2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Sünnet düğünü yapacak mısınız peki?

Yanımıza gelme olayı bizde de var.ÖZellikle sabaha karşı, sallayıp beşiğine koydum bş kaç kez ama 10 dk uyuyup tekrar yanımıza gelmek istedi hep, ben de mecburen alıyorum. Yanımıza yatınca da ne sallama istiyor ne bişey, uyuyor hemen... Ama sabah uyanıp da onu yanımızda görmek de ayrı bir keyif...
Söylediği bir kaç kelime var , dede, mama, meme, giy, yattı, düştü gibi, söyleyemediği şeyleri de hep "de" hecesini kullanarak söylemeye çalışıyor . Ama söylenenlerin çoğunuanlıyor gibime geliyor.

slm kızlar ben bizim danayla yatıyorum artık başka türlü olmuyo çünkü saat başı kalkıyo emmek için en azından bende böyle olunca biraz uyuyabiliyorum konuşmaya gelince baba -meme -mama-at -attı -meme yok-ve anlamdıgımız birsürü şey söylüyo ama hala anne demiyo sizde anne demeyen varmı yoksa benim dana bana gıcık mı anlamadımyemek düzenimiz bizimde şöyle kavaltı yok yemiyo öglen çorba akşam üstü yogurt veya meyve yatmadan gene çorba başka bişey yememek için ısrarlı biçok şey denedim ama malesef dört dişimiz vardı bunlara iki tane daha eklendi üstten şimdilik böyle iyi geceler herkese

bilmiyorum canım ya alışır mı boğazları yırtılacak diye korkuyorum ağlarken anrmal bir ağlaması var sanki bi tarafı kopmuş sanırsın. Kesintisiz 2 saat uyusam 24 saat uyumuş gibi yenilenmiş hissediyorum kendimi, tabi 2 saat sonra oğlumun nefesini dinliyorum nefes alıyor mu diye.
canım biz de 4 aylıkken yaptırdık inşallah ana okulnuna başlayınca düğününü yapacagız arkadaşlarını öğretmenini de davet edeceğiz Allah ın izniyle :)

bide kızlar 15. ayda su çiçegi ve kabakulak asısı var ya yaptıracak mısınız ya da yaptırdınız mı?

Sünnet düğünü yapacak mısınız peki?
Yok ayesercim ben o tip şeyleri sevmiyorum, bana kalsa kendi düğünümü bile yapmayacaktım da kaynanamı ikna edemedim.Ama ilerde kendisi isterse yaparız tabi.İçinde kalsın istemem

bide kızlar 15. ayda su çiçegi ve kabakulak asısı var ya yaptıracak mısınız ya da yaptırdınız mı?
Canım ben su çiçeği için hala kararsızım, ama kabakulak aşısı 12.aydaki aşının içinde vardı k.k.k denilen aşının açılımı kızamık, kızamıkçık, kabakulak.Ayrı bi aşısı yok yani

15. ayımızda çağırmadılar bizi, 18. ayda çağırdılar aşı için, bu aşılar özel aşılar mı? Özel hiçbir aşıyı yaptırmadık biz.

Organizatörlüğü bana ait güzel bir düğün yapmak istiyorum ben, bende sevmem aslında bu tip şeyleri ama hatıra kalsın istiyorum.

keşke gitmeden sana sorsaydım canım ,belki bi sonraki gidişimizde yasemin hanıma gideriz.
ben yarın su çiçeği aşısını yaptırcam doktorda yaptırmamızı önerdi,bir de bizim müdürün oğlu su çiçeğini biraz ağır geçirmiş çocukken yüzünde iz kalmış o yüzden yaptırmak istedim ben,ayesercim su çiçeği özel aşı ama kabakulak bir yaş aşısını yaptıklarında yapmışlardı sanırım o özel değil...

