canım bence de bırakmamalı ben inatla emziriyorum bakalım inşallah yakında artar sütümüz ,biraz daha emzirebilirsek güzel olur ,oğluşum bu sıralar uyanıkken emiyor ama süt çok az bir de ısırıyor tabi bende korkuyla hemen bağırıyorum başlıyor ağlamaya
evet canım çıktı 5.dişimiz yolda ,mustafanın dişleri çıkınca işin zor gibi şimdi denemelere başladıysaoy kıyamam.. dişleri çıktı mı? mustafanın dişleri daha çıkmadı ama ısırma denemelerine başladı.
huhhu kızlar müjde furkan semih yürümeye başladı.artık tek başına yürüyor........huhuhuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
merhaba kızlar,
bizim hala dişimiz yok hiç 10 aylık olduğunu öğrenen herkes aaa dişi yok mu daha diyor :44: aranızda hiç dişi olmayan kaldı mı acaba?
mrb canım bizimde hiç dişimiz yok...:26::26::26:
doktor 14-15 aya kadar normal olduğunu söyledi :44: neyse inşallah faydasını görürüz geç çıkmasının belki daha sağlam olurlar ne dersiniz?
doktor 14-15 aya kadar normal olduğunu söyledi :44: neyse inşallah faydasını görürüz geç çıkmasının belki daha sağlam olurlar ne dersiniz?
merhaba kızlar,
bizim hala dişimiz yok hiç 10 aylık olduğunu öğrenen herkes aaa dişi yok mu daha diyor :44: aranızda hiç dişi olmayan kaldı mı acaba?
merhaba canım ,çok şükür biz iyiyiz evimize geldik oğluşum sevdi galiba burayı keyfi gayet güzel maşallah deyimslm annelerrr.. nasılsınız ... beişler nasıllar.. bizde iki dişimizi çıkardık büyüttük şimdi duraklama zamanı ötekileri bekliyoz...sağlıcakla hepinize...
naksis hoşgeldin canım,özledim seniiiiiii
slm kızlar,inşallah artık bol bol girebileceğim internete,utku iyileşti çok şükür ama 600 gr vermişiz 7lere dönüş yaptıkçok üzülüyorum hastalığı geçtiği için seviniyorum tabiki ama yine de üzücü kilo vermesi.
canım bizim de hala dişimiz yok,doktor daha yeni kabarmaya başlamış dedi,çok fazla kaşımaya başladı diş etlerini,uykusunda bile elini ağzına götürüp kaşıyor.bugün de baktım alt diş etlerinde kırmızı kırmızı belirgin damarlar oluşmuş,yakınmıdır acaba çıkartması.doktorumuz bir de üst dişlerle alt dişleri arka arkaya çıkarır dedi,hepsi kabarmış dedi.
meraba kızlar.arada bi uğruyordum kimseler olmuyordu burda.yavaş yavaş dönüş başladı demek.ben tokatta annemlerin yanındayım.15-20 gün sonra döncem ankaraya.benim çok iştahlı olan kızımın iştahı kesildi.kahvaltısnı hiç yapmıyo hele.geçende de ishal oldu.çok sulu değildi kakası çok fazlada yapmadı ama günde 10 kez kaka yapıyordu.doktora gittik hemn.bağırsak enfeksiyonu dedi.3 günde düzeldi allahtan ama çok fena pişik olmuştu o 3 günde.
biizmki hiç durmuyor sürekli hareket halinde.tutunarak yürüyor.uykusu yine düzensiz
.hasta bebişlere geçmiş olsun.sevgiler herkese.
geçmiş olsun canım,kızının iştahıda biran önce düzelir inşallah iştahsız çocuk çok zor oluyor
canım nerelerdesin yaa? hiç sesin çıkmıyor ne zamandır?
Canım bende geç çıkması iyi diye biliyorum, hemen çürümezmiş.Bizim 4 dişimiz oldudoktor 14-15 aya kadar normal olduğunu söyledi :44: neyse inşallah faydasını görürüz geç çıkmasının belki daha sağlam olurlar ne dersiniz?
Hay maşallahhuhhu kızlar müjde furkan semih yürümeye başladı.artık tek başına yürüyor........huhuhuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
üstler çok sorun oluyor canım biz alttakileri hissetmedik bile ama üstler mahvetti genelde üst zorlar derlergünaydın kızlar herkes iyidir umarım benim sıpada kenarlara tutunarak yürüyor bazen ellerini bırakıyor üst damağımız fena şekilde kabarık dişler geldi gelecek altta 2 tane var alttakiler çıkarken sorun olmamıştı inşallah üstekilr çıkarkende sorun olmaz
Leyla hoşgeldin canım özlettin kendini face de pek girmiyorsun galiba? geçen gün eşim cevap yazmış sana face de. o çok nadir girer canım face e, sen dek geldiğinde yaz bana genelde ben olurumnaksis hoşgeldin canım,özledim seniiiiiii
slm kızlar,inşallah artık bol bol girebileceğim internete,utku iyileşti çok şükür ama 600 gr vermişiz 7lere dönüş yaptıkçok üzülüyorum hastalığı geçtiği için seviniyorum tabiki ama yine de üzücü kilo vermesi.
canım bizim de hala dişimiz yok,doktor daha yeni kabarmaya başlamış dedi,çok fazla kaşımaya başladı diş etlerini,uykusunda bile elini ağzına götürüp kaşıyor.bugün de baktım alt diş etlerinde kırmızı kırmızı belirgin damarlar oluşmuş,yakınmıdır acaba çıkartması.doktorumuz bir de üst dişlerle alt dişleri arka arkaya çıkarır dedi,hepsi kabarmış dedi.
Merabalaaar... Bizde 3 günlüğüne memleket havası almaya gidecez kıslar...özledik kayseriyi..hepiniz sağlıcakla kalın inş.kızlar..
merhaba kızlar
Hay maşallahCanım senin oğlan önde gidiyor yürümesi için falan ayrıca bir çaba sarfettin mi? geçn gün face de resimlerinizi gördüm seninki kirazın gözüne vurmuş çok hoşuma gitti :) çekirdeklerini çıkartabiliyor mu? ben bir iki defa bütün kiraz verdim çekirdeğini ağzında tutup en son yutuyor bi daha da çekirdekli vermedim.
üstler çok sorun oluyor canım biz alttakileri hissetmedik bile ama üstler mahvetti genelde üst zorlar derler
Leyla hoşgeldin canım özlettin kendini face de pek girmiyorsun galiba? geçen gün eşim cevap yazmış sana face de. o çok nadir girer canım face e, sen dek geldiğinde yaz bana genelde ben olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?