- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
evet kızlar soran tüm arkadaşlar için yazıyorummmmmmmmmmmmm:) parti malzemelerini partidunyası. com adresinden ve partipaketi.com adresinden aldım. kıyafetini ilkhediyem.com'dan sipariş verdim. ayakkabısını bebeshop.com'dan chicco markasından aldım.
erkek bebek anneleri ben oğluşuma beyaz denizci armalı keten ceket, yine onun takımı gibi beyaz ama siyah şeritleri olan yine denizci armalı gömlek, siyah keten pantolon siyah papyon, beyaz ayakkabı aldım. giydirdim çok tatlı oldu. yiyecektim az daha benim danayı.:) doğumğünü hediyelerine gelince badem şekerimiz var tüllere sarılı, büyük lolipop şekerimiz var üzerinde resmi baskılı, birde küçük minik mavi kovanın içinde badem şekerimiz var oda tüle sarılı. yalnız kovanın üzerindede oğluşumun resmi var. bunu partidünyası.com sitesindeki kişiye özel bölümünden çocuğunuzun resmini gönderip ona özel tabaklar ve süsler ayrıca hediyelikler yaptırabiliyosunuz. ben tabakları ve bardaklarınaada oğluşumun resmini bastırdım.böyle işte hazırlıklarımız.
merhaba arkadaşlar,ben de utkunun gelişmelerinden haberdar edeyim sizleri :)) ellerini bırakıp neredeyse 5 dk ayakta durabiliyor,eğer canı isterse adım atıyor ama genelde ellerini bırakıp ayakta durup oturuyor.o sirada adım atsa yürüyecek ama yok :))genelde emeklemeyi tercih ediyor,bugünlerde favorimiz evdeki herşeyi araba yapıp sürüyor,telefon,ayakkabı,kutular,kıyafetler bile araba oluyor utkunun elinde :) hala dişimiz yok bizim de,artık umutlarım tükeniyor,galiba 1.5 yaşına kadar çıkmayacak.kilo alımı hiç yok 3 aydır sabit ama boy uzuyor,gece maması ve kahvaltı maması vermeyi bıraktım artık,kahvaltılık yiyor akşam çorba içiyor.haftada 1 balık çorbası veriyorum diğer günler kırmızı et,1 gün de tavuk veriyorum.6-7 kelime söylüyor mama dede git gel anne baba alo :)) saçlarımız uzadı artık kel değiliz :))
bu arada herkese iyi bayramlar
Canım bizimkine benzer seninkinin de yaramazlıklasrı. Çekmece karıştırmak en büyük zevki, sağ ve sol elini kullanarak eline ne geçerse bir sağa bir sola saçıyor.Herkese merhaba,
Günler nasıl geçiyor? Hepinizin bayramını şimdiden teker teker kutluyorum.
Oğlum yürüyor. :) 10.5 aylıkken yürüdü. Ama hızlı gideceği yerler için hala emeklemeyi seçiyor ve otururken yürümeye geçemiyo o yüzden hala bol bol emekliyoruz. Yaramazlıklar inanılmaz arttı. Her gün her saat bişeyleri asılıp devirme içine bakma derdinde. Tencere tava çaydanlık ütü favorilerimiz arasında. Dede baba gel' den başka kelimemiz yok. Hiç kilo almıyoruz. Herşeyi yiyoruz. Ama yine de çorbayı daha güzel yiyor. Ben 2-3 aydır ona özel yemek yapmıyorum. Sabah kahvaltısında hiçbirşeyi karıştırmıyorum. Labne kaşar tulum ne varsa, zeytin ezmesi yumurta domates patates yiyoruz. Geçenlerde oğlumdan bi ay büyük biriyle karşılaştık saçını dişini burnunu gösteriyo kırmızı balık deyince ellerini kıvırıyo ama bende oğluma öğretiyim dedim oğlum öğrenmiyo yüzüme 2snden fazla bakmıyo ki hep karıştırma derdinde çok özendim biraz uğraştım ama dinlemedi bile. Sizler de de var mı böyle güzel şirinlikler.
Doğum günü hazırlıkları var galiba çok sevindim. Kıyafet konusuda fikirlerinizi istiyorum. Ne olabilir? Teyzemiz kartonlardan Mehmet alp 1 yaşında yazısı hazırlıycak balonlarla süsleriz. Anne annede kapı süsü yapcak hoşgeldiniz die. Aslında perşembe günü ama cumartesi bizim arkadaşlarımız pazar aile meclisini toplarız diye düşündüm. Ailede herkes oğlumun resmini istiyordu. İlk başta magnetli çerçeveden yaptırcaktım fakat ailedekiler büyük resim istedi eşimde arkadaşlarımıza oğlumun resmini vermemizin gereksiz olduğunu söyledi. Bende gayet şık 13X18 resim sığacak cam çerçeveler aldım sadece ailemiz için oğlumun değişik resimlerini çıkartıp içine koyup paket yapıcam kime ne gelirse. Ayrıca oğlum ailedekilere bayram hediyesi hediye edicek tabi sadece bir çift çorap ama olsun :))))) Aslında bayramlarda hediyeleşmemiz lazım sünnet olan o.
