kızlar mrb nslssınız? Ayeser ve Harpy gelmiş yaşasınburalar çok boş kalmıştı...Kızlar benim dana beni çok yoruyor sizde durumlar nasıl hala yeni doğmuş gibi gece en az 10kez uyanıyor gündüzleride sürekli kucağımda... sabır sabır deyip bekliyorum öyle böyle derken 1 yıl geçiyor düzelicek inş.
kızlar mrb nslssınız? Ayeser ve Harpy gelmiş yaşasınburalar çok boş kalmıştı...Kızlar benim dana beni çok yoruyor sizde durumlar nasıl hala yeni doğmuş gibi gece en az 10kez uyanıyor gündüzleride sürekli kucağımda... sabır sabır deyip bekliyorum öyle böyle derken 1 yıl geçiyor düzelicek inş.
benimkide öyle yaaa ne zaman gece saat başı kalkıyo nerdeyse emmek için ve sürekli beni istiyo kafayı yemek üzereim bide üstüne başka sorunlar olunca çıglı basıcam bigünbu arada dogum günü olanlar iyiki dogdunuz nice senelere bizimde çarşamba ama bizde hafta sonu kutlicaz galiba bakalım artık
beğen butonu nerede yaa aradım bulamadım :44: neyse kısacası harpy bunu beğendi :)
yaa gündüzleri durum bizde de öyle yere koyar koymaz çığlığı basıyor resmen :84: bu gidişle yürümez de benimki hiç yere bastığı yokki
beğen butonu nerede yaa aradım bulamadım :44: neyse kısacası harpy bunu beğendi :)
yaa gündüzleri durum bizde de öyle yere koyar koymaz çığlığı basıyor resmen :84: bu gidişle yürümez de benimki hiç yere bastığı yokki
Utku doğum günün kutlu olsun:d biz de dün kutladık kızlar biraz erken olması gerekiyordu çok eğlenceli geçti oğlum çok zevk aldı
benimkide öyle yaaa ne zaman gece saat başı kalkıyo nerdeyse emmek için ve sürekli beni istiyo kafayı yemek üzereim bide üstüne başka sorunlar olunca çıglı basıcam bigünbu arada dogum günü olanlar iyiki dogdunuz nice senelere bizimde çarşamba ama bizde hafta sonu kutlicaz galiba bakalım artık
bu arada utkunun da doğum gününü kutluyorum
Canım senin ticker yanlış olmuş, mustafa bir yıl ilerden gidiyorHem ben dinazorlu ya da timsahlıyı isterim...
Bu arada balık çorbası nasıl yapılıyor? Hangi balıkla?
düzelttim canım yanlış olmuş :) biz timsahtan sıkıldık artık.
bu arada bu kkya bi haller olmuş gifler de çalışmıyor :44:
bizim doktor beyaz etli balıklar olur demişti. lüfer mezgit kalkan vs..
Canım benimki de 4- 5 kere uyanıyor. O kadar hırpalıyor ki artık beni,bazen 5 yaş yaşlandığımı hissediyorum. Neyseki pazartesi okula başlıyorum, babannesi geliyor bu pazar. Biraz dinlenebileceğim çalışınca.Okulda ense yapacağım
utku doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah.
Leylacım doğum günü hazırlığı vardır eminim bugün, internete bakmaya vaktin olmaz ama doğum gününüz nasıl geçti yarın paylaşırsın bizimle
Uykunun doğum günüsümüymüş bugün? Kutlu da mutlu da olsun:118::124: Öper teyzesi yanaklarından.
Ne çabuk geçiyor zaman, daha dün göbek bağları düşsün diye bekliyorduk. Gazlarını çıkarıyorduk...
bu arada utkunun da doğum gününü kutluyorum
Utku doğum günün kutlu olsun:d biz de dün kutladık kızlar biraz erken olması gerekiyordu çok eğlenceli geçti oğlum çok zevk aldı
herkese teşekkür ederim kızlar,biz 2 gün doğum günü kutladık,doğum günümüz perşembe günüydü,utkuyu okulagötürmüştüm,arkadaşlar da utkuyugetireceğimi biliyorlardı,sürpriz doğum günü hazırlamışlar utkuya,önce orda eğlendik çok güzel,sonra arkadaşlarla akşam kutladık,aileyle de cuma akşamı kutladıkbenimkide öyle yaaa ne zaman gece saat başı kalkıyo nerdeyse emmek için ve sürekli beni istiyo kafayı yemek üzereim bide üstüne başka sorunlar olunca çıglı basıcam bigünbu arada dogum günü olanlar iyiki dogdunuz nice senelere bizimde çarşamba ama bizde hafta sonu kutlicaz galiba bakalım artık
Bu arada balık çorbası nasıl yapılıyor? Hangi balıkla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?