2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum okuyup çıkıyorum
maalesef benim kız hala yürümüyo tutanarak adım adım ilerliyo ( bide ne yaptıysam süte alıştıramadım iştah hiç yok zaten süt içmediği gibi yoğurt peynir de hiç yemiyo muhallebi pirinçunu tarzı şeylerden nefret ediyo geceleri falan memeye yapışarak uyuyo sürekli emmek istiyo ( bana yardımcı olun lütfen aptamil junior mu denesem ne yapsam hiç bilmiyorum

slm canım merak etme bizimkide aynı 5-6 anca atıyo yemek konusunda bizde çok fazla çeşit yediremiyorum ancak çorbayı severek yiyor ayran güzel içiyo süt ve peynir sevmiyo geceleride ezında meme uyuyor nerdeyse ben artık üstelemiyorum zamanı gelince yer diye düşünüyorum yedigi şeylerden yediyorum bende sık sık bide dünn dr götürdüm ben su çiçegi aşısı ve vitamin sormak için sanasol diye bir vitamin verdi aşıyıda yarın yaptırcam balık yagını önermedi bu aşı ateş falan yapıyormu bilgisi olan varmı yaptıranlar yazarsa sevinirim

merhaba kızlar.

bize balık yağı verdi doktorumuz. özellikle kışın kullanın dedi. oğlum da hiçitiraz etmeden içiyor. bu arada süt türü şeyler istememesinin sebebi muhtemelen sizin sütünüzün onun süt ihtiyacını karşılamasından kaynaklanıyordur. çok üsteleyip tiksindirmeyin derim. benim oğlumunda özellikle et yemek istemiyor nedendir bilmem..

canım benim oğlum aptamil juniorun sıvıdevam sütünü severek içiyor eğer denemediysen dene derim.

canım geçmiş olsun bende de olmuştu doğumdan sonra ama süt bezesiymiş korkma öyle bişeydir inşallah

ben bu defa 5 aldım ama büyük geldi

Heralde öyle bir sonuç çıkacak bende de, ilk günden sonra ağrısı geçti, şimdi de yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Bana verdikleri ultrason gününe kadar da tamamen kaybolur heralde

Bizim doktorda ne balık yağı ne vitamin önermedi hatta demir damlasınada gerek yok dedi sizler devam ediyomusunuz demir damlasına

canım memeye yapışıp uyuma bizdede var yatırmadan önce iyice karnını doyuruyorum tok tutucak şeyler yediriyorum 3-4 saat rahat ediyorum daha sonra sabaha kadar emmek istiyor çoğu zamanda süt gelmese bile emzik niyetine emiyor devam sütü,süt meyve suyu benimkide içmiyor su ve beni emmek dışında sıvı bişey içmiyor sabır sabır deyip bekliyorum düzelicekler inş.dişlerimizde yeni çıktı üstten 2 tane çıktı şimdi de alttakiler göründü durdu durdu hepsini birden çıkarıyor huysuzluk tavan yaptı tabi
canım sende yatırmadan önce karnını doyur çorba gibi sulu şeylerle değilde daha katı tok tutucak herşey olabilir çorba vericeksende içine ekmek doldur ben şimdilik böyle idare ediyorum.

Balıkla arası nasıl?

balık çok denedim ama sadece 1 kere doğru düzgün yedi.

Heralde öyle bir sonuç çıkacak bende de, ilk günden sonra ağrısı geçti, şimdi de yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Bana verdikleri ultrason gününe kadar da tamamen kaybolur heralde

inşallah canım sonucu mutlaka yazmerakta bırakma...

Bizim doktorda ne balık yağı ne vitamin önermedi hatta demir damlasınada gerek yok dedi sizler devam ediyomusunuz demir damlasına

biz de demir vermiyoruz artık sadece balık yağı.

Merhaba kızlar...
Demir damlasını ben hiç kullanmadım,kullanamadım...
balık çok denedim ama sadece 1 kere doğru düzgün yedi.

inşallah canım sonucu mutlaka yazmerakta bırakma...

biz de demir vermiyoruz artık sadece balık yağı.

Canım birşey çıkmadı tahlil ve utrasonda, Kol altımda zararsız bir beze varmış onu öğrenmiş oldum tesadüfen, Sanırım mememde olan da süt beziyle ilgili bir sertleşmeydi, ultrason çekilene kadar küçülüp yokoldu.

kızlar daha 4 numara kullanıyormuşsunuz.bize 5 bile küçük geliyyo.oluyo aslında ama göbeğinin altında kaldığı için aşağıda oluyor ve ben 6 numara kullanıyırum.kızım aç olunca çoğu yemeği yiyor.ona hala ayrı yemek pişiriyorum.çünkü biz yeri geliyo bi makarna yiyip geçiştiriyoruz yada bir pide falan.ama ona hergün bir et ürünü,bir tahıl grubu,bir sebze v.b yedirmeye özen gösteriyorum.dilli düdük pek konuşkan .
geçen kış daha hareketliydi forum.bu sene kimselerle raslaşamıyouz.özledim burdaki sohbetleri.umarım herkes ve bebişler iyidir.

Artık herkes bebeğinin peşinden koşturuyor, ondan heralde. Tahıllı neler yapabiliyorsun tatlım? Tarif verir misin?

maaşallah diyelim o zaman size valla ben mehmet sercan'dan fırsat buldukça giriyorum kendisi dışında başka şeylerle uğraşmama izin vermiyo beyefendibu yıl kpss sınavına girmeyi düşünüyorum nsl ders çalışıcam bilmiyorum

cok zor oluyor evet ders calışmak..bende üniv.3 sınıf uzaktan eğitim alıyorum hayırlısı bı bıtırseydım okulu.benım sıpa da cok konusuyor her ne yaparsa yapsın yaptığı hareketi kelimelrle anlatmaya calısıyor.amcasıyla iyi anlasıyo bizimki amcayı gorunca elini kaldırıyo --kankaaa diyo yılışıyo ona..neyi nereye koydugunu hiç unutmuyo nerde dıye soruyorum gidiyo koydugu yerden alıp getiriyor.ben bizim yediğimiz yemeklerden veriyorum hiç özel bişey yapmıyorum artık yatmadan öncede bı bardak süt içiyo .. bezide 5 numara alıyoruz...iyi gidiyoruzbiz bakalım.....

çocuklarla nasıl ders çalışılır bilmem ki ben sınav sorularını bile hazırlayamıyorum bide senin 2 çocuk var kolay gelsin. Bransın neydi canım?

Branşını ben de merak ettim, seni çalışıyor biliyordum bu arada...

maşallah

çocuklarla nasıl ders çalışılır bilmem ki ben sınav sorularını bile hazırlayamıyorum bide senin 2 çocuk var kolay gelsin. Bransın neydi canım?
evet çok zor oluyo uyuduğu zaman bakıyorum biraz kızım büyüdü artık onun çok sıkıntısı olmuyo mehmet sercan'la ders çalışmak çok zor işletme mezunuyum buarada özelde çalıştım devlette deniycem şansımı kaymakamlık sınavlarınada hazırlanıyorum bakalım hangisi olursa
Branşını ben de merak ettim, seni çalışıyor biliyordum bu arada...

maşallah

canım ben işletme mezunuyum bi dönem çalıştım ama çocuklar olunca iş hayatı biraz ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…