2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Canım geçmiş olsun ne yapalım bizimkiler zayıf olacak elimizden geleni yaptıkOruç için Allah kolaylık versin canım.Kız gibi güzel bizim yakışıklılar demek ki
Avatarını yerim senin lovelyangel.Allahım çok tatlı bişey bu

Senin normal düzenin öyle olduğu için zorlanmayacaksın, sevindim adına canım.Ama ben sürekli bişeyler yerim içerim ağzım hiç boş durmaz

Çok haklısın tatlım sıcaktandır.Bende yer yatağı yaptım balkon kapısı hep açık, buna rağmen yatağın heryerini geziyor gece boyuncaDerece burda güneşin altında öğlen 45 dereceyi gösteriyo bide üstüne nem hissedilen 50 yi buluyo

canım çok teşekkür ederim oğluşumun resmini avatarım yapayım dedim bebişlerin hepsi çok şekerler rabbim korusun onları AMİİNNN

Son düzenleme:
canım yeni gördüm, keşke görüşebilseydik oğlumun bir arkadaşı daha olurdu bi daha ki sefere aksilik çıkmaz inşallah ben hep burdayım
canım görüşmeyi bende çok istiyordum seni kkda göremedim msnde de yoktun ve tatilimizde yarım kalınca görüşemedik biara tel. alayım senin msnden yada özelden...inş. ayarlarız biara görüşürüz

Kızlar mrb iyi geceler bugün oğluma oto koltuğu aldım ama pek memnun değilim 9-25 kg aldık ama içi çok dar geldi. Kullanan arkadaşlar sizinkiler nasıl? 9-36 kg ile değiştirmeyi düşünüyorum daha uzun süre kullanılır diye bana yardımcı olur musunuz?

mrb canım bende kullanıyorum kraftınkini 9-25 bize dar gelmiyo küçücük fıçıcık olduğumuz için... içinde çıkartılan bölüm var bebek büyüdüğünde genişlemesi için çıkartılıyor ayrıca bizimki bebek uyuduğunda yatırılabiliyor rahat yani kumaşıda terletmeyen kumaş ben yinede içine penye battaniye seriyorum..sen hangi markayı aldın?

Son düzenleme:

güzel canım bizimki de sizinkine benziyor markası sunny baby resmi: http://www.ayhancocuk.com/672-4276-large/sunny-baby-oto-koltuu-sb-01-gold-grup-1-2.jpg.
önce başka bir tane aldık sevmedim bununla değiştirdim bide bunun sizinki gibi baş tarafı uzun olan vardı. onu eşim beğenmedi nedense. bizimki de sığıyor aslında ama çok hareketli mama sandelyesinde bile çıldırıyor çocuk yemek yiyinceye kadar

Son düzenleme:
slm kızlar,herkese hayırlı ramazanlaroğluşum iyileşti çok şükür ama kilo problemimiz var hala,hiçbirşey yemiyor ne olacak bilmiyorum.hala dişimiz yok artık bu durumu kabullenir oldum ne yapsam kiloo almayacak sanki...
kızlar bu arada oğlum milupanın kahvaltısından sıkıldı değişik ne yapabilirim,sizler neler yediriyorsunuz kahvaltıda?bi de çorba tarifi daha doğrusu akşam menüsü tarifi rica ediyorum utku için.önerilerinizi bekliyorum çook acil
oruç nasıl gidiyor bu arada kızlar,ben dün bayılacak gibi oldum midem bulandı ama bugün iyiyim çok şükür.utku emmeyi çok çok azalttı zaten,emmeyi bırakması an meselesi sanki...

canım mrb ben kahvaltıda peynir, domates suyu, salatalık, tereyağı yada kaymak, çok az haşhaş ezmesi (önce dokunacak mı diye denedim çok sevdi yan etkisi de olmadı aksine çok uyumlu bir çocuk oluyor:), bazen ıhlamurda ekmek, bazen yumurta (alerjisi olduğu için çok sık veremiyorum) veriyorum. sayınca çok oldu ama az az yiyor hepsinden ve ekmekle beraber.
öğlen çorba veriyorum ama sıkıldı artık. akşam üstü yoğurt ve kayısı marmelatı yedirmeye çalışıyorum yerse.
yatarken de ya kaşık maması ya yayla çorbası ya da tarhana veriyorum dönüşümlü olarak.

merhaba kızlar kaç gündür hastayım neyse bi ara olur gibi oldu ama oğluma geçmedi çok şükür. bizim uykular nispeten düzeldi bi ara gece uyanıp uyumak istemiyordu ya şuan uyansa da uyumaya çalışıyor. bu arada utkumuz menüler için; ben kahvaltıyı tamamen değiştirdim çünkü herşeyden sıkıldı. kocaman bi kutu cici bebe aldım birde pınar bebek sütü. o şekilde yediriyorum ama onu bile sevmiyor oğlum aklım almıyor. bana versen koca kutuyu yerim bir günde adam beğenmiyor yaa burun kıvırıyor inanamıyorum.. akşam yemeği içinde hala muhallebi veriyorum aslında benim aklıma da geliyor bıraksak mı bu muhallebiyi diye ama onların 130 mlsi neredeyse 1000 kalori biz buna ramen kilo alamıyoruz 8 kiloyuz hala birde muhallebiyi bırakır 100-200 kalorilik sebzeye geçersem halimiz neolur bilemiyorum. öyle işte durumlar bu. sizde iştahlar uykular nasıl?

