Ya bizde aynıyız hatta 2 gündür hiç neredeyse hiç yemedi galiba dişten. Bir de bizimkisi gezerek yiyor. Kucağımda mümkün değil durmuyor. O gezerken bişeylerle oyalanırken ben ağzına tıkıyorum. Mama sandalyesinde de önüne bişey koymazsam oturmuyor.
Bizde 75 cmdeyiz 2 aydır. Evet evet öksürük takliti bizde de var. Ama sizde bi de dayı var :) Biz de bazen hala diyoruz hağaaaa şeklinde kalın bi hala. :)
Sana kalk diyo heralde :)))) Ay çok tatlılar. Artık komutları anlıyolar sinirleniyolar karakterleri oluşuyo yavaş yavaş :) Bizimki sıkışınca direkt bağırırarak ağlar. :)))
mehmet alp'in de boyu geçen ay 76 cm di ama pek düzgün ölçüklerini düşünmüyorum bazen çok tutarsız oluyor ,
kızlar kimse girmez oldu buraya artık canlanalım lütfen
mehmet alpin gece uykuları çok kötü en az 3 defa kalkıyorum sebepsiz yere ağlayıp duruyor ,sizlerin gece uykusu nasıl ?
Harpy geldiii! :) nasılsınız kızlar yüz yıllar oldu giremedim bi türlü. biz zor günler geçiriyoruz biraz. babam prostat kanseri olmuş. prostatı alındı. şuan daha iyi yayılma da olmamış diyorlar. ayrıca ailevi başka sorunlarımız da var annem babam tarafında. ayrıca oğlum inanılmaz huysuz bugünlarde. resmen bıraksam bütün gün ağlayacak. acayip yoruluyorum ilk dişimizi çıkartamadık hala. ama neredeyse göründü üstler. sanırım onun ağrısı var. onun dışında iştahımız bi iyi bir kötü. baba dede gel cik cik düştü ve bi kaç kelime daha söylüyor. bye bye gel gel çak yapıyor cici deyince kendi saçını okşuyor ce-e diyince başını yana yatırıyor (nedense) tutunarak yürüyor 1-2 sn ayakta duruyor ayrıca koltuğa çok rahat birşekilde çıkıp iniyor. gece uyuyor ama sabah 6 olmadan uyanıyor son 1 haftadır. kafayı yemek üzereyim huysuzluğundan. inşallah çabuk çıkar dişler..
slm millet umarım herkesler iyidir bende bizim kızdan özetler geçim tam emeklemeye yeni başladı alt ve üst dşler çıktı yani 4 dişliyiz bizdemama meme baba ve anlayamadıgım bi kaç kelime daha söylüyo bugün alkış yapmayı ögrendi yemek deseniz 1 iyi 1 kötü belli olmuyo gecede emmek için uyanıyo sürekli bizden şimdilik bu kadar
Harpy geldiii! :) nasılsınız kızlar yüz yıllar oldu giremedim bi türlü. biz zor günler geçiriyoruz biraz. babam prostat kanseri olmuş. prostatı alındı. şuan daha iyi yayılma da olmamış diyorlar. ayrıca ailevi başka sorunlarımız da var annem babam tarafında. ayrıca oğlum inanılmaz huysuz bugünlarde. resmen bıraksam bütün gün ağlayacak. acayip yoruluyorum ilk dişimizi çıkartamadık hala. ama neredeyse göründü üstler. sanırım onun ağrısı var. onun dışında iştahımız bi iyi bir kötü. baba dede gel cik cik düştü ve bi kaç kelime daha söylüyor. bye bye gel gel çak yapıyor cici deyince kendi saçını okşuyor ce-e diyince başını yana yatırıyor (nedense) tutunarak yürüyor 1-2 sn ayakta duruyor ayrıca koltuğa çok rahat birşekilde çıkıp iniyor. gece uyuyor ama sabah 6 olmadan uyanıyor son 1 haftadır. kafayı yemek üzereyim huysuzluğundan. inşallah çabuk çıkar dişler..
