2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım ya dişi çıkıyordur ya da boğaz enfeksiyonu vardır. ben boğaz enfeksiyonu oldugunu yememesinden anlıyorum öksürmüyor ateşi de öyle aman aman farkedilir gibi olmuyor ama dr a bi götürüyorum yemiyor diye dr boğazları çok kötü olmuş annesi diyor tabi idrar yolu enfeksiyonu da huysuzluk ve iştahsızlık yapıyor. hiçbir çocugun sorunu olmadan yemeyi reddedeceğini zannetmiyorum en azından atıştıracak kadar yer kimse aç kalmayı tercih etmez değil mi? geçmiş olsun canım bazen bizim anlamadığımız şeyler olabiliyor, kapısında uzman yazan değil de senin uzman olduğuna inandığın bir dr a götür derim tatlım. her dr da herşeyi anlayamıyor çünkü

yemek istemiyorsa çok zorlama değişik şeyler vermeyi dene eline bişeyler ver yesin sıcaklardan çocuklarında iştahı olmuyo yemek istemiyorlar... umarım düzelir

slm kızlar,nasılsınız? oruç tutma olayını naptınız dayanabiliyormusunuz?ben ilk gün kötüydüm ama çok şükür alıştım artık biraz acıkır gibi oluyorum o kadarara ara iftar menülerinizi de paylaşırsanız çok memnun olurum,ne pişiricem diye düşünüp duruyorum:18:

canım benim için pek zor olmuyor oruç tutmak ama ilk tuttuğum gün sık sık mehmet alp in yemeklerinin tadına baktım daha sonra hatırlıyorum tabi oruç olduğumu :)ben de senin gibi ne pişircem diye düşünüyorum

ben ilk gün utkunun yoğurdundan bi kaşık yedim sonra aklıma geldi oruçlu olduğum misafir almaya da başlamadım daha,bugün taze fasulye yapıcam karar verdim sonunda

ben ilk gün utkunun yoğurdundan bi kaşık yedim sonra aklıma geldi oruçlu olduğum misafir almaya da başlamadım daha,bugün taze fasulye yapıcam karar verdim sonunda

bende bugün patates oturtması yapmayı düşünüyorum,bizim çocuklar emmeye meraklı olmadıkları için çok sıkıntılı olmaz tutmak

mrb canım, ben daha başlayamadım oruç tutmaya, adetim bitmedi bir türlü inşallah yarın başlıyorm siz alıştınız ben daha yeni başlayacagım benim bu sene misafir falan alasım yok amaaaaaan ama belki fikir deiştirirm

merhaba kızlar ben ilk ğün oruç tutum ama akşamına furkanı uyutamadım sütüm azaldı.bende bu yüzden bu seneoruç tutmayacağım.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.için hiç rahat değil.ama oğlumda emmede uyumuyo.birde yürümeye başladı.onun peşinde koşmaktan baygın düşüyorum.sizce ne yapıyım kızlar......

canım sütünü etkiliyorsa tutma tabi sonuçta kazası var daha sonra tutarsın furkan emmeye düşkün bildiğim kadarıyla mehmet alp emmeye düşkün bi çocuk değil benim için tutmak sorun olmadı gibi ondan tutuyorum, senin durumunda olsam daha sonra tutardım canım

caım çok teşekkür ederim.inan iiçm rahatladı.evet furkan emmeye çok düşkün.birde uyumuyor.sağol canım tekrar.bende artık sütüm kesince tutarım.

Canım önemli olan sütün.Bende tutmuyorum çünkü oğlum sürekli mememde.Emmeyi çok seviyor.Ben artık 2 senenin borcunu emzirme bitince kısa günlerde tutacağım.
İçin rahat olsun zaten hocalarda hamile ve emziren anneler için böyle diyo.

aslında iştahsız bi çocuk ama bu kadar değidii yanii umarım düzelir saolun..evet dişi çıkarken yapıyor huysuzluk fakat bu sefr çok iştahsız dr a götürdümm boğazı kötü görünmüyor dedi umarım düzelir teşk..

slm kızlar..
bend eoruc tutuyorum cookk sükür .. ik gün bizraz zorlandım ama simdi gayet iyiyim.. hemde eymenın yaramaz eymenın arkasında kostururken bile...tutacam da inş.sonuna kadar..
benımde oğlum memeye coookk düşkün ama allahın hıkmeti gunduz sutum azalıyo gelıyo bakıyo yok bişey geri gidiyo zaten her yemekten yıyo uyutuyrkende mama hazırlıyorum...oğluşum gayet mutlu iftardan sahura kadarda yiyorum boool boool ve sutum oluyo baya.. onuda onuda içiyo geceden öğleye kadar..

anneler bı saglık sorununuz yoksa sızınde tutmanızı tavsıye ederım hakıkaten allah verıyor gucunu..oruç tut sıhhat bul dıyorya..ben tutarım orucumu rabbım oğluma versın sıhhatını sıfasını inşallah..

ben de tutmaya başladım canım bugün 3. günüm ilk gün kötüydüm ama şimdi çok iyiyim çok şükür

Bebeği olanlar dikkat! Acil: Tüm ebeveynler için; Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz.

Slm kızlar oğlum yürüyeli bir ay oldu nerdeyse.. şimdi de bir top oynayışı var babasıyla görmelisiniz... Nasıl hırslanıyo topa vurmak için o minik ayaklarıyla ... Veee vuruyo oynuyo resmen ... Bu arada solak vuruyo topa...

kızlar oğlum geçen gün çatal iğne yuttu zanettik dr a götürdük 2 kere röntgen çekildi çok şükür çatal iğne falan görünmedi ama çocuk cerrahı 3 gün sonra tekrar çekelim dedi. ben bu kadar fazla röntgen çekildiği için endişeliyim açıkcası ama ya dr.un bildiği bişey varsa diye de düşünüyorum. Önceden görünmeyen çatal iğne sonradan çıkarmı filmde? sizce ne yapayım? 3.kez röntgen çektireyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…