kızlar oğlum geçen gün çatal iğne yuttu zanettik dr a götürdük 2 kere röntgen çekildi çok şükür çatal iğne falan görünmedi ama çocuk cerrahı 3 gün sonra tekrar çekelim dedi. ben bu kadar fazla röntgen çekildiği için endişeliyim açıkcası ama ya dr.un bildiği bişey varsa diye de düşünüyorum. Önceden görünmeyen çatal iğne sonradan çıkarmı filmde? sizce ne yapayım? 3.kez röntgen çektireyim mi?
geçmiş olsun canım yaaa...emin değilmisiniz yuttuguna
emin değiliz canım. yarın röntgen çekelim dedi dr tekrar ne yapacagız bilmiyorum.
Günaydın kızlar kerem perşembeden bu yana ateşliydi düşüremedik 3 gün hastanede yattık yine de zor düşüyor serum takamadılar damarları patladı şimsi sabah akşam iğneleniyoruz keyfim yok uykusuzum sizler nasılsınız
merhaba arkadaşlar bende 2010 eylül annesiyim. aranıza yeni katıltım. tabi kabul ederseniz. bu arada bebişlerimizin doğumgünleri yaklaşıyo. neler yapacaksınız
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ben ona rabbim şifa versin en kısa zamanda iyileşsinGünaydın kızlar kerem perşembeden bu yana ateşliydi düşüremedik 3 gün hastanede yattık yine de zor düşüyor serum takamadılar damarları patladı şimsi sabah akşam iğneleniyoruz keyfim yok uykusuzum sizler nasılsınız
tabiki kabul ederiz canım niye etmeyelimmm...hoşgeldın..
evet yaklasıyo doğum gunleri...en iyisi ne kızlar bılıyomusunuz bebişleri koyalım o ngun ıyı bakabilecek birilerineee.. vede bizde kocacıklarımızla güzeelll rahattt bi yemeğe..... ay hayali bile güzel eski gunlerdeki gibi...
basbasa ve yanınızda masanın üzerıne cıkıp bağırıp cagıraca..ısrarla peceteliği yada tuzluk yada bıberliği eline alıp atrafa pervasızca sallayacak.bir hareketiyle masadakıleri yere indirecek, artık esınız ve sız daha fazla rezıl olmadan kalkalım hadı cumlesını sıze soylettırecek bir yaramaz olmadan basbasa rahat bı yemek...offf offff...
merhaba arkadaşlar bende 2010 eylül annesiyim. aranıza yeni katıltım. tabi kabul ederseniz. bu arada bebişlerimizin doğumgünleri yaklaşıyo. neler yapacaksınız
aramıza hoşgeldin
tabiki kabul ederiz canım niye etmeyelimmm...hoşgeldın..
evet yaklasıyo doğum gunleri...en iyisi ne kızlar bılıyomusunuz bebişleri koyalım o ngun ıyı bakabilecek birilerineee.. vede bizde kocacıklarımızla güzeelll rahattt bi yemeğe..... ay hayali bile güzel eski gunlerdeki gibi...
basbasa ve yanınızda masanın üzerıne cıkıp bağırıp cagıraca..ısrarla peceteliği yada tuzluk yada bıberliği eline alıp atrafa pervasızca sallayacak.bir hareketiyle masadakıleri yere indirecek, artık esınız ve sız daha fazla rezıl olmadan kalkalım hadı cumlesını sıze soylettırecek bir yaramaz olmadan basbasa rahat bı yemek...offf offff...
tşk ederim canım hoşbulduk. valla dediğin şeyler güzelde ilk yaş. ilk mürvet gibi:) çokkkk özel olmasını istiyorum ben. şimdiden doğumgünü süslerimiz, parti malzemelerimiz, paşamın kıyafeti ve doğumgünümüze gelecek misafirlere vereceeğimiz hediyelerimiz hazır. heyecanla o özel günün gelmesini bekliyoruz. ben internetten aldım hepsini. isterseniz isimlerini verebilirim. çok ilginç ve o günün anısını ömür boyu yaşatacağınız hediyeler ve malzemeler var. şimdiden hazırlıklar için hepimize kolay gelsinnnnnnnnnnnnn. öptüm sizi görüşürüz
tşk ederim canım hoşbulduk. valla dediğin şeyler güzelde ilk yaş. ilk mürvet gibi:) çokkkk özel olmasını istiyorum ben. şimdiden doğumgünü süslerimiz, parti malzemelerimiz, paşamın kıyafeti ve doğumgünümüze gelecek misafirlere vereceeğimiz hediyelerimiz hazır. heyecanla o özel günün gelmesini bekliyoruz. ben internetten aldım hepsini. isterseniz isimlerini verebilirim. çok ilginç ve o günün anısını ömür boyu yaşatacağınız hediyeler ve malzemeler var. şimdiden hazırlıklar için hepimize kolay gelsinnnnnnnnnnnnn. öptüm sizi görüşürüz
bende hediyeleri aldığın adresi istiyorum:92::92: birde gelen misafirlere hediye düşünmen çok güzeltşk ederim canım hoşbulduk. valla dediğin şeyler güzelde ilk yaş. ilk mürvet gibi:) çokkkk özel olmasını istiyorum ben. şimdiden doğumgünü süslerimiz, parti malzemelerimiz, paşamın kıyafeti ve doğumgünümüze gelecek misafirlere vereceeğimiz hediyelerimiz hazır. heyecanla o özel günün gelmesini bekliyoruz. ben internetten aldım hepsini. isterseniz isimlerini verebilirim. çok ilginç ve o günün anısını ömür boyu yaşatacağınız hediyeler ve malzemeler var. şimdiden hazırlıklar için hepimize kolay gelsinnnnnnnnnnnnn. öptüm sizi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?