- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
evet çok zor oluyo uyuduğu zaman bakıyorum biraz kızım büyüdü artık onun çok sıkıntısı olmuyo mehmet sercan'la ders çalışmak çok zor işletme mezunuyum buarada özelde çalıştım devlette deniycem şansımı kaymakamlık sınavlarınada hazırlanıyorum bakalım hangisi olursaçocuklarla nasıl ders çalışılır bilmem ki ben sınav sorularını bile hazırlayamıyorum bide senin 2 çocuk var kolay gelsin. Bransın neydi canım?
Branşını ben de merak ettim, seni çalışıyor biliyordum bu arada...
maşallah
canım nerden buldun o derneği?
arkadaşlar oğlumun ağzında pamukçuk oluşmuş. neden olur nasıl geçer bileniniz var mı? ilk defa oldu böyle bişey dilinin üstü bembeyaz olmuş sabah farkettim
arkadaşlar tekrardan herkese merhabalar, bir ara forum hareketsizdi bende 15-20 gün girememişti şimdi tekrardan hareketlenmiş çok sevindim :)
herkese mutlu yıllar öncelikle, Allah evlatlarımızla birlikte nice yeni yıllar karşılamayı nasip etsin inşallah.
benim oğlumda zor yiyen bi bebek, ve inanılmaz hareketli. tek başına oyun oynamıyor asla benle otursun oynasın çok mutlu ama mutfakta bi işim olsun deliriyor çekmeceleri açıp boşaltmaya başlıyor. gündüz bir kere uyuyor ve o 1-2 saatte ben helak oluyorum yemek,bulaşık, çamaşır vs.. bana bu aralar inanılmaz düşkün evde babasıda olsa ben tek başıma tuvalete gidemiyorum kapıda ağlamaya başlıyor. Bazen bu düşkünlü hoşuma gidiyor ama yavaş yavaş özgürlüğümü kısıtlamaya başladı. Sanırım bunun tek sebebi benden başka çevresinde kimseyi görmüyor oluşubende bu hafta bi oyun grubuna başlıyorum, Amerikan Kültür derneğinin annelerin bebekleri katıldığı bi etkinlik. Bakalım inşallah oğlum biraz açılır. Benden kopmasını tabiki istemiyorum ama başka çocuklarlada kaynaşabilsin sosyal olsun istiyorum. Benim gibi olan var mı,?
canım uzun süre antibiyotik, soğuk algınlığı yada buna benzer bir ilaç kullandınız mı? karbonatlı su ile sil canım yada dentoks diye bir ağız spreyi var dişler için yaraya yada pamukçuga da çok iyi geliyor
benim oğlum hala babasına düşkün. akşam geliyor 2 dkda kuduruyorlar.
bu arada size bir sorum olacak kızlar; bebişlerden kreşe giden var mı? daha küçükler biliyorum ama bizyakın zamanda yurt dışına çıkacağız 1 yıllığına.. orada belki bi oyun gurubuna falan gönderirsek ingilizce öğrenir diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz?
Bizimki de öyle , burnunu pek elletmez, bir yöntemi yok, uğraşuyoruz. Ama biraz biraz sümkürmeyi öğrendi, özellikle banyoda yumuşayınca sümkürme sesi yapıyorum , O da taklit edeyim derken beceriyor biraz çıkarmayı.
Bu günlerde çok mızmız, galiba 8. diş geliyor, ondan mı ki?
canım ben haftada iki gün iki saat katılıyorum oyun grubuna iyi giderse haftada 3e çıkarıcam. benimle beraber ordada zaten. sadece başka bebeklerle oyun oynayarak etkinlikler yaparak kaynaşma fırsatı buluyor.Bence katılmalısın ingilizce öğrenmese bile bilinçaltına yerleşir ve öğrenmeye başladıgı zaman yatkınlığı olur. Öğrenmeside kolaylaşır böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?