Şimdilik bizden bu kadar. Herkese tekrar iyi bayramlar.
bir de eklemeyi unuttum oğluşumun müzik kulağı çok güzel hareketli yabancı müziklerde ritim tutuyor kendince dans ediyor ,türkü şarkı dinlerkende söylemeye çalışıor mırıldanıyor çok tatlı bu çocuklar ya
merhaba arkadaşlar,ben de utkunun gelişmelerinden haberdar edeyim sizleri :)) ellerini bırakıp neredeyse 5 dk ayakta durabiliyor,eğer canı isterse adım atıyor ama genelde ellerini bırakıp ayakta durup oturuyor.o sirada adım atsa yürüyecek ama yok :))genelde emeklemeyi tercih ediyor,bugünlerde favorimiz evdeki herşeyi araba yapıp sürüyor,telefon,ayakkabı,kutular,kıyafetler bile araba oluyor utkunun elinde :) hala dişimiz yok bizim de,artık umutlarım tükeniyor,galiba 1.5 yaşına kadar çıkmayacak.kilo alımı hiç yok 3 aydır sabit ama boy uzuyor,gece maması ve kahvaltı maması vermeyi bıraktım artık,kahvaltılık yiyor akşam çorba içiyor.haftada 1 balık çorbası veriyorum diğer günler kırmızı et,1 gün de tavuk veriyorum.6-7 kelime söylüyor mama dede git gel anne baba alo :)) saçlarımız uzadı artık kel değiliz :))
bu arada herkese iyi bayramlar
:)))) Sana da iyi bayramlar cnm. Biz de herşeyi araba yapıyoruz. :))) Özellikle gırgırı. :))))
Boyları nasıl paşaların. bizim ki neredeyse 2 aydır hiç uzamadı.
utku en son 78 cm idi geçen ay,bu ay merak ediyorum kilo almış mı,boyu uxzamış mı? 2 aydır kilo almıyor hiç.gün içinde çorba kahvaltı ve meyve yiyor sadece,bazen hiç yemediği de oluyor tabi emiyor da.yoğurdu her gün yemiyor,fazla sevmiyor,sizinkiler neler yiyor arkadaşlar?bana çok az yiyor gibi geliyor sanki,öğün olarak az besleniyor sanki:44:
Ya bizde aynıyız hatta 2 gündür hiç neredeyse hiç yemedi galiba dişten. Bir de bizimkisi gezerek yiyor. Kucağımda mümkün değil durmuyor. O gezerken bişeylerle oyalanırken ben ağzına tıkıyorum. Mama sandalyesinde de önüne bişey koymazsam oturmuyor.utku en son 78 cm idi geçen ay,bu ay merak ediyorum kilo almış mı,boyu uxzamış mı? 2 aydır kilo almıyor hiç.gün içinde çorba kahvaltı ve meyve yiyor sadece,bazen hiç yemediği de oluyor tabi emiyor da.yoğurdu her gün yemiyor,fazla sevmiyor,sizinkiler neler yiyor arkadaşlar?bana çok az yiyor gibi geliyor sanki,öğün olarak az besleniyor sanki:44:
Kızlar benim ki benden gördüklerini yapıyor, geçenlerde mutfağı gırgırlıyordu, gırgır demişken aklıma geldi. Bir de öksürük taklit etmesi varBu arada çubuk kraker yiyor benim kuzu. Tek dişinin üzerine denk getirip kırıyor. Hatta yanındaysam bana da uzatıp ikram ediyor .
Benimkinin boyu son 1,5 ayda hiç uzamamış, ya da doktorlar arasında ölçümden kaynaklanan bir hata olabilir. 76 cm de duruyor.
Doktor en son ACD3 diye bir vitamin damlası verdi, D3 yerine onu kullanıyorum.
slm kızlar...
banada gün içerisinde verdiğim öğünler az gibi geliyor,sabah kahvaltı ,öğleye doğru meyve daha sonra saat 5 gibi yoğurt 9 gibi yatmadan önce tahıllı mama veriyorum ,çorba pek sevmiyor çok koyu kıvamda olursa biraz yiyor haftada iki gün tavuk veriyorum ...
kızlar oğlum dün çok hoş birşey yaptı koltuğun arasına girmişti ayağı koltuğa sıkışmış oğlum birşeyler söylüor ama ben anlamıyorum orda oynuyor diye düşünüyorum sonra bana bakarak kağ kağ diyor yine anlamadım sonra eliyle kağ diyerek gel işareti yaptı meğer sıkıştı gel diye çağırıyormuş ,tabi ben nasıl mutlu oldum oğlum gel diyormuş diye
slm kızlar...
banada gün içerisinde verdiğim öğünler az gibi geliyor,sabah kahvaltı ,öğleye doğru meyve daha sonra saat 5 gibi yoğurt 9 gibi yatmadan önce tahıllı mama veriyorum ,çorba pek sevmiyor çok koyu kıvamda olursa biraz yiyor haftada iki gün tavuk veriyorum ...
kızlar oğlum dün çok hoş birşey yaptı koltuğun arasına girmişti ayağı koltuğa sıkışmış oğlum birşeyler söylüor ama ben anlamıyorum orda oynuyor diye düşünüyorum sonra bana bakarak kağ kağ diyor yine anlamadım sonra eliyle kağ diyerek gel işareti yaptı meğer sıkıştı gel diye çağırıyormuş ,tabi ben nasıl mutlu oldum oğlum gel diyormuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?