2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

geçmiş olsun canım yaaa...emin değilmisiniz yuttuguna

Günaydın kızlar kerem perşembeden bu yana ateşliydi düşüremedik 3 gün hastanede yattık yine de zor düşüyor serum takamadılar damarları patladı şimsi sabah akşam iğneleniyoruz keyfim yok uykusuzum sizler nasılsınız

merhaba arkadaşlar bende 2010 eylül annesiyim. aranıza yeni katıltım. tabi kabul ederseniz. bu arada bebişlerimizin doğumgünleri yaklaşıyo. neler yapacaksınız

cook gecmiş olsun canım ya... ne oldu üşütmüşmü yazık bebişe..Allah şifa versın..

merhaba arkadaşlar bende 2010 eylül annesiyim. aranıza yeni katıltım. tabi kabul ederseniz. bu arada bebişlerimizin doğumgünleri yaklaşıyo. neler yapacaksınız

tabiki kabul ederiz canım niye etmeyelimmm...hoşgeldın..

evet yaklasıyo doğum gunleri...en iyisi ne kızlar bılıyomusunuz bebişleri koyalım o ngun ıyı bakabilecek birilerineee.. vede bizde kocacıklarımızla güzeelll rahattt bi yemeğe..... ay hayali bile güzel eski gunlerdeki gibi...

basbasa ve yanınızda masanın üzerıne cıkıp bağırıp cagıraca..ısrarla peceteliği yada tuzluk yada bıberliği eline alıp atrafa pervasızca sallayacak.bir hareketiyle masadakıleri yere indirecek, artık esınız ve sız daha fazla rezıl olmadan kalkalım hadı cumlesını sıze soylettırecek bir yaramaz olmadan basbasa rahat bı yemek...offf offff...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ben ona rabbim şifa versin en kısa zamanda iyileşsin

aayy çok haklısın ama sabır sabır o günlerde gelicek yeniden

tşk ederim canım hoşbulduk. valla dediğin şeyler güzelde ilk yaş. ilk mürvet gibi:) çokkkk özel olmasını istiyorum ben. şimdiden doğumgünü süslerimiz, parti malzemelerimiz, paşamın kıyafeti ve doğumgünümüze gelecek misafirlere vereceeğimiz hediyelerimiz hazır. heyecanla o özel günün gelmesini bekliyoruz. ben internetten aldım hepsini. isterseniz isimlerini verebilirim. çok ilginç ve o günün anısını ömür boyu yaşatacağınız hediyeler ve malzemeler var. şimdiden hazırlıklar için hepimize kolay gelsinnnnnnnnnnnnn. öptüm sizi görüşürüz

Merhaba sevgili anneler :)
Bende ilk doğum gününmüz özel olsun istiyorum ama hiç hazırlıklara başlamadım. Çalıştığım alış verişe gitme zamanı yaratamıyorum kendime, İnternetten hangi sitelerden sipariş verdiniz. Doğum günü için neler düşündünüz. Misafirler için ufak hediyeler olsun istiyorum ama ne alsam bilemedim.
Bu arada kıyafet ne düşündünüz kızçeler için çok güzel kıyafetler var ama paşalara ne giydirsek ki?

Merhaba sevgili anneler :)
Bende ilk doğum gününmüz özel olsun istiyorum ama hiç hazırlıklara başlamadım. Çalıştığım alış verişe gitme zamanı yaratamıyorum kendime, İnternetten hangi sitelerden sipariş verdiniz. Doğum günü için neler düşündünüz. Misafirler için ufak hediyeler olsun istiyorum ama ne alsam bilemedim.
Bu arada kıyafet ne düşündünüz kızçeler için çok güzel kıyafetler var ama paşalara ne giydirsek ki?

canım mrb hoşgeldin :) adresi verebilir misin

Canım hoşgeldin
Ben klasik bi doğum günü istemiyorum, zaten pasta alıp arkadaşları çağırayım desem burda o kadar çevrem yokDeğişik bişey istiyorum, ilerde oğlum resimlerine bakınca gülümsesin istiyorum

bende hediyeleri aldığın adresi istiyorum:92::92: birde gelen misafirlere hediye düşünmen çok güzel ben hiç düşünmemiştim :26::26:fikir oldu banada ama neler aldın anlat kısaca (ben gelen misafirlere doğduğunda yaptırdığım buzdolabı süslerinden düşünmüştüm küçük çerçeve süsletcem vesikalık fotoğrafını çektirip içine koyucam üzerinede ''1.yaş günüme geldiğiniz için teşekkür ederim'' yazdırmayı düşünüyorum sende hediye derken böyle bişeyden mi bahsediyorsun?)

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum ,nasılsınız?
kızlar bi sorum olacaktı yoğurdu hala günlük mü yapıyorsunuz ben bu hafta günlük yapmadım ama sonrada içim rahat etmedi siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim

Slm kızlar uzun zamandır yazamıyordm.Bebeklerde baya büyüdü ama dertleri de yanlarında büyüdü. Yürüme işi daha dertliymiş. Neyse yaş günü konusunda fikir sormaya geldim.Parti yapmıycam aile arasında pasta kesicez ama hatıra olacak bir hediye almak istiyorum ama aklıma pek bişey gelmiyor. Erkek çocuklara ne alınabilir. Altın bileklik düşünmüştümn eşim izin vermiyor tehlikeli diye.gümüş alsam onlarda da güzel bişey bulamadım başka fikri olan varmı?

evet kızlar soran tüm arkadaşlar için yazıyorummmmmmmmmmmmm:) parti malzemelerini partidunyası. com adresinden ve partipaketi.com adresinden aldım. kıyafetini ilkhediyem.com'dan sipariş verdim. ayakkabısını bebeshop.com'dan chicco markasından aldım.

erkek bebek anneleri ben oğluşuma beyaz denizci armalı keten ceket, yine onun takımı gibi beyaz ama siyah şeritleri olan yine denizci armalı gömlek, siyah keten pantolon siyah papyon, beyaz ayakkabı aldım. giydirdim çok tatlı oldu. yiyecektim az daha benim danayı.:) doğumğünü hediyelerine gelince badem şekerimiz var tüllere sarılı, büyük lolipop şekerimiz var üzerinde resmi baskılı, birde küçük minik mavi kovanın içinde badem şekerimiz var oda tüle sarılı. yalnız kovanın üzerindede oğluşumun resmi var. bunu partidünyası.com sitesindeki kişiye özel bölümünden çocuğunuzun resmini gönderip ona özel tabaklar ve süsler ayrıca hediyelikler yaptırabiliyosunuz. ben tabakları ve bardaklarınaada oğluşumun resmini bastırdım.böyle işte hazırlıklarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…