merhaba lütfenn benim gibi olanlar varsa paylaşın..oğlum hiç birşey yemek istemiyor en kolay yediği muz du onu bile yemiyor mama sandalyesine oturunca bie ağlıyor çok hırçınlaştı ne yapacammm çok bunaldımmm..
merhaba lütfenn benim gibi olanlar varsa paylaşın..oğlum hiç birşey yemek istemiyor en kolay yediği muz du onu bile yemiyor mama sandalyesine oturunca bie ağlıyor çok hırçınlaştı ne yapacammm çok bunaldımmm..
slm kızlar,nasılsınız? oruç tutma olayını naptınız dayanabiliyormusunuz?ben ilk gün kötüydüm ama çok şükür alıştım artık biraz acıkır gibi oluyorum o kadarara ara iftar menülerinizi de paylaşırsanız çok memnun olurum,ne pişiricem diye düşünüp duruyorum:18:
canım benim için pek zor olmuyor oruç tutmak ama ilk tuttuğum gün sık sık mehmet alp in yemeklerinin tadına baktım daha sonra hatırlıyorum tabi oruç olduğumu :)ben de senin gibi ne pişircem diye düşünüyorum
ben ilk gün utkunun yoğurdundan bi kaşık yedim sonra aklıma geldi oruçlu olduğummisafir almaya da başlamadım daha,bugün taze fasulye yapıcam karar verdim sonunda
slm kızlar,nasılsınız? oruç tutma olayını naptınız dayanabiliyormusunuz?ben ilk gün kötüydüm ama çok şükür alıştım artık biraz acıkır gibi oluyorum o kadarara ara iftar menülerinizi de paylaşırsanız çok memnun olurum,ne pişiricem diye düşünüp duruyorum:18:
merhaba kızlar ben ilk ğün oruç tutum ama akşamına furkanı uyutamadım sütüm azaldı.bende bu yüzden bu seneoruç tutmayacağım.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.için hiç rahat değil.ama oğlumda emmede uyumuyo.birde yürümeye başladı.onun peşinde koşmaktan baygın düşüyorum.sizce ne yapıyım kızlar......
canım sütünü etkiliyorsa tutma tabi sonuçta kazası var daha sonra tutarsın furkan emmeye düşkün bildiğim kadarıyla mehmet alp emmeye düşkün bi çocuk değil benim için tutmak sorun olmadı gibi ondan tutuyorum, senin durumunda olsam daha sonra tutardım canım
merhaba kızlar ben ilk ğün oruç tutum ama akşamına furkanı uyutamadım sütüm azaldı.bende bu yüzden bu seneoruç tutmayacağım.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.için hiç rahat değil.ama oğlumda emmede uyumuyo.birde yürümeye başladı.onun peşinde koşmaktan baygın düşüyorum.sizce ne yapıyım kızlar......
canım ya dişi çıkıyordur ya da boğaz enfeksiyonu vardır. ben boğaz enfeksiyonu oldugunu yememesinden anlıyorum öksürmüyor ateşi de öyle aman aman farkedilir gibi olmuyor ama dr a bi götürüyorum yemiyor diye dr boğazları çok kötü olmuş annesi diyortabi idrar yolu enfeksiyonu da huysuzluk ve iştahsızlık yapıyor. hiçbir çocugun sorunu olmadan yemeyi reddedeceğini zannetmiyorum en azından atıştıracak kadar yer kimse aç kalmayı tercih etmez değil mi? geçmiş olsun canım bazen bizim anlamadığımız şeyler olabiliyor, kapısında uzman yazan değil de senin uzman olduğuna inandığın bir dr a götür derim tatlım. her dr da herşeyi anlayamıyor çünkü
slm kızlar..
bend eoruc tutuyorum cookk sükür .. ik gün bizraz zorlandım ama simdi gayet iyiyim.. hemde eymenın yaramaz eymenın arkasında kostururken bile...tutacam da inş.sonuna kadar..
benımde oğlum memeye coookk düşkün ama allahın hıkmeti gunduz sutum azalıyo gelıyo bakıyo yok bişey geri gidiyo zaten her yemekten yıyo uyutuyrkende mama hazırlıyorum...oğluşum gayet mutlu iftardan sahura kadarda yiyorum boool boool ve sutum oluyo baya.. onuda onuda içiyo geceden öğleye kadar..
anneler bı saglık sorununuz yoksa sızınde tutmanızı tavsıye ederım hakıkaten allah verıyor gucunu..oruç tut sıhhat bul dıyorya..ben tutarım orucumu rabbım oğluma versın sıhhatını sıfasını inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?