2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

şeker delisi sizin de doğum gününüz kutlu olun

benimkide öyle yaaa ne zaman gece saat başı kalkıyo nerdeyse emmek için ve sürekli beni istiyo kafayı yemek üzereim bide üstüne başka sorunlar olunca çıglı basıcam bigünbu arada dogum günü olanlar iyiki dogdunuz nice senelerebizimde çarşamba ama bizde hafta sonu kutlicaz galiba bakalım artık

benimkide öyle yaaa ne zaman gece saat başı kalkıyo nerdeyse emmek için ve sürekli beni istiyo kafayı yemek üzereim bide üstüne başka sorunlar olunca çıglı basıcam bigünbu arada dogum günü olanlar iyiki dogdunuz nice senelerebizimde çarşamba ama bizde hafta sonu kutlicaz galiba bakalım artık

çok iyi anlıyorum seni çok zor oluyo ya ama geçicek inş.:97:

canım bende aynısını diyorum yürümeye ihtiyacı yok sürekli kucağımda olduğu için :84::84::84:

canım bende aynısını diyorum yürümeye ihtiyacı yok sürekli kucağımda olduğu için :84::84::84:

Canım benimki de 4- 5 kere uyanıyor. O kadar hırpalıyor ki artık beni,bazen 5 yaş yaşlandığımı hissediyorum. Neyseki pazartesi okula başlıyorum, babannesi geliyor bu pazar. Biraz dinlenebileceğim çalışınca. Okulda ense yapacağım

Ben de üzüldüm o butonun gitmesine.
Leventin öyle bir huyu yok neyseki, zaten kucak istese ben taşıyamam, kucağı hiç sevmez benimki, sürekli oraya buraya sarkıp kendini adeta düşürür. Tek derdi heryeri karıştırmak.
Bugün ne yaptım ben? Eşimin bugüne kadar bana aldığı ve benim kurutup sakladığım güller vardı. Gümüş bir şekerliğin içine koymuştum hepsini, salonda sehpanın üzerinde duruyordu, Levent devirdi. Benim güller ve simler ortalığa saçıldı. Sağlam olanları topladım. Levent durur mu , kalanlarıyerde de karıştırmaya devam, süpürge getirene kadar iyice karıştıracaktı. Ben de duruma müsahale ettim, aldım halının altına soktum. Sonra unutmuşum onları orda. Halının o bölümüne basıyorum haşır huşur, kuru yaprak sesleri ...

Utku doğum günün kutlu olsun:d biz de dün kutladık kızlar biraz erken olması gerekiyordu çok eğlenceli geçti oğlum çok zevk aldı

Canım kutlu olsun doğum gününüz. Gününde kutlayabilen yok galiba, ama sanırım en geç biz kutlayacağız. Ekime kalacak biizimki, babası gelince. Neler yaptınız bakalım? Partide?

Şimdiden kutlu olsun o zaman, bizimle de paylaş neler yaptığınızı...

Bu arada balık çorbası nasıl yapılıyor? Hangi balıkla?

Canım senin ticker yanlış olmuş, mustafa bir yıl ilerden gidiyor Hem ben dinazorlu ya da timsahlıyı isterim...

düzelttim canım yanlış olmuş :) biz timsahtan sıkıldık artık.
bu arada bu kkya bi haller olmuş gifler de çalışmıyor :44:

bende mi çalışmaya başlasam dinlenmek için

bu arada utkunun da doğum gününü kutluyorum

Utku doğum günün kutlu olsun:d biz de dün kutladık kızlar biraz erken olması gerekiyordu çok eğlenceli geçti oğlum çok zevk aldı

herkese teşekkür ederim kızlar,biz 2 gün doğum günü kutladık,doğum günümüz perşembe günüydü,utkuyu okulagötürmüştüm,arkadaşlar da utkuyugetireceğimi biliyorlardı,sürpriz doğum günü hazırlamışlar utkuya,önce orda eğlendik çok güzel,sonra arkadaşlarla akşam kutladık,aileyle de cuma akşamı kutladık utku çok eğlendi ama hiç mum üfleyemedi,1 hafta mum üfletme provaları yapmıştık bir işe yaramadımumun ateşini tutmaya çalıştı her defasında
utkunun doğum günü için özel pasta yaptırdık biraz klasik ama fotoğraflı yaş pastalardan yaptırdık.yanına bi börek ve kurabiye yaptım yeterli oldu.utkunun fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterisi hazırladım,herkes çok beğendi,duygulandı.
Bu arada balık çorbası nasıl yapılıyor? Hangi balıkla?

canım ben somon balığı yediriyorum utkuya çorbasını yapıp.2 kibrit kutusu büyüklüğünde somon balığı,1 havuç 1 patates,2 çorba kaşığı pirinç,yıkayıp üzerini kapatacak kadar su ekleyip pişiriyorum,pişince içerisine 1 çay kaşığı zeytiniyağı.yedirmeden önce de limon sıkıyorum çok az.beğenerek yiyor

kızlar bu arada utkunun perşembe günü 1 yaş aşısını da yaptırdık,sabahleyin sağlık ocağından aradı hemşiremiz.gecesine burun tıkanıklığı öksürük ateş vardı,doktora götürdük cuma günü sabahleyin.bağırsak sistemini de etkileyen bi nezle çeşitine yakalanmış salgın varmış,aman dikkat edin bebişlere.çok şükür şimdi iyi,haftasonu doktorumuza ulaşamayız diye hemen götürelim dedik zaten 1 yaşına girince doktor getirin demişti.dişinin çııkmadığını söyledim,haftaya bi gün getirin kan tahlili yapalım değerlerine bi bakalım dedi,şimdi hasta fazla yıpranmasın dedi,arkadaştan duyduğum kadarıyla 3 tüp kan alınıyormuş.neler yedirebilirim dedim,ambalajlı hiçbir gıdayı verme,uzun süre bekleyebilen salam sosis,dondurulmuş gıdaları verme dedi,artık çok az şeker tuz kullanmaya başlayabilirsin yemeklerinde dedi.kahvaltıda bal vermeye başlayabilirsin dedi.haftaya kan tahlili sonucuna göre daha ayrıntılı görüşrüüz,liste veririm dedi.bende dişinin çıkmamasını taktım kafaya,galiba dişi çıkmayan sadece utku kaldı bebişlerin içinde.doktor da bi kan değerlerine bakalım deyince içime bi kurt düştü,inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…