Canım benim oğlum dogdugundan beri öyle benim için gayet normal bir durum oldu. gece bölük pörçük en fazla 2 saat uyuyabilmek ve sabah işe gitmek çok kötü ama alıştım. eğer bebeginin bir sorunu yoksa ve bunu huy edinmişse değişmesi biraz zor gibi çünkü ben her yolu denedim olmadı olmadı. Sabret canım belki de değişir ama kabullen bence yoksa sinir krizleri geçirmemek elde değil. gündüz insan dayanabiliyor ama geceleri çok zor
slm canım,utku da bi aralar öyleydi,gece sürekli uyanırdı.bi süre sonra gündüzleri az uyumaya başladı,şimdi gündüzleri 2 kere uyuyor sadece en geç öğleden sonra 3te uyanıyor 1 saat uyuyup,akşam 8-9 arası uyuyor maaşallah sadece emmek için kalkıyor 2 kere geceleri,en geç 7 gibi de uyanıyor sabahleyin.benim sana tavsiyem geceleri kesinlikle sallamamaya çalış,geceleri sallanmaya alışan çocuk kolay kolay vazgeçemiyormuş,ablam kızını 3 yaşına kadar salladı geceleri.geceleri az çok uyandığı saatler belirlidir sen ondan önce uyan kesinlikle konuşma,ışık açma seni görmesin.emziğini ver ağzına emmek istiyorsa emzir yatağına koy.gayet uyumaz direnirse salla uykuya dalar dalmaz koy.ben böyle yaparak utkunun gece uyanmalarını azalttım.en önemli formül bana göre o uyanmadan uyanıp beslemek emziğini vermek.1 hafta felan zorlanırsın ama 1 hafta sonra gece uyanmalarının azaldığını göreceksin.
hayırlı uğurlu olsun canım,en kısa sürede iyileşir inşallah
arkadaşlar bebeği yürümeyen kaldı mı? bizimkinin halaöyle bir niyeti yok..
slm millet bizimkide şimdilik yürümüyo şuan sadece yapabildigi koltugun kenarlarından tutup dizlerinin üstüne kalkması
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlan som günlerde çok huysuz özellikle geceleri sürekli uyanıyor ve buda beni çok yoruyor dişlerden olabilirmi acaba
benimkide hala yürümüyo:44::44::44::44:
Tatlım benim kuzum da yürümüyor. Telaşa gerek yok bence, kulak asma kimseye boşver.
Bu arada kilo alımı nasıl? Devam sütü vermeye başlamışsın ya merak ettim.
slm kızlar bizde dün gittik saglık ocagına aşı olduk 8 kilo olmuş boyuda 70 cm di ama aşı olunca agladı tabi nefesi falan gitti morardı çok korktuk yarında tahlil felan yatırcaz ailece napcaz bakalım işallah öyle olmaz:18:
merhaba canım, daha 10 gündür içiyor ama ağırlaştı gibi. ay başı tekrar gitcez ne kadar aldığını yazarım. son tartıda 8,5 kiloydu boyu da 75 cm. senin sütün ne alemde? devam sütü felan veriyor musun?
slm kızlar bizde dün gittik saglık ocagına aşı olduk 8 kilo olmuş boyuda 70 cm di ama aşı olunca agladı tabi nefesi falan gitti morardı çok korktuk yarında tahlil felan yatırcaz ailece napcaz bakalım işallah öyle olmaz:18:
Tatlım benim kuzum devam sütünü almıyor hiç, beni emmeye devam ediyor olabildiği kadar. Birkaç ay sonra inek sütü vermeyi düşünüyorum. En az 500 ml anne sütü olayı da bana safsataymış gibi geliyor.
Bu arada ders programıma göre haftada 4 gün okula gitmem yeterli oluyor. Yarın da aşımızı yaptıracağız.
Ne testiymiş bu?
Tatlım benim kuzum devam sütünü almıyor hiç, beni emmeye devam ediyor olabildiği kadar. Birkaç ay sonra inek sütü vermeyi düşünüyorum. En az 500 ml anne sütü olayı da bana safsataymış gibi geliyor.
Bu arada ders programıma göre haftada 4 gün okula gitmem yeterli oluyor. Yarın da aşımızı yaptıracağız.
merhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 1 yaşına gireli neredeyse 2 hafta oldu. aşımızı olduktan sonra 1 hafta içerisinde 2 gün ateşi yükseldi. çok şükür geçti şimdi. yürüyor, 6 dişimiz var. yalnız geceleri sık uyanıyor, belli bir saate kadar beşiğinde yatıyor, sonra mümkün değil yatıramıyorum beşiğine yanımda yatmak istiyor. bu arada ben çalışıyorum, en geç beşbuçukta evde oluyorum, emziriyorum. sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi, benim bebek parmağını da emiyor uyuyacağı zaman.
kızlar merhaba hep okuyup kapatıyorum son zamanlarda. oğlum yine hasta antibiyotik kullanıyoruz ateşi41 e kadar yükseldi. çok şükür şimdi daha iyi. deli gibi dişlerini kaşıyor. geceleri hala uyanıyor sık sık. ayakta duruyor ama adım atamıyor. yemek zorla yediriyorum. boy ve kilosu normalin altındaymış. sabah evi kaka ve kusmuk bombardımanına tuttu çom yoruldumbaba, dede, anne, meme diyor
Canım geçmiş olsun,kızlar merhaba hep okuyup kapatıyorum son zamanlarda. oğlum yine hasta antibiyotik kullanıyoruz ateşi41 e kadar yükseldi. çok şükür şimdi daha iyi. deli gibi dişlerini kaşıyor. geceleri hala uyanıyor sık sık. ayakta duruyor ama adım atamıyor. yemek zorla yediriyorum. boy ve kilosu normalin altındaymış. sabah evi kaka ve kusmuk bombardımanına tuttu çom yoruldumbaba, dede, anne, meme diyor
geçmiş olsun canım.. acil şifalar diliyorum.. canım hiç kafana takma benim oğluma hala normalin altında demedi doktor. kaç kilo ki oğlun normalin altındaymış? yazar mısın bana şuanki ve doğduğundaki boy kilosunu?
geçmiş olsun canım,mehmet alp de geceleri çok uyanıyor bir haftadır alışsın diye öğleden sonraları bakıcıya bırakıyorum orda mutlu gibi ama sanki üzülüyor böyle bi garip bakıyor üzülüyorum.kızlar merhaba hep okuyup kapatıyorum son zamanlarda. oğlum yine hasta antibiyotik kullanıyoruz ateşi41 e kadar yükseldi. çok şükür şimdi daha iyi. deli gibi dişlerini kaşıyor. geceleri hala uyanıyor sık sık. ayakta duruyor ama adım atamıyor. yemek zorla yediriyorum. boy ve kilosu normalin altındaymış. sabah evi kaka ve kusmuk bombardımanına tuttu çom yoruldumbaba, dede, anne, meme diyor
Canım geçmiş olsun,
Bekliyorum tatlım paylaşımlarını, bu arada ne zaman inek sütüne başlamayı düşünüyorsun? Ben dün 30 ml lik bardağına süt koydum eline verdim biraz içti, karnı tokken verdiğim için içmedi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?