2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

merhaba tatlım yok oğluşumun yürümesi için bir çaba harcamadım ama ben kırkı çıkar çıkmaz oturtmaya başladım.biz meyve yerken hiç birinin çekirdeğini çıkartmıyorum tüm veriyorum.oğluşum kendi çıkarıyor bazen yutuyo onlarıda bezinden takip ediyorum.ama sen yinede dikkat et.benim 13 aylık yeğenim 2 ğün önce karpuz çekirdeğinden boğuluyodu nerdeyse.allah korudu tatlım.....

aaaaaaaaaa dolunay sen kayserilimisin bizde kayserideyiz tuanas ve ben keşke görüşsek

evet canım kayseriliyim ama nevsehirdeyiz.. şimdi yine geldik evimize oglusu uyutttum işte evdeyim..sevindim sanada sizde kayserili misiniz yoksa ordamı oturuyosunuz sadece..cooookkk seviyorummben hastasıyım kayserinin canım yaaa...

Kızlar oğlumu ne güzel bi kız çocuğu diye sevenler çıkıyo.Hadi bebeklerin ilk bi kaç ay cinsiyetleri pek anlaşılmıyo kıyafetleri mavi yada pembe olmadığı sürece ama oğlum 11 aylık olacak nerdeyse hala ne tatlı ne güzel bi kız diyenler çıkıyoÜzüleyim mi sevineyim mi anlamadım kız gibi güzel mi demek bu yoksaBabası sinir oluyo böyle diyenlereSizinde başınıza böyle bişey geldi mi:44:

Son düzenleme:

canım bi ara oğlumada söyleyenler oluyordu, halbuki erkek çocuğu olduğu çok belli o yüzden hiç takılmamıştım ben

benim oğlumu dagenelde kız olsa çok güzel olurmuş giyerek severler. hatta birgün hastanede kırmızı tulumuyla gören biri hanımefendi demişti oğluma benim eşim de sinir olmuştu açıp pipisini gösteriverseydin demişti

canım bi ara oğlumada söyleyenler oluyordu, halbuki erkek çocuğu olduğu çok belli o yüzden hiç takılmamıştım ben
Canım bende takılmıyorum da babası acayip bozuluyo

Aynen eşimde arkasından öyle söylüyo milletin "Oğlum çıkarıp gösterde anlasınlar kızmısın erkek mi" diyo

Kızlar önümüz ramazan, geçen sene hamileydim tutamadım bu sene de emziriyorum sütüm azalmasın diye tutamıycam, bu kadar borcu nasıl ödiycem bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar önümüz ramazan, geçen sene hamileydim tutamadım bu sene de emziriyorum sütüm azalmasın diye tutamıycam, bu kadar borcu nasıl ödiycem bilmiyorum

ben de geçen sene tutamadım ama bu sene tutmayı düşünüyorum inşallah bi sıkıntı olmazsa,ilk gün tutmayacağım her ihtimale karşı ama ikinci gün başlamayı düşünüyorum,zaten borcum çok bari bu sene tutabileyim istiyorum

ben tutarım Allah izin verirse, geçen sene hamilelik vardı ama bu sene öyle değil. gündüz sadece uyurken emiyor zaten. biraz da Allah için çalışmak lazım değil mi :)

Bende tutacam inş kızlar evet gecen sene yırttık ama bunda olmaz... Zaten bebişler ek gıdaya geçtiler.. Sütümüzede bişey olmaz inş... Sahurda coookk coookk yerız ne yapalım artık ... Allah kolaylık versın hepimize...