geçmiş olsun canım,utku geceleri 2 defa uyanıyor sabitledi artık.ama tek isteğim sabahları birazcık olsun geç uyanması.sabah 6da kalkıyor şöyle 8de kalksa da bende bi sabah uykusu uyusam ne güzel olur...canım ben de cici bebe aldım pınar sütle denedim 3 kaşığı geçmedi daha yediği.ben de gece öğününü değiştirdim devam sütüne alıştırdım sayılır,geceleri 120 cc süt yapıp içine 5 cici bebe atıp içiriyorum bazen içiyor bazen içmiyor.muhallebiden çok sıkıldı pirinç unu denedim ondan da sıkıldı artık.emzirip yatırıyorum gece 12 gibi devam sütü veriyorum sabah 5e kadar uyanmıyormuhallebi yerine ben de şekerdelisinin dediği gibi yayla çorbası deneyecem bugün.

canım mrb ben MEHMET SERCAN'a kahvaltıda devam sütü,2 tane bebek ekmeği eziyorum küçük pakette labne peyniri alıyorum 8'li paketler halinde ondan bir paket malzeme çoksa yarım paket koyuyorum 1 yumurtanın sarısı,bazen ceviz ekliyorum zeytine daha başlamadım ama doktora sorup ekliycem bu karışımı hazırlıyorum sıcak su ile ıslatıp yediriyorum severek yiyor daha sonra bizimle masada atıştırıyor ekmeği boş boş yemeği çok seviyor dün tahin pekmez karıştırıp denedim küçük küçük ekmek parçalarını bandırıp yedirdim çok sevdi bugün yine kahvaltıdan sonra biraz yedirdim,öğlen çorba veriyorum farklı farklı çorba yapıyorum,öğleden sonra kuru meyvelerden karışım yapıp yediriyorum yoğurt yediriyorum,akşam biz ne yersek ondan tuz atmadan ayırıyorum yediriyorum,meyve yediriyorum yatarkende yine çorba yiyor hazır hiçbişey yemiyor devam sütünü biberonla içmiyor biberon almıyor kaşık mamalarını sevmedi kavanoz mamalarını yemedi işte böyle.....hala bizimde hiç dişimiz yok

harpy geçmiş olsun, uykularınız düzelmiş ne güzel darısı bize inş. hala çok sık uyanıyor ama alıştım artık ben sabahları 7de ayaktayız yeme içme konusunda ben çok özen gösteriyorum sürekli değişik şeyler deniyorum ama kilomuz bizimde aynı 8.200 ama olsun sağlıklı ya sorun değil benim için taşıması kolay oluyor

biz kahvaltıda 2 kutu labne, yarım muz, yarım şeftali, 3 kayısı, 1 salatalık, 1 kendi yaptığım kurabiye ve yoğurt
Öğlen daha önceden yapıp dondurduğum et veya tavuk çorbası
ara öğünde pekmez ve yumurta sarısı
akşamda evde pişen yemek (tuzsuz) (genelde sebze yemeği) ve bol kavun karpuz

Kızlar kurabiyeyi sizin verdiğiniz tarife göre yapıyorum ben ilaveten içine kabak çekirdeği, fındık ve cevizi toz haline getirip ekliyorum.Böylece hergün fındık, ceviz, kabak çekirdeği yemiş oluyor.
Bide ben hergün bakliyat veriyorum.Fasülye, nohut, mercimek, bulgur

Lovelyangel canım uzun bi aradan sonra seni görmek ne güzel
Ben forumda dolaşıp çıkcam, yakışıklıyı öp yerime olur mu

MEHMET SERCAN'ı sana göndereyim ama sizdede vardı kilo problemi dimi:44::44::44::44: biz çok önemsiyoruz çok özeniyoruz ama kilo aldıramıyoruz neden acaba
ben hala o kurabiyeyi denemedim hippin bisküvisini veriyorum eline kendi yiyor heryeride yiyor bacaklar ayaklar saç baş bende haftada 1 balık 2defa falan tavuk ve et yediriyorum MEHMET SERCAN bizim yediğimiz gibi yemek istiyor...
Lovelyangel canım uzun bi aradan sonra seni görmek ne güzel
Ben forumda dolaşıp çıkcam, yakışıklıyı öp yerime olur mu

canıııımmmartık evdeyim girerim sık sık tamam canım öperim sende benim için öp görüşürüz

ben de sabahları yulaflı yada irmikli bi karışım veriyorum saat 13.00 gibi meyveli karışım veriyorum içerisine cici bebe ve pekmez koyuyorum daha sonra yoğurt öğünü var akşamda bazen tavuk bazen çorba bazen bizim yediğimiz yemeklerden yiyor
kızlar çocuklar artık kilo almıyor mehmet alp in iştahı hiç fena değil ama aylardır kilo almıyor hareketlendikleri içindir.

geçmiş olsun canım

merhaba lütfenn benim gibi olanlar varsa paylaşın..oğlum hiç birşey yemek istemiyor en kolay yediği muz du onu bile yemiyor mama sandalyesine oturunca bie ağlıyor çok hırçınlaştı ne yapacammm çok bunaldımmm..

canım merhaba bu yeni olan bişeymi yoksa hep mi böyleydi? yeni başladıysa dişi rahatsız ediyor olabilir. çok zorlamamaya çalış. belki artık biraz daha pütürlü istiyordur elinle koparıp vermeyi dene, siz yemek yerken ona da yedir.

bi< çok huysuz bir sabah geçiriryoruz. sabah ada ğlayarak uyandı daha uykusu var diye uyutmaya çalıştım 2 saat bana mısın demedi. şimdi kahvaltı yaptırcam korkuyorum yine birbirimize gircez bu arada dün ilk kez elimizi bıraktık sıralarken. anında yere güm!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…