Kızlar su çiçeği aşısını yaptırdım ben özel bir aşı. Kabakulak aşısı yokmuş evet 1 yaşındaki aşının içinde varmış okuldaki bi arkadaş demişti ama baya yaşlı bir arkadaş onun zamanında kabakulak özel aşıymış sanırım

bana nasıl moral oldun anlatamam çok felaket ötesi bizim de gece uykularımız, ben de kendimi çok yalnız hissediyordum bu konuda..bir de çk hastalandı bizimki salgın bir virüs mü ne? ishal kusma yüksek ateş...aranızda olan var mı ya da çevrenizde böyle bişey duydunuz mu?

:)))) Ben de :) Çünkü hiç uzun süre uyumadılarki. Uyuyunca ne oldu bu çocuğa diye bende kontrole gidiyorum. :)

Ben hiç bi erkeğin sünnet düğününden bahsettiğini duymadım. Ya da bi çocuğun bana niye düğün yapmadınız dediğini duydum. Erkeklerin pek hatırlamak istemediği ailelerin hevesi olan bişey.Biz sünneti iyileşince eve sığacak kadar insanla gündüz bayanlara mevlüt yaptık. Akşamda halalar teyzeler ve çok yakın arkadaşlarla bi restoranda (5o kişi kadardık.) yemek yedik. Oğluma sünnet kıyafetide aldım. Hatta ozaman 6 aylıktı. Biraz daralttık. Yürümeye başlayıncada kıyafetleriyle stüdyoda resim çektirdim. Çok yeterli oldu bence. İlerde zaman geçincede yapmak zor çünkü.
İçimizdede kalmadı hiç bişey. :))))
Birsürü paralar döküp büyük organizasyonlara hiç gerek yok bence.:)

ay canım ya bızde bır ay kadar oluyor memlekete gitmiştik rda sudan herkezbu hastakığı gecırıyordu.bizde yakalandık tabı ben veoğlum baya kotuyduk.ishal ateş kusma .. görsen dedelerın evını berbat ettık geldıııkkk

acil şifalar diliyorum hasta bebişlere..

bu arada oğlumun gelişimi çokk güzel gıdıyor...hemen hemen herseyi söylüyor.cok zor 3 yada 4heceli kelimeleri diyemıyor ama derdını iyice anlatıyor...görenleri hayran bıraktırıyor masallah...dediği kelimelerı yazamıyorum bıle artık..

bide gecen sabah saat 6 gibi uyandı bende yanımıza aldım..gözleri görsenizfaltası gıbı hiiiç uyumaya nıyeti yok eşimde baktı bunun haline _oğlum senın uykun yokmu yaaa _ dedi bizimkide gülerek memesını agzından cıkardı ve _bitiiii_ dedı ama nasıl koptuk sabah sabah anlatamam ne kadar tatlıydı oylee...

yerim ya, maşallah akıllı bıdık...

kızlarnasılınız nasıl bebişleriniz..gecen bı sunnet yapmayı düşünen arkadas mı vardı ne oldu onun işi...

azı dişlerini çıkarıyo bizim minik...

ayeser cım senın bebiş nasıl ne durumda iyi mi saglıgı...

İyi tatlım sağol, hemen hemen bütün emerjisini yürümeye çalışmak için harcıyor.
Senden ne haber?

masallah kuzuya ya...bizimki de butun enerjiyi oyunda tehlıkelı yerlere tırmanmakta gecırıyor...

merhaba kızlar. nasılsınız? bizimki de dolapları karışırma ve çöpten bişeyler alıp tüm evi gezdirmeyle geçiriyor bütün gününü.. bir de üzerine hasta oldum. sesim çıkmıyor. hayır diyorum çocuk duymuyor ki azönce bitmiş damacanayı alıp yanıma getirdi dibinde kalan az suyun içine bisküvisini atmış içiçamur gibi şimdide bana uzattığında almadım diye ağlıyor... siz neler yapıyorsunuz?

Hahaha
Boş damacana bizim de favorimiz, hatta şuanda içerden boş damacana sesi geliyor. Yürürken de onu elinde taşıyıp duruyor, sanki çok profosyenel yürüme konusunda da bir damacanası eksik

Onun haricinde hiç keyfim yok benim aslında ... Oğlumun komiklikleriyle neşelenmeye çalışıyorum.

Bu arada geçmiş olsun Harpy cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…