Şimdiden Allah kolaylık versin sabrını versin canım, zor olacak bu bikaç sene İzmir yanıyo açlık neysede susuzluktan sütün etkilenmiyecek mi?

ben tutarım Allah izin verirse, geçen sene hamilelik vardı ama bu sene öyle değil. gündüz sadece uyurken emiyor zaten. biraz da Allah için çalışmak lazım değil mi :)
Haklısın tatlım ama ben artık 2 senenin borcunu emzirme bitince toplam tutucamBenim küçük dana yatana kadar 4 5 defa emiyo.Yemeyi geçtimde ben hergün 3 litre su içerim.Şimdiden Allah kabul etsin canım

Yok canım ya yırttık denmez ona pekRamazanda herkesle tutmak var benim gibi bu kadar borcu biriktirip herkes yiyip içerken tutmak varBen tutarım diyorum ama eşim bu konuda yorum bile yaptırmıyo, parasını veririz diylmuyomuş öyle hocaya sor bi diyorum ama ne gerek var hocaya sormaya emziriyorsun sen diyo:97:Allah hepinize kolaylık versin bu sıcaklarda

Kızlar benim küçük dana sanırım 1 yaşına geldiğinde 9 kilo ancak olacakTam yemeye başladı dişi pırtladı dişi çıktı hareketlendi herbiyeri ayrı oynuyo derken kilosu temmuzun başında 8.300 dü.Off off

canım ben konyalıyım eşim kayserili kayseride oturuyoruz birdahaki seferi haber ver görüşelim....

canım ya bizde aynıyız 8,500 dü hastalandı 8,200 e düşmüş küçücük kaldı hiçbişey yemiyor sadece emiyor değişik değişik çorba yapıyorum meyve veriyorum hiçbişey yemiyor gecede beni hiç uyutmuyor...
bende kararsızım bu konuda sütüm çok değil su içemiycem zor olur gibi geliyor birde benim danam çok huysuz gece uyumuyor gündüz uyumuyor sürekli kucağımda nasıl başederim bilmiyorum...
ben denemek istiyorum başlıycam sütüm etkilenmezse ve halsiz kalmazsam tutucam...
evet canım geldi benim oğlumun kirpikleri çok uzun tanımayanlar fıstık diye seviyor erkek diyorum kız gibi güzel diyorlar ebemiz alışamadı hala kız zannediyor

slm kızlar.kızımın uykusuzluğu tavan yaptı.garibim 1 altta 2 üstte 3 diş birden çıkarıyo.sanırım çok zorlanıyo.sabaha kadar 10 kez abartmıyorum bazen 15 kez emiyo.ilaç falan fayda etmiyo.kendide bende perişan olduk.allahtan annemlerdeyim.gerçi uyutmaya yardımcı olamıyo emmek istediği için ama ev işi,yemek dedim olmuyo.gündüz uyuyorum sıcaklarda biyandan bastırıyo.işimiz zooorrrr.

canım ya ne olcak bizim bu halimiz seni çok iyi anlıyorum ya diş falan bahane bunları huyu böyle sanırım değişmeyecekler gibi geliyo bende hiç uyuyamıyorum gündüzleride çok uyumuyor işlerim yetişmiyor hiç dinlenemiyorum gözlerimin altı şiş ve mor geziyorum zombi gibi

canım bana çok zor olmaz gibi geliyor ,ben çok su içmem kötü bi alışkanlık ama gün içinde hiç su içmediğimde olur ,açlıkta pek aramam zaten mehmet alp de emmeye çok meraklı değil sabahtan akşama kadar en fazla iki defa emiyor daha çok gece emer sorun olmaz inşallah

havalarda çok sıcak çocuklar ondanda pek uyuyamıyor mehmet alp kendi yatağında hiç yatmıyor sıcaktan kendini ordan oraya atıyor yavrum,bende artık yer yatağı yapıyorum ama her uyanmamda başka bir yerde buluyorum çocuğu birde çok sık uyanıyor sıcaktan diye düşünüyorum

canım merhaba konyaya geldim ben ay sonuna kadar kalcaktım seninle görüşmek istiyordum ama MEHMET SERCAN hastalandı apar topar döndük şimdi iyi çok şükür...

canım yeni gördüm, keşke görüşebilseydik oğlumun bir arkadaşı daha olurdu bi daha ki sefere aksilik çıkmaz inşallah ben hep burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…