Hahaha
Boş damacana bizim de favorimiz, hatta şuanda içerden boş damacana sesi geliyor.Yürürken de onu elinde taşıyıp duruyor, sanki çok profosyenel yürüme konusunda da bir damacanası eksik
Onun haricinde hiç keyfim yok benim aslında ... Oğlumun komiklikleriyle neşelenmeye çalışıyorum.
Bu arada geçmiş olsun Harpy cim.
Eşim yaklaşık 10 gündür evde yok, çok sıkıldım,
sıkıntıdan saçlarımı boyatmak istiyorum sanırım
Bir de alışveriş yapmak istiyorum olur olmaz.
Görev icabı işte, ufff,,,
Seninki ne yaptı?
Emzirmeye devam ediyorum canım az buz...
Tatlım merhaba, hamile olduğunu yeni öğrendim, hayırlı olsun,merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.uzuuun zamandır takılamıyorum hamilelik çok fena gidiyor,kanamam vardı çok şükür geçti,bulantı kusmalar çok kötüyüm.. utku çok iyi ama maaşallahüstten bi diş patlattı toplam 2.5 dişimiz oldu altta da 2 tane var.iştahı da bu aralar yerinde sayılır,kahvaltı yapıyor öğleyin çorba yapıyorum,akşama da bizimle beraber yiyor,ara öğün olarak yoğurt veriyorum,gece yatmadan da muhallebi yiyor mutlaka.birçok kelimeyi söyleyebiliyor,hergün 15-20 dk kitap okuyoruz beraber.yapbozlu bi hikaye kitabı aldım,fisher price den.hikayenin yan sayfasında 6 parça yapbozu var iri iri,onları da yapıyor çok iyi yürüyor bu arada hatta koşmaya çalışıyor,top oynamaya çalışıyor. bu arada su çiçeği aşısını geçen ay yaptırmıştık bbiz.doktor 18 aylıken hepatit a dedi sanırım yaptırın diye.sizler yaptıracakmısınız.sağlık ocağındaki doktor da gerek yok o aşıya dedi.kararsız kaldık,sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben sadece d vitamini kullandım, hala devam ediyorum,ama bu kezki damlamızın içinde A ve C vitaminleri de var. Söylediğin damlayı duymadım ve kullanmadım da.arkadaşlar merhabalar,
bende günlerdir giremiyordum nihayet bugün fırsat buldum ve bir kaç sayfa ardarda okudum. Dorukanda tam gaz heryeri karıştırmaya devam ediyor. Dağıttığı yeri toplarken bi bakıyorumbaşka bi çekmece dolap bişey bulmuş. Kesinlikle damacana en favori oyuncağıbende kendi haline bıraktım annem hep derdi her çocuk mobilya değişltirtir die doğruymuş
havanın uygun olduğu günlerde bol bol dışarı çıkarmaya çalışıyorum çünkü çocuğumun etrafında ne başka çocuklar var ne komşularımız yada ailemiz..başka ortamlara girsin yeni yüzler görsün die elimden geleni yapıyorum.
geçtiğimiz hafta sağlık ocağına gittik boy ve kilosunu merak ettim. Ordaki hemşire istersen Seven Seas die bi vitamin+omega3 kullanabilirsin haftada iki kere dedi. Ben bugüne kadar devit,ferro dışında kullanmadım, balığıda yediriyordum. Aranızda kullananız var mı?
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.uzuuun zamandır takılamıyorum hamilelik çok fena gidiyor,kanamam vardı çok şükür geçti,bulantı kusmalar çok kötüyüm.. utku çok iyi ama maaşallahüstten bi diş patlattı toplam 2.5 dişimiz oldu altta da 2 tane var.iştahı da bu aralar yerinde sayılır,kahvaltı yapıyor öğleyin çorba yapıyorum,akşama da bizimle beraber yiyor,ara öğün olarak yoğurt veriyorum,gece yatmadan da muhallebi yiyor mutlaka.birçok kelimeyi söyleyebiliyor,hergün 15-20 dk kitap okuyoruz beraber.yapbozlu bi hikaye kitabı aldım,fisher price den.hikayenin yan sayfasında 6 parça yapbozu var iri iri,onları da yapıyor çok iyi yürüyor bu arada hatta koşmaya çalışıyor,top oynamaya çalışıyor. bu arada su çiçeği aşısını geçen ay yaptırmıştık bbiz.doktor 18 aylıken hepatit a dedi sanırım yaptırın diye.sizler yaptıracakmısınız.sağlık ocağındaki doktor da gerek yok o aşıya dedi.kararsız kaldık,sizler ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlar ben özel ve devletin verdiği bütün aşıları yaptırıyorum özel doktorumuzda, sağlık ocağındaki aile hekimimizde şu yada bu aşıya gerek yok die hiç bişey demedi, sonuçta aşılar zayıflatılmış mikroplar ve bebeklerimizin o virüse karşı bağışıklık kazanmasına yardımcı oluyorlar.aşı olunca o hastalığı geçirmeyecek die bi kural yok ama örneğin su çiçeğini geçirse bile daha rahat atlatır. bi çok arkadaştan okuyorum aşıyı yaptırıyım mı die soruyorlar neden yaptırmak istemiyorlaR? yada doktorlar neye göre gerek yok diyor sakın kimse yalnış anlamasın ben gerçekten merak ettiğin için soruyorum. kimseyi yargılamak için değil belki benim atladığım bişey vardır.neden yaptırırken tereddütte kalıyorsunuz?
Herkese merhabalar arkadaşlar oğlum umut ege 27 eylülde doğdu yürümeye başladı düzgün yürüyor.ama iştahı hiç yok yemek yedirmek zulüm emmeye devam ediyor.grip oldu burnu akıyor geceleri tıkanıyor zor zamanlar geçiriyoruz çok halsiz uyumuyor doktora götürmedim evde nasıl geçiririz bilemiyorum hepiiinizi öptüm sağlıklı ,mutlu günler
kızlar mrb ya oğluma hiç birşey yediremiyorum kaşıktan tiksinmiş sanki siz neler yediriyorsunuz?
bir de kiloları ne kadar çoktandır ölçtürmedim kilosunu haftaya gideceğim sizinkileri öğrenmek istedim?
kızlar mrb ya oğluma hiç birşey yediremiyorum kaşıktan tiksinmiş sanki siz neler yediriyorsunuz?
bir de kiloları ne kadar çoktandır ölçtürmedim kilosunu haftaya gideceğim sizinkileri öğrenmek istedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?