Ahhh ahhh sorma ben 3 kere kalksam az kalktı diyorum 7-10 kez kalkıyorum. Bu gece 3 gibi dayanamadım yanıma aldım. Anlamıyorum neden kesintisiz uyumuyor. Sabır diyorum yaşına gelince uyur diyolardı gene aynı gene aynı. :SSmehmet alp'in de boyu geçen ay 76 cm di ama pek düzgün ölçüklerini düşünmüyorum bazen çok tutarsız oluyor ,
kızlar kimse girmez oldu buraya artık canlanalım lütfen
mehmet alpin gece uykuları çok kötü en az 3 defa kalkıyorum sebepsiz yere ağlayıp duruyor ,sizlerin gece uykusu nasıl ?
geçmiş olsun canım ,Allah şifa versin babana .
mustafanın huysuzluğu bencede dişlerindendir iştahıda dişleri çıkınca tam olarak düzelir ,bu arada mustafanın doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah
Canım öncelikle hoşgeldin, çok geçmiş olsun ,babanın durumuna üzüldüm ama iyiye gidiyor olması da bir o kadar güzel. umarım bu zor günleri çabucak atlatırsınız.
Huysuzluğu dişindendir. Bi çıksın gerisi geliyor patır patır. Yürüme potansiyeli Levent'le aynı desene, ama ayakta durma olayı bizde yok.
Bu arada tickerine bakılırsa mustafa bir yaşına girmiş, kutlu olsun. Allah hepimizin yavrularına uzun hayırlı ömür versin.
Arayı çok açma yine gel.
Ahhh ahhh sorma ben 3 kere kalksam az kalktı diyorum 7-10 kez kalkıyorum. Bu gece 3 gibi dayanamadım yanıma aldım. Anlamıyorum neden kesintisiz uyumuyor. Sabır diyorum yaşına gelince uyur diyolardı gene aynı gene aynı. :SS
Çok geçmiş olsun. Babana acil şifALar diliyorum. Doğum gününüzde kutlu olsun. Bu arada cik cik düştü ne demek oluyo: )))))
Kızlar kaç saat dersiniz var kaç gün okuldasınız?
Ahhh ahhh sorma ben 3 kere kalksam az kalktı diyorum 7-10 kez kalkıyorum. Bu gece 3 gibi dayanamadım yanıma aldım. Anlamıyorum neden kesintisiz uyumuyor. Sabır diyorum yaşına gelince uyur diyolardı gene aynı gene aynı. :SS
Çok geçmiş olsun. Babana acil şifALar diliyorum. Doğum gününüzde kutlu olsun. Bu arada cik cik düştü ne demek oluyo: )))))
Kızlar kaç saat dersiniz var kaç gün okuldasınız?
çok teşekkür ederim kızlar.
evet doğum günümüz geçti. pazar günü bi parti planlıyorum. özel bişi değil ama biraz süsleyip pasta falan alacağım. böreği de dışardan alsam salata tarzı bişi yapsam diyorum yanına da bir kurabiye. (salata ve kurabiye için tarif ve önerilere açığım) güzel bir de pasta yaptırırız.
bu arada sanırım dişimiz patladı bugün nispeten daha iyiydi. ama hala kedi gibi mır mır devamlı kucak istiyor. kucağımdayken de devamlı göğsüme yatıyor yüzümü okşuyor felan hergün sabahtan akşama beraber olmasak özledi dicem ama :44: hep beraberiz. bir de babasından benim kucağıma gelmiyor artık başladra çok üzülüyordum ama sonra alıştım. erkekleri daha çok seviyor yabancı bi erkek onu kucağına alırsa ne bana ne babasına gitmiyorel iyisi diyorum ben de
bu arada sormak isteğim bi soru var size; bebeklerinizle oynadığınız oyunlar neler? mesela oğllum şarkı söylersem çok mutlu oluyor. ya da bi yerde müzik çalarsa. onun dışında yakaladım yakaladıp diyip peşinden emeklersem kaçıyor ben kaçarsam peşimden emekliyor ve acayip eğleniyor bunu yaparken. ama bazen ne oyun oynasan aklıma gelmiyor. bana bikaç oyun önerir misiniz?
Uykunun doğum günüsümüymüş bugün? Kutlu da mutlu da olsun:118::124: Öper teyzesi yanaklarından.
Ne çabuk geçiyor zaman, daha dün göbek bağları düşsün diye bekliyorduk. Gazlarını çıkarıyorduk...
kızlar mrb nslssınız? Ayeser ve Harpy gelmiş yaşasınburalar çok boş kalmıştı...Kızlar benim dana beni çok yoruyor sizde durumlar nasıl hala yeni doğmuş gibi gece en az 10kez uyanıyor gündüzleride sürekli kucağımda... sabır sabır deyip bekliyorum öyle böyle derken 1 yıl geçiyor düzelicek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?