bu yoksa Babası sinir oluyo böyle diyenlere Sizinde başınıza böyle bişey geldi mi:44:
slm kızlar.kızımın uykusuzluğu tavan yaptı.garibim 1 altta 2 üstte 3 diş birden çıkarıyo.sanırım çok zorlanıyo.sabaha kadar 10 kez abartmıyorum bazen 15 kez emiyo.ilaç falan fayda etmiyo.kendide bende perişan olduk.allahtan annemlerdeyim.gerçi uyutmaya yardımcı olamıyo emmek istediği için ama ev işi,yemek dedim olmuyo.gündüz uyuyorum sıcaklarda biyandan bastırıyo.işimiz zooorrrr.
Şimdiden Allah kolaylık versin sabrını versin canım, zor olacak bu bikaç sene İzmir yanıyo açlık neysede susuzluktan sütün etkilenmiyecek mi?
Haklısın tatlımama ben artık 2 senenin borcunu emzirme bitince toplam tutucam Benim küçük dana yatana kadar 4 5 defa emiyo.Yemeyi geçtimde ben hergün 3 litre su içerim.Şimdiden Allah kabul etsin canım
Yok canım ya yırttık denmez ona pekRamazanda herkesle tutmak var benim gibi bu kadar borcu biriktirip herkes yiyip içerken tutmak var Ben tutarım diyorum ama eşim bu konuda yorum bile yaptırmıyo, parasını veririz diy lmuyomuş öyle hocaya sor bi diyorum ama ne gerek var hocaya sormaya emziriyorsun sen diyo:97:Allah hepinize kolaylık versin bu sıcaklarda
slm kızlar.kızımın uykusuzluğu tavan yaptı.garibim 1 altta 2 üstte 3 diş birden çıkarıyo.sanırım çok zorlanıyo.sabaha kadar 10 kez abartmıyorum bazen 15 kez emiyo.ilaç falan fayda etmiyo.kendide bende perişan olduk.allahtan annemlerdeyim.gerçi uyutmaya yardımcı olamıyo emmek istediği için ama ev işi,yemek dedim olmuyo.gündüz uyuyorum sıcaklarda biyandan bastırıyo.işimiz zooorrrr.
canım ya ne olcak bizim bu halimiz seni çok iyi anlıyorum ya diş falan bahane bunları huyu böyle sanırım değişmeyecekler gibi geliyobende hiç uyuyamıyorum gündüzleride çok uyumuyor işlerim yetişmiyor hiç dinlenemiyorum gözlerimin altı şiş ve mor geziyorum zombi gibi
canım merhaba konyaya geldim ben ay sonuna kadar kalcaktım seninle görüşmek istiyordum ama MEHMET SERCAN hastalandı apar topar döndük şimdi iyi çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?